Homepagina » Buitenland » De transhumane mens: “Binnen 10 jaar is de helft van alle Amerikanen gechipt”
De transhumane mens: "Binnen 10 jaar is de helft van alle Amerikanen gechipt"

De transhumane mens: “Binnen 10 jaar is de helft van alle Amerikanen gechipt”

Afgelopen week bleek dat er gesprekken zijn geweest tussen de Amerikaanse marine en de Amerikaanse presidentskandidaat en transhumanist Zoltan Istvan. Hij is voorstander van het implanteren van mensen met RFID-chips.

Istvan heeft zelf een RFID-chip in zijn hand die hij gebruikt om berichten te versturen via zijn telefoon of om zijn auto te starten. Hij liet weten dat de Amerikaanse marine hem heeft benaderd om te kijken of het mogelijk is om mensen te implanteren met chips die voorzien zijn van GPS-technologie.

“Ik zal er niet raar van opkijken als de helft van de Amerikanen binnen nu en 10 jaar een implantaat heeft,” zei hij in gesprek met Radio Sputnik. “Zo’n implantaat kan de omvang van je portemonnee met 30 tot 40 procent terugdringen.”

Niet groter dan rijstkorrel
De transhumane mens: "Binnen 10 jaar is de helft van alle Amerikanen gechipt"

Zoltan Istvan (Wikicommons)

“De Amerikaanse marine is geïnteresseerd in implantaten omdat ze willen weten waar hun soldaten zijn,” ging hij verder. “Het is niet altijd even handig om ze te volgen via een apparaatje dat ze om hun pols of in hun kleding moeten dragen.”

Biologische chips vallen op dit moment in een grijs gebied en worden zonder toezicht via internet gekocht van bedrijven. “Je injecteert jezelf met deze chips,” aldus Istvan. “De hele procedure duurt maar 30 tot 60 seconden. De chips zijn zo klein dat ze in een naald passen, ze zijn niet groter dan een rijstkorrel.”

Complot

Volgens Paolo Bernini van de populaire Italiaanse Vijfsterrenbeweging (M5S) injecteren de autoriteiten in de VS burgers al met onderhuidse chips om hen te controleren. Hij stelt dat er een complot gaande is van de media om burgers niet goed te informeren.

De Vijfsterrenbeweging boekte zondag tijdens de burgemeestersverkiezingen haar eerste grote overwinning. Virginia Raggi veroverde 67,2 procent van de stemmen in Rome en wordt de eerste vrouwelijke burgemeester van de stad.

[Sputniknews]


Vind je dit leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Ach, beste mensen…..helemaal niet nodig, dat chippen met een GPS!
  Door alles wat we bij ons dragen, zijn we al helemaal te traceren.
  En wb de omvang van de portemonnee……leeggehaald, net als de bankrekening.

  18 likes
 2. Waarom eigenlijk ook niet meteen van die grote gele oormerken net als bij de koeien. Is even onwennig in het begin maar daar zitten echt zoveel voordelen aan, als je er aan gewend bent wil je volgens mij niet anders meer. wij mensen worden tegenwoordig zo wie zo meer als schapen beschouwd dan als menselijk wezen en aangezien we klaarblijkelijk alles goed vinden zal het wel kloppen ook. Beeeeee

  12 likes
  • We zijn aan teveel dingen gewend geraakt, de goede en de slechte.
   En daar slapen we in. dagen en jaren.
   Als je je niet tegen je eigen fysikaliteit afzet kom je niet hogerop.

   0 likes
 3. Het beruchte merkteken van het beest, volgens Openbaring 13 vers 16 en 17, en ook Openbaring 14 vers 11.

  5 likes
 4. Onwaarschijnlijk dat ze er nog 10 jaar overheen laten gaan.
  Vind het zo raar dat online nog helemaal niemand alarm slaat wat in Dresden is bekokstoofd.
  De deelnemerslijst is gewoon openbaar.!! Die maakt al heel goed duidelijk wat daar aan kaders is getrokken, waarbinnen de bruikbare idioten, de geïnviteerde deelnemers c.q. het leger nuttelozen (de politici) moeten kleuren.

  2 topmensen van Google waren uitgenodigd; 1 van ‘Deep Mind’, 1 van Siemens (zit ook in deze Big Brother congsli), en 1 van het verband van ‘Franse’ hight-tech firma’s ‘ARTEMIS Industry Association’ en 1 van Airbus – zowel topspeler in Defensie als surveillance netwerken.

  Zo gek dat de media ‘Deep Mind’, ‘Imtech e.d., en de Rockefeller Foundation met zijn ‘Smart’ blauwdrukken niet in de gaten houden. Die werken ‘stealth’ aan een toekomst, die geen weldenkende mens wil ook niet voor de komende generaties. Een totalitaire wereldregering, de VN-Heilstaat.

