Homepagina » Binnenland » ‘Dit is het dus mensen! Hiervoor worden boeren opgeofferd’
boeren
Foto: Ciell CC BY-SA 4.0

‘Dit is het dus mensen! Hiervoor worden boeren opgeofferd’

Boze boeren voeren sinds donderdag actie en gaan al dagen met hun trekkers de weg op. Gisteravond blokkeerden ze de kruising van de snelwegen A32 en A7 bij Heerenveen in beide richtingen tot 23.00 uur. Ook zijn er bij verschillende distributiecentra van supermarkten blokkades opgeworpen.

Daarnaast blokkeerden zo’n 30 boeren de toegangsweg voor de ingang van Eindhoven Airport. Dat duurde tot ongeveer middernacht. Ze voeren actie tegen de plannen van minister Schouten van Landbouw om het eiwitgehalte in veevoer te verlagen en zo de uitstoot van stikstof te beperken. Volgens de boeren is dat schadelijk voor de dieren. Schouten beweert dat de bouwwereld door deze maatregel weer huizen kan bouwen. “Om bouwprojecten mogelijk te maken, komt er een krachtvoerlimiet,” heeft zij de Tweede Kamer laten weten.

Weilanden leegtrekken

Premier Rutte liet zich tussen neus en lippen door ontvallen wat Den Haag echt van plan is. In een filmpje dat rondgaat op social media zegt hij in het bijzijn van de pers: “Als je huizen bouwt in een stad, dat zijn ze hier aan het doen… Als je een paar weilanden leegtrekt en je zet daar huizen neer, dat is veel makkelijker dan in een stad bouwen.”

Aha, daar komt de aap uit de mouw. Weilanden leegtrekken. Eerste Kamerlid Marjolein Faber (PVV) reageerde: “Boerenbedrijven moeten wijken om de bevolkingsgroei op te vangen, die veroorzaakt wordt door migratie. Oftewel: onze boeren eruit en zijn asielzoekers erin. Die gelukszoekers gaan echt niet onze provisiekast vullen. Wat een domheid.”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nou en!
nou en!
9 maanden geleden

die provisiekast gaan schouten en gates vullen met nepvlees,met alle nare kwalen vandien.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  nou en!
9 maanden geleden

Daar zit namelijk onze laatste troef, die boeren zouden een vleeshouwer in dienst moeten nemen, een kaasmaker, plus kippen(eieren), melk graan groente en fruit en zulke boerderijen goed verdeeld over het land. Kortom zodat wij alles gewoon op het goedkoopst bij ‘hun’ kunnen gaan afnemen. Zonder groothandel, tussenhandel, distribuerende handel, en dan uiteindelijk de grootgrutters wat het allemaal vijf x over de kop heeft gegooid dus veel duurder heeft gemaakt dan nodig is. Daarom moeten die boeren dus weg daar is Carola Schouten nu mee bezig, en snijd inderdaad het mes voor ze aan twee kanten komt er grond vrij om voor nog meer zogenaamde asielzoekers woningen te gaan bouwen. Sta achter onze boeren laat ze niet vallen we hebben ze nodig!

Tetragrammaton
Tetragrammaton
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
9 maanden geleden

Hetgeen ik verwacht had dat als eerst uit zou vallen; Het internet, lijkt niet het geval. In tegendeel, ze hebben dit nodig voor hun snode plannen. Dus kun je er ook gebruik van maken.

Ik zou zeggen: developers/webdesigners… lobbiën bij de boeren: hun eigen webwinkeltje, biedt je dienst gratis aan (afgezien van de hosting hoeft een website niet veel geld te kosten, met WordPress en WooCommerce bouw je een gratis webwinkel). Promoot vervolgens de boeren via flyers, deur tot deur. Dit systeem kan dan groeien, naarmate het meer bekendheid krijgt kan een boer of externe partij ook de producten gaan bezorgen. Ik weet, er is al een groot initiatief op internet in NL te vinden die dit doet. Echter ben ik niet zeker van hun integriteit (veel producten in het zelfde plastic als in de supermarkt).

Dan nog de mondkapjes in het OV: Je ontkomt er niet echt aan; David Icke heeft het over simpelweg niet meewerken, maar dan sta je er echt alleen voor. Is het wellicht een idee om een boodschap te schrijven op het mondkapje? Zoiets als ‘Hoax’… dan herkennen we elkaar. Zit je met genoeg mensen in een OV vorm met die boodschap op het kapje, dan kun je dingen doen. Nu is het zo dat je de kritisch denkenden vrijwel niet herkend tussen de meute.

