Homepagina » Mens en Dier » ‘Dit gaat al lang niet meer over een virus, maar over totale controle’
huisarts
Foto: Unsplash

‘Dit gaat al lang niet meer over een virus, maar over totale controle’

In minder dan een jaar tijd zijn we van een vrije democratie naar een gesloten, onvrije en niet-democratische maatschappij gegaan. Dat zei huisarts Jan Vingerhoets pas geleden bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie. Hij maakt zich zorgen over de maatregelen, die steeds verder worden uitgebreid, en het vaccin.

“Het gaat niet meer alleen over het vaccin, het is veel groter,” aldus Vingerhoets. “Het gaat de hele maatschappij aan. Het gaat de toekomst van onze kinderen aan.” De huisarts heeft besloten zijn nek uit te steken: “Als ik straks mijn kinderen nog wil kunnen aankijken, moet ik kunnen zeggen: ja, ik heb gedaan wat ik kon om mensen wakker te schudden en te laten zien wat hier gebeurt.”


Op LinkedIn haalt hij hard uit naar het kabinet: “De overheid die zinloze maatregelen propageert, liegt dat het vaccin ‘uit-en-te-na is getest’, mondkapjes zinloos vond, maar ze toch verplichtte, die stelde dat kinderen niet bijdragen aan besmetting, maar hen vervolgens zinloze testen liet ondergaan. De overheid die de avondklok als eerste zou afschaffen, maar vervolgens de rechter schoffeert om haar te behouden.”

Wordt in godsnaam wakker, mensen!

“Stukje bij beetje wordt onze vrijheid afgenomen,” stelt Vingerhoets vast. “We staan erbij, kijken ernaar en laten het gebeuren. Wie kan nu nog met droge ogen beweren dat vrijheid en democratie hier veilig zijn? Zeg later niet dat je het niet geweten hebt! Dit gaat al lang niet meer over een virus, maar over totale controle.”

De huisarts waarschuwt dat het coronavaccin snel achterhaald zal blijken. “Maar dat maakt niet uit, want registratie, uitsluiting en gedragscontrole zullen het resultaat zijn.”

Vingerhoets slaakt een hartenkreet: “Wordt in godsnaam wakker, mensen!”

4.9 112 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Voordat mensen wakker worden moet eerst hun portemonnee hard en plotseling worden geraakt.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Sommige mensen dromen met hun ogen open terwijl andere leven met hun ogen dicht. Ik ben bang dat die laatste categorie, de schapen, helaas nog een veel te groot deel is van de mensheid. Totale vernedering zal hun pas misschien doen inzien. Niet alleen financiële venedering maar ook lichamelijke. De mondkapjes zoudal genoeg moeten zeggen over dit regime. Maar was toch niet genoeg voor de Nederlandse schapen. Misschien toch die anale pcr testen invoeren? Ik weet het niet wat hun nog wakker krijgt. Misschien zijn ze al reeds lang hersendood. Het lijkt net de film “invasion of the body snatchers” uit 1978 met D. Sutherland. Uitendelijk worden de personen met menselijke trekjes steeds minder…. tot jij de laatste bent…

Mario
Mario
Reactie op  MdeFilosoof
2 maanden geleden

Haha paar dagen geleden dacht ik er nog aan, was met D. Sutherland wist de naam van de film niet meer. zie trailer
https://youtu.be/mh4_zzha-Vk

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

De meesten worden pas wakker door zelf een enorme schok mee te maken. Maar zo’n schok leidt wel tot chaos en dan duurt het nog een tijd voordat het begint door te dringen want ze moeten eerst de schok verwerkt hebben en die chaos moet weer tot rust komen.

Het werkt dan met terugwerkende kracht. Nu wordt gezegd dat het allang niet meer om een virus gaat maar over totale controle. Het is nooit over een virus gegaan en altijd over totale controle. En dat is niet pas gaande sinds de corona bs, dat is al eeuwen gaande. Dit is in feite gewoon ‘de eindstrijd’ om de totale controle.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Wijze woorden.

H.J.
H.J.
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Inderdaad ProAsfalt.

