Homepagina » Het Complot » Fidel Castro vergelijkt NAVO met nazi’s, “Terreurgroep IS opgezet door VS en Israël”
Fidel Castro vergelijkt NAVO met nazi's, "Terreurgroep IS opgezet door VS en Israël"

Fidel Castro vergelijkt NAVO met nazi’s, “Terreurgroep IS opgezet door VS en Israël”

De voormalige Cubaanse president Fidel Castro beschuldigt de ‘cynische’ Verenigde Staten en Europese Unie ervan dat ze de NAVO gebruiken om oorlogen te ontketenen. In een door de Cubaanse media gepubliceerde tekst vergelijkt de 88-jarige ‘lider maximo’ het Atlantisch Bondgenootschap met de SS-eenheden (Schutzstaffel) van het Duitse naziregime. “Bij sommige gelegenheden hijsen ze zich tijdens de zomer in donkere pakken.”

“De Europese economische gemeenschap wordt met ijzeren hand en op onvoorwaardelijke wijze geleid door de Verenigde Staten,” schrijft Castro. “Die vinden dat de tijd is gekomen om de rekening te vereffenen met wat overblijft van twee grote naties (Rusland en China). Beide landen zijn zo brutaal geweest de door Europa en de VS aan de wereld opgedrongen koloniale en imperiale orde te doorbreken. De agressieve regeringen van de NAVO-landen zijn door hun cynisme en hun pogingen om hun schandelijke privileges te behouden de risee van Europa en de wereld geworden.”

Het ‘destructieve economische beleid van het Westen’ zal er volgens Castro toe leiden dat de euro en dollar binnenkort afhankelijk worden van de Russische roebel en de Chinese yuan. Hij schrijft dat de politieke kneuzen van Washington en zijn Europese bondgenoten zullen aansturen op een ‘economische ineenstorting’ die dollars en euro’s tot ‘waardeloos papier’ zal reduceren.

De communistische oud-president beschuldigt de Republikeinse senator John McCain ervan samen met de Israëlische geheime dienst Mossad de terreurbeweging Islamitische Staat (IS) te hebben opgericht. “McCain staat onvoorwaardelijk achter Israël en heeft meegewerkt aan het ontstaan van IS, die de macht heeft veroverd in grote delen van Irak en een deel van Syrië.”

In plaats van het ontketenen van oorlogen moeten overheden investeren in ziekenhuizen en scholen voor de miljarden mensen die ze hard nodig hebben, aldus Castro.

Fidel Castro was tussen 1959 en 2008 leider van het eiland Cuba. In 2006 droeg hij zijn taken vanwege gezondheidsredenen over aan zijn broer Raul. Sindsdien heeft hij talloze artikelen en boeken geschreven over buitenlands beleid.

[RT, HLN]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • IIS schreef:

  De VS en de EU samen één is een totale illusie. De EU zal worden leeg gezogen en uiteindelijk door de knieën gaan voor de VS. De EU is één grote slappe hap met bank en politieke marionetten onder controle van de VS die ons van alle kanten beroven en verder zullen plunderen (Amerikaanse rommelhypotheken hebben ons al honderden miljarden aan schuld gebracht).

  De VS delegeert en orkestreert aan de lopende band met als doel gewin boven alles en te overleven ten koste van alles en iedereen en dit zal uiteindelijk ook ten koste gaan van de EU, dus van ons.

  De VS is geen bevrijder, de VS is geen bondgenoot, de VS is een bloedzuigende en parasitaire vijand, een lijfheer die zich voordoet als vriend, partner of bevrijder en in Europa reeds eerder twee wereldoorlogen heeft georkestreerd met miljoenen en miljoenen doden tot gevolg en zo zal er ook nog wel een derde bij kunnen als het niet anders kan. Het klassieke huismiddel is reeds uit de kast gehaald en wordt ons allen onophoudelijk toegediend via de mainstream en de makke slaaf neemt het allemaal onderdanig en braaf tot zich; “Rusland is onze vijand waar we ons tegen moeten wapenen voor miljarden en miljarden wat goed is voor de oorlogsindustrie en na een eventuele oorlog kan Europa weer worden opgebouwd wat ook weer goed is voor de bedrijvigheid”…En zo blijft het hele circus maar draaien en draaien.

  Het zou allemaal niet hoeven zodra wij de macht teruggrijpen bijv. met een volksopstand of een coup van het leger een verloren macht teruggrijpen die al vele decennia en sinds de oprichting van de EU is verdwenen en overgegaan is in handen van zio-nazi’s

  Fidel heeft gelijk, ondanks dat ik het niet eens ben met de manier waarop ‘zijn’ land heeft bestuurd en is het ergens de pot die de ketel iets verwijdt verhaal. Maar in deze heeft hij gelijk net als zovelen gelijk hebben die het spel doorschouwen en waarschijnlijk zit er nog meer in de pijplijn dan bijv. alleen de Oekraïne. Want ik persoonlijk ben van mening dat er helemaal geen bestand komt en helemaal geen vrede, nergens!

  Er komt meer onrust, meer controle over mensen en geld, maar afgerichte slaven die niets meer hebben in te brengen en wij moeten allen een stuurbare massa worden onderworpen aan een zio-nazi bewind. We mogen dan bang zijn of worden gemaakt voor de islam die door toedoen van het westen hier wordt binnengehaald om bewust onvrede en haat te creëren, maar het grootste gevaar is een alles omvattende machtselite die kan sturen en de massa kan onderwerpen aan hun totaal zieke geest. De ‘geest’ die ons wil onderdrukken is vele malen zieker dan ziek en schuwt geen enkel middel om te bereiken wat ze wil.

  Bedenk eens goed, we leven als het klopt maar één keer op deze planeet en er zal nooit een tweede leven komen in de huidige hoedanigheid, willen we dan dit éne zielige korte leven vergooien aan een onderdrukkende macht? Een macht die bepaalt en beslist hoe je hebt te leven en te denken of te voelen? Waarom laten mensen deze zieke macht toe in hun leven, dat kostbare leven wat maar één keer is en daarna nooit meer. Moeten of willen wij het leven als een straf ervaren of als een zegen met veel moois en waarin we ervaringen kunnen opdoen die onze geest zal verruimen en wellicht naar een hogere bewustwording zal brengen met rust, vrede, liefde en harmonie, zonder stress of angst, zonder moord en doodslag, zonder honger, pijn en ellende. Is het niet raar dat men ons heeft gehersenspoeld met het idee dat het leven lijden is en we niet mogen genieten van het leven of dat we niet mogen leven zoals ieder individu het wil zonder een ander daarmee te kort te doen. (Libertariërs noemen dat het non agressie principe, nap)

  Maar kijkend naar de idioten die ons regeren dan zit er meer in het verschiet.

  Als ik deze video zie https://www.youtube.com/watch?v=c9rPQhliU6Y

  En deze lees http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3724478/2014/08/25/Tony-Blair-gaf-autocratische-president-Kazachstan-PR-advies.dhtml

  dan lijkt het ergens toch duidelijk te worden dat meer landen in een conflict zullen geraken met Rusland. Hoe meer landen zich ‘overgeven’ aan de EU hoe meer Rusland op de proef zal worden gesteld met verstrekkende gevolgen. Als nuchtere betrachter lijkt het mij dat dit alles niet zomaar even een goed en vredig einde zal nemen.

