Homepagina » Mens en Dier » Is dit een voetafdruk van Bigfoot?
Is dit een voetafdruk van Bigfoot?

Is dit een voetafdruk van Bigfoot?

In de bossen van Mississippi is een grote voetafdruk gevonden, die volgens sommigen zou toebehoren aan Bigfoot. De grote afdruk is op 12 augustus jongstleden gevonden in de plaats Vicksburg, negen maanden nadat een man in het gebied een ‘groot grijs wezen’ had gezien.

Peyton Lassiter werkte aan de rand van het bos aan een airconditioner toen hij de voetafdruk zag en er een afgietsel van maakte. De afdruk is bijna 23 centimeter lang en 15 centimeter breed. Er zijn ook een paar grijswitte haren van het dier verzameld, meldt de Jackson Clarion-Ledger.

“Dit is geen voetafdruk van een mens,” zei Lassiter. “Ik weet niet door wie de afdruk is achtergelaten, maar het is allemaal erg intrigerend.” Hij nam contact op met David Childers, medeoprichter van het Delta Paranormal Project, omdat hij diens auto met daarop het logo had zien staan. Childers vertelde Lassiter dat hij mogelijk het wezen heeft gezien dat verantwoordelijk is geweest voor de afdruk.

Childers legde uit dat hij het wezen zag toen hij paranormale verschijnselen probeerde vast te leggen op een speelplaats. Daar zouden eerder kinderstemmen zijn gehoord. Hij hoorde vervolgens een hard geluid en zag een twee meter lang wezen door het bos rennen. Het ging volgens Childers allemaal zo snel dat hij geen foto’s kon maken.

Hoewel hij al geruime tijd onderzoek doet naar paranormale verschijnselen, wilde hij niet zeggen of het volgens hem daadwerkelijk Bigfoot is geweest. “Maar als je fysiek bewijs hebt zoals deze afdruk moet je het zeker niet uitsluiten,” zei Lassiter.

In Mississippi zijn vaker waarnemingen gedaan van vreemde wezens. In 1721 werd in de nabijgelegen stad Natchez door een priester melding gemaakt van een groot mensachtig wezen in de bossen. Het Delta Paranormal Project wil het gebied nu verder gaan onderzoeken.

[Clarion-Ledger, WLBT]


Vind je dit artikel belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

4 reacties

 1. Tjongejonge, is er nu helemaal niks meer te melden dan zulke onzin? Deze Hoax is al zolang geleden ontkracht. De personen die dit hebben bedacht , en een filmpje van gemaakt, hebben dit tot in detail uit de doeken gedaan in een documentaire. Wel pas flink wat jaren later, en daardoor zijn veel mensen die het geloofden flink in de zeik gezet. Hoe moeilijk is het om zulke afdrukken te maken? Deze mannen hadden schoenen gemaakt in de vorm van een grote blote voet, en als je daar mee gaat lopen krijg je grote afdrukken. Diegene die hier bepaalt welke artikelen worden gepubliceert moet eens goed naar zijn functioneren kijken, want vaak slaat het nergens op.

  9 likes
  • Het is prima dat ze dit soort artikelen plaatsen, wil je dit niet lezen dan klik je het onderwerp niet aan of je gaat de MSM media lezen, er worden op deze site vaak genoeg artikelen geplaatst waarvan menig mens zal zeggen dat het onzin is, vind jij het onzin dan is dat prima maar ga daarmee niet de medewerkers van Ninefornews afkraken, dat kan je genoeg doen bij de andere onzin MSM kranten die ik persoonlijk altijd bekijk op basis van amusement, als we gaan zitten zeiken over of iets een HOAX is of niet dan kan deze site net zo goed ophouden en dat moet nou juist NIET gebeuren, toch ?

   2 likes
   • Zit jij toevallig in de redaktie? Je kan wel een beetje kritisch kijken. We gaan ook niet plaatsen (tenminste dat hoop ik) hoe de grote boze wolf het huisje van de biggetjes omver heeft geblazen,…… toch?

    4 likes
 2. In het kort… nee.

  5 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Tv-serie in de maak over 'Amerikaanse Bermudadriehoek'. Dit is een ware hotspot van paranormale activiteit

Tv-serie in de maak over ‘Amerikaanse Bermudadriehoek’. Dit is een ware hotspot van paranormale activiteit

In het zuidoosten van de Amerikaanse staat ...

FBI geeft documenten over onderzoek naar Bigfoot vrij. Lees ze hier

FBI geeft documenten over onderzoek naar Bigfoot vrij. Lees ze hier

De FBI heeft woensdag documenten uit de ...