De Ruttes in de wereld zijn met een opdracht opgezadeld door belanghebbenden en zijn deze opdracht keihard en met een over mijn lijk mentaliteit aan het uitvoeren.

Ik geloof niet, dat deze uitvoerenden te stoppen zijn, zonder impopulaire acties.

Arnie
Arnie
2 maanden geleden

Er zijn ook regeringen die het volk wel willen beschermen en beter maken, zoals Zimbabwe, daar gaat de president grote hoeveelheden invermectine importeren, duidelijk dat het om een griepje gaat.

Antje
Antje
Reactie op  Arnie
2 maanden geleden

Het is te hopen dat hij blijft leven

Vitae
Vitae
Reactie op  Antje
2 maanden geleden

Ik begrijp je zorgen met die coronapandemie.

wappybn54
wappybn54
Reactie op  Vitae
2 maanden geleden

Smiley vergeten 🙂

Helga
Helga
2 maanden geleden

sorry to say… hij is een roepende in de woestijn, de meerderheid van de nederlandse bevolking is ziende blind en horende doof en….. totaal geobsedeerd en gehynotiseerd. Dus jammer maar helaas..

Bibi
Bibi
Reactie op  Helga
2 maanden geleden

Klopt!! Ook iedereen in mijn naaste omgeving, familie, vrienden en partner
Wordt er momenteel heel moedeloos van
Voel me een roepende in de woestijn. . . . . .

Antje
Antje
Reactie op  Bibi
2 maanden geleden

Idd, in mijn omgeving ook, kan ze op een hand tellen, ik ben echt de jongste niet meer, gelukkig geen grijze cellen ook nooit gehad

Wil
Wil
Reactie op  Bibi
2 maanden geleden

Veel sterkte, wat moet dat moeilijk voor je zijn..houd moed!

Bibi
Bibi
Reactie op  Wil
2 maanden geleden

Dank je wel Wil!!

Bart
Bart
Reactie op  Bibi
2 maanden geleden

Ook voor mij erg herkenbaar.. maar merk ook dat er een kentering ontstaat en dat is heel belangrijk! Steeds meer mensen zien de waanzin en onlogica. Maar denken dat ze niets kunnen doen, is mijn ervaring.

Bibi
Bibi
Reactie op  Bart
2 maanden geleden

Fijn om te horen dat je ook een ommekeer ziet ….
Wat ik vooral zie is dat velen wel weten dat het niet klopt, maar ze kunnen en willen niet geloven dat het bewust wordt gedaan….
Dat is te confronterend!

Mario
Mario
Reactie op  Helga
2 maanden geleden

Het nadeel is ze kijken allemaal naar NPO, RTL en SBS heel veel propaganda, dat is voor hun de waarheid. En daar moet zien door heen te breken. Er is geen tegen geluid voor ze.

Oudje
Oudje
2 maanden geleden

Helemaal mee eens, wat nu gebeurt kan echt niet. Men wil gewoon het volk geknecht hebben. Ik ben gelukkig al lang wakker en doorzie het ook. Jammer dat er nog zoveel mensen hun grijze cellen niet gebruiken……….

Vitae
Vitae
Reactie op  Oudje
2 maanden geleden

Ach, het volk wordt al geknecht door doemdenkers…

GeVK
GeVK
2 maanden geleden

‘‘Dit gaat al lang niet meer over een virus, maar over totale controle’’: Ik riep dit een jaar geleden al… toen werd ik door iedereen voor gek verklaard.

KaatjeV
KaatjeV
Reactie op  GeVK
2 maanden geleden

Ik idem dito en ik werd/ en word nog steeds (!) door velen voor gek verklaard. Triest

Pieternella
Pieternella
Reactie op  KaatjeV
2 maanden geleden

Ik ben voor soortgelijke dingen de familie uit gezet. Puur wegens andere inzichten op het leven. Ze wilden en konden dat niet accepteren. Ik heb wel begrepen dat ik een grote splijtzwam ben tussen mijn ouders (hoogbejaard).

