Het Complot

Derde klokkenluider bekent deelname teleportatie-programma CIA

Help door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zette de CIA aan het begin van de tachtiger jaren een programma op waarbij deelnemers naar Mars of ‘kunstmatige kwantumomgevingen’ werden gestuurd?

Oud-presidentieel assistent Bernard Mendez is de derde klokkenluider die het bestaan van het CIA-programma openlijk bevestigt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De discussie over teleportatie richt zich in de reguliere media vooral op experimenten waarbij fotonen over afstanden tot 143 kilometer worden geteleporteerd. Onderzoek naar dergelijke vormen van teleportatie heeft geresulteerd in de ontwikkeling van veilige communicatie die bijvoorbeeld nodig is om de Amerikaanse op afstand bestuurbare drones te besturen.

Fotonen

Al sinds 1997 kunnen wetenschappers fotonen teleporteren tussen laboratoria, meldt Technology Review. Teleporatie over grotere afstanden blijkt nog lastig omdat kwantumverstrengeling over grotere afstanden niet haalbaar is met glasvezel.

Daar kwam verandering in toen een team van Chinese wetenschappers in 2010 informatie over een afstand van 16 kilometer wist te teleporteren. Vorige maand verbrak het Chinese team haar eigen record door fotonen met behulp van een laser over een afstand van 97 kilometer te teleporteren.

DARPA

Nu wordt de kwantumsprong gemaakt naar programma’s waarbij in het verleden heimelijk mensen zijn geteleporteerd. Verschillende klokkenluiders hebben zich over dit CIA-programma uitgesproken.

Zo beweert advocaat Andrew D. Basiago uit Seattle dat hij in zijn jeugd heeft deelgenomen aan een project van het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). Volgens hem waren de Amerikaanse president Barack H. Obama, oud-chrononaut William B. Stillings en oud-directeur van DARPA Regina E. Dugan ook betrokken bij het geheime teleportatie-programma.

Holografisch planetair domein

Het is de vraag of de participanten werden geteleporteerd naar de planeet Mars, naar zogenoemde kunstmatige kwantumomgevingen of naar beide.

Basiago ontwikkelde de term om een plooi in de tijdruimte te beschrijven waarin buitenaardsen die bekend staan als de Greys een kunstmatig holografisch planetair domein hebben gecreëerd.

Basiago en Stillings maakten hun deelname aan het CIA-programma tussen 1980 en 1983 in november vorig jaar bekend. Mendez wordt de derde klokkenluider die een boekje opendoet over het geheime Mars-programma.

Bron: Examiner.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jeseah
jeseah
11 jaren geleden

Lijkt op avatar meets matrix, zo uit de hoge hoed van holly wood.

Kellysheena
Kellysheena
11 jaren geleden

Mensen dit is wel echt hoor! heb er in meerdere boeken over gelezen.

Alles vind in geheim plaats.
tijdreizen is allang mogelijk. interdimensionaal reizen ook. alles heeft al plaats gevonden.
Als ze dit via de media bekend maken, is dit levensbedreigend voor andere beschavingen en planeten. De mens is spiritueel gezien nog te onderontwikkeld en is bewust afgesloten om te reizen door het universum. Heb in veel contact verhalen gelezen. dat groepen ET’s bang voor ons zijn omdat wij barbaars en geweldadig zijn. en 100% instaat om leven op andere planeten te verwoesten of veroveren.80% van de mensheid is zo.
Erg veel tegen over 20%. In de law of one staat, dat ET’s zich niet mengen in de evolutie van de mens. Dit is gebeurd door zogenaamde 4D entiteiten die zich als alles voordan. Van GFL naar een Geest. Deze wezens zijn geen ET’S maar zijn multidimensionale astrale enteiten. zeg niet dat het zo is, maar het blijft een theorie.

peternew
peternew
11 jaren geleden

Op onderstaande link vind men meer info over het onderwerp

Andrew D Basiago-“Destination Mars: The Third Whistleblower” – 4.28.12 http://www.youtube.com/watch?v=UuO8FcTlBIY

Kim
Kim
11 jaren geleden

Lees allemaal eens “rimpel in de tijd”
dan klinkt dit allemaal opeens erg bekend!
Ze noemen het een kinderboekje, fantasie, en verassing! het is bijna nergens meer nieuw te koop.. Maar het is zo goed! het heeft me op jonge leeftijd laten nadenken over dat de wereld idd wel eens “vreemd” in elkaar zou kunnen zitten..

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x