Marc
Marc
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
9 maanden geleden

@Strijdervoorvrijheid: allemaal goed en wel, ik koop regelmatig rechtstreeks vd boer in de buurt (ik woon landelijk) maar betaal wel meer bij hem dan in de grote supermarkten… Het is idd van veel betere kwaliteit en ik kan het me permitteren maar veel anderen niet en die blijven dus de goedkopere rotzooi vd grootwarenhuizen kopen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Marc
9 maanden geleden

En het geld komt dan dus terecht bij die gene die er echt voor werkt en niet bij de zwendelaars.

m.koningen
m.koningen
9 maanden geleden

Het kost 20 euro om een ton =1000 kilo koolstof te onttrekken uit water.Het grootste oppervlak van onze wereld is water dat gratis koolstof uit lucht haalt.Die gewonnen koolstof kan dan gebruikt worden als kunst zand wat dan weer gebruikt kan worden als cement grondstof.En aldus de bouw neutraal maakt wat koolstof betreft.De agrarische produktie kan gewoon doorgaan.Wat is het probleem dan?
Totaal geen visie op elk gebied van de parasitaire economische elite die nederland al 600 jaar onmisbaar leid als verdienmodel voor en door domme mensen die eigelijk niks kunnen behalve dom en stom zijn op elk gebied.
Luister tip Eat the rich,Motorhead
koffie met koolstof vandaag.
Mvrg,Marcel

Piet
Piet
9 maanden geleden

Geld is geen zak meer waard.

Zeker als je zomaar honderden miljarden kan bijdrukken of lenen.

Land wel

CHiXiStigma
CHiXiStigma
9 maanden geleden

Huizen bouwen op een weiland? Boeren mogen geen 25% weiland opofferen om zonnepanelen te plaatsen, wat hun en het milieu goed zou helpen, aangezien dan heel NL in een klap van groene stroom voorzien is.

Sebastiaan
Sebastiaan
9 maanden geleden

https://www.tristatecity.nl/
Dit is het originele plan DIT IS HET!
Een grote randstad die kan concurreren met andere grote vergelijkbare stedelijke gebieden zoals Los Angeles Bejing of Tokio van 30 tot 40 miljoen mensen. Powered by VNO NCW.

Lobbyen is ook lekker makkelijk want het Ministerie van Economische zaken Centraal planburo voor de leefomgeving liggen om de hoek.
Ook andere gelieerde diensten van het rijk zitten in het zelfde pand (ondernemers)organisaties die in de Malietoren zijn gehuisvest. Zoals ook voor (onder andere) AWVN, PUM, NLinBusiness, DECP, PZO, Ondernemersklankbord, KNV, VVRV, Gastvrij Nederland, Detailhandel Nederland, Waterbouwers, Vewin, NLIngenieurs, ICC, Global Compact Nederland, VNO-NCW West, Platform Defensie-Bedrijfsleven, VSN, topsector Tuinbouw, plus diverse dependances van branches en bedrijven.

Om te lobbyen en te plannen hoef je enkel maar even daar de kantine te gaan, en dat gebeurd ook.
Alle plannen hoe gek ze ook lijken is om dit doel te bewerkstelligen om een Nederlandse MEGAMETROPOOL te ontwikkelen.

d1rty
d1rty
Reactie op  Sebastiaan
9 maanden geleden

Ik heb die informatie en plannen ook gelezen…jaartje terug zoiets. Het komt er op neer “we moeten dat doen om mee te blijven doen economisch want andere landen hebben zulke metropolen en zijn daar door sterker” Die plannen gaan echt door en daar moet alles voor wijken, ergens ook nog een website met openbaar vervoer planning gezien toen…alles wordt nog meer aan elkaar gekoppeld wat betreft verbindingen en ook systemen om deze metropool hermetisch af te sluiten bij ernstige oproer of ziektes etc.

