Homepagina » Natuur en Milieu » We stevenen volgens het nieuwe IPCC-rapport af op een klimaatcatastrofe. Dit zijn de redenen om het niet serieus te nemen
We stevenen volgens het nieuwe IPCC-rapport af op een klimaatcatastrofe. Dit zijn de redenen om het niet serieus te nemen

We stevenen volgens het nieuwe IPCC-rapport af op een klimaatcatastrofe. Dit zijn de redenen om het niet serieus te nemen

Het is nog steeds mogelijk om de klimaatopwarming te beperken tot 1,5 graden, maar dan zijn wel ‘snel verregaande en ongeziene veranderingen’ nodig, zeggen klimaatonderzoekers in een nieuw rapport van het VN-klimaatpanel IPCC.

Twee maanden voor de volgende VN-klimaatconferentie brengt het IPCC een nieuw rapport uit, waarin wordt gewaarschuwd voor ‘catastrofale’ gevolgen als de klimaatdoelstelling niet gehaald wordt.

Myron Ebell, voormalig milieuadviseur van Donald Trump, zei in het BBC-programma Newsnight dat claims over deze aanstaande catastrofe kunnen worden gezien als linkse identiteitspolitiek.

Complot

Hij wees erop dat de opwarming in werkelijkheid een stuk langzamer verloopt dan het IPCC ons wil doen geloven.

De presentator vroeg hem vervolgens of al die wetenschappers die betrokken zijn bij het nieuwe rapport dan in het complot zitten en zijn omgekocht of gecorrumpeerd.

Ebell, directeur van de denktank Competitive Enterprise Institute (CEI), merkte op dat het IPCC opdracht heeft gekregen van de VN om de klimaatagenda te ondersteunen.

Veel schadelijker

“Het geeft dus niet op een objectieve en wetenschappelijke manier advies, maar is in het leven geroepen om de klimaatagenda te promoten,” klonk het.

Hij zei daarnaast dat de mensen die hebben meegewerkt aan het rapport op de eerste plaats klimaatactivisten zijn, geen objectieve wetenschappers.

Ebell benadrukte verder dat de maatregelen die in het IPCC-rapport worden voorgesteld, veel schadelijker zijn voor onze planeet dan het probleem dat de onderzoekers hebben aangewezen.

Bekijk de video hieronder:

[BBC Newsnight]


Vond je dit artikel belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. En, er is een wezenlijk verschil tussen klimaat en milieu. Het klimaat laat zich niet beïnvloeden door de mens, maar veronderstelt men dit wel zo is en kost deze krankzinnige klimaathetze de burger alleen maar geld. Het milieu is één van een andere orde en wordt zwakjes onder aandacht gebracht, want daar valt weinig tot geen geld te roven, maar is zeker desastreus te noemen als het gaat om vervuiling en ontbossing.

  28 likes
  • We ademen allemaal CO2 uit. Dit is gewoon de natuur, maar geïndoctrineerde mensen hebben van de Mainstream Media (gecontroleerd door psychopatische eliten) gehoord dat CO2 slecht is voor het milieu.

   De eliten hebben het zo gefinancierd dat de ‘wetenschappelijke bewezen resultaten’ in het straatje past met wat de eliten willen om ons nog meer slaaf te maken door ons verder te naaien. En via de Mainstream Media, door de herhalingen, gaan steeds meer mensen deze dingen aannemen zonder zelf ook andere kanten van een verhaal te onderzoeken. Sterker nog wanneer je anders denkt dan de mainstream word je afgezet als complotdenker..

   Ik heb juist gelezen dat de CO2 concentratie GEDURENDE DE IJSTIJD HOGER WAS DAN VANDAAG DE DAG, dat houdt dus in dat een hogere CO2 concentratie niks te maken heeft met een hogere temperatuur. Voor de moderne mens bestond waren er ook al warmere en koudere periodes. Hier had de mens helemaal geen invloed op. De natuur is oppermachtig. Het is arrogant om te denken dat wij oppermachtig zijn (daarnaast denk ik dat voornamelijk de eliten denken dat ze oppermachtig zijn).

   Het klopt dat de laatste 100 jaar de CO2 concentratie is gestegen, maar wat EXPRESS niet verteld wordt is dat duizenden tot miljoenen jaren geleden de CO2 concentratie veel hoger was dan de concentratie van nu.

