CoronaBuitenland

Deze studie over sterfte na coronaprik bleef onder de radar: ‘Behoorlijk ontnuchterend, moet even slikken zijn’

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Lector gezondheidswetenschappen Sam Brokken verwijst naar een onderzoek dat onder de radar is gebleven. Het gaat om een studie van dr. Diego Montano, een biostatisticus en epidemioloog van de Universiteit van Tübingen, die begin februari is verschenen in het tijdschrift Frontiers in Public Health.

Montano bestudeerde de meldingen in bijwerkingendatabases VAERS in de Verenigde Staten en EudraVigilance in de EU en zette de incidentie van bijwerkingen en overlijdens van de griepprik af tegen die van de coronaprik.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Tussen de vijf en 10 keer hoger

“De resultaten zijn behoorlijk ontnuchterend, vooral voor de narrativisten moet dit even slikken zijn,” reageert Brokken. “De kans om de kaars vroegtijdig uit te blazen na de coronaprik is 42,53 maal groter dan na de griepprik voor de EU en zelfs 345,42 maal in de VS. Dat laatste kan mogelijk te wijten zijn aan andere spreiding en evenzeer een mix van populatie-gerelateerde comorbiditeiten (obesitas, diabetes) die meer voorkomen in de VS.”

Brokken merkt verder op: “Voor de meeste bijwerkingen ligt het tussen de vijf en 10 keer hoger dan bij griep. Gezien de meeste betrokkenen onder druk staan om meldingen niet uit te voeren, is de kans zeer groot dat ook dit nog een onderrapportering betreft, aldus de auteur. Verder wijst hij voorzichtig naar de causaliteit.”

Niet ver naast

“Denk dat de praktijk stilaan wel aangeeft dat deze studie er niet ver naast zit,” constateert Brokken. Huisarts Frank Peeters deelde een artikel over zijn post op social media.

4.9 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
2 jaren geleden

De markt is nog lang niet verzadigd van dit soort studies en rapporten.
Meer, meer zodat niemand eronderuit kan!
Laat maar komen die storm.

Annette
Annette
2 jaren geleden

DAT de experimentele gentechinjectie 5 tot maar liefst 10 keer méér bijwerkingen geeft dan de bekende griepprik, is natuurlijk voor ons absoluut géén verrassing.

Daarbij wil ik dan ook nog wel opmerken, dat het algemeen bekend is, dat er maar 1 tot zo’n 10% van de bijwerkingen daadwerkelijk gemeld worden.

Moet je je voorstellen HOEVEEL mensen er inmiddels al slachtoffer zijn geworden van deze pure waanzin. Ik blijf toch volharden met ze “slachtoffer” te noemen, omdat ze (helaas) te veel vertrouwen hadden in de overheid en, niet te vergeten, de medische wereld.

Even off topic:
Vanochtend las ik op Gesara Noord Holland het volgende stukje. Ik was daar zó door ontroerd, dat ik het graag met jullie wil delen.

Mijn goeie herinnering

Als mensen van mijn leeftijd iets vertellen over de oorlog, heb ik er vaak moeite mee als zij over “die Moffen” spreken.
Natuurlijk heb ik het zelf meegemaakt en gezien dat er ellendelingen bij waren, maar nooit zal ik de soldaten vergeten, die een deel van hun brood uitdeelden aan mijn vriendjes en mij in onze straat.

Ook zal ik nooit vergeten dat: toen mijn moeder (met haar fiets op houten banden) op zoek ging naar eten, het een Nederlander was die haar net verworven zakje aardappelen wist te stelen.
Een Duitse soldaat vroeg mijn huilende moeder waar zij woonde, wist de dader te achterhalen en nog vóórdat moeder thuis was, had hij de zak aardappelen bij ons thuisbezorgd.

Kijk, ik bedoel maar: In élk volk zit goed en kwaad.

Locke
Locke
2 jaren geleden

Corona virus betekend letterlijk kroonvergif , verspreid zich via het drinkwater en via spike eiwitten, via de gevaccineerde op de ongevaccineerde. Het ingrediënt van deze cocktail komt van de KING COBRA de Serpent die ons langzaam aan het vergiftigen is. Smaak en reukverlies en spastische trekkingen zijn er onderdeel van. Mensen bekijk de laatste van Stew Peters en huiver, tijd dat de Hugoos en Fauci’s cq schijnheilige van deze wereld tot verantwoording worden geroepen . Dit is meer als een duivelse act.

Dobby
Dobby
2 jaren geleden

En nog altijd zijn er massa’s mensen die maar blijven beweren dat zonder die gifspuiten veel meer mensen zouden zijn overleden, we veel langer en vaker lockdowns hadden gehad, dat de zorg zou zijn ´vastgelopen’ etcetera…
Dat het tegendeel waar is…Tsja, dat wil er maar niet in bij ze.
De gezondheidsklachten waar ze na de gifspuit mee te kampen hebben liggen dan ook absoluut niet aan de vele ´vaccinaties’.
Ben zo blij dat ik en velen met mij ‘wijzer’ waren
en er niet zijn ingetuind ondanks de opgelegde consequentie in de vorm van het polariserende goed gedrag pasje.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x