Margie
Margie
Reactie op  Sebastiaan
9 maanden geleden

Smartcity de Nederlanden…een zgn masterplan
Plan gedoemd te mislukken

Willem
Willem
9 maanden geleden

Schouten en Ollongren, allebei volledig geïndoctrineerd, allemaal vast aan hun smartphone net als de rest waardoor ze veranderden in willoze zombies waar alleen maar waanzin en leugens uit komen en ze komen er mee weg omdat een groot deel van de wereldbevolking er ook aan vast zit. Het zijn duivelse apparaten,

jenne
jenne
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Ik heb niet zo’n geval, wel internet vanwege mijn studie, maar ‘t is juist, ik kijk naar mijn klein kinderen, ze gaan er mee slapen en ze staan er mee op, die ezels, als ik iets zeg, kijken ze me aan van ach ouwe stomkop, ik vind het triest en heel gevaarlijk, want ze creéeren de simpelen van geest !

johan den haag
johan den haag
9 maanden geleden

Als we echt verandering willen, moeten we de media aanpakken.
Er zijn al zoveel alternatieve kanalen.
Een paar moeten er echt groot gaan worden.
Ik zie/zag vooral in de corona tijd dat mensen andere sites veel meer bezoeken dan ervoor.
Als de media gebroken wordt, wordt de politiek gebroken, dat is nu nog 1 bastion.
Het hele nep parlement is een aanfluiting voor de democratie.

Ik ben heel blij met de demonstraties.

Mensen hou vol!!!

Peter
Peter
Reactie op  johan den haag
9 maanden geleden

Niet alleen de boeren zouden het voortouw moeten nemen.
Ook de rest van het volk zou tot meer actie bereid moeten zijn.
Het is de toekomst van jullie kinderen en kleinkinderen,die op het spel staat.

exegese
exegese
9 maanden geleden

Wij worden in sneltreinvaart weggeloodst van de situatie dat wij als land zelf de broek op zouden kunnen houden. Al onze bedrijven zijn inmiddels in buitenlandse handen, verkocht voor een habbekrats ten koste van de burgers. De boeren die altijd borg zouden moeten kunnen staan voor onze voedselvoorziening zijn natuurlijk ook een doorn in het oog van de globalisten. Iedereen moet in de toekomst afhankelijk worden van multinationals, onze Hollandse cultuur en alle middenstand moet en zal verdwijnen. Ons land dient overspoeld te worden met immigranten van andere culturen, het saamhorigheidsgevoel is verworden tot iets ongehoords. Nederland wordt omgetoverd tot een grootstedelijk industriegebied en doorvoorhaven voor Europa zoals gepland door de globalisten. Het Nederlandse volk dient alle eigenheid en kracht ontnomen te worden om te verworden tot een grijze identiteitloze willoze massa die de orders van de New world order vrijwillig omarmt. Dit is absoluut niet hoe ik en mijn kinderen zouden willen leven. Er moet dus iets gebeuren en wel nu ! Mensen moeten het nu toch onderhand gaan zien.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  exegese
9 maanden geleden

@exegese,

Tja beste,

Ik ben het voor de volle 100% met u eens en dus…….ehhhhh….

En aan de commentaren te lezen op deze site zijn de meesten het met u eens m.u.v. enkele trollen natuurlijk maar dat mag geen naam hebben!!!

Maarrrr, wanneer en hoe gaan we beginnen want u zegt dat er iets moet gaan gebeuren en zoals ik al zei, ik ben het 100% met u eens….

Dus ik hoor heel graag iets van u………….en ook van de rest natuurlijk…….

En van mij kunt u op aan daar ik dit nu al ongeveer een kleine 10 jaar aan het roeptoeteren ben…..met als resultaat……..0, niemand, niets, nakkes, nada, nichts, njet……………

Gegroet en ik hoor wel waar en wanneer we gaan beginnen……

Gladiator

koloth
koloth
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

Gladiator, je hebt gelijk niemand doet wat. Dus die 20% ? hooguit die nog plannen heeft, kunnen beter ook niets doen. We zijn in de minderheid en belanden in de cel, bovendien zegt die 80% dat je een extremist bent of wat dan ook. Het houdt mijn tijd net nog uit en de rest komt er nog wel achter, wil je echt wat ? ga emigreren.

exegese
exegese
Reactie op  koloth
9 maanden geleden

Ga emigreren ? Waarheen dan ? Zelfs als je sterft kom je terecht in een zielenvangnet en begint de ellende te zijner tijd gewoon weer opnieuw doordat je incarneert in dezelfde ellende als waar je uit kwam. Onze ellende en pijn is hun energie, wij zijn hun wandelende batterijen, menselijk vee. Dat geven ze nooit vrijwillig op ! Laat staan dat je je zou kunnen onttrekken door in een ander land te gaan wonen. De wereld is al lang volledig van hun, de satanisten !