  En dan is er nog één, volgens het brave westen, een laatste dictator in Europa (in Europa?)
  Aleksandr Loekasjenko die waarschijnlijk ook nog wel het veld zal moeten ruimen. Hoe, tja daar zullen de Amerikanen en deurmat EU ergens ook wel een gepast antwoord op hebben. Ook hier kan een coup gepleegd worden zodra men er klaar voor is.

  https://www.google.nl/search?q=Aleksandr+Loekasjenko+dictator&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nl:official&

  Natuurlijk is het raadzaam alle opties open te houden en niets uit te sluiten en er van beide kanten ‘iets’ geënsceneerd kan zijn. Hoewel ik eerder de Russen vertrouw op hun woord dan de gladde imperialistische VS met hun marionetten in Brussel die ons met de EU zogenaamde vrede ‘garanderen’, een EU waarin we moeten wegkruipen en vrezen, zelfs vrezen voor ons leven en waarbij men ons ook nog eens dreigt geld en bezittingen af te nemen als het nodig is om de fascistische EU van een ondergang te redden, en een ondergang is ook zo gecreëerd als het nodig is.

  36 likes
  • exegese schreef:

   Ik krijg steeds meer vertrouwen in de wijsheid en tactiek van Poetin. Het heeft er zelfs enige schijn van dat Oekraïne toenadering zoekt tot Rusland.

   http://www.telegraaf.nl/buitenland/23037377/___Permanent_bestand_Moskou_en_Kiev___.html

   Dat zou een totale vernedering zijn voor acteur-huilebalk Frans Timmermans en van Baalen, voor de EU en VS. Zelfs Angela Merkel lijkt geïnfecteerd met het pro-Poetin virus na gesprekken met hem.

   http://www.nd.nl/artikelen/2014/juli/19/merkel-en-poetin-eens-over-onafhankelijk-onderzoek

   Terwijl Ruttede onderstesteenboven een achterbaks contract ondertekende voor geheimhouding over alle info over de toedracht van de MH17 ramp

   Misschien is het eindelijk zover dat het kwaad zijn macht verliest en langzaam ten onder gaat

   12 likes
  • Faith schreef:

   Waar mensen zich zoal druk om maken. Gaap. De Yellowstone kan elk moment in volle actie komen. Dat is toch veel spannender om te volgen? Anders de totale ineenstorting van het financieële systeem wel! Dan is dat achterlijke 3D toneel meteen verleden tijd, ik kan haast niet wachten.Tot die tijd blijven die saaie zgn. belangrijke mannetjes maar zgn. belangrijk bazelen in de media. Als ze maar in the picture staan, ijdeltuitjes.Ze WETEN dat ze machteloos zijn. Maar fokt U zich flink op, maak je lekker druk, ik ga met een relaxed muziekje mediteren.

   4 likes
 • Pascal schreef:

  Zoals ik al eerder schreef over de Verenigde NAZI’s en dat wij allemaal NAZI’s zijn. De oorlogen gingen niet om land maar om onze bovenkamer.

  Zo kan je dus zeggen dat de NAZI’s de oorlogen gewonnen hebben en wij nooit begrepen waar het allemaal om draaide.

  17 likes
 • Nexus schreef:

  Nazi ‘s staat dan ook voor Nationaal Zionisme.
  Fidel staat erom bekend bij wereldleiders dat hij een ontzettend goed spionageapparaat had opgezet om zijn eigen leven te beschermen. Hij kneep er regelmatig tussenuit, zelfs naar de VS en andere landen waar hij helemaal niet mocht komen. Aan de woorden van Fidel kun je dus best enige kredietwaardigheid ontlenen. Hij weet van wanten en kent de elite als geen ander.

  Het enige waar ik nog over twijfel is of Putin ook een rol speelt of dat het echt is wat wij zien.

  15 likes
  • Pascal schreef:

   Dat klopt Adolf Hitler die zelf Joods was heeft in 1923 een samenwerkingsverbond gesloten met de Zionisten. We vergeten overigens dat Adolf Hitler ook een baas had wat nooit benoemd werd en word. De beroemde Hitlergroet is officieel een groet naar de Paus en zo kreeg Hitler het voor elkaar dat vele de Paus groeten. Als de Paus zijn baas was kan je er vanuit gaan dat Adolf Hitler aangesloten was bij de geheime genootschappen en dus Vrijmetselaar was.

   Zo zie je maar weer dat alles heel anders kan zijn als men altijd verwacht had.

   0 likes
 • Raymond schreef:

  Nu weet ik het zeker. De oude Fidel is dement aan het worden.
  En aan de reakties hier te lezen hebben sommige hier ze ook niet allemaal op een rijtje.

  14 likes
 • pietje schreef:

  Ben het helemaal met Fidel eens ! Dit was eens een vrijheids strijder en een goede samen met CHE ! Zijn land heeft ziekenhuizen gratis voor iedereen scholen en boeken gratis ! Alleen hebben ze een tekort aan shampoo (lachen) maar is echt waar ! Als je naar Cuba gaat neem dan veel shampoo mee maak je veel mensen gelukkig mee! Dit uit ervaring ! Was Fidel maar de president van Nederland i.v.p. Ratje Rutte en de bier koning met zn hek van een half miljoen euro !!! Mensen denk na ! We zitten op onze gat voor de TV en we doen niets …….we gaan ten onder aan euro en europa en niet te vergeten ratje gay rutte ! Maar mensen blijf maar zitten je denkt toch het komt wel goed ! Nou nee……het komt niet meer goed ! Prinsjesdag een ander sprookje wordt ons weer verteld dat de economie weer beter is en dat de verkoop van huizen weer beter gaat …..nou NEE ! Niets is minder waar maar…..blijf geloven in die leugenaars ! Gefeliciteerd !

  3 likes
  • Coenderd schreef:

   Als u werkelijk in Cuba was geweest, had u deze onzin niet verkondigd. Nog dagelijks proberen vele Cubanen te vluchten naar de VS. Volgens u dus omdat het in Cuba allemaal zo goed geregeld is door Fidel?

   5 likes
  • M. Brandenburg schreef:

   @pietje uit je reactie blijkt dat je geen idee hebt waar je hebt. Che een vrijheidsstrijder? En terrorist bedoel en een racist of valt dat niet in je plaatje dat je je zelf hebt wijsgemaakt. Che de man die iedereen met een andere mening ter plekke afschoot, de man die het bloed aan zijn handen heeft van de duizenden mensen die op zijn bevel zijn afgeknald.

   U meneer bent nog nooit in Cuba geweest, u heeft geen idee van de communistische werkelijkheid van pure armoe, honger en discriminatie tegen de donkere medemens. Een ieder die echt in Cuba is geweest zal nooit Castro of Che kunnen verdedigen, want die kennen niet de sprookjesverhalen, maar de werkelijkheid, en beide heren zijn moordlustige beesten.

   Kom een keer langs in Brazilië alhier, dan gaan we samen eens een kijken nemen in dat Paradijs, van Castro en Che. Echt moeilijke vragen zult u niet kunnen stellen aan de bevolking omdat men als de dood is dat er iemand van Castro meeluistert en ze vervolgens voor altijd verdwijnen.

   3 likes
 • ferry schreef:

  Ik vond deze site altijd wel leuk om is na te lopen. maar sinds kort gaan de discussies mij te ver.
  Er wordt gepraat over de boze media en dat er niets van klopt. Zelf geloven jullie alles wat er ook maar aan artikelen op het internet verschijnt en wat er op deze pagina gepubliceerd wordt.

