Mens en Dier

Karel van Wolferen legt in 6 minuten uit waarom Trump weg moest

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ook YouTube heeft de Amerikaanse president Trump voorlopig geblokkeerd. Eerder besloten Twitter, Facebook en Instagram al om hem te weren. Sinds de blokkade is er een nieuwe discussie ontstaan over de rol van de sociale media. Er is veel kritiek omdat bedrijven op deze manier kunnen bepalen wie wel of niet toegang krijgt tot het publieke debat.

“Wat gedaan moest worden in Amerika was Trump voorgoed wegzetten. Trump hoorde niet bij the powers that be, de mensen achter de schermen,” legde emeritus hoogleraar Karel van Wolferen uit bij Café Weltschmerz. “Trump moest voorgoed weg. Hij mag dus ook niet nog een keer terugkomen over vier jaar.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Hij heeft zich niet echt voldoende ontplooid als een vertegenwoordiger van het publiek, maar een stuk meer dan wie dan ook in de Democratische partij. Vier jaar lang heeft hij nauwelijks de gelegenheid gehad om normaal te functioneren als president, want hij werd op allerlei manieren dwarsgezeten,” benadrukte Van Wolferen.

Het zag er echt naar uit dat hij ruimschoots zou winnen. En hij heeft gewonnen

“Hij was niet ideologisch en niet verbonden met het militair-industrieel complex,” vervolgde hij. Trump was dus geen pion van de elite. Hij werd niet geanalyseerd, maar ‘uitgescholden voor van alles en nog wat’. De media voerden jarenlang een heksenjacht tegen hem. “Die hele fictie van geheime samenwerking met Rusland – volslagen flauwekul.”

“Vier jaar lang hebben ze geprobeerd om hem weg te krijgen, maar dat is niet gelukt,” aldus Van Wolferen. “Het zou moeten lukken met deze verkiezingen, maar zelfs dat lukte niet. Het zag er echt naar uit dat hij ruimschoots zou winnen. En hij heeft gewonnen.” De bewijzen van fraude zijn volgens de emeritus hoogleraar ‘overweldigend en overtuigend’. “Er zijn heel veel bewijzen. Die zijn allemaal aangedragen en het Hooggerechtshof heeft geweigerd om zich te mengen in deze zaak.”

[Weltschmerz clips]

4.6 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ton Teurlings
Ton Teurlings
3 jaren geleden

Trump geen pion van de elite?! Waar is je gezond verstand Karel?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

PRESIDENT TRUMP, de 45e en LAATSTE president van de United States Corporation EN de EERSTE president van de NIEUWE REPUBLIEK onder de oorspronkelijke grondwet die in juni 1788 werd geratificeerd.

Ook nieuwe dollar “backed” met goud komt eraan.. Global Currency Reset van Trump !!

cire
cire
3 jaren geleden

klopt voor 100% , prima analyse

t de vries
t de vries
3 jaren geleden

Met het geen nu daar plaats vind ,is de democratie van dat land ten dode opgeschreven Net als hier ,een over de gehele wereld sluipende ziekte van een machts geile elite .Die zich nog kan veroorloven om een slaven maatschappij op te zetten Die ons opscheept met een maatschappij van onvrijheid en armoede ..

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x