Buitenland

Pepijn van Houwelingen haalt uit naar Rutte: ‘Zegt de man die ons land aan het WEF heeft uitgeleverd’

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!

Premier Mark Rutte noemde de Russische militaire operatie in Oekraïne in een statement na afloop van een overleg met ministers ‘zeer ernstig’. “Dit raakt aan de naoorlogse maatschappelijke en volkenrechtelijke ordening van de wereld,” zei Rutte tegen de pers.

“Dat het tussen beschaafde staten onbetamelijk is om elkaar binnen te vallen. Dat we elkaars grenzen respecteren. Dat we respecteren dat staten hun eigen ontwikkeling kiezen, over hun eigen toekomst gaan. Dat er geen bufferstaten zijn. Dat je van alles mag vinden van andere landen, maar dat je ze niet binnenvalt,” vervolgde de premier.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Is dit De Speld?

Dat raakt aan de veiligheid en stabiliteit in heel Europa. Dat raakt dus ook Nederland. Het is de taak van een regering om het land veilig te houden. Dit raakt aan de veiligheid van het hele NAVO-grondgebied, van de Europese Unie. En daarom is dit buitengewoon ernstig, zei Rutte.

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) trekt fel van leer tegen de premier. “Hilarisch! Rutte houdt nu met droge ogen een pleidooi voor soevereiniteit en vindt het belangrijk dat landen ‘hun eigen weg kunnen kiezen’. Zegt de man die ons land aan de EU, het WEF en de globalisten heeft uitgeleverd tegen de wil van de Nederlandse bevolking! Is dit De Speld?” schrijft hij op Twitter.

5 283 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

De Russische Militaire Operatie in OekroNazië op dit moment:

1. De Russische strijdkrachten vernietigen actief vliegvelden, munitiedepots, commandoposten en andere belangrijke militaire infrastructuur. Het ministerie van Defensie van de Russische Federatie verklaart de nederlaag van alle belangrijke vliegvelden van de Oekraïense luchtmacht. Er wordt ook vermeld over de vernietiging van de resterende schepen van de marine.

2. Op een aantal locaties staken de strijdkrachten van de Russische Federatie de grens met Oekraïne over. Volgens de verklaring van het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie bieden de grenswachten van Oekraïne geen weerstand.

3. De legers van de DPR en LPR gingen officieel in het offensief om de gebieden van de DPR en LPR te bevrijden. De aanval op Geluk is aangekondigd.

4. CNN zegt dat de tanks van Loekasjenka Wit-Rusland zijn binnengekomen. Russische tanks bevinden zich nu 15-20 km van Charkov.

5. In Oekraïne is de staat van beleg ingevoerd. De vernietiging van het hoofdkwartier van de Nationale Garde is bevestigd. De GO-systemen in Oekraïne werkten met grote vertraging.

6. Informatie over de bezetting van Mariupol en de landingen bij Odessa, die op dit moment van beide kanten werd verspreid, komt niet overeen met de werkelijkheid.

7. Het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie ontkent het verlies van het eerste vliegtuig, dat door Oekraïne werd opgeëist.

8. De troepen van de strijdkrachten van de Russische Federatie op de Krim verhuizen naar Perekop en Chongar. Het artilleriewerk wordt opgemerkt. Boven de Armeniër worden gevechtshelikopters geobserveerd.

9. De Verenigde Staten en de NAVO veroordelen Rusland en dreigen met dreigende sancties en steun aan Oekraïne. Ze zullen niet rechtstreeks voor Oekraïne vechten.

10. Rosaviation heeft 12 luchthavens in het zuiden van Rusland gesloten. De roebel is aanzienlijk ingestort, evenals de hryvnia. Olie zal vandaag stijgen…

Jean Marie
Jean Marie
2 jaren geleden

Go for it, Pepijn!

Hesa
Hesa
2 jaren geleden

Klopt, we zijn belazerd door dit kabinet. Er is schade aangericht door de rutteclan aan de bevolking. Dus, nu volgt de afrekening.

Tica
Tica
2 jaren geleden

Dat zijn mooie woorden, Rutte. En wees nu een man, stap uit die groep smerige globaliseren en redt ons land uit de klauwen van die Schwab,sta er voor ons zoals het hoort, dit hoor je te doen want jullie zijn er voor ons en niet andersom. Wees eens een kerel én durf die confrontatie aan met Schwab en zeg: ik doe niet meer mee!!!

Back to top button
123
0
We lezen graag je reactie!x