  Het verbaasd mij hoe vaak er juist op deze site nieuws wordt geplaatst wat van geen kant klopt en nu wordt Poetin hier als een held neergezet? Ik denk persoonlijk dat je niet goed bij je hoofd bent als je dit soort onzin uitkraamt.

  Jullie hebben het over schaduwregeringen, geheime afspraken en contact met buitenaardsen….ook dat gaat mij veel te ver. Wat een enorme arrogantie als je denkt het allemaal even simpel op te lossen door maar wat de wereld in te helpen.

  Dit is een discussie die ik op deze site nooit ga winnen want er zitten hier veel te veel fantasten, doom-denkers, complottheoristen en betweters.

  Nog even ter afsluiting. Als je het westen zo verschrikkelijk vind en Poetin zo fantastisch vind, ga dan alsjeblieft weg uit Europa en verhuis naar Rusland want schijnbaar zit je niet op je plek.

  2 likes
  • IIS schreef:

   Beste ferry,

   Behoorlijk arrogant van je om te denken dat wat een anders hier is of gelooft. Geloven is overigens niet zeker weten en dat zeker weten is wat we zoeken.

   Dat jij je overgeeft als slaaf aan een corrupte en moorddadige macht die jij niet wilt zien als slecht, dat is je goed recht, maar waarom zou een ander dan jij daar geen andere mening over of kijk op mogen hebben? Waarom zou een ander niet verder mogen kijken dan zijn neus lang is en waarom zou een ander het niet mogen veroordelen dat het uitmoorden van burgers door een fascistische westen die ten koste van alles wil uitbreiden om daarmee meer en nog meer geld binnen te kunnen harken. Wanneer is het genoeg geweest en waarom zouden wij oorlog moeten voeren? Omdat een handvol idioten zegt dat iemand anders een vijand is en wij dat zonder meer moeten aannemen? Waar zijn alle harde bewijzen, weet je gvd wel dat bijv. Irak een fals flag operatie was en dit zelfs door de mainstream reeds naar buiten is gebracht en dat heel het MO in puin ligt en honderdduizenden onschuldige mensen zijn omgebracht. Vandaag zij, morgen wij!

   Waarom rijden auto’s nog niet op water? Waarom is er geen vrede? Waarom honger en nood? decennia lang oorlogen voeren en wat schieten wij er mee op? Waar ligt de agressie van Rusland tegenover die van het de VS? Vergelijk ze en komt dan nog eens terug met je kritiek. Iedereen is slecht, maar het westen altijd zo braaf. Het eeuwige indianen zijn slecht, maar cowboys zijn goed verhaal waar alle nitwits domweg achteraan lopen.

   Wie zijn de aanstichters en financiers van oorlogen geweest? Verdiep je eens meer in zaken dan je voorgekauwd krijgt door de msm en kom dan nog eens terug met je kritiek op anderen.

   3 likes
   • ferry schreef:

    Bij deze nog een arrogant antwoord.
    Ik heb mij verdiept in heel veel zaken. Waar ik op uitkom is dat deze zaken zo byzar worden opgeblazen en aannames worden gezien als waarheden omdat een of andere doctorandus in de ikweetnietkunde iets roept en er wat op internet over zet.
    Ik kijk verder dan mijn neus lang is en dat zal ik blijven doen, maar dit soort hopeloze reacties al ik niet plaatsen op internet want elke keer als je denkt dat je weet hoe het zit, blijkt het toch net even wat anders te zijn.

    De reden dat ik zo verschrikkelijk moe wordt van mensen zoals jij IIS is het feit dat als mensen zoals jij denken iets te weten, direct de conclusie hebben voor het hele verhaal. Vaak (en dit weet ik uit ervaring) blijkt dit dus gewoon gelul van een aardbei te zijn….oftewel, het slaat als een lul in een bord pap.

    dan rest mij nog een vraag, wat denk je te bereiken met het spuien van ideeën, complotten en kritiek op dit soort websites?

    Ik denk dat jij hier alleen voldoening uit haalt omdat je anderen kan overtuigen van jouw bibliotheek aan kennis en dat je precies denkt te weten hoe het in elkaar steekt.

    Ik laat het ook bij deze reactie want het frustreert mij enorm om dit soort onzin te blijven lezen.

    2 likes
  • exegese schreef:

   @ferry schreef :
   Dit is een discussie die ik op deze site nooit ga winnen want er zitten hier veel te veel fantasten, doom-denkers, complottheoristen en betweters.

   Waarom zou je in ‘s hemels naam daar dan ook aan beginnen, er zijn toch genoeg andere site’s met “normale” mensen!

   1 likes
   • ferry schreef:

    Daar heb je ook helemaal gelijk in.
    Voorheen las ik alleen de leuke berichten waar ik mij in interesseerde maar sinds kort wordt hier een politieke oorlog uitgevochten terwijl ik juist van mening ben dat dat iets is wat hier niet thuishoort.
    Helaas was ik nieuwsgierig en opende ik dit bericht net als wat complottheorieën over de neergestorte vlucht van malasian air en verbaasde ik mij over de manier waarop mensen de wildste fantasieën hierop loslieten.

    dubbel zo stom om natuurlijk dan te kijken naar de andere berichtgevingen en de reacties eronder.
    Maar bij deze ga ik mij alleen nog maar richten op interessante onderwerpen 😉

    0 likes
    • exegese schreef:

     O.k. maar dingen zijn nou eenmaal niet altijd alleen maar leuk of interessant.
     En complotten bestaan net zo goed als er doofpotten bestaan, of je dat nou leuk of interessant vind of niet. Persoonlijk verfoei ik de complotten net zo hard als de doofpotten, anderen houden weer heel veel van doofpotten, dat geeft ze een soort van valse gemoedsrust. Het is maar net of je al in staat bent de waarheid onder ogen te zien.

     1 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  Ja ik zal luisteren naar de man die zijn hele bevolking in de armoe heeft gestort, het land waar de nieuwste auto het laatste model Buick is uit 1953. De man die de donkere bevolking in Navolging van zijn held en compagnon Che G. discrimineert en achterstelt. De man die geen tegen mening accepteert en tegenstanders dan ook spoorloos verdwijnen om nooit meer gezien te worden, waarbij de linkse media vervolgens in koor roepen dat het volk zo blij met hem is. Zo blij ja dat ze verkiezen om naar de vrijheid te zwemmen met het risico om te verdrinken, terwijl nooit iemand de omgekeerde weg bewandelt, en deze man moeten we geloven, nee sorry mijn verstand weigert om dat te doen. Hij en zijn achterlijke broertje met hun waanzinnige ideeën(Chavez, als er ooit leven op Mars is gewest dan is het ten onder gegaan aan kapitalisme, hoe gek wil je ze hebben, de man zegt dit terwijl hij zijn eigen land in absolute honger heeft gegooid en zijn opvolger tegenstanders tijdens vreedzame demonstraties preventief door de kop laten schieten.), de vraag is hoe erg moet je zelf de weg zijn, wanneer je nog serieus naar deze mannen luistert of nog erger ze verdedigt, met hun complete armoe voor iedereen veroorzakende beleid.

  6 likes
  • IIS schreef:

   @M. Brandenburg

   Kan je deels of bijna geheel begrijpen, maar wat hadden wij voor last van Chavez of Castro? Wat er in deze landen aan idioterie plaatsvond is niet onze zaak. Het is waardeloos voor de mensen daar en ze zouden een iets betere levensstandaard hebben gehad als er (meer) vrijheid was geweest. Maar zo langzamerhand hoeft men daar in Cuba niet meer jaloers te zijn op ons.

