Het Complot

Fidel Castro vergelijkt NAVO met nazi’s, “Terreurgroep IS opgezet door VS en Israël”

Help door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De voormalige Cubaanse president Fidel Castro beschuldigt de ‘cynische’ Verenigde Staten en Europese Unie ervan dat ze de NAVO gebruiken om oorlogen te ontketenen. In een door de Cubaanse media gepubliceerde tekst vergelijkt de 88-jarige ‘lider maximo’ het Atlantisch Bondgenootschap met de SS-eenheden (Schutzstaffel) van het Duitse naziregime. “Bij sommige gelegenheden hijsen ze zich tijdens de zomer in donkere pakken.”

“De Europese economische gemeenschap wordt met ijzeren hand en op onvoorwaardelijke wijze geleid door de Verenigde Staten,” schrijft Castro. “Die vinden dat de tijd is gekomen om de rekening te vereffenen met wat overblijft van twee grote naties (Rusland en China). Beide landen zijn zo brutaal geweest de door Europa en de VS aan de wereld opgedrongen koloniale en imperiale orde te doorbreken. De agressieve regeringen van de NAVO-landen zijn door hun cynisme en hun pogingen om hun schandelijke privileges te behouden de risee van Europa en de wereld geworden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het ‘destructieve economische beleid van het Westen’ zal er volgens Castro toe leiden dat de euro en dollar binnenkort afhankelijk worden van de Russische roebel en de Chinese yuan. Hij schrijft dat de politieke kneuzen van Washington en zijn Europese bondgenoten zullen aansturen op een ‘economische ineenstorting’ die dollars en euro’s tot ‘waardeloos papier’ zal reduceren.

De communistische oud-president beschuldigt de Republikeinse senator John McCain ervan samen met de Israëlische geheime dienst Mossad de terreurbeweging Islamitische Staat (IS) te hebben opgericht. “McCain staat onvoorwaardelijk achter Israël en heeft meegewerkt aan het ontstaan van IS, die de macht heeft veroverd in grote delen van Irak en een deel van Syrië.”

In plaats van het ontketenen van oorlogen moeten overheden investeren in ziekenhuizen en scholen voor de miljarden mensen die ze hard nodig hebben, aldus Castro.

Fidel Castro was tussen 1959 en 2008 leider van het eiland Cuba. In 2006 droeg hij zijn taken vanwege gezondheidsredenen over aan zijn broer Raul. Sindsdien heeft hij talloze artikelen en boeken geschreven over buitenlands beleid.

[RT, HLN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Zoals ik al eerder schreef over de Verenigde NAZI’s en dat wij allemaal NAZI’s zijn. De oorlogen gingen niet om land maar om onze bovenkamer.

Zo kan je dus zeggen dat de NAZI’s de oorlogen gewonnen hebben en wij nooit begrepen waar het allemaal om draaide.

barsoomx
barsoomx
9 jaren geleden

Het klopt dat de EU van haar wereldsouveraniteit is ontdaan door de Verenigde Staten,
en dat zij vleugellam is gemaakt.
Dat geldt ook voor de Verenigde Staten die door de Executieve Orders Tour van Obama
ont”Wij, het Volk”t zijn en ondergeschkt zijn gesteld aan de NoordAmerikaanse Unie,
waar Mexico, De VS en Canada toe behoren..
De Noordamerikaanse Unie en de EU worden weer ondergeschikt gemaakt voor de TTIP,
de transatlantische economische markt….
Net een familie met ongewenste schoonfamilie…

CulleDeSac
CulleDeSac
9 jaren geleden

Het simpele feit dat men pardoes uit een verworven functie wordt ontheven als een soortgelijke persoonlijke mening geuit wordt [Yasmina Haifi], is indicatief voor de manipulatie die hieromtrent heerst. ‘Conformeer je aan de consensus, or suffer the consequences’. Ie. play by the rules, or dont play at all.

Ik kan mij nog een uitspraak gedaan op een formeel en officieel PVV platform, verkondigt op nationale tv no less, welke van een haast onvergelijkbaar kwalijker niveau was dan de uitspraak gedaan op persoonlijke titel door mevrouw Haifi. Vreemdgenoeg zit degene die deze uitspraak bezigde nog steeds warmtjes op ‘het pluche’. Verschil? De ene uitspraak conformeert zich aan de geconditioneerde consensus, de andere doet dat niet. Grote vraag resteert; wie manipuleert en controleert de Westerse, mainstream consensus? Welke entiteit staat achter deze welhaast tot kunst verheven social engineering methods?

IIS
IIS
9 jaren geleden

De VS en de EU samen één is een totale illusie. De EU zal worden leeg gezogen en uiteindelijk door de knieën gaan voor de VS. De EU is één grote slappe hap met bank en politieke marionetten onder controle van de VS die ons van alle kanten beroven en verder zullen plunderen (Amerikaanse rommelhypotheken hebben ons al honderden miljarden aan schuld gebracht).

De VS delegeert en orkestreert aan de lopende band met als doel gewin boven alles en te overleven ten koste van alles en iedereen en dit zal uiteindelijk ook ten koste gaan van de EU, dus van ons.

