Gezondheid

Colloidaal zilver zuivert water, doodt candida, geneest infecties en helpt tegen griep

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Meer dan 90 jaar geleden ontdekten artsen een levensreddend ontsmettingsmiddel met antiseptische werking in colloïdaal zilver.

Aan de hand van anekdotisch bewijs is aangetoond dat colloïdaal zilver werkt als natuurlijk antibioticum, antivirus- en antischimmelmiddel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Amerikaanse Food and Drugs Administration oordeelde in 1999 dat colloïdaal zilver onveilig is en dat er niet genoeg studies zijn die bewijzen dat colloïdaal zilver werkt tegen serieuze aandoeningen.

Bij de productie van colloïdaal zilver blijven microscopische zilverdeeltjes zweven in water. Zilver wordt al eeuwenlang gebruikt als conserveermiddel om water en melk vers te houden omdat het de aangroei van algen, bacteriën en andere ongewenste organismen voorkomt. Tot de veertiger jaren werd colloïdaal zilver gebruikt als een natuurlijk antibioticum toen de moderne antibiotica aan populariteit begonnen te winnen.

Overconsumptie van colloïdaal zilver kan leiden tot zilververgiftiging. Vooral mensen met een laag gehalte vitamine E en selenium zijn daar gevoelig voor.

Ontsmettingsmiddel

Het internationale ruimtestation ISS en het Russische ruimtestation Mir gebruikten colloïdaal zilver als ontsmettingsmiddel om water te zuiveren.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) stelt dat colloïdaal zilver effectief werkt bij desinfectie van drinkwater in derdewereldlanden.

Antisepticum en antischimmel

Colloïdaal zilver helpt zeer goed tegen schrammen, wonden, sneden en andere zere plekken. Het werkt als een antisepticum door bacteriën te vernietigen.

Bovendien is er klinisch bewijs dat vaginale gist- en schimmelinfecties succesvol kunnen worden behandeld met colloïdaal zilver.

Antimicrobieel middel

Eén van de belangrijkste eigenschappen van colloïdaal zilver is dat het in staat is dodelijke pathogenen zoals de Methicilline-resistente Staphylococcus aureus of MRSA te doden.

Dat colloïdaal zilver een geneesmiddel is tegen MRSA werd in de zeventiger jaren ontdekt door Dr. Robert O. Becker van de Universiteit van Syracuse in New York. Zijn onderzoek is echter in diskrediet gebracht door de FDA en zijn bevindingen worden gebagatelliseerd.

Aan het begin van de tachtiger jaren was het geld op en moest Becker zijn laboratorium noodgedwongen sluiten. Op dat moment stond hij op het punt een grote doorbraak te maken.

Bron: Naturalnews.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x