Gezondheid

Onthuld: In Denemarken worden vaccins gemaakt door een bedrijf dat de jihad steunt

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat zou jij ervan vinden als je vaccins zouden worden gemaakt door een Saoedisch bedrijf dat jihadisten steunt? In Denemarken gebeurt dat al.

De Deense overheid verkocht haar productielocatie voor vaccins onlangs aan een conglomeraat dat in handen is van de Aljomaih Group, een Saoedische dynastie die wordt geleid door sjeik Abdulaziz Hamad Aljomaih.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Deze sjeik is ook voorzitter en grootaandeelhouder van de Arcapita Bank in Bahrein.

Overnemen

In de shariaraad van de bank zit onder meer Taqi Usmani, die onder meer heeft geschreven dat ‘agressieve jihad zelfs vandaag de dag wettig is’.

Toen Deense kranten in 2008 Mohammedcartoons publiceerden, riep Usmani op Denemarken te boycotten.

In de shariaraad van de bank zat ook Yussuf al-Qaradawi, die al in 1995 tijdens een bijeenkomst in de Amerikaanse staat Ohio zei: “Wij zullen Europa overnemen, wij zullen Amerika overnemen!”

Financiële steun

Volgens Qaradawi moet de shariawetgeving in een nieuw land binnen een periode van vijf jaar worden ingevoerd.

Deze wetgeving omvat een einde aan vrijheid van meningsuiting, vrouwenonderdrukking, Jodenvervolging (volgens Qarawi moeten zij allemaal dood) en het afhakken van handen bij diefstal.

Arcapita heeft financiële steun verleend aan de Moslimbroederschap in Bahrein, zo bleek uit een gelekt rapport van de Amerikaanse oud-ambassadeur in Bahrein William T. Monroe.

Geen goed idee

In augustus 2016 kondigde de Deense regering aan dat de Moslimbroederschap wordt gezien als ‘hoogst problematisch’ en iets wat zij ‘ten zeerste verwerpt’.

Volgens terrorisme-expert Rachel Ehrenfeld is het geen goed idee om de productie van vaccins uit handen te geven aan een vijandig land.

“Zij die zeggen dat de Saoedi’s enkel geïnteresseerd zijn in het maken van winst, zouden beter moeten weten,” vertelde ze aan Ekstra Bladet.

Vergeten

Vrijwel alle politieke partijen steunden het besluit.

De Deense politici zijn kennelijk alweer vergeten dat de Saoedi’s Deense goederen boycotten na de publicatie van Mohammedcartoons in Deense kranten in 2006.

Toch gaat de Deense overheid alle kindervaccins de komende 30 maanden kopen van de sjeik van de Aljomaih Group, en nergens anders.

95 procent

Is een Saoedisch conglomeraat dat jihadisten als Usmani in dienst heeft en veel geld doneert aan jihadistische organisaties als de Moslimbroederschap wel te vertrouwen?

Ekstra Bladet hield een peiling onder de Denen en 95 procent sprak zich uit tegen de verkoop.

Nog opvallender is dat de Deense overheid claimt niets te hebben geweten over de connectie tussen de Moslimbroederschap en Aljomaih, hoewel informatie hierover gewoon op internet te vinden is.

Zwaarder

De Deense minister van Volksgezondheid reageerde: “We hadden niet veel keus. Door de verkoop zijn 600 Deense banen gered, die anders mogelijk verloren waren gegaan.”

Wat weegt zwaarder: 600 banen of de veiligheid van de Deense burgers?

[Gatestone Institute]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
onbekend
onbekend
6 jaren geleden

is lam
mo slim

maar slim (intelligent)

Joris
Joris
6 jaren geleden

Ach ja, Vaccins voor Amerikanen komen vaak uit China.

Daar gaat je borging rond veiligheid. Met dank aan de Clinton Foundation.
Kennelijk vinden we dit allemaal helemaal prima. Als we maar te horen krijgen van de ober dat dat hippe stukje vlees op je bord van een Baambrugs big is, vinden we verder alles wel best….

2017-03-23
productie vaccine in China
http://althealthworks.com/11540/vaccines-will-be-made-in-china-without-u-s-inspection-all-thanks-to-the-clinton-foundationyelena/

Spirit_himalaya27
Spirit_himalaya27
6 jaren geleden

Nu er wijdverspreid discussie gaande is dat vaccins in verband worden gebracht met autisme, zijn ze natuurlijk bang dat de werkelijkheid een wetenschappelijke feit wordt. In de toekomst zal iedereen er achter komen dat vaccins helemaal niet goed bedoeld zijn. Daarom is het voor Denemarken natuurlijk geen enkel probleem dat de productie uit handen wordt gegeven aan Jihadisten.

Henk
Henk
6 jaren geleden

De mensheid moet afstand nemen van het Abramisme daar deze er enkel op uit is de mensheid te vernietigen. Niet enkel de islam is een gevaar maar ook het jodendom en christendom. Nederland heeft helemaal geen joods-christelijke traditie of je moet onderdrukking als traditie zien.
Dan hebben we ook een Spaanse, Duitse, ect traditie…

Er uit met de Abramisten !

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x