Mens en Dier

Is dit een voetafdruk van Bigfoot?

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de bossen van Mississippi is een grote voetafdruk gevonden, die volgens sommigen zou toebehoren aan Bigfoot. De grote afdruk is op 12 augustus jongstleden gevonden in de plaats Vicksburg, negen maanden nadat een man in het gebied een ‘groot grijs wezen’ had gezien.

Peyton Lassiter werkte aan de rand van het bos aan een airconditioner toen hij de voetafdruk zag en er een afgietsel van maakte. De afdruk is bijna 23 centimeter lang en 15 centimeter breed. Er zijn ook een paar grijswitte haren van het dier verzameld, meldt de Jackson Clarion-Ledger.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Dit is geen voetafdruk van een mens,” zei Lassiter. “Ik weet niet door wie de afdruk is achtergelaten, maar het is allemaal erg intrigerend.” Hij nam contact op met David Childers, medeoprichter van het Delta Paranormal Project, omdat hij diens auto met daarop het logo had zien staan. Childers vertelde Lassiter dat hij mogelijk het wezen heeft gezien dat verantwoordelijk is geweest voor de afdruk.

Childers legde uit dat hij het wezen zag toen hij paranormale verschijnselen probeerde vast te leggen op een speelplaats. Daar zouden eerder kinderstemmen zijn gehoord. Hij hoorde vervolgens een hard geluid en zag een twee meter lang wezen door het bos rennen. Het ging volgens Childers allemaal zo snel dat hij geen foto’s kon maken.

Hoewel hij al geruime tijd onderzoek doet naar paranormale verschijnselen, wilde hij niet zeggen of het volgens hem daadwerkelijk Bigfoot is geweest. “Maar als je fysiek bewijs hebt zoals deze afdruk moet je het zeker niet uitsluiten,” zei Lassiter.

In Mississippi zijn vaker waarnemingen gedaan van vreemde wezens. In 1721 werd in de nabijgelegen stad Natchez door een priester melding gemaakt van een groot mensachtig wezen in de bossen. Het Delta Paranormal Project wil het gebied nu verder gaan onderzoeken.

[Clarion-Ledger, WLBT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
biko
biko
9 jaren geleden

In het kort… nee.

Nobel
Nobel
9 jaren geleden

Tjongejonge, is er nu helemaal niks meer te melden dan zulke onzin? Deze Hoax is al zolang geleden ontkracht. De personen die dit hebben bedacht , en een filmpje van gemaakt, hebben dit tot in detail uit de doeken gedaan in een documentaire. Wel pas flink wat jaren later, en daardoor zijn veel mensen die het geloofden flink in de zeik gezet. Hoe moeilijk is het om zulke afdrukken te maken? Deze mannen hadden schoenen gemaakt in de vorm van een grote blote voet, en als je daar mee gaat lopen krijg je grote afdrukken. Diegene die hier bepaalt welke artikelen worden gepubliceert moet eens goed naar zijn functioneren kijken, want vaak slaat het nergens op.

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x