Gezondheid

Winterdip? Met hypnose in minder dan een uur je energie terug

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Meer dan één miljoen Nederlanders hebben ieder jaar last van een neerslachtig gevoel vanwege het seizoen. Het grauwe weer wekt bij veel mensen een negatief gevoel op, zodat ze zich futloos voelen en weinig energie hebben.

Als de zon zich gedurende langere tijd minder laat zien, en men daar een negatief en neerslachtig gevoel bij krijgt, kunnen we spreken van een winterdepressie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Uit onderzoek is gebleken dat vooral meisjes en vrouwen in de leeftijd van 13 tot 55 jaar gevoeliger zijn voor dit soort seizoensgebonden depressies.

Powerboost

Naast kostbare en omslachtige behandelmethoden zoals lichttherapie is er nog een andere methode om je weer energiek te voelen. Deze methode werkt door middel van hypnose en kan thuis gedaan worden door een MP3-sessie te downloaden.

Hypnose heeft een lange geschiedenis en is zeer effectief op het gebied van het herstellen van zowel fysieke als mentale klachten. Michel Lejeune, gecertificeerd hypnotherapeut, heeft in de loop der jaren vele mensen van hun seizoensgebonden depressies en energietekorten afgeholpen. Hij stelt iedereen in staat de hypnosesessie ‘Krijg meer energie’ gratis te gebruiken.

“Het is een ongewoon lange winter geweest en ik merk om mij heen dat veel mensen hunkeren naar zon en meer energie,” zegt Lejeune. “Wat weinigen beseffen is dat die energie vanuit het brein aangestuurd en als het ware gecreëerd wordt. Door gebruik te maken van een hypnosesessie die zich richt op het wissen van dat lusteloze, neerslachtige gevoel ervaar je een echte powerboost.”

Binaurale dagsessies

“Mensen krijgen er na zo’n sessie weer helemaal zin in, zien het weer zitten en het voelt gewoon lekker als je meer energie in je lijf hebt,” gaat hij verder. “Het voordeel van een downloadbare MP3-sessie is dat je hem zo vaak kunt doen als je maar wilt en het alleen maar positieve effecten heeft.”

Om het effect van hypnosesessies te versnellen en te versterken biedt Trancewerk sinds kort ook binaurale dagsessies aan. Net als de hypnosesessies zijn dit downloadbare MP3-bestanden, maar de binaurale dagsessies werken zonder hypnose.

Mensen realiseren hun doelen nog sneller, omdat de binaurale dagsessies gewoon tijdens alledaagse bezigheden gedaan kunnen worden. Deze dagsessies duren ongeveer 20 minuten.

Vanaf zondag 7 april tot en met donderdag 11 april kan iedereen de hypnosesessie ‘Krijg meer energie’ hier gratis verkrijgen met de tijdelijke 100% kortingscode ENERGIE.

Bron: Trancewerk.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
10 jaren geleden

De Hypnose zal zijn werk doen,tot de zelfsuggestie is opgeheven.Seizoensgebonden depressies,heeft met veranderende hormoonhuishouding van doen!!En DOOR het pc tijdperk, zitten mensen veel te veel binnen, vandaar de vitamine D tekortgolf die rond de aarde gaat!!Je energie haal je weer terug door de zon.En een goede wandeling,en veel buiten zijn!!

Biko
Biko
10 jaren geleden

Afgelopen winter tot aan de lente veel mensen gehoord over terugkerende verkoudheid/griep? Is daar iets over bekend ook wellicht?

Dugeirio
Dugeirio
10 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]De Hypnose zal zijn werk doen,tot de zelfsuggestie is opgeheven.Seizoensgebonden depressies,heeft met veranderende hormoonhuishouding van doen!!En DOOR het pc tijdperk, zitten mensen veel te veel binnen, vandaar de vitamine D tekortgolf die rond de aarde gaat!!Je energie haal je weer terug door de zon.En een goede wandeling,en veel buiten zijn!![/quote]

Het zit allemaal in het hoofd..de naam die er aan word verbonden is al subjectief op zich.Hypnose koppelt de termenwereld los van de emotie..altijd spectakulair natuurlijk.Schrijf je me nog eens terug hunting wolf!
Licht en liefde iedereen!Namasté

mevrouw S.
mevrouw S.
10 jaren geleden

Ik heb zelf een aantal sessies gekocht en met meer mensen gedaan. Zowel op ziekte als op uiterlijk doen deze sessies werkelijk iets met het lichaam en mind. Zo wie zo zijn allen die het hier hebben gedaan energieker en voelen zich veel gezonder. Ik vind deze sessies een supergoede tegenhanger van de negatieve mind control door t.v. etc.

Back to top button