Mens en DierCorona

Lijkschouwer schokt wereld: ‘Er is niemand overleden door het coronavirus’

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vooraanstaande lijkschouwer laat weten dat hij en zijn Europese collega’s geen bewijs hebben gevonden dat er in Europa mensen zijn gestorven door het coronavirus. De Bulgaar Stoian Alexov noemt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een ‘criminele medische organisatie’. Volgens hem is er geen bewijs dat er sprake is van een pandemie.

De voorzitter van de Bulgaarse Vereniging voor Pathologie (BPA) zegt verder dat het ‘onmogelijk’ is om een vaccin tegen het virus te ontwikkelen. Hij onthulde ook dat Europese pathologen geen antilichamen hebben gevonden tegen Sars-CoV-2.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dat is nogal wat. De uitspraken van de Bulgaarse patholoog doen veel vragen rijzen. Wat zijn al die wetenschappers aan het doen die claimen dat ze aan een coronavaccin werken? En met wat voor antilichamen worden coronapatiënten dan behandeld?

Belangrijkste conclusie

Dr. Alexov deed zijn verbluffende uitspraken op 8 mei tijdens een webinar van de Europese Vereniging voor Pathologie (ESP), waar hij in de adviesraad zit.

Als het lichaam in contact komt met een ziekteverwekker, maakt het antilichamen aan tegen die specifieke ziekteverwekker. Deze antilichamen worden ook wel monoklonale antilichamen genoemd. Aangezien pathologen geen monoklonale antilichamen tegen het nieuwe coronavirus hebben gevonden, kunnen ze niet verifiëren of Sars-CoV-2 aanwezig is in het lichaam. Ze kunnen ook niet vaststellen of iemand is overleden door het virus.

Alexov kan rekenen op bijval van de Duitse lijkschouwer Klaus Püschel, die meer dan 140 coronadoden onderzocht. Hij zei op de Duitse tv dat de hysterie rond het coronavirus overtrokken is. “Alle mensen die gestorven zijn, hadden onderliggende aandoeningen en zouden sowieso snel overleden zijn, met of zonder het virus,” zei Püschel, toevoegende dat er geen ‘killervirus’ is.

Dr. Alexov zei in een interview op 13 mei: “De belangrijkste conclusie is dat de autopsies die zijn uitgevoerd in Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en Zweden niet laten zien dat het virus dodelijk is.”

Iets anders?

Tijdens het interview, dat op de website van de BPA staat, zei hij verder: “Wat alle lijkschouwers zeggen, is dat er niemand is overleden door het coronavirus. Ik herhaal: er is niemand overleden door het coronavirus.”

Over het coronavaccin zei hij: “Ik ben er zeker van dat het op dit moment onmogelijk is om een vaccin te maken tegen Covid. Ik weet niet wat Bill Gates doet in zijn laboratoria. Ontwikkelt hij echt een vaccin of iets anders?”

“Een coronabesmetting leidt niet tot de dood. De griep kan wel tot de dood leiden,” benadrukte hij. “De WHO zaait chaos. De uitlatingen die zij doen, worden niet ondersteund door feiten.”

Volens dr. Alexov houdt de WHO vrijwel alle corona-autopsies tegen. Er zouden in heel Bulgarije slechts drie zijn gedaan.

Website OffGuardian stuurde hem een aantal vragen per e-mail, onder meer waarom hij denkt dat het onmogelijk is om een vaccin tegen Covid-19 te maken. Er kwam geen antwoord op deze vraag. De site e-mailde ook vijf van zijn collega’s. Niemand reageerde. Waarom? OffGuardian denkt dat lijkschouwers onder druk worden gezet door de WHO en zich hierover niet mogen uitspreken. Daarnaast zijn ze afhankelijk van overheidsgeld.

Pathologen zoals Alexov en Püschel durven in ieder geval wel openlijk te zeggen dat er volgens hen niemand is gestorven door corona.

[OffGuardian]

4.4 14 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gea Breuker
Gea Breuker
3 jaren geleden

Hey Rutte & co, jullie wilden toch dat Bulgarije bij de EU kwam? Hier is je inbreng van dat land!
Een land met een rijkere historie dan NL, een land wat al vocht tegen de KM honderden jaren voor de zeven provincien zich verenigden. En nu nog steeds bestaat, als volk, als natie.
Wat leer je daar van Mark?!!!

salvar
salvar
3 jaren geleden

wat een vuile smerige bende heerst er nu over de wereld.
rutte rennen nu, je kan nu je vege lijf nog redden door onder te duiken of zeg dat je het niet geweten heb zoals de duitsers zeggen.

lantaarnpalen zijn hoog.

