Straling

“Straling van mobieltjes zorgt steeds vaker voor gezondheidsproblemen”

Help ons door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mobiele telefoons zorgen steeds vaker voor gezondheidsproblemen. Volgens ervaringsdeskundige Martine Vriens (46) komt dat door de elektromagnetische straling die ze uitzenden.

Vriens werkte 25 jaar als juridisch consulent in Amsterdam. Ze verruilde de stad voor een stralingsvrij houten huis in de bossen, ver weg van zendmasten en wifi.

“Het begon met klachten als slapeloosheid en vermoeidheid en ontaardde uiteindelijk in verbranding van mijn huid zodra ik in de buurt van een wifi-router kwam,” zegt ze in het Eindhovens Dagblad.

Onrecht

Ze was niet langer in staat om in een kantooromgeving te werken en besloot naar het platteland te verhuizen.

In Nederland worden mensen die last hebben van elektromagnetische straling nauwelijks gehoord. Vriens strijdt tegen dit ‘onrecht’.

Het steekt haar dat Nederland vasthoudt aan de opvatting dat niet bewezen is dat de straling van een mobieltje gevaarlijk kan zijn.

Eventuele risico’s

“Ik wil als moeder geen missionaris zijn die vecht tegen de mobiele wereld waarin we leven,” zegt ze.

“Ik vind wel dat gebruikers gewezen moeten worden op de eventuele risico’s die kleven aan mobiele telefoons en andere mobiele apparaten zoals wifi-stations,” vervolgt ze.

In Europa adviseren diverse overheden ouders om het gebruik van mobiele telefoons door kinderen zoveel mogelijk te beperken.

Op moeten staan

In Frankrijk zijn mobieltjes op scholen verboden. En in België geldt een verbod op speciale kindertelefoons.

Vriens vindt dat ouders in Nederland op moeten staan om te waken over de veiligheid van kinderen.

[ED]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Johan
Johan
5 jaren geleden

De medisch juristen moeten de rechters activeren gebruik van EMV stralingsbronnen zoals smartphones ed strafbaar te laten stellen op grond van artikel 11 van de grondwet.

bla
bla
5 jaren geleden

En in Zweden ook al verboden, op basis scholen!

exegese
exegese
5 jaren geleden

Terwijl we hard op weg zijn een wereld te creëren waarbij men eigenlijk niet meer op een volwaardige manier kan deelnemen aan de samenleving zonder mobieltje. Het 4G-netwerk is nog niet voltooid of het 5G-netwerk staat al weer in de stijgers met alle onnoemelijk veel extra straling ten gevolge. We zijn hard bezig een onleefbaar milieu te creëren met nog meer chronisch zieken en nog meer kanker. Maar niemand die het wil zien vanwege het gemak en comfort wat de hebbedingetjes met zich mee brengen. Onvoorstelbaar die blinde gemakzucht die ons allen een zeer hoge prijs zal gaan kosten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x