   Persoonlijk heb ik ook gelezen over de invloed van de zon op de aarde. De zon heeft ook cyclussen. Dit heeft te maken met onder andere de activiteit van de zon / de zonnevlekken. Zoek maar op de mini ijstijd als voorbeeld.

   Veel van de onderzoeken die je hoort in de MSM zijn gedaan door ‘wetenschappers’ die zijn omgekocht om de resultaten net zo lang te manipuleren (bijv. goochelen met cijfers) totdat het klopt met wat de eliten ons willen laten geloven.

   Ik kan nog wel langer doorgaan, maar ik ben moe van het

   17 likes
  • Corr…dat dit wel zo is…

   2 likes
 2. Tuurlijk zet achter elkaar een paar zielige filmpjes over, dode dieren, dode kinderen, droogte etc……. en ja storten maar , maar dan wel op mijn giro graag….
  Dat we in die tussentijd , de bomen kappen , industriële luchtverontreiniging , vervoers middelen, ondergrondse atoom proeven en afval produceren in de ruimte, daar hebben we het natuurlijk niet over, want dan moeten we ons verantwoordelijks gevoel aanspreken , en laat dat nu net een brug te ver zijn…….

  21 likes
 3. Ik denk dat ze in staat zijn via HAARP en wat dies meer zij aardbevingen op te wekken, dat ze in staat zijn het weer te beïnvloeden, orkanen op kunnen wekken, extreme droogte of regenval kunnen bewerkstelligen en het natuurlijk evenwicht daadwerkelijk ernstig kunnen verstoren. Ik ben van mening dat men hier druk mee in de weer is en de mensheid de schuld en de rekening in de schoenen wil schuiven. Dit alles in de hoop dat de mens zich nietig, schuldig en weerloos voelt en vadertje Staat smeekt om een oplossing voor problemen die zij zelf hebben veroorzaakt. Dat is immers altijd hoe het werkt. De overheid creëert een probleem en daarna een oplossing die de mensen veel geld gaat kosten.
  Doch het totale klimaat ingrijpend veranderen, dat gaat ze niet lukken, ook al betalen we nog zoveel co2-heffingen of andere milieuheffingen. Dat we onze aarde niet moeten vervuilen is zeker. Maar daar schuilt de sturende werking en gigantische winsten van hele grote firma’s achter, firma’s die constant op bescherming en medewerking van overheden ten koste van het volk kunnen rekenen. En zo krijgt het klootjes volk altijd de schuld en de rekening gepresenteerd en gaat de elite met de baten en de lusten aan de haal, altijd op basis van gore leugens en smerige streken. Dat moest maar eens afgelopen zijn omdat we dat gewoon massaal in de gaten hebben, en daar niet meer aan meewerken.

  15 likes
 4. Een van de punten op de VN agenda is de Europese volkeren naar de marge te dringen – Kalergy; Hooton Plan; Morgenthau Plan!

  Daarom krijgen wij sowieso al van alles wat slecht is in de wereld de schuld en moeten wij dus straks – als een vorm van aflaat – enkele honderden miljoenen ´klimaatvluchtelingen´ in ons midden accepteren.

  Die ´wetenschappers´ die zichzelf lenen voor deze klimaatgekte zijn op zijn minst koddig. Anderhalve graad als we maar héééél braaf ons best doen hahaha! Het lijken wel zesjarige jongetjes die samen de wereld beter maken.

  Intussen zijn de Nederlandse wijnboeren blij met dit prachtige wijnjaar! Mooi toch? Hoeven we geen wijnen meer over te laten komen van de andere kant van de wereld. Dat scheelt me toch een CO2 uitstoot!

  4 likes
 5. Meer weten over hoe overheden door o.a. cloudseeding, zelf knoeien met het klimaat .
  Op ” geoengineeringwatch.org ” vind je alle informatie .
  De chemtrails die bijna dagelijks onze luchten ontsieren , zijn heus geen condensatiesporen .

  .

  10 likes
 6. Opzouten die climaatopearmingsalarmisten, het gaat hier om een opwarming van 0,00007 graden wat ons, de EUbevolking de komende jaren vele honderden miljarden gaat kosten…van de ratten gebeten!!!!