   Het is altijd ergens balanceren tussen twee kwaden, tenminste zo lijkt het, het imperialistische westen met zijn smerige oorlogen en toonzettingen, leugens op leugens en zijn rijzende schuldenberg waar we uiteindelijk allen de dupe van zullen worden en we zo langzamerhand dreigen terechtkomen in een ‘vrije’ westen die totaal onacceptabel is geworden voor een weldenkend mens.

   Wij worden hier nu gepakt, gekraakt en genaaid vanuit een heel andere orde en dreigen we meer en meer tot het bot te worden uitgekleed en bijna heel NL en de EU aan de afgrond worden gedreven zodat we binnenkort eenzelfde levensstandaard kunnen verwachten als op Cuba, alleen dan wel met de kachel uit en honger op de lippen met een bom op de kop. En is het vandaag niet dan morgen wel. de heren staan klaar om alles uit de kast te halen waar men vroeger nog niet eens voor een seconde aan durfde te denken. Ons leven in het zogenaamde vrije westen lijkt zo mooi, maar dat is niet meer dan uiterlijke schijn…geworden. Het was mooi, het wat tof, maar het enige wat men nu nog kan is verkassen, die vrijheid heb je nog net totdat ook daar een stokje voor wordt gestoken (tegen gaan van kapitaalvlucht o.i.d.). Als je de praktijken van nazi Duitsland er op na leest dan weet je dat zoiets zich makkelijk onder het huidige regiem zich zo weer kan herhalen. Een knip met de vingers en het is terug alsof het nooit is weggeweest….Arme, arme mensen op Cuba, ze zullen ooit misschien vrijer en gelukkiger zijn (onder de zon) dan wij. Ironie ten top!
   Het systeem op Cuba heeft natuurlijk ook niet meer voorkeur, maar wie weet komt er een tijd dat we ergens nog eens jaloers op ze zullen zijn.

   Ik begrijp wel dat de macht en de bevolking gecontroleerd moest worden om het land zo te kunnen beschermen tegen invloeden van buitenaf, maar zelf had ik voor een gemeenschap op Cuba gekozen met veel meer vrijheid en zeggenschap. Maar ook dan was er weer een kans dat buitenlandse mogendheden hun macht daar hadden uitgeoefend.

   Wij leven in het westen in een door en door gecontroleerde (fascistische) corporatistische en collectivistische maatschappij die ons het recht ontneemt om vrije keuzes te maken als individu en dwingt feitelijk net zo als de socialistische georiënteerde landen. We moeten ons meer en meer conformeren aan een corrupte macht die het vuur hoger zet onder de pan met water en de kikker.
   Je bent niet meer dan een slaaf van het ‘vrije’ westen geworden die steeds minder en minder baas is over eigen leven en zaken.

   Persoonlijk ben ik voor een libertarische gemeenschap met een kapitalistische markt (= vrije markt) zonder bemoeienis van een overheid die teruggebracht zal zijn tot een minimale overheid/staat en die voor het volk werkt en niet andersom. Misschien krijgen we die na een derde wereldoorlog en kunnen we eindelijk weer vrij zijn, vrij denken en vrij beschikken. Tenminste voor wat er dan nog over is en wie dan nog leeft, als je dan nog wilt leven. Gaan we niet die kant op dan wordt het meer controle, minder baas over eigen lijf en leden en meer slaafsheid dan we ooit hadden voor mogelijk gehouden. De huidige macht is vele malen zieker dan wat de macht op Cuba heeft kunnen presteren, in deze moet ik dan Castro gelijk geven met zijn uitspraken.

   En goed beseffen, zeker voor de slaven, slapers en naïevelingen onder ons, “we zijn er nog lang niet”! “You ain’t seen nothin’ yet”

   2 likes
 • Debruyker schreef:

  Onze Fidel geloof ik op zijn woord. Vijftig jaar lang dictatortje gespeeld en duizenden mensen laten vermoorden of in kampen gestoken en zijn land in diepe armoede gestoken, ja die man heeft het recht onze democratische samenleving te beoordelen.

  3 likes
 • CulleDeSac schreef:

  Het simpele feit dat men pardoes uit een verworven functie wordt ontheven als een soortgelijke persoonlijke mening geuit wordt [Yasmina Haifi], is indicatief voor de manipulatie die hieromtrent heerst. ‘Conformeer je aan de consensus, or suffer the consequences’. Ie. play by the rules, or dont play at all.

  Ik kan mij nog een uitspraak gedaan op een formeel en officieel PVV platform, verkondigt op nationale tv no less, welke van een haast onvergelijkbaar kwalijker niveau was dan de uitspraak gedaan op persoonlijke titel door mevrouw Haifi. Vreemdgenoeg zit degene die deze uitspraak bezigde nog steeds warmtjes op ‘het pluche’. Verschil? De ene uitspraak conformeert zich aan de geconditioneerde consensus, de andere doet dat niet. Grote vraag resteert; wie manipuleert en controleert de Westerse, mainstream consensus? Welke entiteit staat achter deze welhaast tot kunst verheven social engineering methods?

  6 likes
 • huub groos schreef:

  alles wat er gebuerd is de afgelopen decennia wat er op dit moment plaats vindt en in de nabije toekomst nog over ons heen komt, geeft weinig hoop en verwachtingen voor de gewone burgers.
  De ” new World order ‘ waar ook alle Europese leiders en politieke ambtenaren van harte aan meewerken wordt haast wekelijks duidelijker voor elk van ons.
  Het uiteindelijke doel is niet rooskleuriger dan wat A. Hitler voor ogen had voor ZIJN wereld
  Het geld en de macht komt meer en meer bij de ” happy few ” de rest zijn ellendige slaven van deze lieden. Is een van de belangrijkste ‘ Targets ‘ niet dat een groot deel van de wereldbevolking dient te verdwijnen ? Op welke wijze dan ook ? Oorlogen, – in stand houden van dodelijke ziekten, ( mis ) handelen van de zwakkeren / ouderen manipuleren van de gezondheid via medicijnen en voeding enz. enz ( hoe vaak us dat hier in diverse artikelen al beschreven en aangekondigd ? )
  Angstig correct komen deze feiten stuk voor stuk meer boven tafel .

  6 likes
 • barsoomx schreef:

  Het klopt dat de EU van haar wereldsouveraniteit is ontdaan door de Verenigde Staten,
  en dat zij vleugellam is gemaakt.
  Dat geldt ook voor de Verenigde Staten die door de Executieve Orders Tour van Obama
  ont”Wij, het Volk”t zijn en ondergeschkt zijn gesteld aan de NoordAmerikaanse Unie,
  waar Mexico, De VS en Canada toe behoren..
  De Noordamerikaanse Unie en de EU worden weer ondergeschikt gemaakt voor de TTIP,
  de transatlantische economische markt….
  Net een familie met ongewenste schoonfamilie…

  5 likes
 • Dee schreef:

  Niets is wat het lijkt.
  We leven in een hele vreemde tijd.

  4 likes
 • ISI schreef:

  President Obama heeft tijdens zijn bezoek aan Estland, de Baltische staten een hart onder de riem gestoken. Met het oog op de Russische agressie in Oost-Oekraïne, zo benadrukte Obama, kunnen de Baltische staten altijd rekenen op de steun van de NAVO en van de VS….. De Amerikaanse president Barack Obama heeft er bij de NAVO op aangedrongen Kiev te helpen zijn militaire apparaat te versterken. Ook zei hij tijdens zijn toespraak in Tallinn, waar hij op werkbezoek is, dat de deur openstaat voor nieuwe NAVO-leden. Obama reageert daarmee indirect op de aankondiging van Oekraïne van vorige week om aansluiting bij de alliantie te zoeken.

