Mens en Dier

‘Dit gaat al lang niet meer over een virus, maar over totale controle’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In minder dan een jaar tijd zijn we van een vrije democratie naar een gesloten, onvrije en niet-democratische maatschappij gegaan. Dat zei huisarts Jan Vingerhoets pas geleden bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie. Hij maakt zich zorgen over de maatregelen, die steeds verder worden uitgebreid, en het vaccin.

“Het gaat niet meer alleen over het vaccin, het is veel groter,” aldus Vingerhoets. “Het gaat de hele maatschappij aan. Het gaat de toekomst van onze kinderen aan.” De huisarts heeft besloten zijn nek uit te steken: “Als ik straks mijn kinderen nog wil kunnen aankijken, moet ik kunnen zeggen: ja, ik heb gedaan wat ik kon om mensen wakker te schudden en te laten zien wat hier gebeurt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png


Op LinkedIn haalt hij hard uit naar het kabinet: “De overheid die zinloze maatregelen propageert, liegt dat het vaccin ‘uit-en-te-na is getest’, mondkapjes zinloos vond, maar ze toch verplichtte, die stelde dat kinderen niet bijdragen aan besmetting, maar hen vervolgens zinloze testen liet ondergaan. De overheid die de avondklok als eerste zou afschaffen, maar vervolgens de rechter schoffeert om haar te behouden.”

Wordt in godsnaam wakker, mensen!

“Stukje bij beetje wordt onze vrijheid afgenomen,” stelt Vingerhoets vast. “We staan erbij, kijken ernaar en laten het gebeuren. Wie kan nu nog met droge ogen beweren dat vrijheid en democratie hier veilig zijn? Zeg later niet dat je het niet geweten hebt! Dit gaat al lang niet meer over een virus, maar over totale controle.”

De huisarts waarschuwt dat het coronavaccin snel achterhaald zal blijken. “Maar dat maakt niet uit, want registratie, uitsluiting en gedragscontrole zullen het resultaat zijn.”

Vingerhoets slaakt een hartenkreet: “Wordt in godsnaam wakker, mensen!”

4.9 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Voordat mensen wakker worden moet eerst hun portemonnee hard en plotseling worden geraakt.

Arnie
Arnie
3 jaren geleden

Er zijn ook regeringen die het volk wel willen beschermen en beter maken, zoals Zimbabwe, daar gaat de president grote hoeveelheden invermectine importeren, duidelijk dat het om een griepje gaat.

Helga
Helga
3 jaren geleden

sorry to say… hij is een roepende in de woestijn, de meerderheid van de nederlandse bevolking is ziende blind en horende doof en….. totaal geobsedeerd en gehynotiseerd. Dus jammer maar helaas..

Oudje
Oudje
3 jaren geleden

Helemaal mee eens, wat nu gebeurt kan echt niet. Men wil gewoon het volk geknecht hebben. Ik ben gelukkig al lang wakker en doorzie het ook. Jammer dat er nog zoveel mensen hun grijze cellen niet gebruiken……….

Back to top button
98
0
We lezen graag je reactie!x