Great ResetBuitenland

Young Global Leaders lijden vernietigende nederlaag: deze 2 WEF-puppets zijn weggestemd

Help anderen door deze info met je vrienden op je socials te delen!

De Franse oppositiepartij Rassemblement National van Marine Le Pen heeft bij de Europese verkiezingen ruim twee keer zoveel stemmen behaald als de partij van Macron.

De Franse president heeft na deze grote nederlaag aangekondigd dat hij nieuwe parlementsverkiezingen gaat uitschrijven. “Ik kan niet doen alsof er niets gebeurd is,” zei Macron in een toespraak. Hij heeft het parlement ontbonden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Hij noemde de uitslag ‘geen goed resultaat voor partijen die Europa verdedigen’.

Missen als kiespijn

Le Pen zei op de Franse tv dat ze de uitdaging van nieuwe nationale verkiezingen binnen enkele weken graag en met vertrouwen aangaat.

“There we go. De eerste die een vernietigende nederlaag lijdt. One of the Young Global Leaders,” merkt neuroloog Jan Bonte op. “Deze oorlogshitser kunnen we in ieder geval missen als kiespijn in al onze kiezen en tanden.”

Afzwaaiend Europarlementariër Rob Roos voegt toe: “Nee tegen oorlogshitsers!”

De Fransen zijn het zat: ongecontroleerde massa-immigratie, geweld in steden, de aantasting van de koopkracht, aldus blogger Jan Gajentaan.

Forse klap

In België stapt premier Alexander De Croo, ook een Young Global Leader, op na een teleurstellende uitslag. Zijn partij Open Vld kreeg een forse klap. “Voor ons is dit een bijzonder zware avond, wij hebben verloren. Vanaf morgen ben ik ontslagnemend premier.”

In Duitsland behaalde de SPD van kanselier Olaf Scholz slechts 14 procent van de stemmen in de Europese verkiezingen, het slechtste resultaat van de partij in Europa ooit.

AfD is de op één na grootste partij geworden en is in Duitsland de grootste winnaar van deze verkiezingsronde. Tino Chrupalla, één van de partijleiders, noemde het resultaat van zijn partij ‘historisch’. “We hebben een superresultaat neergezet.”

Tot hier en niet verder

“Gek hè, je neemt West-Europeanen hun verzorgingsstaat, veiligheid, betaalbare woningen en koopkracht af, vult hun straten met gelukszoekers en vervolgens zeggen ze tot hier en niet verder via het stembiljet,” reageert mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix.

Gaat er iets veranderen? Data-analist Cees van den Bos zegt: “Vinden jullie het ook zo spannend? Die verkiezingen voor een parlement dat geen moties of amendementen mag indienen bij een ongekozen commissie die ons bestuurt? Een parlement dat af en toe een stem mag uitbrengen, dat slechts een advies is binnen de vooraf gestelde kaders?”

Twee WEF-puppets weggestemd

Ook ON!-verslaggever Jonathan Krispijn is sceptisch. “Een rechtse lente of een ‘rechtse’ fuik? We gaan het zien de komende maanden.”

Huisarts Frank Peeters is hoopvol. “Twee WEF-puppets weggestemd. Het is hoopgevend dat in de meeste landen in Europa nu vooral gekozen is voor partijen die antiglobalistisch zijn en kritisch over het beleid van de EU. Hopelijk zet die trend door, krijgen alle landen hun soevereiniteit terug en wordt de betutteling van de EU een halt toegeroepen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 170 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
B.watervogel
B.watervogel
11 dagen geleden

Ik vertrouw die hele zooi niet. Laten we nu eerst maar afwachten of die macron daadwerkelijk ophoepelt of net als die rutte op 1 of andere manier nog een poosje doorgaat en de vreselijke beslissingen neemt richting Rusland. Ook le pen kunnen we helaas niet vertrouwen, gewoon wef wilders 2.

Oleehop
Oleehop
11 dagen geleden

In Nederland gaat de ellende gewoon rustig verder. Er zal niets veranderen. Sterker nog. Het zal nog erger worden. De ene crimineel ingeruild voor een andere. De ene lapt de grondwet aan zijn laars en nog 1 met een duistere pedofiele achtergrond waarvan de slachtoffers allemaal “zelfmoord” hebben geleegd. FvD er uit gewerkt. Stemfraude viert hoogtij.

Margie
Margie
11 dagen geleden

Langzaam maar zeker worden de mensen wakker. En dat is niet meer te stoppen.

Ludger
Ludger
11 dagen geleden

Linkse WEF-puppets worden vervangen door “rechtse” WEF-puppets. Degenen die hen betalen of chanteren regeren in het echt

Back to top button
123
0
We lezen graag je reactie!x