exegese
exegese
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

Geachte Galdiator, helaas is er maar een weg uit deze misère, en dat is bewustwording van de massa en daarmee totale weigering van welhaast iedereen om nog langer mee te werken aan de eigen ondergang. Georganiseerd verzet door middel van demonstraties of anderszins geneuzel is altijd gedoemd te mislukken. Daar zijn ze op voorbereid. Demonstraties die mensen tegen elkaar opzetten worden gefaciliteerd en demonstraties tegen de corrupte overheid worden met geweld gedwarsboomd. Dan rest eigenlijk alleen de mogelijkheid nog gebruik te maken van gewapende terreur zuiver gericht tegen de machthebbers en daar ben ik niet van.
Ik breng al sinds decennia enorme offers door alles en iedereen om me heen te verwittigen van de maatschappijkritische feiten die ik door onophoudelijk onderzoek boven tafel krijg. Ik schreeuw het van de daken tegen familie, kennissen, vrienden, collega’s en mensen die ik tegen kom.
Dit heeft tot gevolg dat zich heel veel mensen zich tegen mij gekeerd hebben waar ik voorheen goed contact mee had. Dat geeft stres, dat geeft verdriet, boosheid, onbegrip doch bovenal een sterk gevoel van onmacht. Dat zijn grote offers mijnerzijds zo kan ik je verzekeren. Dat zijn omstandigheden die de kwaliteit van mijn leven dagelijks ernstig aantasten. Maar mijn doel om zo veel mensen bewust te maken van wat er werkelijk speelt daar ben ik altijd mee bezig. Mijn gevoel van onmacht en frustratie is zelfs zo sterk dat ik mijn leven met liefde en plezier in de waagschaal zou stellen als ik maar het vermoeden zou hebben dat het iets van verschil zou kunnen maken. Er is echter maar 1 uitweg en dat is bewustzijnsverruiming van de massa door een onophoudelijke stroom van informatie op waarheid gebaseerd. Hoe meer mensen doen wat jij, ik en heel veel met ons doen, is onophoudelijk de bullshit ontmaskeren en zo veel mogelijk aan de grote klok hangen. De rest is aan de massa. En beste Gladiator, onderschat het niet, het is niet niks wat wij doen, we hebben ook nog een gezin waar we verantwoordelijk voor zijn. Belangen kunnen in grootte verschillen maar enige balans moet er blijven anders kunnen we beter gelijk onder de zoden kruipen, toch ?

jenne
jenne
Reactie op  Gladiator
8 maanden geleden

Ik woon in Frankrijk heb verleden jaar mijn gele vest aangedaan en bij ze gaan staan, gewone burgers die het anders willen, na twee dagen kreeg ik bezoek van de politie bij mij thuis, waar mij werd aangeraden om niet meer mee te doen aan deze manifestaties, vanwege mijn hoge leeftijd, aanzien, en niet Frans, ik ben toen nog één x gegaan, heb voor ieder één croissants en chocolatines gekocht ter afscheid, men had er begrip voor, het begint weer te groeien nu met mondkapjes, het moet veranderen het is een Europees gebeuren, groet erg warm !

wolfje168
wolfje168
9 maanden geleden

Dat is het masterplan. En het maakt niet uit wat je gaat stemmen.

salvar
salvar
9 maanden geleden

hulde voor de boeren en een scheet voor schouten.
van de ene op de andere dag heeft de regering (dictatuur ) nederland naar de kl*te geholpen en mensen vermoord en ziek gemaakt geestelijk dan.
werkelijk het moet gestopt worden.
de boeren zijn doorzetters en nu wij nog.
ik heb al eerder geschreven net als anderen flikkert alles wat je niet nodig hebt eruit, zoals krant, smartphone , tv althans niet meer kijken.
zeg je abonnement op van de tv/radio gids als je die heb en je abonnement van je smartphone als dat gaat.
je denk misschien hij heeft gemakkelijk praten maar het is de enige manier om de regering op de knieen te krijgen.
het kan zijn dat dit tijdelijk is als de elite dit ook verliezen , ze hebben poetin niet zover gekregen dat hij in de val trap van een stelletje idioten en als we dit winnen zijn ze verloren.

x

Check Also

rutte

‘Rutte schiet met een atoombom op kakkerlakken’

Toen premier Mark Rutte het vonnis van ...

van haga

‘Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar’

Een strijdvaardige Wybren van Haga meldde zich ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

36
0
We lezen graag je reactie!x