  Dat we het maar even goed begrijpen: Barack Hussein Obama II (geen moslim en niet te verwarren met al Qaida man Osama bin laden, maar is de VS wel degene die al Qaida heeft gesteund in Syrië) heeft verzekerd dat als het moet de gehele EU in staat van oorlog met de Rusland zal zijn. En bepaalt een VS president wat hier in de EU wel of niet kan of zal gebeuren, openlijk toegegeven wel te verstaan. Natuurlijk zal deze militaire uitbreiding of ondersteuning door ons moeten worden gefinancierd, dan weet men ook gelijk waarom hier in NL moet worden bezuinigd (bezuinigingen = verhogen belastingen). Was het niet beter geweest om goede zaken te blijven doen met Rusland? Dat had ons tenminste nog wat opgeleverd en garandeert warme voeten, maar stom genoeg werden wij door het neerhalen van MH17 verplicht afstand te nemen van Rusland en deze zonder enig bewijs als agressor, aanstichter en schuldige aan te wijzen. Wat uiteindelijk hebben of hadden wij te maken met de Oekraïne voor MH17? Helemaal niets natuurlijk! En dat was dan ook gelijk de reden waarom er soms verschrikkelijke dingen moeten gebeuren. Het is dat Obama/VS de Oekraïne bij de EU willen hebben, maar wat levert ons dat op als we daarmee een wereldoorlog riskeren of onschuldigen worden omgebracht? En WTF moeten wij met nog een failliet land binnen de EU?

  Zou een persoon als Obama niet onmiddellijk uit de EU moeten worden geschopt of worden opgepakt voor het aanstichten van oorlog?? Waarom was Obama voor de crash van MH17 hier in NL? Toch niet alleen om te soebatten op een niets omvattende nucleaire top. Stemming peilen en kijken wie wel of niet afstand van Rusland wilde doen zou je nu eerder denken. Uiteindelijk was toen al bekend wat de imperialistische coup in Kiev zou brengen en dat men daar fascistische EU gezinde politici wilde installeren. Misschien was Rutte nog te veel in de veronderstelling dat NL een eigen koers kon varen m.b.t. de EU en gasleveranties uit Rusland en dat veranderde natuurlijk drastisch na MH17 mede onder druk van de VS.

  Verder speelt men spel op spel in de wereld. Killery Clinton valt openlijk (spel) Obama aan met betrekking tot zijn lakse houding jegens Syrië. En nu met ISIS staat Obama wat terughoudend af te wachten (spel), maar moet na het vermoorden van twee journalisten toch doen wat Killery ook al vertelde (spel), namelijk aanvallen en inpakken, maar dan vooral Assad natuurlijk (realiteit). Het wachten is op de publieke opinie die moet worden gekneed en gemasseerd en met een paar dode Amerikaanse journalisten gaat dat alles veel soepeler. Geen fals flag dit keer, maar het publiek, lees de reacties op verschillende forums, de slaven wereldwijd vragen en smeken zelfs om vergelding. En helemaal nu Saoedi-Arabië ook nog eens vertelde of beter gezegd dreigde dat de ISIS poppenkast wel eens zijn theater zou kunnen uitbreiden naar Europa.

  4 likes
 • Hendrik schreef:

  Onze marionettenregering gaat actie ondernemen tegen “terroristen”. Houdt dat ook in dat ze actie gaan ondernemen tegen de zionistische terreurstaat “Israhel”? Of valt het niet onder de noemer van terrorisme om constant alle mogelijke mensenrechten te schenden en de autochtone bevolking uit te roeien van een gebied dat sinds 1948 wordt bezet, met goedkeuring van de internationale gemeenschap, op basis van een religieuze interpretatie die door iedereen maar moet worden begrepen?

  Onlangs verscheen er een artikel met als titel: een terrorist in je straat. De begeleidende foto toonde een man met baard. Het ging hierbij duidelijk niet om inhoudelijk correcte of concrete informatie, maar wel om emoties op te wekken. We worden duidelijk voorbereid op de derde wereldoorlog. De psychologische terreur waarmee onze “democratische” leiders ons bombarderen heeft tot doel om de illusie te wekken dat er een dusdanig conflict zou bestaan tussen de “westerse” en de “islamitische” wereld dat de enige uitweg weer een wereldoorlog is. Het uiteindelijke doel is dat men hoopt dat mensen oorlog nu zo zat zijn dat ze met open armen de oplossing zullen accepteren van degenen die alle oorlogen sinds 1760 tot nu toe hebben gefinancierd, namelijk een wereldregering. Toeval dat super zionist Henry Kissinger op dit moment aandringt op een wereldregering? Niet echt.

  3 likes
 • Tobo schreef:

  Deze site zojuist ontdekt.
  Heerlijk om te weten dat er ook nog mensen zijn die niet door de aggressieve propaganda bevangen zijn.
  Doodmoe wordt je van al die onjuiste berichtgeving die alsmaar op de TV verschijnt. Elke keer als Poetin weer een oplossing aanrijkt, wordt deze per ommegaande de das om gedaan door leugens vanuit de Navo(VS).
  Er worden zelfs stukken uit een interview van ‘s morgens geknipt, die niet pro Navo zijn. ‘S avonds ziet hetzelfde interview er anders uit. Dit valt mensen gewoon niet op, het lijkt wel of de massa gehersenspoeld is.

  Wat trouwens hierboven niet genoemd word, is de verdwenen aandacht voor de spionage praktijken van de VS.
  Voor deze door de VS gecreeerde oorlog startte, stond bijv. Duitsland op het punt alle relaties met de VS te bevriezen. Nu is er weer een front tegen grote gemene vijand.
  Ik zeg alleen maar, alles en dan ook alles is niet zoals het lijkt.

  3 likes
 • 365Y schreef:

  Ik neem duidelijk waar dat vele personen hier. ondanks de duidelijke aanwijzingen door niet 1 , maar tientallen persbureaus die gemeld hebben en gezien dat Ruskland direct betrokken is bij het geweld in Oekraine, men toch de arrogante instelling vasthoud om de lezingen van Rusland aan te nemen . Over wakkere geesten gesproken … in tegendeel, jullie hebben jezelf met dit soort eenzijdige beweringen in een lagere trance laten brengen . Onafhankelijke berichtgeving word door jullie tegenwoordig blijkbaar niet of minder serieus genomen , en niet de fabeltjes van de , van zichzelf bewerende vrije media , bestaande uit verslaggevers en correspondenten . Zitten jullie julliezelf wat wijs te maken om erbij te horen ?

