CoronaBuitenland

Geprikte piloot krijgt hartstilstand in cockpit, incident belandt in doofpot

Help ons door dit met iedereen op je socials te delen!

Een gevaccineerde Amerikaanse piloot heeft enkele minuten nadat hij een Airbus 321 aan de grond had gezet in de cockpit een hartstilstand gekregen. Er waren op dat moment bijna 200 mensen aan boord. De inzittenden zijn ontsnapt aan een potentiële ramp.

Yoshua Yoder van de organisatie US Freedom Flyers zei in de Stew Peters Show dat het incident zich heeft voorgedaan op 9 april en dat het gaat om piloot Robert Snow van American Airlines.

De luchtvaartmaatschappij heeft een vaccinatieplicht ingesteld voor piloten. Dat betekent dat ze een experimentele prik moeten halen om hun baan te behouden. Elke keer dat ze vliegen, brengen ze honderden levens in gevaar.

We pikken het niet meer

De piloot had het geluk dat er een verpleegkundige aan boord was. Er moest een defibrillator aan te pas komen om hem te reanimeren. Snow herinnert zich niets meer van het incident. Toen hij wakker werd, lag hij op de ic.

Snow, die contact heeft opgenomen met Yoder, is woest op American Airlines. In een video die hij op de ic heeft gemaakt, zegt hij dat de vliegmaatschappij hem heeft gedwongen de prik te halen. Na het Janssen-vaccin kreeg hij last van bijwerkingen.

“We hebben er genoeg van en vechten terug,” benadrukte Yoder. “Alle luchtvaartmaatschappijen zijn aangeklaagd om wat ze ons hebben aangedaan. We pikken het niet meer.”

Ze willen niet dat je de waarheid hoort

Piloten sterven in de cockpit als gevolg van beroertes en bloedproppen, en de vliegmaatschappijen, de vakbonden, luchtvaartautoriteit FAA en het ministerie van Transport stoppen het in de doofpot, zei hij. “Ze willen niet dat je de waarheid hoort.”

Peters wees erop dat talloze vluchten vertraagd zijn en worden geannuleerd of omgeleid. Hij vroeg Yoder of dit te maken heeft met de prik. Hij antwoordde bevestigend. “Honderd procent.”

Vier beroertes

“De vaccinatiemandaten hebben een verschrikkelijke impact op de luchtvaart en het wordt alleen maar erger,” waarschuwde Yoder. Hij krijgt dagelijks telefoontjes van mensen die last hebben van ernstige bijwerkingen. Een stewardess van American Airlines zei bijvoorbeeld dat ze al vier beroertes heeft gekregen. Ze is volledig gevaccineerd. “Ik denk dat ik niet lang meer te leven heb,” zei de stewardess tegen hem.

“Dit is wat er gebeurt,” zei Yoder. “We moeten nu opstaan.”

4.8 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Seemore2day
Seemore2day
2 maanden geleden

Het is al ver over twaalven!

Hollewijn
Hollewijn
2 maanden geleden

Ben je geprikt want dan ben je verloren. Je zit erin met allebei je oren.
Word nooit geprikt want ben vrij.
Het duurt nog enen want dan ben je blij.
(Geparafraseerd van” wordt noiit verliefd enz”

Jeff
Jeff
2 maanden geleden

Wat zijn we toch blij dat we weer mogen vliegen met de crash als bijwerking.

Blijf mij nabij
Blijf mij nabij
2 maanden geleden

Ben een mens.
Ben menselijk.
Vertel ons allemaal de waarheid.
Doe het voordat het voor onze kinderen en kleinkinderen te laat is.
ALSJEBLIEFT 🙏🙏🙏🙏🙏

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

73
0
We lezen graag je reactie!x