Mens en Dier

Fleur Agema haalt keihard uit naar De Jonge: ‘Ons land, onze mensen de vernieling in helpen, dát leidt tot polarisatie’

Help ons door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Gemeenten moeten ‘een tandje erbij doen’ om asielzoekers met een verblijfsstatus aan een woning te helpen. Die oproep doet minister Hugo de Jonge van Volkshuisvesting nu het aantal statushouders in de opvang steeds verder toeneemt.

PVV-leider Geert Wilders trok op Twitter fel van leer tegen De Jonge. “Gestoorde gek. Dit land is van ons en als je het wil weggeven aan buitenlandse profiteurs dan hoor je hier niet thuis,” schreef Wilders.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Helemaal de weg kwijt

De minister reageerde: “Beledigen, schelden, opruien. Destructieve en giftige politiek. Het leidt tot niets, behalve tot meer haat en polarisatie.”

Wilders was nog niet klaar met De Jonge. “Ik was nog mild. Je bent echt helemaal de weg kwijt. En weet je wat tot polarisatie leidt? Dat je Nederlanders nog langer laat wachten op ‘n woning terwijl ze al jaren op de wachtlijst staan. Omdat je gelukzoekers voor laat gaan. Schaam je. Jij haat je eigen volk,” voegde de PVV-voorman toe.

U belazert ze

Hij kreeg bijval van PVV-Kamerlid Fleur Agema. “Nee, De Jonge, ons land, onze mensen de vernieling in helpen, dát leidt tot polarisatie. 900.000 twintigers en dertigers wonen bij hun ouders. Zonder perspectief op een huis, een gezin, kinderen, een leven. Hun leven staat stil en u draait ze een rad voor ogen. Belazert ze,” zei Agema.

4.9 210 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

146 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Ik wordt héél erg moe van al die Controlled-Opposition Clowns zoals Landverraadster Fleur Agema van de Partij Voor Volksverraders die voor de WEF-Muppet-show hun repeterende geblaat de Tweede Kamer der Staten-Generaal in blèren…Die Landverradende Nazi-trut heeft gewoon net zo hard meegedaan om dit land volledig naar de klote te helpen….

Hamalage
Hamalage
1 jaar geleden

Goede taal van Wilders en Fleur 👍💪

ludo
ludo
1 jaar geleden

ach, laat die man toch, hij is onschendbaar!

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Dat zielige onderwijzertje had al lang afgevoerd moeten zijn, ik begrijp niet waarom we nog een oppositie blijven betalen die gewoon niets, maar dan ook niets voor mekaar blijkt te krijgen.

Back to top button
146
0
We lezen graag je reactie!x