BinnenlandGreat Reset

Rutte, waar blijft die brief over Build Back Better en de Great Reset?

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kamerlid Henk Krol heeft premier Rutte al meerdere keren vragen gesteld over Build Back Better en de Great Reset, maar wacht nog steeds op antwoord. Bijna een maand geleden vroeg hij een brief van de premier, maar die is er nog steeds niet. Waarom heeft Rutte de brief nog niet verstuurd?

“Drie weken geleden vroeg ik een brief over Build Back Better en de Great Reset van het World Economic Forum,” zei Krol vandaag tijdens het coronadebat. “De minister-president gebruikt die term op internationale podia en koppelt die aan de coronacrisis.”

“Hij noemt de coronacrisis letterlijk ‘een enorme kans voor dat nieuwe normaal’, maar ik weet niet wat hij bedoelt met dat nieuwe normaal,” vervolgde Krol. “En ook mensen die ik spreek, weten niet wat dat nieuwe normaal is. Ze willen het normale normaal terug.”

Tombola

Het Kamerlid wees erop dat mensen hem tijdens de verkiezingstour van de Lijst Henk Krol en via brieven en mails vragen of de brief er al is. “Zelfs D66 vroeg er om. Ik kon die brief in ieder geval nog niet ontwaren,” aldus Krol.

Hij zei verder dat het lijkt alsof het kabinet elke week maatregelen tevoorschijn tovert uit een tombola. “Dit keer kwam er 10 minuten winkelen uit. Het helpt ondernemers nauwelijks. Het is beklemmend om te zien hoe dit kabinet met een VVD-minister-president ondernemers zo in de steek laat.”

“Als het gaat om de inperking van onze vrijheid en een verbod om te ondernemen, dan moeten maatregelen niet uit een tombola komen, maar stevig onderbouwd zijn,” benadrukte Krol.

4.8 49 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
joop
joop
2 jaren geleden

Hij kan er denk ik naar fluiten, want dat zal Rutte niet goed uit komen pal voor de verkiezingen.

Chris
Chris
2 jaren geleden

Wordt tijd dat er ingegrepen gaat worden dit kan toch niet zo langer ???

hallo
hallo
2 jaren geleden

schatje….die komt er echt niet…..

Jopie
Jopie
2 jaren geleden

Rutte ?????????

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

87
0
We lezen graag je reactie!x