CoronaBuitenland

Deze man kreeg een wel heel vreemd telefoontje nadat zijn 16-jarige zoon was gestorven door de prik

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

De 16-jarige zoon van Ernest Ramirez stierf enkele dagen na het Pfizer-vaccin aan de gevolgen van myocarditis, een ontsteking van de hartspier.

“De media vertellen je niet de waarheid. Ze vallen onze kinderen aan. Wat me nog het meest stoort, is dat de arts die de prik heeft gezet, ontkent dat mijn zoon in zijn ziekenhuis is gevaccineerd,” zei Ernest eerder. Diezelfde arts verscheen overigens regelmatig op tv om het vaccin te promoten. Met een grote glimlach op zijn gezicht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Papierwerk verdwenen

Toen Ernest zich begon uit te spreken en op onderzoek uitging, bleek dat het papierwerk plotseling was verdwenen. Ze proberen hun sporen uit te wissen, stelde hij.

Hij sprak ook met andere slachtoffers. Een vrouw kreeg van artsen te horen dat het allemaal tussen haar oren zat en dat ze psychische hulp moest zoeken.

Dat is walgelijk

Ernest kreeg na de dood van zijn zoon een wel heel vreemd telefoontje. Rampenbestrijdingsorganisatie FEMA bood hem aan de begrafeniskosten te betalen, maar dan moest hij zeggen dat zijn zoon was gestorven aan corona.

“Dat is walgelijk,” zei congreslid Thomas Massie tijdens een hoorzitting in het Amerikaanse Congres over de schade die is veroorzaakt door de coronavaccins.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
4 maanden geleden

er luidt een gezegdeonder amateur rechergen;’The Coverup Always Gets You’

Tim
Tim
4 maanden geleden

Ze gaan letterlijk over lijken.

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
4 maanden geleden

Het is de FEMA die in VS miljoenen doodskisten, waar meerdere overleden mensen in passen, over het land heeft verdeeld, voor het geval dat er een pandemie uitbreekt.

Dat deze organisatie bij de plandemie betrokken is, blijkt dus ook uit dit verhaal.

Ron
Ron
4 maanden geleden

 Uit een recent onderzoek gepubliceerd in  ScienceDirect  is gebleken dat bijna tweederde van de ontvangers van het Wuhan-coronavirus (COVID-19) vaccins   een jaar na de vaccinatie last krijgt van gezondheidscomplicaties. Twee hooggeplaatste FDA-functionarissen die het COVID-19-vaccin van Moderna hebben goedgekeurd, werken nu voor Moderna om nieuwe mRNA-‘vaccins’ te ontwikkelen. Wat kan gevaarlijker zijn op het gebied van de geneeskunde dan overheidsfunctionarissen die willens en wetens gevaarlijke medische experimenten op de bevolking toestaan ​​en vervolgens plotseling nieuwe posities innemen in farmaceutische bedrijven en dan nog deze die zij geacht worden te reguleren? Een draaideur politiek die we ook bij ons zien in de politiek bijvoorbeeld,

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x