Mens en DierCorona

De Jonge vergelijkt nemen van coronavaccin met eten van frikandel

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Coronaminister Hugo de Jonge zei donderdag in een interview met influencer Robbert Rodenburg dat zorgverleners in de frontlinie en bij de GGD’en al 10 maanden lang in crisisstand staan. “Ze werken zich het snot voor de ogen en je ziet het ziekteverzuim oplopen. Ze houden het nauwelijks vol. Het enige wat wij hoeven te doen is even zo’n prikje halen,” zei De Jonge. “En dan een beetje nuffig zitten zeggen van: ‘nou, ik moet nog maar even zien of ik dat eigenlijk wel wil’, dat kan natuurlijk niet.”

“Ik hoor mensen zeggen: ‘ik weet niet precies wat erin zit’,” vervolgde minister De Jonge. “Dan denk ik: ‘joh, je hebt je hele leven frikandellen gegeten en je weet ook niet precies wat erin zit’. Hier is echt uit-en-ter-na getoetst of het deugt en of het klopt en of het veilig is. Bijwerkingen zijn in beeld gebracht.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Dit is gewoon het allerbeste wat ons kan overkomen deze crisis. En we moeten Onze Lieve Heer op onze blote knietjes danken dat het bestaat, dit vaccin,” sprak hij.

Dit heeft niets met volksgezondheid te maken

De uitspraken van De Jonge maken veel los. Opiniemaker en ondernemer Jorn Lukaszczyk reageert: “Onze minister van Volksgezondheid vergelijkt het nemen van het vaccin met het eten van een frikandel. Het is ongelooflijk hoe hij hier een experimenteel, nieuw type vaccin voor een virus niet dodelijker dan de griep zo verheerlijkt. Dit heeft NIETS met volksgezondheid te maken.”

“Wat zou ik deze man graag een draai om zijn oren geven, los van het feit of ik de injectie wel of niet neem,” voegt twitteraar Don Henrique da Holanda toe. “Dit populistische, volkse – Jan met de pet – propagandisme van een ‘minister’ is te schandalig voor woorden.” Gerlinde van den Bosch schrijft: “Wat een misselijke man. Het dedain.”

4.7 40 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

203 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
3 jaren geleden

Dan krjgt hugo van mij ,
2,fricandelle,speciaal cadeau.

Arnie
Arnie
3 jaren geleden

Wie van leverworst houd en met een weduwe trouwt, ik weet nooit van te voren wat is in gedouwd…

KittyWu
KittyWu
3 jaren geleden

“Hier is echt uit-en-ter-na getoetst of het deugt en of het klopt en of het veilig is. Bijwerkingen zijn in beeld gebracht.”

Die man deugt niet. De vacines zijn niet uit-en-te-na getoetst, de EU heeft een mega schadefonds opgetuigd voor letselschade. Dit los vh feit dat je niet eens bewijs krijgt dat je gevaccineerd bent en met wat.

De crisis zit bij de Jonge tussen de oren en niet onze lieve heer maar de farmaceuten zal hij bedoelen. Deze regering houdt de natie liever ziek dan gezond.

cancan
cancan
3 jaren geleden

(6) Facebook en 22 november kwam deze opmerking al langs op facebook, dus origineel en van zichzelf is die opmerking ook al niet

Back to top button
203
0
We lezen graag je reactie!x