Mens en Dier

Huisarts maakt 10 dagen na vaccinatie de balans op: ‘Veilig? No way!’

Help anderen door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Nederlandse huisartsenpraktijken is men druk bezig met vaccineren tegen corona. Zo ook in de praktijk van Martin Voerknecht. Tien dagen na vaccinatie maakt hij de balans op: één overlijden, tweemaal hartfalen met ziekenhuisopname, tweemaal serieuze hartritmeproblemen, een vermoedelijk infarct en mogelijk een nieuw geval van auto-immuunziekte door het vaccin. “Veilig? No way!” zegt de huisarts.

Eind vorige maand schreef hij al dat één patiënt na het vaccin was gestorven en dat een andere patiënt het maar net had overleefd. “Ook twee doodzieke 80-plussers,” zei Voerknecht, die door LinkedIn werd gecensureerd vanwege zijn kritische berichten.

Zes te veel

Mensen zijn blij dat de huisarts zich uitspreekt. “Het is een grof schandaal dat deze berichten totaal worden genegeerd door de MSM. Het merendeel van de mensen leest en kijkt alleen de reguliere media en vertrouwt op de overheid. Dit wordt bewust achtergehouden. Pure evil!” reageert René.

“Zes patiënten met zeer serieuze bijwerkingen in één praktijk. Dat zijn er zes te veel. Dit gaat niet over een kalknageltje, maar levensbepalende bijwerkingen,” schrijft Angelique.

Heldendaad

Amor Fati voegt toe: “Bedankt dat u zich uitspreekt als arts. In tijden als deze is dat een heldendaad.” En ’trui’ twittert: “Was iedere dokter maar zo moedig als u.”

Wie is er eigenlijk aansprakelijk als er bijwerkingen optreden na het toedienen van een vaccin? In principe zijn de producenten dat zelf, maar door allerlei regelingen kunnen zij die aansprakelijkheid meestal van zich afschudden. Sterker nog: als er geen causaal verband kan worden aangetoond, is niemand aansprakelijk.

4.9 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sjef
sjef
1 jaar geleden

Een Dr. Ir. werkzaam in deze sector zei me vorig jaar april al: Neem het niet Sjef, het wordt je dood. Man kent de vaccins uit zijn hoofd want hij heeft er aan meegewerkt, maar toen hij zag wat de bedoeling was is ie opgestapt. Ik ben wetenschapper en geen moordenaar, was zijn uitleg.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 jaar geleden

Mensen die de overheid, het huidige gezondheidssysteem en de reguliere media vertrouwen, zijn in slaap gesust. Het zelfstandig denken is daardoor tot een dieptepunt gezakt, met als gevolg dat de wereld met een probleem zit opgezadeld, dat nooit een probleem had mogen worden.

Wanneer ik dan de beelden zie dat gehandicapte mensen in de USA onder dwang (met 4 mensen, waaronder gewapende politieagenten) worden ingeënt, dan kan er maar van 1 agenda sprake zijn.

Dit is allemaal mensonterend en past niet in een beleid waarbij mensen en een vrij leven het uitgangspunt zijn.

Niemand.
Niemand.
1 jaar geleden

Meer van dit soort huisartsen graag.

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Mijn vader (70) heeft een envelop met oproep tot vaccinatie binnen gehad. Hij heeft de brief tussen de betaalde rekeningen geplaatst. Eind van het jaar wordt die stapel papier opgeruimd.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

129
0
We lezen graag je reactie!x