  2 likes
  • ferrimassi schreef:

   Navo zou niet uitbreiden naar het oosten, ondertussen hebben ze de halve voormalige Soviet-unie ingelijfd….Ook hebben ze geprobeerd Ossetië en Abchazië in te nemen. Etnische russen werden daar net als in Oekraïne gezuiverd. Maar dat zijn slechts details toch? Heb ook genoeg bewijs gezien voor betrokkenheid van de amerikanen dmv huurlingen en wapens. Allemaal voor een raketschild (is ook offensief!) en gas. Russen worden weer eens van stal gehaald als boeman. Putin mag dan geen lieverdje zijn maar de provocatie komt weg uit westerse hoek. Dat de russen reageren vind ik niet raar. Vandaag Kiev morgen Moskou. Het ww2 trauma zit er nog goed in. En weten we al wat er met dat vliegtuig gebeurd is? Waar zijn de radarbeelden en zwarte dozen op inhoud te controleren? Weleens bij stil gestaan dat we voorgelogen kunnen worden?

   https://www.youtube.com/watch?v=r5n8UbJ8jsk

   1 likes
   • 365Y schreef:

    Het westen en de provocatie ? wanneer spreken we van provocatie wanneer de betreffende landen hier zelf naar hebben gevraagt ? Nee dankjewel, ik zie de kaart van groot Rusland en zie het ruimer want volgens mij hebben ze al meer dan genoeg grondgebied . Inbeelding en weinig verbeeldings kracht roept meestal het verleden in om de bazen hun legitimiteit en hun daden te laten bewijzen, vrije wil betere toekomst hebben ze niks voor over , ze spelen een rol die vele machtes-wellustelingen die voor hen bestonden met valse motiveringen al deden .

    0 likes
    • ferrimassi schreef:

     Hoe heeft Rusland om provocatie gevraagd dan? Niks over voor vrijheid zeg je? Enig idee hoeveel russen het leven hebben gelaten om de nazi’s te kunnen verslaan? Zelfverdediging is een basisrecht van iedere natiestaat. En ja Rusland is een groot land maar hoe is dat relevant? Onze leiders zijn niet op macht en grondstoffen uit zeker.. De waarheid zal in het midden liggen.
     Maar dat er momenteel heel veel pro en anti russische propaganda verspreid word is zeker. Vooral nos en cnn blijven kijken..

     0 likes
  • exegese schreef:

   @365Y schreef :
   Onafhankelijke berichtgeving word door jullie tegenwoordig blijkbaar niet of minder serieus genomen

   Hoezo onafhankelijke berichtgeving ? Dat kun je toch niet menen. No further questions it’s a waste of time.

   0 likes
   • 365Y schreef:

    quote : @exegese – 5 september 2014 17:56 at 17:56

    Ho ho, verdachtmakingen betreffende een zekere mate van een gat in onze onafhankelijke berichtgeving is natuurlijk lang niet voldoende om een zaak legitiem in het voordeel van de “”andere”” nieuwsmedia uit te laten komen, waardoor voornamelijk veel negativiteit over hun bewoners uitstrooit over onze politiek , en meestal een panel uitnodigt die alleen maar afkeurende argumenten gebruikt . Zwartmakende journalistiek is het , dikwijls alles van één kant bericht .
    Ik zou als ik jouw was jezelf alsnog eens wat meer toekomst gerichte vragen laten stellen zoals, word vrije keuze een marktgereedschap met de schijn van vrije keuze, of word/is het een van boven af georkestreerd, direct politiek spelletje die de mening vooruit schiet om te bepalen wat je wel en niet over macht zeggen mag, laat staan daar een andere mening over houden mag.

    Dat er verschillende gezichtspunten over zaken bestaan mag dan wel zo zijn , in het westen bestaat er meer uniformiteit in berichtgeving dan in andere delen van deze wereld , en dat komt niet in de laatste plaats door de vorm van democratische principes , waar men mag protesteren wanneer er iets fout moet gedaan/bericht, als een opdracht van een of andere maffiose baas , want die hebben echt niet alles voor het zeggen hier ! Dit terwijl “”daar”” het oorlogzuchtige spelletje een officieel jasje aan heeft !

    0 likes
    • exegese schreef:

     @365Y schreef : in het westen bestaat er meer uniformiteit in berichtgeving dan in andere delen van deze wereld , en dat komt niet in de laatste plaats door de vorm van democratische principes , waar men mag protesteren wanneer er iets fout moet gedaan/bericht, als een opdracht van een of andere maffiose baas.

     Je bedoelt de waarheid wordt uniform en zeer goed doordacht gespind en als aanneembare leugens bij het volk door de strot geduwd. En protest mag als je maar zegt en doet wat de overheid nog tolereert, ga je echt voor de waarheid dan sluiten ze je op, verklaren je foor gek, spuiten ze je vol met troep, maken ze je het leven onmogelijk. Neem bijvoorbeeld Erwin Lensink, hij gooide een theelichtje tegen een gepantserde koets. Gevolgschade ? Niets nog geen krasje, alleen een gefrustreerde koningin. De man heeft ruim 2 jaar opgesloten gezeten, ze hebben gedreigd hem voor het leven op te sluiten en plat te spuiten. Neem Micha Kat, hij zegt en schrijft dingen die hen niet welgevallig zijn, in plaats van zijn beweringen te weerleggen wordt hem het leven nagenoeg onmogelijk gemaakt. Sta je tijdens het defile te zwaaien met een Papoeavlag wordt je onmiddelijk opgepakt en vastgezet. Pim Fortuin zei en deed ook van alles wat het old boys-network niet welgevallig was, teveel waarheden aan het licht, en de rest is geschiedenis. De lijst aan corrupte rechters en eveneens door hen uitgesproken corrupte vonnissen is ellenlang. Ministers maken mooie belofte’s in hun verkiezingscampagnes die ze ongestraft NOOOOOIT en te nimmer waar maken en leggen de schuld bij het electoraat. ik kan hier pagina’s mee vullen en jij blijft beweren dat er sprake is van democratie, dat wij hier vrijheid van meningsuiting hebben, dat wij vrij zijn te protesteren tegen onrecht en bedrog ????
     Als jij dat werkelijk gelooft bedrieg je jezelf!
     Nogmaals ik geef maar enkele voorbeelden het bedrog is oneindig groot en omhelst alles wat de macht in stand houdt, geld opbrengt of zeer belangrijk is voor het volk .
     Wat ze willen is een dom, zwak en totaal afhankelijk volk wat altijd op de overheid terug moet vallen voor de problemen die ze zelf creëren en voor veel geld gedeeltelijk of niet zelfs helemaal niet oplossen.

     0 likes
     • 365Y schreef:

      Nou nou, wat jij zegt is slechts een incident bij gebeurtenissen die graag gebruik maken van de landelijke media, niet om een voorlichting te geven over een bepaalde situatie waar behoefte aan zou kunnen zijn, welke zonder opinie peilingen vooraf, maar lukraak ageert met betrekking tot protocollaire rollen, vind ik slechts op de man af gespeeld en niet willen ingaan op het principe van … de situatie . .. want daar moet het naar mijn mening over gaan , over de voor en/of nadelen. In de vijandige wereld worden deze signalen kansloos , dat is hier in een democratie zoals de onze gelukkig niet aan de orde !

      Zolang we goed doen , kan de overheid niets anders dan meegaan/tegen argumenteren tegen de argumentatie van de andere opvattingen . Pas als deze middelen ons ontnomen worden kan men overgaan tot andere, legale middelen . Zolang mensen het eerlijk houden, vallen de “”grootheden”” toch een keer . en wanneer alles wat vooraf gebeurde word opgeteld kan daar geen doofpot meer tegen op .

