Homepagina » Het Complot » Derde klokkenluider bekent deelname teleportatie-programma CIA

Derde klokkenluider bekent deelname teleportatie-programma CIA

Zette de CIA aan het begin van de tachtiger jaren een programma op waarbij deelnemers naar Mars of ‘kunstmatige kwantumomgevingen’ werden gestuurd?

Oud-presidentieel assistent Bernard Mendez is de derde klokkenluider die het bestaan van het CIA-programma openlijk bevestigt.

De discussie over teleportatie richt zich in de reguliere media vooral op experimenten waarbij fotonen over afstanden tot 143 kilometer worden geteleporteerd. Onderzoek naar dergelijke vormen van teleportatie heeft geresulteerd in de ontwikkeling van veilige communicatie die bijvoorbeeld nodig is om de Amerikaanse op afstand bestuurbare drones te besturen.

Fotonen

Al sinds 1997 kunnen wetenschappers fotonen teleporteren tussen laboratoria, meldt Technology Review. Teleporatie over grotere afstanden blijkt nog lastig omdat kwantumverstrengeling over grotere afstanden niet haalbaar is met glasvezel.

Daar kwam verandering in toen een team van Chinese wetenschappers in 2010 informatie over een afstand van 16 kilometer wist te teleporteren. Vorige maand verbrak het Chinese team haar eigen record door fotonen met behulp van een laser over een afstand van 97 kilometer te teleporteren.

DARPA

Nu wordt de kwantumsprong gemaakt naar programma’s waarbij in het verleden heimelijk mensen zijn geteleporteerd. Verschillende klokkenluiders hebben zich over dit CIA-programma uitgesproken.

Zo beweert advocaat Andrew D. Basiago uit Seattle dat hij in zijn jeugd heeft deelgenomen aan een project van het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). Volgens hem waren de Amerikaanse president Barack H. Obama, oud-chrononaut William B. Stillings en oud-directeur van DARPA Regina E. Dugan ook betrokken bij het geheime teleportatie-programma.

Holografisch planetair domein

Het is de vraag of de participanten werden geteleporteerd naar de planeet Mars, naar zogenoemde kunstmatige kwantumomgevingen of naar beide.

Basiago ontwikkelde de term om een plooi in de tijdruimte te beschrijven waarin buitenaardsen die bekend staan als de Greys een kunstmatig holografisch planetair domein hebben gecreëerd.

Basiago en Stillings maakten hun deelname aan het CIA-programma tussen 1980 en 1983 in november vorig jaar bekend. Mendez wordt de derde klokkenluider die een boekje opendoet over het geheime Mars-programma.

Bron: Examiner.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • jeseah schreef:

  Lijkt op avatar meets matrix, zo uit de hoge hoed van holly wood.

  0 likes
 • Kellysheena schreef:

  Mensen dit is wel echt hoor! heb er in meerdere boeken over gelezen.

  Alles vind in geheim plaats.
  tijdreizen is allang mogelijk. interdimensionaal reizen ook. alles heeft al plaats gevonden.
  Als ze dit via de media bekend maken, is dit levensbedreigend voor andere beschavingen en planeten. De mens is spiritueel gezien nog te onderontwikkeld en is bewust afgesloten om te reizen door het universum. Heb in veel contact verhalen gelezen. dat groepen ET’s bang voor ons zijn omdat wij barbaars en geweldadig zijn. en 100% instaat om leven op andere planeten te verwoesten of veroveren.80% van de mensheid is zo.
  Erg veel tegen over 20%. In de law of one staat, dat ET’s zich niet mengen in de evolutie van de mens. Dit is gebeurd door zogenaamde 4D entiteiten die zich als alles voordan. Van GFL naar een Geest. Deze wezens zijn geen ET’S maar zijn multidimensionale astrale enteiten. zeg niet dat het zo is, maar het blijft een theorie.

  0 likes
 • peternew schreef:

  Op onderstaande link vind men meer info over het onderwerp

  Andrew D Basiago-“Destination Mars: The Third Whistleblower” – 4.28.12 http://www.youtube.com/watch?v=UuO8FcTlBIY

  0 likes
 • Kim schreef:

  Lees allemaal eens “rimpel in de tijd”
  dan klinkt dit allemaal opeens erg bekend!
  Ze noemen het een kinderboekje, fantasie, en verassing! het is bijna nergens meer nieuw te koop.. Maar het is zo goed! het heeft me op jonge leeftijd laten nadenken over dat de wereld idd wel eens “vreemd” in elkaar zou kunnen zitten..

  0 likes
 • fred schreef:

  tja het zou zo maar kunnen….maar wie zegt dat alles wat in een boek staat ook daadwerkelijk waar is?

  0 likes
 • spook schreef:

  Bijzondere man die Obama, op zijn 19e al bij zo’n belangrijk project betrokken.

  0 likes
 • Remco de Pemco schreef:

  [quote name=”fred”]tja het zou zo maar kunnen….maar wie zegt dat alles wat in een boek staat ook daadwerkelijk waar is?[/quote]

  op de vraag wie dat zeggen; Joden, Christenen, Moslims;)

  Ik vind het altijd wel grappig dat dit soort zaken altijd uitgelegd worden met de huidige kennis (technieken)in het achterhoofd. Echt radicaal nieuwe verklaringen worden nooit gegeven.

  We ontdekken DNA -> Grey’s hebben DNA van mensen nodig om te overleven…
  We “teleporteren” fotonen
  Cern zoekt het “god particel” wat verdwijnt in het niets (c.q. wellicht een andere dimentie) -> Grey’s hebben deze dimentie gemaakt.

