Homepagina » Binnenland » Rutte, waar blijft die brief over Build Back Better en de Great Reset?
brief
Foto: Mark Rutte (EU2016 SK CC0 1.0)

Rutte, waar blijft die brief over Build Back Better en de Great Reset?

Kamerlid Henk Krol heeft premier Rutte al meerdere keren vragen gesteld over Build Back Better en de Great Reset, maar wacht nog steeds op antwoord. Bijna een maand geleden vroeg hij een brief van de premier, maar die is er nog steeds niet. Waarom heeft Rutte de brief nog niet verstuurd?

“Drie weken geleden vroeg ik een brief over Build Back Better en de Great Reset van het World Economic Forum,” zei Krol vandaag tijdens het coronadebat. “De minister-president gebruikt die term op internationale podia en koppelt die aan de coronacrisis.”

“Hij noemt de coronacrisis letterlijk ‘een enorme kans voor dat nieuwe normaal’, maar ik weet niet wat hij bedoelt met dat nieuwe normaal,” vervolgde Krol. “En ook mensen die ik spreek, weten niet wat dat nieuwe normaal is. Ze willen het normale normaal terug.”

Tombola

Het Kamerlid wees erop dat mensen hem tijdens de verkiezingstour van de Lijst Henk Krol en via brieven en mails vragen of de brief er al is. “Zelfs D66 vroeg er om. Ik kon die brief in ieder geval nog niet ontwaren,” aldus Krol.

Hij zei verder dat het lijkt alsof het kabinet elke week maatregelen tevoorschijn tovert uit een tombola. “Dit keer kwam er 10 minuten winkelen uit. Het helpt ondernemers nauwelijks. Het is beklemmend om te zien hoe dit kabinet met een VVD-minister-president ondernemers zo in de steek laat.”

“Als het gaat om de inperking van onze vrijheid en een verbod om te ondernemen, dan moeten maatregelen niet uit een tombola komen, maar stevig onderbouwd zijn,” benadrukte Krol.

4.8 49 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
joop
joop
1 maand geleden

Hij kan er denk ik naar fluiten, want dat zal Rutte niet goed uit komen pal voor de verkiezingen.

Chris
Chris
1 maand geleden

Wordt tijd dat er ingegrepen gaat worden dit kan toch niet zo langer ???

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  Chris
1 maand geleden

Uit Wikipedia:

David Icke uses the phrase “problem–reaction–solution” to explain how he believes the Illuminati agenda advances. According to Icke, the Illuminati guide us in the direction they desire by creating false problems, which allows them to give their desired solution to the problem they created.

André
André
Reactie op  Herman de Graaf
1 maand geleden

Ook wel de Hegelian dialect genoemd.

Angela
Angela
Reactie op  Herman de Graaf
1 maand geleden

Ik volg Icke al jaren

vladi
vladi
Reactie op  Chris
1 maand geleden

naar mijn weten kunnen er burgerarresten uitgevoerd worden.
zelf ben ik voorstander van een andere aanpak,maar die mag ik waarschijnlijk niet uitspreken.
ik denk dat velen het laatste met mij delen,maar de angst is te groot en de verdeeldheid speelt ons parten.

fff

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  vladi
1 maand geleden

“zelf ben ik voorstander van een andere aanpak,maar die mag ik waarschijnlijk niet uitspreken.” Mee eens. Ik ben ook voor een ander aanpak. Ik denk dat we hetzelfde denken…

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  vladi
1 maand geleden

Vladi, precies wat je zegt.
De onmacht en het onrecht maken dat je de gekste gedachten krijgt.
We worden behandeld als een stel ongehoorzame pubers met huisarrest.
In een normale maatschappij waar je kan vertrouwen op de rechtspraak, zou bepaald gedrag moreel verdedigbaar zijn, maar in deze tijden wordt minority report toegepast.
Je hoeft het niet eens gedaan te hebben, sterker nog je hoeft het niet eens expliciet uitgesproken te hebben, als de A. ivd of de p.litie het op bepaalde wijze interpreteren, komen ze je met een thuisbezoek vereren.
Altijd beweren ze dat de persoon die thuisbezoek krijgt zich schuldig maakt aan opruiing.