Gladiator
Gladiator
3 jaren geleden

Tja, wat zal ik zeggen,

Wisten we niet al héél lang dat het “coronavirus” niets voorstelde…

En alleen maar mensen stierven welke oud waren, ouder dan 70 jaar,

En alleen maar mensen welke een aantal onderliggende ziektes hadden,

En dat de MSM dit achterlijke leugenverhaal heeft opgepompt tot een megahype….

Een megahype waarvan te topvirologen in de gehele wereld al vanaf maart zeiden dat deze waanzin moest stoppen…..

Een megahype waartegen inmiddels duizenden artsen in heel Europa zich tegen verzetten en zich hebben verenigd in een vereniging (Duitsland etc etc etc!!!)

Met als gevolg…….

Dat het vieze gemene enge vrijmetselaartje en vooral GROTE leider Kim Young Trut welke een ramshoofd boven zijn deur in het torentje heeft hangen (welk een kadootje was van Harrie Potter, u weet wel, die oplichter en bedrieger van het CDA welke ons de EU heeft ingedrongen TEGEN ONZE WIL!!!!!!!!!!!!!!!) gewoon doorgaat met MAATREGELEN te treffen tegen dit verschrikkelijke dodelijke “virus” en dat samen met zijn leugenmaatje Hugo……de rat!!

En zo mensen beperken in hun levenskwaliteit, mensen de dood injaagt welke niet geopereerd kunnen worden ivm bedden vrijhouden op de ic wat totale bullshit is daar deze LEEG STAAN.

Direct schuld heeft aan mensen die door de lockdown en al die andere achterlijke maar vooral onnodige maatregelen hun bedrijven naar de klote zien gaan en sommigen het niet meer zien zitten en zelfmoord plegen wat ook direct de schuld is van deze vuile tyfusrat!!

Mensen, we hebben gehoord en gezien en gelezen dat dit “virus” niets is, helemaal niets en toch laten we dit addergebroed gewoon hun weg vervolgen en doorgaan met deze quatsch.

We laten ze ons land slopen en zelfs in het geniet overgeven aan alles wat hier eigen niet thuishoort!!!
BLM op de straat, alles mag.
Op bezoek bij Trut, natuurlijk
Racisme troefkaart op tafel, natuurlijk,

Wat chill inzetten om nog wat meer verdeeldheid te zaaien…..zoals het tuig van “Viruswaan” wat telkens maar de verkeerde vragen stelt., Maurice de Hond die precies hetzelfde doet.

Dan is er in de groep “Viruswaan” totale verdeeldheid in de top!!!!

Maar waar het op neerkomt is het keiharde FEIT dat de duimschroeven steeds verder worden aangedraaid…….en wij steeds minder levenskwaliteit hebben en dat wij maar blijven ouwehoeren over ditjes en datjes ………..,.

Mijn kinderen alsmede de uwe zullen geen leven hebben in zo’n smerige totaal gecontroleerde k*tmaatschappij…..

Niets aan hoor, echt niet, en geloof me, ik zal niet rusten alvorens dit regime neer is gestort en dat tuig
voor een rechter staat welke natuurlijk inmiddels is vervangen!!

Doe wat, vorm groepen en vergader, kom bij elkaar en laat dit regime uit elkaar spatten, het moet…….
We kunnen de boeren nu ook inzetten en als het moet zal ik overal en nergens zijn……..alles kan…..

Gladiator
ps ik meen alles uiterst serieus en uitleg is hopelijk niet meer nodig!

H.J.
H.J.
3 jaren geleden

Als dit op waarheid berust en waarom niet.?
Maakt de gehele organisatie die de wereld bestuurd, deel uit van een grote leugenbende, waarschijnlijk een soort criminele organisatie.
Is dit dan ook op de Linkse bestuurlijke macht in Nederland (Rutte en Co) van toepassing.?

Als je bv zo’n Kamerbrief over het coronavaccin onder STAATSGEHEIM laat vallen (De Jonge) is de DEMOCRATIE gewoon door RUTTE afgeschaft.

Verschrikkelijk wat een nederlaag voor de Oudere Nederlanders die tijdens de tweede wereldoorlog hun leven voor onze vrijheid hebben gegeven.

Bedankt Rutte, jij als slechtste MP van Nederland, van na de tweede wereldoorlog.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x