Buitenland

De transhumane mens: “Binnen 10 jaar is de helft van alle Amerikanen gechipt”

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen week bleek dat er gesprekken zijn geweest tussen de Amerikaanse marine en de Amerikaanse presidentskandidaat en transhumanist Zoltan Istvan. Hij is voorstander van het implanteren van mensen met RFID-chips.

Istvan heeft zelf een RFID-chip in zijn hand die hij gebruikt om berichten te versturen via zijn telefoon of om zijn auto te starten. Hij liet weten dat de Amerikaanse marine hem heeft benaderd om te kijken of het mogelijk is om mensen te implanteren met chips die voorzien zijn van GPS-technologie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Ik zal er niet raar van opkijken als de helft van de Amerikanen binnen nu en 10 jaar een implantaat heeft,” zei hij in gesprek met Radio Sputnik. “Zo’n implantaat kan de omvang van je portemonnee met 30 tot 40 procent terugdringen.”

Niet groter dan rijstkorrel
De transhumane mens: "Binnen 10 jaar is de helft van alle Amerikanen gechipt"
Zoltan Istvan (Wikicommons)

“De Amerikaanse marine is geïnteresseerd in implantaten omdat ze willen weten waar hun soldaten zijn,” ging hij verder. “Het is niet altijd even handig om ze te volgen via een apparaatje dat ze om hun pols of in hun kleding moeten dragen.”

Biologische chips vallen op dit moment in een grijs gebied en worden zonder toezicht via internet gekocht van bedrijven. “Je injecteert jezelf met deze chips,” aldus Istvan. “De hele procedure duurt maar 30 tot 60 seconden. De chips zijn zo klein dat ze in een naald passen, ze zijn niet groter dan een rijstkorrel.”

Complot

Volgens Paolo Bernini van de populaire Italiaanse Vijfsterrenbeweging (M5S) injecteren de autoriteiten in de VS burgers al met onderhuidse chips om hen te controleren. Hij stelt dat er een complot gaande is van de media om burgers niet goed te informeren.

De Vijfsterrenbeweging boekte zondag tijdens de burgemeestersverkiezingen haar eerste grote overwinning. Virginia Raggi veroverde 67,2 procent van de stemmen in Rome en wordt de eerste vrouwelijke burgemeester van de stad.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Reality check
Reality check
7 jaren geleden

Ach, beste mensen…..helemaal niet nodig, dat chippen met een GPS!
Door alles wat we bij ons dragen, zijn we al helemaal te traceren.
En wb de omvang van de portemonnee……leeggehaald, net als de bankrekening.

exegese
exegese
7 jaren geleden

Waarom eigenlijk ook niet meteen van die grote gele oormerken net als bij de koeien. Is even onwennig in het begin maar daar zitten echt zoveel voordelen aan, als je er aan gewend bent wil je volgens mij niet anders meer. wij mensen worden tegenwoordig zo wie zo meer als schapen beschouwd dan als menselijk wezen en aangezien we klaarblijkelijk alles goed vinden zal het wel kloppen ook. Beeeeee

Berenbotje
Berenbotje
7 jaren geleden

Dan wordt het stelen van zo’n chip (afhakken van een ledemaat) de nieuwe business van criminelen. Als je zin hebt om die risico te lopen, doen!

pcp
pcp
7 jaren geleden

Het beruchte merkteken van het beest, volgens Openbaring 13 vers 16 en 17, en ook Openbaring 14 vers 11.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x