Opruiing betekent het aanzetten tot iets wat niet geoorloofd is. Het wetsartikel van opruiing, artikel 131 Wetboek van Strafrecht, is vrij ruim geformuleerd. … Door middel van opruiing kan iemand andere burgers aanzetten tot strafbaar gedrag.

Hmmm dan ineens wordt het wetboek heel nauw nageleefd.

Frans
Frans
Reactie op  Chris
1 maand geleden

Helemaal mee eens Chris met ons allen opstaan en naar buiten gaan volgende week 02-03-2021 dan gaat de horeca en de winkels ook hopelijk zoveel mogelijk open schijt aan die anderhalve meter,mondkapjes waanzin,21.00 uur binnen zijn,die idioot meent zeker dat hij onze vader is,het enige wat ik weet is dat hij een gestoorde idiote dorpsgek is,mensen laat jullie niet inprovoceren door dit smerige kabinet.

hallo
hallo
1 maand geleden

schatje….die komt er echt niet…..

levitas
levitas
Reactie op  hallo
1 maand geleden

jawel hoor ook deze duivelse periode komt ten einde.

Rob
Rob
Reactie op  levitas
1 maand geleden

De vraag is alleen of we er dan nog zijn. Zoals in de film ‘The Matrix’ door het orakel wordt gezegd “one way or the other, this war will end’. De oorlog kan voortijdig beëindigd worden o eindigen wanneer de bevolking is uitgeroeid. Na wat er allemaal bekend is zal het waarschijnlijk aan het volk liggen of de oorlog voortijdig beëindigd wordt of niet.

Elfin
Elfin
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Tja dat is de vraag. Hoe ver kom je wanneer je alles weigert; sneltesten en vaccins.

vladi
vladi
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

daarom moeten mensen zich voorbereiden en trainen.
het is helaas maar voor weinigen weggelegd.
mijn voorbereiding is gebaseerd om andere te ondersteunen.
het word nog veel akeliger dan een fake virus of een avondklok,dit is nog kinderspel.

fff

Rob
Rob
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Met de testen en vaccins ben je zeker eerder weg dan dat de oorlog eindigt. Wat jij en velen niet begrijpen is dat er een totale oorlog tegen de mensheid gaande is. Dit is wat voorheen vaak ‘de eindstrijd’ werd genoemd. En zoals bij velen al duidelijk is, en bij velen ook niet, gaat die strijd om de controle over elk aspect van het leven. Als je een beetje hebt opgelet en begrepen dhebt dat veel mensen sterven nadat ze zijn gevaccineerd dan moet er toch een keer ergens een lampje gaan branden. Ze legen dat ze zijn overleden aan onderliggende zaken maar feit is dat die mensen daar altijd mee geleefd hebben. Die zaken worden alleen corona genoemd als het om de vaccnatie gaat maar als ze na de vaccinatie zijn overleden zijn die onderliggende zaken ineens wel in beeld. Feit IS en BLIJFT dat die mensen overlijden nadat ze gevaccineerd zijn. Eén bericht zou nog niet zoveel duidelijk maken maar als er achter elkaar berichten zijn die dat steeds laten zien dan zou het toch een keer duidelijk moeten worden. Maar ga je gang, laat je lekker vaccineren. Als je dan nog leeft en het lef hebt, vertel hier dan wel wat voor effecten je door die vaccinatie opgelopen hebt (verlammingen, stuiptrekkingen enz)

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
Reactie op  levitas
1 maand geleden

Maar het vertrouwen in mijn omgeving, de mensheid, big pharma, big tech, etc. krijg ik nooit meer terug. Vanaf dag 1 wist ik dat dit “onze tweede wereldoorlog” zou zijn. Velen zijn met oud&nieuws nog steeds bang voor de trauma’s van die tijd.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Peter R de Elburger
1 maand geleden

Exact hetzelfde voorgevoel gehad en er letterlijk wakker van gelegen.

