Het Complot

Analist: “CIA en Mossad coördineerden aanslagen op 11 september 2001”

Help door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse CIA en Israëlische spionagedienst Mossad speelden een cruciale rol bij de aanslagen op 11 september 2001 in New York. Dat zegt een Amerikaanse onderzoeker en politiek analist.

James Henry Fetzer, oprichter van Scholars for 9/11 Truth, reageert met zijn uitspraak op een wet die Saoedi-Arabië aansprakelijk kan stellen voor de terreuraanslagen. In het wetsvoorstel dat in de Senaat in de maak is, staat dat de juridische bescherming van buitenlandse staten in de VS vervalt als die betrokken zijn bij terroristische aanslagen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Saoedi-Arabië dreigde zaterdag voor 750 miljard dollar aan Amerikaanse staatsobligaties en andere tegoeden van de hand te doen als het Congres de wet aanneemt. Een woordvoerder van het Witte Huis zei dat president Obama ‘zo’n wet sowieso niet zal tekenen’.

Geheime pagina’s

Volgens veel Amerikaanse politici en burgers waren Saoedische overheidsfunctionarissen die destijds in de VS woonden, betrokken bij de aanslagen.

“We weten dat 15 van de 19 vermeende kapers Saoedi’s waren, we weten dat geen van hen uit Irak kwam,” zei Fetzer. “We weten dat 28 geheime pagina’s onthullen dat de Saoedi’s 9/11 hebben gefinancierd.”

Hij zei dat verschillende Saoedi’s op 9/11 mochten landen, hoewel alle commerciële vluchten die dag waren opgeschort. “We weten ook dat de hele operatie werd overzien door Dick Cheney,” voegde hij toe.

‘Uiterst verfijnde operatie’

Oud-president George W. Bush en zijn vicepresident Cheney zouden de congressionele commissie die onderzoek deed naar 9/11 hebben verteld dat ze niet zouden worden gehoord over de aanslagen, waarbij 3000 mensen zijn omgekomen.

Er is volgens Fetzer sterk bewijs dat dit een ‘uiterst verfijnde operatie is geweest die werd gecoördineerd door de CIA en de Mossad’. Hij zei dat medewerkers van het Amerikaanse ministerie van Defensie met een dubbel paspoort ook een belangrijke rol hebben gespeeld in het geheel door ‘te voorkomen dat de luchtmacht op de aanslagen zou reageren’.

President Barack Obama is komende woensdag in Saoedi-Arabië. Het is niet bekend of dan over dit onderwerp gesproken wordt.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bob
Bob
7 jaren geleden

Dat zou best kunnen kloppen maar ook de CIA en de Mossad hebben een baas en dat zijn de hogere orde van de Vrijmetselarij.

Armonicus
Armonicus
7 jaren geleden

“President Barack Obama is komende woensdag in Saoedi-Arabië. Het is niet bekend of dan over dit onderwerp gesproken wordt.”

Nee, waarschijnlijk gaan ze de foute beslissing van scheidsrechter Makkelie bespreken!

Eric Verheijen
Eric Verheijen
7 jaren geleden

Heeft iemand ooit goed naar de beelden van die aanslag gekeken? Dat vliegtuig dat dwars door die (gepanserde) wolkenkrabber vloog, kwam er bijna onbeschadigd weer uit… De voorkant van zo’n toestel is van PLASTIC en het komt er mooi rond weer uit. Dat kan dus niet. Je bent gefopt.

onbekend
onbekend
7 jaren geleden

Ja, nikkilauda, de punt van het vliegtuig, de radardome, is van kunststof !!
Niet te snel afkraken svp.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x