Great ResetMens en Dier

Deze politiemedewerker staakt vandaag: ‘Voor mij is het ook genoeg, mijn grens is bereikt’

Help anderen door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

Maandagochtend zijn nieuwe acties van boeren tegen de ingrijpende stikstofplannen van start gegaan. De politie kan niet overal tegelijk zijn en dus moeten er keuzes worden gemaakt. Onder meer luchthavens, havens, energiecentrales en distributiecentra hebben prioriteit voor de politie. Daarnaast staat het leger paraat.

Politiechef Willem Woelders spreekt van een forse belasting voor politiemensen. “En dat doet ook wat met de gezinnen van de collega’s Ze moeten hun partner, vader of moeder missen en zien ook die heftige beelden op tv en social media,” aldus Woelders.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er zijn ook politiemedewerkers die zich niet kunnen vinden in de kabinetsplannen. Eén van hen is Alwin van Hoeven, werkzaam als speurhondenbegeleider bij de politie. Hij staakt maandag.

Voor mij is het ook genoeg

“Ik heb 16 jaar gewerkt voor de politie en mijn ontslag ingediend,” schrijft hij op Facebook. “Nu zoveel burgers in opstand komen en hun onvrede uiten, voel ook ik de behoefte om mijn onvrede te uiten.”

Hij heeft binnen zijn afdeling een mail rondgestuurd. “Voor mij is het ook genoeg. De overheid gaat beginnen aan het onteigenen van boeren. Nog niet zo lang geleden heeft onze overheid een wet geactiveerd die bedoeld is voor tijden in oorlog, waarbij bedrijven en huizen onteigend kunnen worden,” schrijft Van Hoeven in die e-mail.

“Onze overheid liegt ons keer op keer voor: corona doodt wel meer dan twee procent van de geïnfecteerden, de vaccins zijn volledig veilig je kunt er niet dood aan gaan, sms’jes die kan Rutte niet meer vinden, Rutte heeft geen actieve herinneringen meer aan belangrijke zaken. En zo zijn er nog tal van voorbeelden,” vervolgt hij.

Laat je stem horen en kom voor je rechten op

Dit heeft mijn vertrouwen in onze overheid compleet weggenomen. Ooit was ik trots. Trots om voor de Nederlandse overheid te werken. Voor ze te staan. Nu wil ik zo min mogelijk met deze overheid te maken hebben omdat ze mij voor mijn gevoel verraden hebben, aldus Van Hoeven.

“De overheid voelt al twee jaar niet meer als mijn overheid en ook mijn grens is bereikt. Maandag 4 juli 2022 staak ik. Ik staak omdat de koers die gevaren wordt, botst met het menselijke,” schrijft Van Hoeven, die toevoegt die dag alleen levensreddende handelingen uit te voeren.

Hoewel hij een dienstopdracht heeft gekregen om te komen werken, gaat hij die niet uitvoeren. Tegen de boeren, vissers, chauffeurs en al die anderen die protesteren, zegt hij: “Ik ben trots op jullie. Laat je stem horen en kom voor je rechten op!”

4.8 251 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

161 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Celia
Celia
1 jaar geleden

Bij ons hangt vandaag de vlag andersom!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Dat zullen steeds meer worden. Ook zij hebben kinderen. Werden gedwongen gifspuiten te nemen en zien wat om hun heen gebeurd.

Zjaak
Zjaak
1 jaar geleden

Dapper man!!!! en nu je collegaś nog…

Jeroen
Jeroen
1 jaar geleden

Rechtschapen mensen die voor de politie werk(t)en.
Het is als een oase in de woestijn.
Agenten, neemt alleen een voorbeeld aan uw collega.

Back to top button
161
0
We lezen graag je reactie!x