Buitenland

President Poetin: “Amerika is geen democratie, verkiezingen worden vervalst”

Help door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Presidentskandidaat Hillary Clinton hoeft van de FBI niet vervolgd te worden voor het versturen van gevoelige informatie via haar privé e-mailadres. Haar rivaal Donald Trump is ervan overtuigd dat ze een aantal stiekeme deals heeft gesloten met de FBI. Ook president Obama zit volgens hem in het complot.

“Bill Clinton kwam de minister van Justitie niet ‘toevallig’ tegen op het vliegveld in Phoenix vorige week,” zei Trump. “Hillary Clinton sloop niet ‘toevallig’ even snel de FBI binnen tijdens één van de belangrijkste vakantieweekenden van het jaar.”

Andere maatstaven

“Het was ook niet ‘toevallig’ dat de FBI ervoor koos haar niet te vervolgen op dezelfde dag dat president Obama voor het eerst campagne voert met Clinton,” schreef Trump verder. “Door een krom en corrupt systeem zijn er andere maatstaven voor Clinton dan voor de rest van het Amerikaanse volk.”

Oud-president Jimmy Carter sprak zich onlangs op niet mis te verstane wijze uit over de staat van de Amerikaanse democratie. Amerika is volgens hem een oligarchie geworden. Hij maakt zich zorgen over de grote hoeveelheid geld in de verkiezingen.

‘Is dat democratie?’

Eerder concludeerden wetenschappers van de Princeton University en de Northwestern University al dat de VS zijn veranderd van een democratie in een oligarchie.

Ook de Russische president Poetin heeft een uitgesproken mening over de staat van het land. Tijdens een interview met Fareed Zakaria van CNN op het Internationaal Economisch Forum in Sint-Petersburg afgelopen maand zei hij: “Denkt u werkelijk dat de verkiezingen in de VS democratisch zijn? Tot twee keer toe is in Amerika een president gekozen die niet de meerderheid van de stemmen had. Is dat democratie?”

Bekijk het fragment hieronder terug:

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Amerika is niet dezelfde meer als 100 jaar geleden. De rollen zijn nu omgedraaid. Amerika is nu een genadeloze Empire geworden van leugens en intimidatie, cultureel opgevoed door China, financieel gepartnerd met Saudi Arabie. Alle waardigheid is overboord gegooit.

Dit is niet waar wij aan mee willen doen. Ook niet uit angst voor vervolging of financieel verlies. De langer we ons aansluiten des te erger de val en het financieel verlies gaat worden!

roon
roon
6 jaren geleden

poetin kom je er nu pas achter……

helder
helder
6 jaren geleden

het is niet anders, jongens…

Loki
Loki
6 jaren geleden

Je hoeft alleen maar te kijken wat er rondom de witch Hillary Clinton en huisband gebeurd. Kom je te dichtbij of weet je te veel, wordt je gewoon vermoord in het geniep. De FBI staakt ineens het onderzoek naar de e-mails en Miss(baksel) Clinton. Obama bemoeit zich eveneens met de verkiezingen wat erg ongepast is.
Zijn het nou echt zulke suffe konijnen daar in de VS.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x