      Maar als mensen ware vrijheid niet meer durven kennen , de vrijheid waar ze zichzelf mogen ontwikkelen niet meer mogen kiezen, en de onrust toeneemt en ons totaal , alsook als gemeenschap terroriseert, pas dan is wetteloosheid een andere vorm van een natuurlijk overleven die niet gelijk staat aan waarheid , maar er wel beter op word. tenzij er een hoger Plan voor hen klaarligt , en die Orde (en hier doel ik op wanneer we het totale wereld plaatje bezien , en mensen een 360 graden switz kunnen maken, is namelijk al een gerede tijd aanwezig alswel zo goed als klaar . De relatie hierbij is voor vele mensen beter bekend als het Koninkrijk van de Zoon Gods als ook van de Hemel, die hier komen zal.

      0 likes
     • exegese schreef:

      365Y :

      lukraak ageert met betrekking tot protocollaire rollen, vind ik slechts op de man af gespeeld en niet willen ingaan op het principe van … de situatie . ..

      Blaa blaa, protocollaire rollen en niet ingaan op het principe. De voorbeelden die ik aanhaalde, enig idee waar die over gaan eigenlijk ? Waar die mensen in hun onmacht aandacht voor vragen ondanks de onwettige, en onvoorstelbaar brute tegenwerking van onze ooh zoo ïntegere” (r)overheid ? Heb je je ooit wel eens ergens in verdiept wat ons buiten de complete controlled mainstream media bereikt ?

      Luister het principe van de hele kwestie is dat de overheid onophoudelijk liegt en bedriegt in opdracht van ons ooh zo onafhankelijke en onschuldige koningshuis”onze hele regering en rechtelijke macht wordt inmiddels gerund door pedofielen en ander chantabel gespuis die hun macht misbruiken als iemand ze op een hinderlijke manier er aan herinnert dat ze behalve misdaden plegen, ook nog eens de kluit belazeren, dat ze willens en wetens onze soevereiniteit verkwanselen, dat ze onze privacy aan brokken hakken, dat ze ons in oorlogen rommelen, dat ze willens en wetens de volksgezondheid bedreigen, dat ze de economie om zeep helpen.
      Wat nou principe’s ???

      0 likes
     • 365Y schreef:

      Hier ontdek ik toch werkelijk een losgeslagen baldadig figuur die werkelijk niet weet waar hij moet beginnen om zijn/haar gelijk van een degelijk onderbouwd statement door mij hier gegeven vandaan te halen . Je manier van debatteren heeft meer met opruiing te maken omdat er geen ene donder van klopt , ga eens eerlijk worden dan vele vele – ver van jouw bed show – onzin uit te kramen , onderscheid van personen en vastgelopen/ doodgebloedde systemen is jouw geheel vreemd. de groeten …

      0 likes
     • exegese schreef:

      En de (“baldadige”) groetjes terug !

      0 likes
    • 365Y schreef:

     Beetje een zwakke wens van je maar hoe dan ook, veel baldadige vrijheid ermee !

     0 likes
     • exegese schreef:

      Zwak ? Persoonlijk wordt ik veel liever baldadig genoemd dan laf of slaafs. Er schuilt namelijk een groot gevaar in als mensen massaal braaf en kritiekloos hun oren laten hangen naar de zittende macht. Als ze klakkeloos en onvoorwaardelijk slikken wat ze verteld wordt. De volgende stap kan dan zo maar zijn, dat je eerst volgende levensmotto Befehl ist Befehl wordt. We weten allemaal waar dat toe leidt. en je had het over democratie, nou in een echte democratie is de overheid beducht op het volk en niet andersom, omdat het volk echt inspraak heeft, omdat het volk zich niet alles laat welgevallen, dat ze beseffen dat de overheid er is voor het volk en niet andersom. En dat bereik je nooit door altijd braaf ja en amen te knikken, door te blijven stemmen op mensen die bewezen hebben de kluit te belazeren, zo nodig te vermoorden, op mensen die overduidelijk heel andere belangen dienen dan die van het volk, op mensen die liegen en bedriegen omdat ze dat moeten van Bilderbergers, van de Trlateral commission, van de council of foreighn relations, van de Nato van hele grote zwaar criminele en meedogenloze organisaties. Dat zijn de organisaties die ons land regeren en niet die slapschwans van een Rutte met zijn gevolg. Dat is wat hele brave burgerborsten op hun geweten hebben en houden, want elke stem op dit kwaadaardige old boys-network ontneemt elk weldenkend mens de kans om ooit van dit tuig verlost te worden.

      0 likes
 • Ferrimassi schreef:

  Wie is er tegenwoordig geen nazi, als er een woord aan het inboeten aan waarde is het wel nazi.. Word te vaak gebruikt daar waar het niet toepasbaar is..

  Abolishing ownership of all private property, (1%’rs vernietiging middenklasse)
  Establishing system of heavy taxation (evident)
  Abolishing the right to inherit(40% belast minimaal en steeds meer)
  Centralizing credit and establishment of a state bank(duh)
  Centralizing communication and transport with the state (nsa,google etc)
  Confiscating all emigrant and rebel property (libie irak ukraine etc)
  Extending the means of production to the state (cartelvorming/semipublieke sectoren)
  Equalizing liability to all levels of labor (vakbonden uwv etc)
  Combining agriculture and manufacturing industries (multinationals)
  Establishing free public education system(openbare (indoctrinatie) scholen )

  communisten manifest uit 1847, dekt de lading toch beter dunkt me. Allemaal geregeld in VN/EU mandaten, vervolgens doorgedrukt door nationale parlementen. In het kader van globalisme en een ge-integreerde wereld. Castro zou dit toch moeten snappen.. Geen grenzen, ontwikkelingshulp(herverdeling rijkdom), cultureel marxisme, altijd groeiende staat, massamigratie(ondermijnen homogeniteit). Allemaal stokpaardjes uit commie literatuur. Daarom ageren we ook nooit tegen China. Maar wel tegen Rusland. Want nationalisme is vies zogenaamd.
  We hebben Cuba dit jaar ook nog een hoop schuld kwijtgescholden.. Laat je niet op het verkeerde been zetten.

  0 likes
  • IIS schreef:

   @Ferrimassi

   What’s in a name? Maakt het wat uit welke politieke ideologie er heerst en onder welke kleur of vlag ze varen, uiteindelijk doen ze allen hetzelfde smerige werk. De één noemt het nazi’s en weer een ander stoft wat oude ideologieën af en poets ze op vooral omdat er nog veel gehersenspoelde burgers zijn die in de schoolbanken hebben geleerd dat ALLEEN het communisme een gevaar is/was en nazisme een gedane zet was van éne Herr AH in Duitsland. Alleen lullig dat men nog geen label heeft gevonden voor Putin en zijn aanhang, want het mooiste zou zijn dat er door het fascistische westen kan worden gewezen op het communistische oosten. Maar helaas, die tijd is voorbij dat een (soeverein libertair denkend) mens met enig verstand daar in tuint.

   En de leugens van de fascisten zijn zo goedkoop;

   Rusland heeft verscheidene duizenden militairen en honderden tanks en pantservoertuigen op Oekraïens grondgebied. Dat heeft een militaire functionaris van de NAVO, die anoniem wilde blijven, donderdag in de wandelgangen van de NAVO-top in Newport gezegd.

   De NAVO stelde eerder dat „er veel meer dan 1000” Russische militairen in Oekraïne actief zijn, wat duidde op een belangrijke versterking van de Russische betrokkenheid bij het conflict in het buurland.

   Volgens de functionaris zijn er ongeveer 20.000 Russische militairen dicht bij de grens met Oekraïne gestationeerd bron: telegraaf, off course

   Hij die anoniem wil blijven kan dan beter das Maul halten. En zo worden er constant bewijzen door de media aangeleverd die komen uit de duim van Pinokkio.

