Mens en Dier

Fleur Agema over zorgakkoord: ‘Het is bedrog. Dit wordt een ramp. Geloof ze niet’

Help door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

Afgelopen maand hebben alle betrokken partijen in de zorg, behalve de huisartsen, het Integraal Zorgakkoord getekend. Volgens het ministerie van Volksgezondheid is met het akkoord ‘een belangrijke stap gezet om de zorg in de toekomst betaalbaar en voor iedereen toegankelijk te houden’.

De Landelijke Huisartsen Vereniging wees het zorgakkoord af na een peiling onder 3000 aangesloten huisartsen. Eerder bleek uit de plannen dat er 80 miljoen euro minder budget komt voor huisartsen en 600 miljoen euro minder voor wijkverpleegkundigen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
De gekte voorbij

PVV-Kamerlid Fleur Agema heeft het akkoord ingezien. “Het zorgakkoord is de gekte voorbij met duizend keer herhalen van ‘transformatie’. Het is bedrog. Dit wordt geen rups-tot-vlinder. Dit wordt een ramp. Geloof ze niet,” schrijft het Kamerlid op Twitter.

“Dat viel mij bij het lezen van het akkoord ook op, net zoals het duizend keer herhalen van het woord ‘samenwerking’,” reageert Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD).

Verduurzaming

In het akkoord staat talloze keren het woord ‘transformatie’. Er wordt gesproken over ‘transformatiemiddelen’, ‘transformaties’, ‘transformatieplannen’, ‘transformatie’ en ‘transitiegeld’.

Er wordt vooral ingezet op verduurzaming. Vorige week zou er een ‘duurzaamheidsplan’ verschijnen, maar dat is uitgesteld. Agema: “Zeer forse personeelstekorten, tekorten aan medische materialen, inhaalzorg die niet wordt ingelopen, 23.000 hoogbejaarden met wie het thuis niet meer gaat op de wachtlijst voor thuiszorg en verpleeghuis.”

4.8 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Fleur Agema is zelf een bedrieger…een landverrader die kinderen laat inspuiten met Experimentele mRNA-Gentherapie-NOOD-Teringzooi, die enthousiast staat te klappen voor die doorgesnoven vuile vieze Über-Nazi Führer Zelenskyy…stemmen op de Partij Voor Volksverlakkers zal uitlopen op een Ramp…

voor
voor
1 jaar geleden

Dit leugen/bedrog kabinet liegt alles aan elkaar. Ze weten van gekkigheid niet meer wat de waarheid is. Kom op kabinet pak je wef tasjes in en verdwijn. Dan NEXIT, de gulden terug en last but not least een kabinet die er voor de burger is. Zodat dan Nederlnd weer een gaaf land kan worden. Nederland is nu een verrot land.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Geloof ze niet? Dat deed ik al heel lang niet meer Fleur. Zelfs als er al iets goed bedoeld lijkt, zit er nog een dikke adder onder het gras.

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

en nog geen gratis antii-parasietenmiddel kan er vanaf tijdens een plandemie

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x