Homepagina » Het Complot » Analist: “CIA en Mossad coördineerden aanslagen op 11 september 2001”
Analist: "CIA en Mossad coördineerden aanslagen op 11 september 2001"

Analist: “CIA en Mossad coördineerden aanslagen op 11 september 2001”

De Amerikaanse CIA en Israëlische spionagedienst Mossad speelden een cruciale rol bij de aanslagen op 11 september 2001 in New York. Dat zegt een Amerikaanse onderzoeker en politiek analist.

James Henry Fetzer, oprichter van Scholars for 9/11 Truth, reageert met zijn uitspraak op een wet die Saoedi-Arabië aansprakelijk kan stellen voor de terreuraanslagen. In het wetsvoorstel dat in de Senaat in de maak is, staat dat de juridische bescherming van buitenlandse staten in de VS vervalt als die betrokken zijn bij terroristische aanslagen.

Saoedi-Arabië dreigde zaterdag voor 750 miljard dollar aan Amerikaanse staatsobligaties en andere tegoeden van de hand te doen als het Congres de wet aanneemt. Een woordvoerder van het Witte Huis zei dat president Obama ‘zo’n wet sowieso niet zal tekenen’.

Geheime pagina’s

Volgens veel Amerikaanse politici en burgers waren Saoedische overheidsfunctionarissen die destijds in de VS woonden, betrokken bij de aanslagen.

“We weten dat 15 van de 19 vermeende kapers Saoedi’s waren, we weten dat geen van hen uit Irak kwam,” zei Fetzer. “We weten dat 28 geheime pagina’s onthullen dat de Saoedi’s 9/11 hebben gefinancierd.”

Hij zei dat verschillende Saoedi’s op 9/11 mochten landen, hoewel alle commerciële vluchten die dag waren opgeschort. “We weten ook dat de hele operatie werd overzien door Dick Cheney,” voegde hij toe.

‘Uiterst verfijnde operatie’

Oud-president George W. Bush en zijn vicepresident Cheney zouden de congressionele commissie die onderzoek deed naar 9/11 hebben verteld dat ze niet zouden worden gehoord over de aanslagen, waarbij 3000 mensen zijn omgekomen.

Er is volgens Fetzer sterk bewijs dat dit een ‘uiterst verfijnde operatie is geweest die werd gecoördineerd door de CIA en de Mossad’. Hij zei dat medewerkers van het Amerikaanse ministerie van Defensie met een dubbel paspoort ook een belangrijke rol hebben gespeeld in het geheel door ‘te voorkomen dat de luchtmacht op de aanslagen zou reageren’.

President Barack Obama is komende woensdag in Saoedi-Arabië. Het is niet bekend of dan over dit onderwerp gesproken wordt.

[PressTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bob schreef:

  Dat zou best kunnen kloppen maar ook de CIA en de Mossad hebben een baas en dat zijn de hogere orde van de Vrijmetselarij.

 • Armonicus schreef:

  “President Barack Obama is komende woensdag in Saoedi-Arabië. Het is niet bekend of dan over dit onderwerp gesproken wordt.”

  Nee, waarschijnlijk gaan ze de foute beslissing van scheidsrechter Makkelie bespreken!

 • Eric Verheijen schreef:

  Heeft iemand ooit goed naar de beelden van die aanslag gekeken? Dat vliegtuig dat dwars door die (gepanserde) wolkenkrabber vloog, kwam er bijna onbeschadigd weer uit… De voorkant van zo’n toestel is van PLASTIC en het komt er mooi rond weer uit. Dat kan dus niet. Je bent gefopt.

 • onbekend schreef:

  Ja, nikkilauda, de punt van het vliegtuig, de radardome, is van kunststof !!
  Niet te snel afkraken svp.

 • Kalki schreef:

  De Chrisus die terug is in de wereld moet dit wereldlijk openbaar maken.

 • dimmer schreef:

  Zozo is dat echt allemaal echt gebeurd Oei nee toch pffffft

 • x

  Check Also

  cia-klokkenluider

  CIA-klokkenluider: ‘Biden en Obama hebben Navy Seals vermoord’

  President Donald Trump heeft een artikel geretweet ...

  clinton

  Vrijgegeven documenten: Hillary Clinton zat achter ‘Rusland-hoax’

  Hillary Clinton heeft tijdens de verkiezingscampagne van ...

  >