Propaganda

“Netflix is onderdeel van CIA-complot om planeet te hersenspoelen”

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Netflix is onderdeel van een CIA-complot om de planeet te hersenspoelen, aldus het Kremlin.

Het streamingbedrijf maakt onderdeel uit van een Amerikaans complot om de Russische maatschappij en cultuur te ondermijnen, zo zei Russische minister van Cultuur Vladimir Medinsky.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens Medinsky staat Netflix net als een aantal grote bedrijven uit Silicon Valley op de loonlijst van de Amerikaanse overheid. Hij zei dat de VS heel goed weet dat Netflix een ideaal instrument is om zijn gedachtegoed via populaire tv-programma’s aan elke wereldbewoner op te dringen.

Binnendringen

Het Witte Huis is erachter gekomen hoe het met de hulp van Netflix via de televisie het hoofd van ieder mens op aarde kan binnendringen, citeerde de krant The Times hem.

“Het is onmogelijk te geloven dat al die grote Amerikaanse startups uit zichzelf zijn opgestaan en miljarden dollars hebben kunnen verzamelen,” vertelde hij aan een Russisch persbureau. “Ook Lenin wees al op de grote propaganda-mogelijkheden van de film.”

Hoewel Medinsky wordt gezien als medestander van president Poetin, heeft hij ook een aantal Russische films bekritiseerd.

Nog steeds

Tijdens de Koude Oorlog financierde de CIA culturele projecten, waaronder kunsttentoonstellingen, muzikanten en Hollywoodfilms. Een aantal Russische leiders zeggen dat de spionagedienst nog steeds actief is in de entertainmentindustrie.

Begin dit jaar breidde Netflix zijn dienstverlening uit naar 190 landen. Sinds januari kunnen ook inwoners van Rusland, India, Nigeria en Saoedi-Arabië naar series als House of Cards en Narcos kijken.

Netflix weigerde commentaar te geven.

[The Times, ]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pietje Bell
Pietje Bell
7 jaren geleden

De CIA geeft hier aan hoe het werkelijk zit. Nu nog zien hoelang de mensheid erover doet om wakker te worden. Nu denk iedereen al wakker te zijn maar dat is geheel niet zo. 99% slaapt nog maar het wakker worden gaat gestaagd. De creator van de mens maakt ons wakker dus de aliens hebben de tent al overgenomen maar het is nog een tent met een illusie waar het gros nog steeds in leeft. Ook het gros van de Vrijmetselaars leven nog steeds in die illusie dus het bewustzijn heeft 0 met die groep te maken.

Laten we zien en afwachten hoelang de leefillusie nog duurt.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Mindcontrol die tot genocide leidt.

exegese
exegese
7 jaren geleden

Het aantal mensen wat ontwaakt groeit momenteel ontzettend snel, dat is te merken aan de verrassende verkiezingsuitslagen, aan het gerotzooi met de uitslagen wat niet onopgemerkt blijft, het groeiende verzet tegen de nazi-staat EU, de pogingen om oorlog te ontketenen die steevast op niets uitlopen, mensen komen langzaam in opstand en geven steeds meer sturing aan hun eigen lot. Er is iets gaande en dat wordt met de dag sterker en sterker, langzaam maar gestaag en het zal niet meer te stuiten zijn. Het zaadje van gerechtigheid is geplant en het begint warempel uit te schieten. Nog voor dit jaar verstreken is zullen er gigantische veranderingen plaats gevonden hebben zo heb ik het gevoel. Met name in Amerika en waarschijnlijk Israël, de verantwoordelijken zullen namelijk verantwoording af moeten leggen, dus !

Ozden
Ozden
7 jaren geleden

Naar zulke series kijk ik sowieso al niet

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x