   Het lijkt wel of het westen willens en wetens aansturen op oorlog (voor ons beslist en niet door ons!), was het toevallig zo dat ze er met de financiën niet meer uitkomen en de torenhoge schuldenberg begint in te storten en helemaal als de BRICS zich verenigen? Probeert het ‘beschaafde en vrije’ westen de dunne poep langs de benen van ze wat te maskeren met dom gebluf? Het stinkt anders behoorlijk!

   2 likes
   • Ferrimassi schreef:

    Correcte terminologie is heel erg belangrijk, aangezien semantiek het meest effectieve wapen is dat gehanteerd word.. voorbeeldjes,

    -etnische verdrijving noemt men witte vlucht.
    -agressie noemt men defensie.
    -kinderprostitutie noemt men loverboyproblematiek/grooming.
    -Kolonisatie noemt men integratie.
    -Imperialisme noemt men humanitaire interventie.
    -bevolkingen bombarderen noemt men een noflyzone.
    -wereld communisme noemt men globalisme.
    -propaganda noemt men nieuws/infotainment.
    -vrouwendegradatie noemt men feminisme.
    lijst is eindeloos..

    Misschien komt dit gestoord over.. Maar mijn gevoel is dat we pas ergens komen als we dezelfde definities hanteren.

    0 likes
 • pietje schreef:

  Coenderd ben er geweest en de mensen die is sprak waren tevreden ! Maar aan de andere kant wie is echt tevreden ? Alle mensen willen rijk zijn maar ja…. dat is niet mogelijk maar 1 ding in Cuba hebben ze wat wij niet hebben : gratis scholen gratis gezondheidszorg zorg jij maar eens dat wij dat krijgen ! Ik betaal iedere maand 164 voor mijn gezondheidszorg en heb ik tubutje creme nodig voor mijn ogen mag ik dat zelf betalen volgend jaar tot 400 euro zelf betalen denk na man !

  2 likes
 • pietje schreef:

  Ik begrijp niet dat intelligente mensen (hoop ik ) op deze site de normale media geloven ik ben daar ver voorbij want de normale media verspreid alleen maar leugens en als je die wilt geloven OK maar hou dan je mond want je weet niets ! Maar dan ook helemaal niets over wat gaande is op dit moment !

  Om met het lied van Boudewijn de Groot te spreken Mijnheer de president slaap zacht !!! Jullie ook ! Slaap allemaal zacht stelletje sufferds !

  2 likes
 • 365Y schreef:

  Trots

  Mensen zijn trots op hun status , maar als de waarheid komt om de humane waarde hiervan te wegen, dan vallen al deze melkhuisjes om, omdat gebleken zal zijn dat deze trotsen op leugens verder hebben gebouwd , hoewel halfhartig in de waarheid zoekende, het waarachtige leven uiteindelijk geen dienst durfden en wilden bewijzen. Nee , ik wil de trotse leider niet belonen, die krijgt de beloning van zijn slachtoffers nu en later , en hun plaats van weleer zal dan niet meer geprezen of erkend worden .

  2 likes
 • 365Y schreef:

  Wat Fidel Castro nu weer beweerd heeft niks met de echte wereld te maken , bovendien zijn de cubaanse schulden aan Rusland weg gescholden en kan ik er wel inkomen waarom hij deze ver van zijn bed doorgaande ontwikkelingen aangrijpt om zijn eigen doortastende politiek met dit soort propaganda de andere , voornamelijk foute wereldsystemen, helpt versterken .

  Het word nu tijd dat God de knop in zijn hoofd omdraait en eens tot in de verre toekomst naar de andere, en betere geschapen (humane eigenschappen van die andere werelden kijkt.. dan beseft hij misschien ook eens dat vooruitgang eerder de persoonlijke ontwikkeling een kans geeft , om een aarde volk te worden , omdat die groei alswel richting niet vrij zal komen op de commandos of doormiddel van de alom bekende en in de wijde omtrek waarneembare ongelovige klacht volle retoriek.. immers die anderen zitten de revolutie altijd in de weg . Ik denk , als die revolutie nou nog niet heeft gewerkt maar blijft mopperen, ga je dan gauw schamen , want daarmee sluit je / eis je andere denkwerelden uit de agenda te houden . ga eens praten met al die andere ervarings deskundigen en vraag eens naar hun mening in een deel van de wereld die het anders (als ook of ze een kans krijgen ) het anders te willen gaan doen. En vergeet de lieve Heer ook niet .

  1 likes
 • exegese schreef:

  De nazi’s gaan ongeloofelijk op hun bek als dit echt doorgang gaat vinden.

  Porosjenko en separatisten: staakt-het-vuren gaat morgen in. Whoe hahahaaa, en ze hadden zo gedacht dat ze Oekraïne al in hun zak hadden en dan kiezen ze nu als nog voor Poetin.

  https://www.youtube.com/watch?v=Ox5P7pH9hXM#t=93

  1 likes
 • ferrimassi schreef:

  Putin fantastisch? nee niet echt.. Alleen weet je wel wat je aan hem hebt.(brussel heeft een paar honderd putins..) Vind het westen bashen bij tijden ook wel te ver gaan. Maar bedenk even wat ons geflikt word.. vrijheid van meningsuiting en democratie worden ontmanteld. Ons geld word massaal over de grens geflikkerd. We doen mee aan allerlei smerige oorlogen waar we niks mee maken zouden moeten hebben. Grenzen worden niet bewaakt en cultuur niet verdedigd. Wil van het volk word steevast genegeerd. Alleen partijbelangen worden nog gediend. Media doet al jaren haar werk niet fatsoenlijk. Wat ik in mijn eigen omgeving zie en hoor komt niet meer overeen met wat de media uitkraamt. Niet zo raar dat mensen dan gaan speculeren niet? Ok het hele ufoveld is meer entertainment dan wetenschap. Maar om alles maar weg te zetten als samenzweringsdenken/fantasme is ook erg kort door de bocht. Schaduw regering is een feit, hoe verklaar je anders dit uniforme beleid over de hele westerse wereld? toeval? Natuurlijk moet je kritisch blijven. Maar dat geld zeker ook voor de gevestigde media..

  0 likes
  • Pascal schreef:

   Ga eens inzien dat Rutte maar ook Obama en Putin een baas hebben.

   Als je dat gaat zien, zie je ook de illusie en het theater waar je in leeft.

   Het Vaticaan was ook de baas van Adolf Hitler!!!

   Holocaust!! Hoe nu??

   1 likes
 • IIS schreef:

  Eigenlijk best wel intrigerend hoe een muziekclip een blik in de toekomst kan werpen. Clip met zombies die misschien verwijzen naar de zombie-wet in de VS? Maar vooral bijzonder is de boze Rus, een Topol-M en een neergestort passagiersvliegtuig in de clip. http://www.youtube.com/watch?v=oC-GflRB0y4 …(David Guetta & Showtek – Bad ft. Vassy)

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Topol-M

  0 likes
 • nexus schreef:

  er worden veel spelletjes gespeelt door de heren verdeel en heers is de moto
  en dan heb je de mensen op je hand net als schapen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  artsen

  Waarom er minder patiënten sterven als artsen staken

  Er is onlangs een einde gemaakt aan ...

  libanese

  Libanese journalist: ‘Dit addergebroed zit achter corona, conflict in Amerika’

  De Libanese journalist dr. Hassan Hamade heeft ...

  >