De VS is geen bevrijder, de VS is geen bondgenoot, de VS is een bloedzuigende en parasitaire vijand, een lijfheer die zich voordoet als vriend, partner of bevrijder en in Europa reeds eerder twee wereldoorlogen heeft georkestreerd met miljoenen en miljoenen doden tot gevolg en zo zal er ook nog wel een derde bij kunnen als het niet anders kan. Het klassieke huismiddel is reeds uit de kast gehaald en wordt ons allen onophoudelijk toegediend via de mainstream en de makke slaaf neemt het allemaal onderdanig en braaf tot zich; “Rusland is onze vijand waar we ons tegen moeten wapenen voor miljarden en miljarden wat goed is voor de oorlogsindustrie en na een eventuele oorlog kan Europa weer worden opgebouwd wat ook weer goed is voor de bedrijvigheid”…En zo blijft het hele circus maar draaien en draaien.

Het zou allemaal niet hoeven zodra wij de macht teruggrijpen bijv. met een volksopstand of een coup van het leger een verloren macht teruggrijpen die al vele decennia en sinds de oprichting van de EU is verdwenen en overgegaan is in handen van zio-nazi’s

Fidel heeft gelijk, ondanks dat ik het niet eens ben met de manier waarop ‘zijn’ land heeft bestuurd en is het ergens de pot die de ketel iets verwijdt verhaal. Maar in deze heeft hij gelijk net als zovelen gelijk hebben die het spel doorschouwen en waarschijnlijk zit er nog meer in de pijplijn dan bijv. alleen de Oekraïne. Want ik persoonlijk ben van mening dat er helemaal geen bestand komt en helemaal geen vrede, nergens!

Er komt meer onrust, meer controle over mensen en geld, maar afgerichte slaven die niets meer hebben in te brengen en wij moeten allen een stuurbare massa worden onderworpen aan een zio-nazi bewind. We mogen dan bang zijn of worden gemaakt voor de islam die door toedoen van het westen hier wordt binnengehaald om bewust onvrede en haat te creëren, maar het grootste gevaar is een alles omvattende machtselite die kan sturen en de massa kan onderwerpen aan hun totaal zieke geest. De ‘geest’ die ons wil onderdrukken is vele malen zieker dan ziek en schuwt geen enkel middel om te bereiken wat ze wil.

Bedenk eens goed, we leven als het klopt maar één keer op deze planeet en er zal nooit een tweede leven komen in de huidige hoedanigheid, willen we dan dit éne zielige korte leven vergooien aan een onderdrukkende macht? Een macht die bepaalt en beslist hoe je hebt te leven en te denken of te voelen? Waarom laten mensen deze zieke macht toe in hun leven, dat kostbare leven wat maar één keer is en daarna nooit meer. Moeten of willen wij het leven als een straf ervaren of als een zegen met veel moois en waarin we ervaringen kunnen opdoen die onze geest zal verruimen en wellicht naar een hogere bewustwording zal brengen met rust, vrede, liefde en harmonie, zonder stress of angst, zonder moord en doodslag, zonder honger, pijn en ellende. Is het niet raar dat men ons heeft gehersenspoeld met het idee dat het leven lijden is en we niet mogen genieten van het leven of dat we niet mogen leven zoals ieder individu het wil zonder een ander daarmee te kort te doen. (Libertariërs noemen dat het non agressie principe, nap)

Maar kijkend naar de idioten die ons regeren dan zit er meer in het verschiet.

Als ik deze video zie https://www.youtube.com/watch?v=c9rPQhliU6Y

En deze lees http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3724478/2014/08/25/Tony-Blair-gaf-autocratische-president-Kazachstan-PR-advies.dhtml

dan lijkt het ergens toch duidelijk te worden dat meer landen in een conflict zullen geraken met Rusland. Hoe meer landen zich ‘overgeven’ aan de EU hoe meer Rusland op de proef zal worden gesteld met verstrekkende gevolgen. Als nuchtere betrachter lijkt het mij dat dit alles niet zomaar even een goed en vredig einde zal nemen.

En dan is er nog één, volgens het brave westen, een laatste dictator in Europa (in Europa?)
Aleksandr Loekasjenko die waarschijnlijk ook nog wel het veld zal moeten ruimen. Hoe, tja daar zullen de Amerikanen en deurmat EU ergens ook wel een gepast antwoord op hebben. Ook hier kan een coup gepleegd worden zodra men er klaar voor is.

https://www.google.nl/search?q=Aleksandr+Loekasjenko+dictator&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nl:official&

Natuurlijk is het raadzaam alle opties open te houden en niets uit te sluiten en er van beide kanten ‘iets’ geënsceneerd kan zijn. Hoewel ik eerder de Russen vertrouw op hun woord dan de gladde imperialistische VS met hun marionetten in Brussel die ons met de EU zogenaamde vrede ‘garanderen’, een EU waarin we moeten wegkruipen en vrezen, zelfs vrezen voor ons leven en waarbij men ons ook nog eens dreigt geld en bezittingen af te nemen als het nodig is om de fascistische EU van een ondergang te redden, en een ondergang is ook zo gecreëerd als het nodig is.

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x