  9 likes
 7. veel schadelijker het ipcc rapport,natuurlijk dat willen ze juist.
  onbegrijpelijk dat het stel misdadigers niet aangepakt worden.
  kijk uit voor CO2 hooooooooooooooooooooooooooooor
  levensgevaarlijk dat CO2 en rook je zo meteen nog een sigaret of sigaar of zo dan moet je uitkijken dat je niet achterna gezeten wordt door een stel kaninifaten met hooivorken etc.

  het leuke was dat ik vanmorgen op het journaal een brand zag van kunstgras wat opgeslagen lag en dacht wat een CO2 komt hier wel niet bij vrij?
  vulkaan uitbarstingen her en der en op kleinere schaal autobranden en een huis wat afbrand of varkensschuren en dan zeiken over mensen die een sigaretje roken of pijp.

  ik weet het nu heel zeker er lopen te veel krankzinnigen rond op deze aardkloot.

  nog een fijn leven verder als je binnenkort niet door deze lui naar de knoppen geholpen ben.

  3 likes
 8. 13-10-2018 26 graden……..niets ann de hand?

  3 likes
 9. Er zijn al jaren vele tekenen aan de wand en na de aardbeving op Lombok Indonesie heb ik Dutchsinse weer “uit de kast” gehaald. Met weather en earthquake forcast laat Dutchsinse al jaren de gevolgen van aardbevingen zien en dat als er in of bij vulkanen geboord word voor olie-gas-en warm water winning die op hun beurt ook weer door de mens veroorzaakte aardbevingen laten zien.

  De ring of fire die in vuur en vlam staat, andere vulkanen die wakker worden. Je leest en ziet er niets over in de msm maar de aardbevingen gaan nu wereldwijd en komen ook Europa binnen en dat we in een magnetische poleshift zitten is nu wel duidelijk maar de inzet van haarp, chemtrails en straks G5. Nano wat overal in zit komt daar nog eens bovenop en maakt mens, dier, natuur en moeder aarde ziek.

  De CO2 leugen doet het goed voor de milieuclubjes die er veel aan verdienen maar de burger nog veel meer geld gaat kosten en dat terwijl Nikola Tesla gratis vrije energie voor de hele wereld bedacht had stak de olie industrie daar een stokje voor. De Nikola Tesla files verdwenen na zijn dood door anderen misbruikt voor gewin, macht en onderdrukking van anderen.

  1 likes
 10. Stel je eens voor dat alle gedwongen milieu afdrachten zouden worden gebruikt om alternatieve energie te ontwikkelen. Denk aan een rendementsverhoging van H2 en Thorium centrales. Denk aan werkverschaffing in de zgn. zielige woestijnlanden waar licht en warmte kunnen worden gebruikt om H2 te produceren. Denk aan de katalysator welke onder het USA oorlogsrecht valt waarmee H2 zelfs met de huidige techniek rendabel gemaakt kan worden.

  Dit wordt niet eens overwogen omdat het de bevolking minder afhankelijk maakt van de overheid. Alleen daarom moet je de geforceerde link tussen gedwongen afdracht>>goed voor het milieu kritisch bekijken.

  Op dit moment staat CO2-discussie voor niet meer dan het in stand houden van gesubsidieerde banen en worden u leugens en bedrog als waarheden door de strot geduwd, ondersteund door een massieve menigte van dom gehouden en gemanipuleerde schapen.

  1 likes
 11. Het rapport hoef je inderdaad niet serieus te nemen. Gebruik het maar om de kachel mee aan te maken. Daar tegenover staat dat het gevolg van dit rapport, namelijk de plunderacties van de (r)overheid, wel degelijk serieus zijn. Serieus of niet, zodra er wat te plunderen valt is onze roverheid er als de kippen bij.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Voormalig CIA-agent onthult in deze video wat de Russische hoax, zaak Epstein en coup tegen Trump met elkaar te maken hebben

Voormalig CIA-agent onthult in deze video wat de Russische hoax, zaak Epstein en coup tegen Trump met elkaar te maken hebben

Voormalig CIA-agent en klokkenluider Kevin Shipp zegt ...

Werden zwarte Zuid-Afrikanen doelbewust besmet met hiv? Deze documentaire blaast complottheorie nieuw leven in

Werden zwarte Zuid-Afrikanen doelbewust besmet met hiv? Deze documentaire blaast complottheorie nieuw leven in

Zuid-Afrika kent de zwaarste hiv-epidemie ter wereld. ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.