CoronaMens en Dier

Hoe De Jonge het coronapaspoort doordrukte en zélf desinformatie verspreidde: ‘Lelijke aap komt uit de mouw’

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

Politici hebben de coronacrisis aangegrepen om een gezondheidspaspoort te introduceren. Dat blijkt uit onderzoek van data-speurders Wouter Aukema, Marc van der Vegt, Cees van den Bos en Daniël van der Tuin, die al geruime tijd in vrijgegeven Wob-documenten zitten te spitten en geheimen boven water halen. Weer komt de naam van Hugo de Jonge bovendrijven.

Hoewel gezondheidswetenschappers kritiek hadden op het coronapaspoort, lobbyden IT-bedrijven en de Europese Unie al in een vroeg stadium voor een dergelijk paspoort. Ook toenmalig zorgminister Hugo de Jonge wilde een coronapaspoort, maar onderbouwing hiervoor kon het RIVM niet geven. De Jonge voerde met hooggeplaatste ambtenaren gesprekken over het paspoort. Dit ging in tegen het advies van gezondheidsautoriteiten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Ministerie verspreidde desinformatie

Op 10 juni 2020 kreeg het ministerie van Volksgezondheid een bericht van de factcheck-afdeling van het Duitse persbureau DPA met de vraag of er aan een coronapaspoort werd gewerkt dat als voorwaarde zou worden gesteld voor toegang tot werk, openbaar vervoer en openbare gebouwen. Het ministerie antwoordde ontkennend, zoals ook bleek uit de latere publicatie van de ‘factchecker’.

Ondertussen was het ministerie betrokken bij discussies met de politieke top over een mogelijk coronapaspoort, onthullen de Wob-documenten. Met tussenkomst van de factchecker heeft het ministerie desinformatie verspreid en het publiek onvolledig geïnformeerd, constateert het onderzoeksteam.

Bizar

En hoewel er geen wetenschappelijke onderbouwing was voor een coronapaspoort, probeerde minister De Jonge zijn politieke wens door te drukken, al dan niet onder invloed van de EU, aldus de onderzoekers.

“Well, well, well… meer topjes van ijsbergen,” reageert jurist en publicist Sietske Bergsma. Neuroloog Jan Bonte zegt: “De lelijke aap die wij al heel lang zagen, komt nu dan toch gewoon uit de mouw.”

“Bizar!” stelt artiest en ex-verpleegkundige Marga Bult. Auteur en spreker Hans van Tellingen vraagt: “Lezen jullie mee, ChristenUnie?”

4.9 61 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Janosch
Janosch
2 jaren geleden

Kan die kop van de Jonge niet standaard zwartgelakt worden in berichten? Ik kan er niet meer naar kijken.

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
2 jaren geleden

Hoe hij zijn rol als VWS minister heeft kunnen uitvoeren doen mij de haren ten bergen verschijnen?

Alice
Alice
2 jaren geleden

Tijd dat hij gearresteerd wordt. Hoeveel drek moet er nog boven komen drijven?? Hoeveel mensen zijn er door hem beschadigd? Ik hoef het niet op te sommen. We weten het allemaal.
Wat een walgelijk figuur is die Mengele.
Benieuwd wat deze ‘spitters’ binnenkort nog meer aan de grote klok gaan hangen. Gooi maar open die beerput.

Rob
Rob
2 jaren geleden

Dit soort bekende namen bekijken het vanuit eigen land en dan wordt er gezegd dat de coronacrisis is aangegrepen om een coronapaspoort door te drukken. Je moet het echter vanuit het globalisme bekijken en dan is het andersom. Die coronapas, QR code enz lag altijd al op de plank. Men had alleen een excuus nodig om die in te voeren. Daarom is die Corona crisis opgezet. Er is nooit een echte crisis of pandemie geweest. Die komt gewoon voort uit de simulatie van WEF Klaus. Zeg maar een simulatie die ze live hebben laten gaan. Geen echte pandemie dus maar een live simulatie. En dan die simulatie gebruiken om te depopuleren en het oude systeem versneld af te breken want dat was al failliet en zou sowieso een keer echt instorten. Ze hebben niemand daarover geïnformeerd en daarbij verteld wat ze wilden doen. Althas, niet via de MSM want die worden als de propagandakanalen gebruikt. Velen hadden echter wel door wat er gaande was maar die werden door een hele operatie van organisaties en bedrijven ondermijnt die onderdeel zijn van mind control. Het mocht dus niet publiekelijk worden wat er gaande is. Maar wie wat meer bekend is met de gang van zaken is ermee bekend dat ze in films en series weergeven wat ze van plan zijn. En de gecontroleerde illuminati Hollywood acteurs spelen daar de rollen in. Dan zie je al in bv Demolition Man (met Sylvester Stallone) de NWO. Die film was in 1993. In de serie Stargate SG1 was ik meen in een aflevering van januari 2001 een aflevering waarin een een soort de aardse bevolking injecteerd met een ‘vaccin’ dat hen een langere levensduur gaf. Maar ze ontdekten wel dat de de mensen steriel werden en dan geen kinderen meer konden krijgen. Toen werd er gezegd ‘all they have to do is wait and they will have the planet for themselves. Precies waar de elite op uit is: de planeet voor zichzelf krijgen.

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x