Werkelijk niemand om mij heen zag het, totdat ik o.a. op deze site uitkwam en zag dat er meer mensen waren die dezelfde gedachten met mij delen en die precies zagen wat voor ramp zich voor onze ogen ontvouwde.
NFN werd een toevluchtsoord en sanctuary : )

Dit is de enige en echte wereldoorlog, omdat nu vrijwel alle regeringen in de wereld hier aan meewerken.
Dit is de wording van New World Order.
Zelfs de landen die zich op het eerste gezicht verre van social distancing en andere maatregelen hebben gehouden, blijken later alsnog dezefde agenda te volgen.

De wereld zit in een globalistische wurggreep.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Loes in de Pels
1 maand geleden

@Loes in de Pels, in Rusland is er niets aan de hand en de president van Oekraïne Loekasjenko kreeg in juni 2020 een bedrag toegezegd van het IMF van ruim 0,9 miljard euro als hij zijn land in ‘n lockdown zou gooien. Hij heeft geweigerd en komt tenminste op voor zijn bevolking. Toegegeven hij is geen modeldemocraat, maar Rutte c.s. is dat uiteraard ook niet.

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  Ron Swart
1 maand geleden

Nee die Rutte hebben ze een beter aanbod gegeven in Brussel eerst honderden miljarden euro’s uitgeven aan andere landen en je eigen land laten creperen en de gehele middenstand weg dan is jouw kostje gedekt hoeft niet langs start ook niet naar de gevangenis maar ontvangt gelijk dividend de smeerlappen

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Peter R de Elburger
1 maand geleden

Maar we moeten ook helemaal niet vertrouwen op de mensheid, op big pharma of big tech. Er is er maar EEN ons vertrouwen waard, GOD!
Helaas zijn we dat in Nederland vergeten. Waarom zaten de kerken kort na WO2 weer vol? Omdat mensen geen andere uitweg meer zagen.

vladi
vladi
Reactie op  Ondergronds
1 maand geleden

helemaal mee eens.

fff

Jopie
Jopie
1 maand geleden

Rutte 👎🏻👎🏻👎🏻😤😡🤬

Lucky
Lucky
1 maand geleden

Pinokkio stijl is om je smoel gewoon niet open te doen wanneer je wat gevraagd wordt. Deze psychopaat voelt zich boven iedereen vergeven, inclusief re hters tenzij ze hem in het gelijk stellen.

Voor wie nu nog steeds niet weet wat deze land- en volksverrader bedoelt met Build Back Better gelijk aan The Great Reset van Klaus Schwab (net als Rutte volksvijand en voor depopulatie)

Deze reportage van ruim 2 uur bevat het antwoord van het waarom, wie er achter zitten en vervolgens hoe eruit te komen. Zeer verhelderend en je tijd waard! Hierna ben je pas ECHT wakker.

https://www.bitchute.com/video/lIcv1pt8hG72

Flipper
Flipper
Reactie op  Lucky
1 maand geleden

Lucky ik wil dat ook graag zien maar kan het niet openen met de code die je erbij schreef heb je misschien een andere oplossing.bij voorbaat dank.

Rob
Rob
Reactie op  Flipper
1 maand geleden

Hoezo heb je een code nodig? Ik kan hem gewoon in de webbrowser bekijken?

Dit is een wat langere versievan die video, 2 uur en 3 kwartier. Gewoon op Jijbuis te zien.

https://www.youtube.com/watch?v=ZxkqVXFQpgk

Hans van Straaten
Hans van Straaten
Reactie op  Flipper
1 maand geleden

De url (https….) kopieren en plakken in zoekbalk van de browser.

Ertje
Ertje
1 maand geleden

nou inderdaad, wie bedenkt al die idiote regels eigenlijk? het volk als proefkonijnen gebruiken! echt vreselijk!

Schrander
Schrander
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Psychopatische despoten verzinnen dat.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Geen proefkonijnen ook al zou je haast denken.
Dit is de eliminatie van de zwakkeren en ouderen in de maatschappij en het restant gaat letterlijk als vee behandeld worden met een chip.

Petrus
Petrus
1 maand geleden

Lekker interessant zeg.
Veilig langs het randje vragen stellen over iets totaal niet belangrijk.
Iedereen weet toch wat die slogan betekent.
Sukkel!

