Homepagina » Gezondheid » Onthuld: In Denemarken worden vaccins gemaakt door een bedrijf dat de jihad steunt
Onthuld: In Denemarken worden vaccins gemaakt door een bedrijf dat de jihad steunt

Onthuld: In Denemarken worden vaccins gemaakt door een bedrijf dat de jihad steunt

Wat zou jij ervan vinden als je vaccins zouden worden gemaakt door een Saoedisch bedrijf dat jihadisten steunt? In Denemarken gebeurt dat al.

De Deense overheid verkocht haar productielocatie voor vaccins onlangs aan een conglomeraat dat in handen is van de Aljomaih Group, een Saoedische dynastie die wordt geleid door sjeik Abdulaziz Hamad Aljomaih.

Deze sjeik is ook voorzitter en grootaandeelhouder van de Arcapita Bank in Bahrein.

Overnemen

In de shariaraad van de bank zit onder meer Taqi Usmani, die onder meer heeft geschreven dat ‘agressieve jihad zelfs vandaag de dag wettig is’.

Toen Deense kranten in 2008 Mohammedcartoons publiceerden, riep Usmani op Denemarken te boycotten.

In de shariaraad van de bank zat ook Yussuf al-Qaradawi, die al in 1995 tijdens een bijeenkomst in de Amerikaanse staat Ohio zei: “Wij zullen Europa overnemen, wij zullen Amerika overnemen!”

Financiële steun

Volgens Qaradawi moet de shariawetgeving in een nieuw land binnen een periode van vijf jaar worden ingevoerd.

Deze wetgeving omvat een einde aan vrijheid van meningsuiting, vrouwenonderdrukking, Jodenvervolging (volgens Qarawi moeten zij allemaal dood) en het afhakken van handen bij diefstal.

Arcapita heeft financiële steun verleend aan de Moslimbroederschap in Bahrein, zo bleek uit een gelekt rapport van de Amerikaanse oud-ambassadeur in Bahrein William T. Monroe.

Geen goed idee

In augustus 2016 kondigde de Deense regering aan dat de Moslimbroederschap wordt gezien als ‘hoogst problematisch’ en iets wat zij ‘ten zeerste verwerpt’.

Volgens terrorisme-expert Rachel Ehrenfeld is het geen goed idee om de productie van vaccins uit handen te geven aan een vijandig land.

“Zij die zeggen dat de Saoedi’s enkel geïnteresseerd zijn in het maken van winst, zouden beter moeten weten,” vertelde ze aan Ekstra Bladet.

Vergeten

Vrijwel alle politieke partijen steunden het besluit.

De Deense politici zijn kennelijk alweer vergeten dat de Saoedi’s Deense goederen boycotten na de publicatie van Mohammedcartoons in Deense kranten in 2006.

Toch gaat de Deense overheid alle kindervaccins de komende 30 maanden kopen van de sjeik van de Aljomaih Group, en nergens anders.

95 procent

Is een Saoedisch conglomeraat dat jihadisten als Usmani in dienst heeft en veel geld doneert aan jihadistische organisaties als de Moslimbroederschap wel te vertrouwen?

Ekstra Bladet hield een peiling onder de Denen en 95 procent sprak zich uit tegen de verkoop.

Nog opvallender is dat de Deense overheid claimt niets te hebben geweten over de connectie tussen de Moslimbroederschap en Aljomaih, hoewel informatie hierover gewoon op internet te vinden is.

Zwaarder

De Deense minister van Volksgezondheid reageerde: “We hadden niet veel keus. Door de verkoop zijn 600 Deense banen gered, die anders mogelijk verloren waren gegaan.”

Wat weegt zwaarder: 600 banen of de veiligheid van de Deense burgers?

[Gatestone Institute]


Vond je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. De mensheid moet afstand nemen van het Abramisme daar deze er enkel op uit is de mensheid te vernietigen. Niet enkel de islam is een gevaar maar ook het jodendom en christendom. Nederland heeft helemaal geen joods-christelijke traditie of je moet onderdrukking als traditie zien.
  Dan hebben we ook een Spaanse, Duitse, ect traditie…

  Er uit met de Abramisten !

  7 likes
  • Helemaal waar,maar toch word Nederland ook door Joden in de politiek gesteund,kijk maar naar Geert Wilders die Joods is,en een Joods wijf heeft.
   Nederland is bijna zo goed als Joods,die als eerste eruit,Joden controllen de wereld en alles.

   5 likes
 2. Ach ja, Vaccins voor Amerikanen komen vaak uit China.

  Daar gaat je borging rond veiligheid. Met dank aan de Clinton Foundation.
  Kennelijk vinden we dit allemaal helemaal prima. Als we maar te horen krijgen van de ober dat dat hippe stukje vlees op je bord van een Baambrugs big is, vinden we verder alles wel best….

  2017-03-23
  productie vaccine in China
  http://althealthworks.com/11540/vaccines-will-be-made-in-china-without-u-s-inspection-all-thanks-to-the-clinton-foundationyelena/

  7 likes
 3. Nu er wijdverspreid discussie gaande is dat vaccins in verband worden gebracht met autisme, zijn ze natuurlijk bang dat de werkelijkheid een wetenschappelijke feit wordt. In de toekomst zal iedereen er achter komen dat vaccins helemaal niet goed bedoeld zijn. Daarom is het voor Denemarken natuurlijk geen enkel probleem dat de productie uit handen wordt gegeven aan Jihadisten.

  6 likes
 4. Wat maakt het nog uit. De gehele wereld is corrupt omdat de Vrijmetselarij hem aanstuurt. Als een geheime groep leidend is aan is dat de start van corruptie en die geheime groep leid de gehele wereld.

  Alles is corrupt, u geld, CJIB, Politie, het leger, banken, supermarkten en ” alles om je heen” want het word ALLEMAAL aangestuurd door die geheime groep.

  Is dit te begrijpen???

  5 likes
 5. Vanuit het grotere plaatje is het heel goed te begrijpen. We zijn in ontwikkeling en zitten momenteel in een grote groeispurt die de hele oude gevestigde wereld op zijn kop zet.
  Want we horen niet meer te blijven hangen als een kapotte grammofoonplaat maar moeten verder, ze hebben ons al 50 jaar angstvallig weggehouden van vrije energie dat het leven vele malen comfortabeler en gelukkiger zou maken.
  Het gaat ook gebeuren onder Tump, helaas voor de onder-ontwikkelden die het hier niet mee eens zijn.
  Zoals we kunnen constateren lopen de nazi’s, uitgerekend degenen die zich top of the world wanen, een paar slagen in hun ontwikkeling achter.

  4 likes
 6. is lam
  mo slim

  maar slim (intelligent)

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

de jonge

De Jonge bombardeert Kamerbrief over coronavaccin tot STAATSGEHEIM: ‘Informatie kan ernstige schade toebrengen’

Het kabinet zet maar liefst 700 miljoen ...

hoogleraar

Hoogleraar Pierre Capel legt uit waarom het coronavaccin niet werkt: ‘Het gaat er absoluut niet komen’

Hoogleraar experimentele immunologie Pierre Capel noemt de ...