Antje
Antje
Reactie op  GeVK
2 maanden geleden

Kijken je aan of je ze niet alle 5 op een rijtje hebt, klopt helemaal

Lies
Lies
Reactie op  GeVK
2 maanden geleden

Ik ook zijn er nu nog mensen die tegen me zeggen dat ik een complotdenker ben, maar doordat ik er gewoon machteloos van word heb ik toch al veel zelfde denkers. Die voorheen een vaccin wilden hebben zich toch bedacht.

Dubito
Dubito
Reactie op  Lies
2 maanden geleden

“Je ziet spoken, je gaat te kort door de bocht, je raaskalt ” …..zeiden ze toen ik in het voorjaar exact voorspelde waar we nu in zitten.
Maar geen excuus, nee, als ik nu het komende scenario uitteken zeggen ze: ‘Je ziet spoken, je gaat te kort door de bocht, je raaskalt” met altijd als uitsmijter: “Nou ja, we zullen wel zien, het komt zoals het komt”.
Ik ben ervan overtuigd dat met dit volk de strijd verloren is.

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  Dubito
2 maanden geleden

Zeer herkenbaar. Ik zit in dezelfde positie en dat is vaak behoorlijk eenzaam. Mijn eigen partner staat lijnrecht tegenover mij in deze, zijn familie ook. Gelukkig heb ik een zus die er hetzelfde over denkt als ik en zij heeft onze ouders van de spuit afgepraat. Of mijn huwelijk dit gaat overleven: nee dat denk ik niet. Het valt me elke dag zwaarder om met een ontkenner samen te zijn en geen woord mogen zeggen.

Bibi
Bibi
Reactie op  Boze Moeder
2 maanden geleden

Heftig hoor!!
Het verdeel en heers is aardig gelukt, ik voel met je mee!!
Ook hier een partner die soms twijfelt maar het er liever niet over heeft
Te confronterend…..
Sterkte!

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  Bibi
2 maanden geleden

Dank je. Ja weet je, het is heftig maar ik ben inmiddels al zover dat ik geaccepteerd heb dat ik straks zonder hem verder leef. Het is niet anders. Wie niet wil zien moet maar voelen.

Anne
Anne
Reactie op  GeVK
2 maanden geleden

Ik ook. Ik werd ook als schaap en een wappie uitgemaakt. En nog steeds geloven ze je niet. Mensen zet die oogkleppen eens af.

reentje
reentje
Reactie op  GeVK
2 maanden geleden

Precies, dat hebben wij ook gezegd. En nog steeds zijn er die het niet zien,

Pieternella
Pieternella
Reactie op  reentje
2 maanden geleden

Van die schapen die over een drukke dijk lopen, veel drukker dan anders want er is weinig vertier, maar ik mag daar gewoon fietsen, punt uit. Mevrouw loopt daar, vol angst en schiet de berm in, puur omdat ik haar passeer. Ik begrijp werkelijk niet waarom ze denken dat ze binnen een fractie van een seconde in de buitenlucht door een passant besmet denken te kunnen worden. Het roept een enorme agressie in mij op, het doet me aan mijn jeugd denken toen ze alsof deden, maar nu zijn de rollen omgekeerd. Ik heb een enorme drang om ze achterna te zitten, die schapen. En bang dat ze zijn! Vroeger was ik degene die bang was. Ik heb nu begrip voor mijn kwelgeesten van toen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  GeVK
2 maanden geleden

Ik ook het is om moedeloos van te worden!

locke
locke
2 maanden geleden

Het eerlijke verhaal heeft de laatste 30 jaar goed zijn best gedaan om oude structuren via brainwash educatie en MSM weer te doen herleven. En dat ook nog gefinancierd over de rug van mensen die nu het water tot aan de lippen staat. Alles maar dan ook alles wat deze klieken hebben gestolen moet terug en wel tot de laatste cent.