  Ik zeg niet dat het niet zo is maar goed… We zoeken meer verklaringen m.b.v. huidige referentie kaders dan dat we echt met een totaal open blik naar dingen kunnen of willen kijken.
  Ik krijg het zelf ook niet voor elkaar om iets totaal nieuws voor me te kunnen visualiseren..

  0 likes
 • Mike schreef:

  [quote name=”Kim”]Lees allemaal eens “rimpel in de tijd”
  dan klinkt dit allemaal opeens erg bekend!
  [/quote]

  Lees daarna Het Montauk Project en je komt er vrij gedetailleerd achter hoe ze dit deden (en doen).

  0 likes
 • Mike schreef:

  Goed gezegd dat wij mensen altijd alles binnen onze eigen referentiekaders willen kunnen verklaren.

  De eerste stap om dit soort fenomenen te leren begrijpen en accepteren is er voor open staan. Dus je huidige referentiekaders laten vallen.

  Er gebeuren nou eenmaal dingen die we (nog) niet begrijpen. Dat wil niet zeggen dat ze niet bestaan. 😉

  0 likes
 • henk schreef:

  grey,s gebruiken de vierde dimensie hij is overal om je heen waar je ook maar naar toe zou gaan,het maakt niet uit of in het begin of in het einde staat, hij is er altijd om je heen.
  Er zijn heel veel soorten entiteiten die toegang hebben tot deze dimensie!
  Mensen natuurlijk ook,ik heb een trieste ervaring daarvandaan maar heel veel waren gewoonweg fantastische diepgaande tot op het bot uitgehouwen ervaringen gehad.
  pffff Ik kan ze niet eens onder woorden brengen,een dame die een boek vasthoud die een extreem soort wit helder sprankelend licht uitstraalde,de dame in kwestie ook.
  het boek was in het midden opengeslagen en ik kon in het boek staren die helemaal blank helder en schoon was de bladzijden waren blanco.We kunnen een schone en veilige toekomst vooruitzien die jezelf mag invullen.

  0 likes
 • andres schreef:

  yep. lees en zie Dan Burish. gewelig verhaal

  0 likes
 • Wasbeer schreef:

  Guttegut wat een heerlijke verhaaltjes weer, en wie kan echt onderbouwen dat de CIA écht een tijdmachine heeft? Oh nee, de DeLorean staat natuurlijk in hun geheime parkeergarage geparkeerd en hebben ze Doc Emmett Brown in gijzeling!

  0 likes
 • Hulle schreef:

  Het is inderdaad opvallend/triest/jammer (doorhalen wat niet van toepassing is!)dat het veel mensen en zelfs wetenschappers niet lukt om buiten hun eigen referentiekader te denken. Waarom denken we toch steeds dat we NU de wijsheid in pacht hebben?? Goh, De wereld is toch niet plat, de piramides zijn toch niet door de Egyptenaren gemaakt, we zijn toch niet de enige beschaving in het universum en goh er zijn al tientallen jaren technologieen waarvan gewone mensen het bestaan niet eens kunnen vermoeden!
  WANNEER WORDT IEDEREEN TOCH EENS WAKKER??

  0 likes
 • Jan schreef:

  Er gebeuren nou eenmaal dingen die we (nog) niet begrijpen. Dat wil niet zeggen dat ze niet bestaan. ;-)[/quote]

  Ja, zo lul je elk verhaal aan elkaar. Feiten, geen fictie.

  0 likes
 • Ben Rijk schreef:

  [quote name=”Mec”]US Patent on a Full body teleportation device

  http://appft1.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-adv.html&r=1&f=G&l=50&d=PG01&p=1&S1=20060071122

  Beam me up, Scotty[/quote]

  Meneer John Quincy St. Clair wordt niet erkend als officieel professor etc. en patenteert wel vaker dit soort dingen (iedereen mag alles patenteren). Over het algemeen wordt het als ‘onzin’ beschouwd.

  http://professorelliot.com/wordpress/2009/08/who-is-john-quincy-st-clair/

  0 likes
 • Ben Rijk schreef:

  Zelf geloof ik overigens wel dat teleportatie kan hoor, is eigenlijk net zoals een internet modem, gewoon de pakketjes weer in elkaar zetten tot het weer perfect staat.
  De vraag is eerder: hoe ga je de ziel teleporteren? Een lichaam is leuk, maar wat heb je aan een lichaam zonder ziel.

  Ik heb is een heel gruwelijk experiment gezien, om te kijken of een dier nou een ziel heeft. Er werd hier gebruik gemaakt van een hondenhoofd, die kunstmatig aan de gang werd gebracht, het hoofd deed alles wat het ‘automatisch’ zou doen, ademen, knipperen ogen etc. Maar ja, het had geen ziel, dus het deed niet veel.

  0 likes
 • Kim schreef:

  [quote name=”Mike”][quote name=”Kim”]Lees allemaal eens “rimpel in de tijd”
  dan klinkt dit allemaal opeens erg bekend!
  [/quote]

  Lees daarna Het Montauk Project en je komt er vrij gedetailleerd achter hoe ze dit deden (en doen).[/quote]

  Ga het zeker lezen! (we zouden hier eigenlijk een ruildienst op moeten hebben, zodat we allemaal dit soort boeken kunnen delen en lezen :))

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  huisarts

  Huisarts schrijft manifest tegen 5G: ‘Kan enorme impact hebben’

  Huisarts Liesbeth Adriaansens roept artsen op een ...

  blake lively

  Topactrice Blake Lively onthult schokkende omvang van kindermisbruik

  Terwijl ‘kinderpornofilm’ Cuties gewoon op Netflix blijft ...

  >