Natuur en Milieu

We stevenen volgens het nieuwe IPCC-rapport af op een klimaatcatastrofe. Dit zijn de redenen om het niet serieus te nemen

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is nog steeds mogelijk om de klimaatopwarming te beperken tot 1,5 graden, maar dan zijn wel ‘snel verregaande en ongeziene veranderingen’ nodig, zeggen klimaatonderzoekers in een nieuw rapport van het VN-klimaatpanel IPCC.

Twee maanden voor de volgende VN-klimaatconferentie brengt het IPCC een nieuw rapport uit, waarin wordt gewaarschuwd voor ‘catastrofale’ gevolgen als de klimaatdoelstelling niet gehaald wordt.

Myron Ebell, voormalig milieuadviseur van Donald Trump, zei in het BBC-programma Newsnight dat claims over deze aanstaande catastrofe kunnen worden gezien als linkse identiteitspolitiek.

Complot

Hij wees erop dat de opwarming in werkelijkheid een stuk langzamer verloopt dan het IPCC ons wil doen geloven.

De presentator vroeg hem vervolgens of al die wetenschappers die betrokken zijn bij het nieuwe rapport dan in het complot zitten en zijn omgekocht of gecorrumpeerd.

Ebell, directeur van de denktank Competitive Enterprise Institute (CEI), merkte op dat het IPCC opdracht heeft gekregen van de VN om de klimaatagenda te ondersteunen.

Veel schadelijker

“Het geeft dus niet op een objectieve en wetenschappelijke manier advies, maar is in het leven geroepen om de klimaatagenda te promoten,” klonk het.

Hij zei daarnaast dat de mensen die hebben meegewerkt aan het rapport op de eerste plaats klimaatactivisten zijn, geen objectieve wetenschappers.

Ebell benadrukte verder dat de maatregelen die in het IPCC-rapport worden voorgesteld, veel schadelijker zijn voor onze planeet dan het probleem dat de onderzoekers hebben aangewezen.

Bekijk de video hieronder:

[BBC Newsnight]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
3 jaren geleden

En, er is een wezenlijk verschil tussen klimaat en milieu. Het klimaat laat zich niet beïnvloeden door de mens, maar veronderstelt men dit wel zo is en kost deze krankzinnige klimaathetze de burger alleen maar geld. Het milieu is één van een andere orde en wordt zwakjes onder aandacht gebracht, want daar valt weinig tot geen geld te roven, maar is zeker desastreus te noemen als het gaat om vervuiling en ontbossing.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Tuurlijk zet achter elkaar een paar zielige filmpjes over, dode dieren, dode kinderen, droogte etc……. en ja storten maar , maar dan wel op mijn giro graag….
Dat we in die tussentijd , de bomen kappen , industriële luchtverontreiniging , vervoers middelen, ondergrondse atoom proeven en afval produceren in de ruimte, daar hebben we het natuurlijk niet over, want dan moeten we ons verantwoordelijks gevoel aanspreken , en laat dat nu net een brug te ver zijn…….

Lydia
Lydia
3 jaren geleden

Meer weten over hoe overheden door o.a. cloudseeding, zelf knoeien met het klimaat .
Op ” geoengineeringwatch.org ” vind je alle informatie .
De chemtrails die bijna dagelijks onze luchten ontsieren , zijn heus geen condensatiesporen .

.

Aradhel
Aradhel
3 jaren geleden

Opzouten die climaatopearmingsalarmisten, het gaat hier om een opwarming van 0,00007 graden wat ons, de EUbevolking de komende jaren vele honderden miljarden gaat kosten…van de ratten gebeten!!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x