  Vandaar dat onze volksvertegenwoordigers blind TTIP gaan goedkeuren. Hoogstends een paar paragrafen mogen inzien. Grote delen blijven tot 30 jaar topsecret.
  https://capitalresearch.org/2016/04/rockefellers-dubious-resilience-push/
  https://www.theguardian.com/technology/2015/jun/09/deepmind-artificial-intelligence-tool-humans-contro l http://www.ibtimes.co.uk/google-deepmind-granted-access-1-6m-nhs-patients-confidential-records-1557575

  U ziet, het is menens. Ze gaan het echt doen. En ons wordt niks gevraagd, geen keuze gelaten. Uw gedachten worden niet alleen uitgelezen, maar ook opgeslagen en voorspeld.
  Er zijn inmiddels al een aantal technologiën om mensen als mieren remote te dirigeren en kunstjes te laten doen ahw.

  the CIA and Google when they funded a start-up company called ‘Recorded Future’
  IBM’s “smarter cities challenge”
  zomaar een paar blauwdrukken voor de (nabije) toekomst, die media en politiek wel met ons geld subsidieren, maar voor ons geheim houden.

  Op een conferentie in San Francisco in 2014 heeft het bankierskartel al afgesproken (al) het geld daarin te stoppen. (ergo: gangbare economie zullen ze laten dood bloeden). We moeten echt uit die VN-dwangbuis. Uit de EU, NAVO, Euro, WTO – alle door de globalisten gedicteerde dwangbuizen. Het is nu, of nooit. TTIP eenmaal feit, houdt de mensheidheid op te bestaan.

  Rockefellers’ Judith Robin is een gekend eugenist, tentakels reiken diep in de WHO:
  https://www.rockefellerfoundation.org/blog/delivering-universal-health-coverage/
  http://www.thenewamerican.com/culture/education/item/17930-common-core-and-un-agenda-21-mass-producing-green-global-serfs
  Het is zeker een samenzwering (allemaal verdragen in het geheim), beslist geen theorie, maar inmiddels al bijna klaar voor invoering. Het zal overdonderen snel onze vertrouwde wereld op z’n kop zetten. Net als kernwapens, kernenergie, gmo’s is ook dit een technologie die gewoon NIET gebruikt moet gaan worden; geheim, monopolies en dwang: allebei 100% onacceptabel.

  De globalisten doen dit duivelse plan met een sadistisch plezier:
  https://www.youtube.com/watch?v=ZBELgO3MVY4

  7 likes
  • Hopelijk wordt het een koekje van eigen deeg. Net zoals ze in fema kampen opgesloten zullen worden. Alles mee laten maken wat ze de goede, geen enkel kwaad doende mensen aan willen doen.
   Anders leren ze het nooit om een normaal mens te worden.

   2 likes
  • ja precies, zo ziet het hele plaatje eruit… dit loopt al jarennnnn..

   0 likes
 5. Dan wordt het stelen van zo’n chip (afhakken van een ledemaat) de nieuwe business van criminelen. Als je zin hebt om die risico te lopen, doen!

  4 likes
 6. ‘En het (beest) maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, (en) dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is het getal van een mens, en zijn getal is 666.’ (Openbaring 13:16-18)

  Waar zal de chip aangebracht worden??
  Aan de rechterhand of voorhoofd oftewel waar denken en doen, oftewel ons ‘handelen’, is gezeteld.
  Wie geen toegang heeft tot het nu al bewezen corrupte, ons wurgende banksysteem, kan in de huidige maatschappij niet leven. Geen geld, geen verzekeringen, geen subsidies, etc., dus als het systeem instort of wanneer je met een druk op de computerknop wordt geblokkeerd, sta je buiten. Daar is verder helemaal geen implantaatchip voor nodig, maar dat zou ook nu kunnen gebeuren.

  2 likes
 7. binnen 10 jaar? pfff het is allang al ingevoerd en allang al aanwezig in de mens bewust gekregen van onder andere dokter(s)

  https://www.youtube.com/watch?v=WwEREOSyjr0
  https://www.youtube.com/watch?v=Dp-Nx0am8dc

  0 likes
 8. We zitten in het Aquarius Tijdperk. Het duister kan geen kant meer op. Hooguit nog een beetje meer van hetzelfde, angst aanjagen. Dat is duidelijk wat we nu zien.
  Laat je niet op de kast jagen door een stel psychoten want het is einde verhaal voor iedereen die de mensheid in een val willen duwen om er zelf bovenop hoogtij te vieren. Ze zijn niets meer of beter dan wij, integendeel.
  Genoeg is genoeg. Ze hebben helaas de tijd tegen. Ze hadden niet voor niets zoveel haast de laatste 20 jaar want ze wisten dat het na het jaar 2000 niet meer zou lukken.

  2 likes
 9. Nano-chipsdeeltjes in voedsel die informatie geven aan de wetenschap? Over hoe mijn darmen er aan de binnenkant uitzien ofzo?
  De paniek bij die geesteszieke NWO fantasten moet gigantisch zijn.
  Je kan wel eens wat willen en kijken hoe ver je kunt gaan maar ze weten zelf inmiddels ook wel dat al hun zieke plannen onmogelijk door kunnen gaan. Het is gewoon te ziek.

  1 likes
 10. Die nanochips-deeltjes in het voedsel geven al de nodige informatie aan de wetenschap?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Tegen 2030 'zijn alle mensen op aarde gechipt'. Dit zijn de bizarre gevolgen

Tegen 2030 ‘zijn alle mensen op aarde gechipt’. Dit zijn de bizarre gevolgen

Rond het jaar 2030 zal het brein ...

Merkteken van het beest: heel Zweden laat zich chippen. Is dit het achterliggende doel?

Merkteken van het beest: heel Zweden laat zich chippen. Is dit het achterliggende doel?

Steeds meer Zweden laten microchips in hun ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 maart
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.