Helga
Helga
Reactie op  locke
2 maanden geleden

veel succes, eens gestolen blijft gestolen..

locke
locke
Reactie op  Helga
2 maanden geleden

Expand your thinking

TaoTruth
TaoTruth
2 maanden geleden

Dat zei ik na een maand al, toen bekend werd dat CV19 totaal niet spannend is voor gezonde mensen.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  TaoTruth
2 maanden geleden

Ik zei het direct al. Ik schrok ontzettend van de angst van de winkeliers die ineens met kettingen en plastic strepen op de grond hun winkel gingen afzetten en dat jij dan als een soort schaap in het goede hokje moest gaan staan en dan ook nog afgescheiden van andere mensen, waar je absoluut geen contact mee mocht. Toen zei ik: dit gelóóf je toch niet, doe je daaraan mee? Ik dacht werkelijk dat ze alles zouden doen om klanten het naar hun zin te maken, maar nu ineens waren we de vijand en mensen legden zich erbij neer. Nu heb ik echter te maken gehad met psychopaten en ik weet dat psychopaten nooit een strobreed zullen toegeven. Dus in dat gehoorzamen en dan verwachten dat je je vrijheden terug zult krijgen, heb ik nooit geloofd. Ik was al door die ervaring gegaan met mijn moeder. Jaren heb ik verspild door te denken dat ze me wel zou belonen, dat ik wel naar mijn tante mocht op den duur als ik me maar goed zou gedragen. Dat punt kwam nooit. Mijn moeder had het alleenrecht op haar zus, ondanks het feit dat ze zelf ook een tante had waar ze net zo’n band mee had. Kennelijk is het nooit in haar opgekomen dat ik hetzelfde als haar wilde. Ik bewonderde haar en wat zie je nu? Je ziet dat de bevolking Rutte ronduit bewondert! Voor mij geen bewondering meer voor dit soort mensen.

Willem
Willem
2 maanden geleden

Jan Vingerhoets je hebt helemaal gelijk ,dat zeg ik bijna een jaar ;het gaat om Klaus Schwab, geboren in Ravensburg in 1938, is een kind van Adolf Hitler’s Duitsland, een politiestaatregime gebouwd op angst en geweld, op hersenspoeling en controle, op propaganda en leugens, op industrialisatie en eugenetica, op ontmenselijking en ‘desinfectie’, op een huiveringwekkende en grandioze visie van een “nieuwe orde” die duizend jaar zou duren.De “partnerschappen” die het WEF creëert, zijn bedoeld om de democratie te vervangen door een mondiaal leiderschap van zorgvuldig geselecteerde en niet-gekozen individuen wiens plicht het is niet om het publiek te dienen, maar om de regel van de 1% op te leggen aan dat publiek met zo min mogelijk inmenging van de rest van ons mogelijk

Geen schaap
Geen schaap
2 maanden geleden

Dit hele artikel is wat ik al maanden tegen de mensen zeg. Sommigen worden er eindelijk door wakker. Een groot deel blijft echter slapende.

Dolf
Dolf
2 maanden geleden

Gelukkig beginnen mensen in allerlei lagen van de bevolking zich te roeren. Wakker worden mensen, niet alleen op papier ageren, maar lijfelijk aanwezig zijn.
10.000 of meer vult zelfs het beeld van de MSM.
Daarvoor sta we al weken op het museumplein.
14 maart Malieveld. Gewoon komen en elkaar steunen.
Er is geen alternatief!

Ikke
Ikke
Reactie op  Dolf
2 maanden geleden

Vragen aan je “meester” of ie alsjeblieft wilt stoppen… Dream on. Er zijn wel degelijk alternatieven: gewoon de onmenselijke regels NEGEREN. Massaal. Winkels open gooien. Laat je je winkel dicht? Prima, dan ga je failliet en kies je voor faillisement. Alle anderen die wel willen blijven leven, gewoon winkel open gooien, wij komen jullie spulletjes kopen en dan is iedereen weer blij.

Arnold
Arnold
Reactie op  Dolf
2 maanden geleden

Kijk op het Museumplein wel a.u.b. uit voor de knokploegen van Mark Rutte, ook wel politie genaamd.

x

Check Also

mond

Kamervragen over mondluiers: ‘Overweldigend bewijs dat ze op alle fronten schadelijk zijn!’

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) stelde ...

arts

Arts doorbreekt spreekverbod en slaat alarm: coronavaccins richten ravage aan

De Canadese arts Charles Hoffe uit Lytton ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

98
0
We lezen graag je reactie!x