CoronaBuitenland

Deze viraal gaande toespraak van professor Stefan Homburg moet je gezien hebben

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

In de Duitse Bondsdag vond afgelopen maand het tweede coronasymposium van de AfD-fractie plaats. Tijdens dat symposium gaf professor Stefan Homburg een ontluisterende toespraak waarin hij duidelijk maakte hoe de Duitse bevolking tijdens corona voor de gek is gehouden door de politiek, terwijl alle belangrijke instituten allang hadden gemeld dat er helemaal niets bijzonders aan de hand was.

Indepen heeft de toespraak hier vertaald in het Nederlands.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vijf feiten

Professor Homburg zette in zijn speech vijf feiten op een rijtje. Volgens het Duitse ministerie van Volksgezondheid daalde in 2020 de ziekenhuisbezetting tot een historisch dieptepunt. Volgens het Duitse RIVM waren er in 2020 niet meer of minder gevallen van luchtweginfecties dan anders, corona kwam en de griep verdween. In 2020 overleden er niet meer mensen dan normaal, pas in 2021 was er sprake van een stijging volgens het Duitse CBS. Mensen die met of door corona overleden, waren gemiddeld 83 jaar oud. Het mondkapjes- en lockdownvrije Zweden deed het volgens de WHO beter dan Duitsland.

Er was niets bijzonders aan de hand, benadrukte Homburg. De indruk dat er sprake was van een pandemie was louter het gevolg van de massale inzet van PCR-testen. De overheid sloot maandenlang scholen, bedrijven, kerken en winkels. Liet ouderen eenzaam sterven. Knuppelde vreedzame demonstranten bont en blauw.

Onderzoekscommissie

Rechters, media en wetenschap gingen erin mee en lieten hun oren hangen naar de politici en de instituten. Kritische artsen werden in de gevangenis gegooid. Vrijwel iedere criticus werd gecriminaliseerd, gecanceld, ontslagen of opgepakt.

Professor Klaus Püschel, die als eerste obductie deed op overleden vaccinatieslachtoffers, werd uitgemaakt voor racist. Professor Sucharit Bhakdi werd aangeklaagd wegens ‘antisemitische uitspraken’. Iedereen die vragen stelde, was een complotdenker en staatsvijandig.

Homburg vraagt zich af waarom er geen consequenties worden verbonden aan de ontelbare gevallen van vaccinatieschade. Er moet volgens hem een onderzoekscommissie worden ingesteld.

Vat goed de misdaden samen

“Wat een goede speech. Het vat goed de misdaden, die in coronatijd gepleegd zijn, samen. Lijkt me een goede basis voor de corona-enquête,” zegt medisch adviseur Wendy Mittemeijer.

Statisticus Fritsander Lahr voegt toe: “Deze video vat de coronahysterie wel goed samen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 207 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Betaal contant en koop bij het MKB
Betaal contant en koop bij het MKB
3 maanden geleden

Kunnen we concluderen dat er steeds meer naar buiten komt en er steeds meer weerstand is?

Of is dat ijdele hoop?

theo
theo
3 maanden geleden

go hide Stefan, they will come for u 2. De waarheid mag niet verteld worden. Alleen het overheidsnarratief is de waarheid! Schiet op ga je 6e booster halen, want de besmettingen stijgen hard en de ziekenhuizen stromen vol aldus Gluipers

Sophie
Sophie
3 maanden geleden

Dit is m.i. een tijd van transformatie! Al het vuil komt bovendrijven en moet eerst worden afgevoerd, wil het weer helder worden.
Het kwaad vecht zich kapot maar weet dat ze verliezen.
Daarom wordt met man en macht gewerkt om het volk onder de duim te krijgen.
Trap er niet in, het zijn nog slechts stuiptrekkingen.

Welder
Welder
3 maanden geleden

Allemaal bekend, waarom zitten die criminelen die dit alles veroorzaakt hebben nog niet opgesloten?

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x