Nico
Nico
Reactie op  Petrus
1 maand geleden

En wat betekend het dan volgens Petrus.????

Petrus
Petrus
Reactie op  Nico
1 maand geleden

Komt bij Klaus Schwab vandaan (WEF).
Dat zegt genoeg dunkt mij.

Weetniet
Weetniet
1 maand geleden

Rutte heeft die brief niet, zoveel mag duidelijk zijn. Het nieuwe abnormaal is gebaseerd op hete brij waar die aartsleugenaar omheen blijft draaien. Helaas voor gecontroleerde opposant Krol.

TaoTruth
TaoTruth
1 maand geleden

Krol mag van mij naar de FvD komen, de enige partij die voor werkelijke vrijheid staat. Doe Omtzigt er ook gelijk maar bij.

vladi
vladi
Reactie op  TaoTruth
1 maand geleden

gecontroleerde rat omtzicht heeft zich het zwijgen laten opleggen toen hij pedodemmink wilde exposen.

fff

Matt
Matt
Reactie op  vladi
1 maand geleden

Idem dito bij MH17.

vladi
vladi
Reactie op  Matt
1 maand geleden

exact,
en als ik die scheef getrokken elitekop van hem zie waar zelden of nooit eens een oprechte expressie van af te lezen is,dan is voor mij de kaas gegeten.
een judas is het.

fff

Rob
Rob
Reactie op  TaoTruth
1 maand geleden

Vrijheid krijg je van niemand buiten je om. Vrijheid om je zelf pakken want dat is het ware leven, niet regels, wetten etc van globalistische trekpoppen.

vladi
vladi
Reactie op  Rob
1 maand geleden

the free man of the living land.

fff

Tante Maart
Tante Maart
Reactie op  TaoTruth
1 maand geleden

Het Forum voor Democratie zal de boel net zo hard gaan belazeren als de PVV het doet, en zoals de LPF het destijds deed. Allemaal mislukte figuren die in de politiek gaan hobbyen.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Tante Maart
1 maand geleden

Macht corrumpeert.

Misschien dat een enkeling het bij aanvang van zijn of haar politieke carriere het werkelijk goed heeft bedoeld en werkelijk vanwege ideologische aspiraties de politiek inging,
gaanderweg zie je de verandering intreden.
Alsof ze in een opvoedkamp heropgevoed worden.
Iedere politicus die het daar uit weet te houden, heeft zich hoe dan ook geconformeerd aan hoe het spel gespeeld wordt.

Haga is een goede en vurige spreker maar ik weet niet hoe hij zich op de lange termijn tussen grote ego’ s gaat houden.

Pieter Omtzigt de underdog, is mijn grote favoriet, maar zit helaas bij de verkeerde partij.
Zijn menselijkheid, strijdvaardigheid en grote gevoel voor rechtvaardigheid zijn een groot politicus waardig.

Angela
Angela
Reactie op  Loes in de Pels
1 maand geleden

Omtzigt heeft een dubbele agenda.Dat is het spel ,trap er niet in!

Waldemar
Waldemar
1 maand geleden

Rutte parafrasseert domweg Klaus Schwab in de veronderstelling dat Nederlanders slapende en domme schaapjes zijn.
Krol moet hem het vuur aan de schenen leggen en houden👍👍

Rob
Rob
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Rutte is volgens sommigen een 33ste graad vrijmetselaar. Op dat niveau BEN je de leugen. Als hij geen antwoord wil geven als het vuur hem aan de schenen gelegd wordt zegt hij gewoon dat hij zich er niets van herinnert.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Aartsleugenaar Rutte is ook lid van minimaal een Ur-Loge en die sturen mondiaal de vrijmetselaars aan. Rutte is – hoe kan ‘t ook anders – aangesloten bij Ur Loge Pan-Europa.

x

Check Also

rutte

‘Rutte schiet met een atoombom op kakkerlakken’

Toen premier Mark Rutte het vonnis van ...

van haga

‘Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar’

Een strijdvaardige Wybren van Haga meldde zich ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

87
0
We lezen graag je reactie!x