Homepagina » Buitenaards » Australiër ontmoette interdimensionaal wezen (video)
UFO's boven Zuid-Holland

Australiër ontmoette interdimensionaal wezen (video)

Eind vorige maand was Peter Maxwell Slattery te gast in het Australische ontbijtprogramma Sunrise.

Al vaak heeft hij onbekende vliegende objecten waargenomen in de buurt van zijn woonplaats in de staat Nieuw-Zuid-Wales. Hij was 12 jaar oud toen hij zijn eerste UFO zag.

Het object was volgens Slattery vele malen groter dan een voetbalveld en had de vorm van een schotel. Na jarenlang onderzoek te hebben gedaan en veel getuigen te hebben gesproken is het voor hem een duidelijke zaak.

Multidimensionaal wezen

Slattery heeft naar eigen zeggen ook een buitenaards wezen ontmoet. Het was een multidimensionaal wezen dat veel verder ontwikkeld is dan ons, aldus de Australiër. Ze eten niet en kunnen gemakkelijk van de ene dimensie naar de andere gaan.

Ze zijn al geland en hebben al veel mensen bezocht, voegt Slattery toe. Neem kapitein Robert Salas. Hij zag hoe UFO’s kernwapens hebben uitgeschakeld op een vliegbasis en is bereid te getuigen voor het Amerikaanse congres. Intussen hebben zich nog 500 andere militairen gemeld met soortgelijke ervaringen.

Regering achter de regering

Ook mensen van de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA hebben onverklaarbare zaken waargenomen. Oud-afdelingshoofd John Callahan had radarbeelden, videomateriaal en getuigeverklaringen, maar het mocht niet naar buiten komen.

Ondanks het bewijs is het onderwerp nog altijd een mysterie. Dat komt volgens Slattery omdat er een regering achter de regering bestaat. Het is geen complottheorie, het bewijs is voorhanden.

Vele hooggeplaatste functionarissen zijn bereid te getuigen, aldus Slattery. Hij verwijst naar het Disclosure Project van Dr. Steven Greer. Volgens hem heeft ook astronaut Edgar Mitchell aangegeven dat de waarheid wordt verhuld.

Bron: YouTube/SunriseOn7

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. [quote name=”Wesley”]Verassen zeg. Weer iemand die:

  – Een alien heeft ontmoet
  – hier geen bewijs van heeft
  – maar wel heel prominent een boek probeert te verkopen op zijn website.

  Voordat ik weer de storm over mij heen krijg: ik geloof in ufo’s, ik geloof ook best dat aliens de aarde bezoeken. Maar mensen die er geld aan willen verdienen (zoals deze meneer) die moet je gewoon wantrouwen. Hij wil zijn boek verkopen.[/quote]
  Dat is onzin, sorry. Geld is een middel,een boek schrijven ook. Je greep naar middelen als je iets belangrijks wilt door geven. Anders, wat, moet je voor jezelf en je vrienden houden? Trouwens,boeken over Ufo’s schrijven is helemaal geen briljante business, hij wordt vast niet rijk er mee.

  1 likes
 2. [quote
  Ik ben het helemaal met je eens, wat wel opvallend is dat de mensen die zogenaamd geschikt zijn….. nooit een bepaalde positie hebben, waarin ze het nieuws geloofwaardig kunnen brengen. Het zijn altijd onbekenden zonder invloed.[/quote]

  De mensen die geschikt zijn hebben geen honger naar macht en geld. Logisch toch?

  1 likes
 3. Nou zou het niet lang meer kunnen duren aangezien steeds meer mensen naar buiten willen treden. Ook weer super goed nieuws ben ook erg benieuwt wat Salusa heeft te vertellen. Namasté ;p

  0 likes
 4. Het is alleen jammer, dat het nieuws altijd maar weer als grap gebracht wordt. Weinig nieuws en dus een opvullertje met all smiling faces. Onwetendheid, angst? Maar goed, we wachten af, het aftellen is begonnen.

  0 likes
 5. Verassen zeg. Weer iemand die:

  – Een alien heeft ontmoet
  – hier geen bewijs van heeft
  – maar wel heel prominent een boek probeert te verkopen op zijn website.

  Voordat ik weer de storm over mij heen krijg: ik geloof in ufo’s, ik geloof ook best dat aliens de aarde bezoeken. Maar mensen die er geld aan willen verdienen (zoals deze meneer) die moet je gewoon wantrouwen. Hij wil zijn boek verkopen.

  0 likes
 6. Waar moet hij heen met zijn gegevens en zijn gevoelens?
  hij schrijft een boek dit kost geld, maar wat is geld?
  Is het zo belangrijk dat hij er geld voor vraagt of gaat het om de boodschap!
  Kijk goed naar de foto,s dit is honderd procent echt! kijkgoed je ziet de wezens zitten in hun translucente voertuigen en inderdaad het gaat onze pet te boven over primitief gesproken. Wij denken het wiel uit te hebben gevonden maar helaas wij zijn het steentje op de weg.

  0 likes
 7. Tegenwoordig schrijft welhaast iedereen wel een boek, dus die vlieger gaat niet langer op.

  Schrijvers schrijven boeken voor hun werk, onderzoekers schrijven boeken om hun kennis en informatie te delen met een breder publiek.

  Geen appels met peren vergelijken.

  0 likes
 8. Geen aantastbaar bewijs dat de beste man een buitenaards wezen heeft ontmoet. (geen foto’s, geen aantekeningen ect)

  Ik ga met Wesley mee.

  Ik denk dat de schrijver zo wat meer lezers wil lokken met dit soort verhalen. Of het is een plot van zijn nieuwste boek, who knows?

  0 likes
 9. De trollen en de kobolten hebben het nakijken.

  0 likes
 10. De Aliens bezoeken stiekem sommige mensen. Wie is nu hier verdacht: de stiekeme Aliens of de zgn stiekeme regeringen?

  Indien de regeringen de bevolking tegen een ‘shock (bestaan van Aliens)’ willen beschermen, valt dat nog te pruimen, maar welk belang hebben de Aliens om hun ‘aanwezigheid’ geheim te houden, maar wel stiekum sommige wijsneuzen te bezoeken?
  En what about de mensen die een ontmoeting hebben gehad met Aliens? Geen van hen schijnt de ET’s te vragen om een onmiskenbaar bewijs!

  0 likes
 11. Ik kan me voorstellen dat buitenaardsen maar gebruik kunnen maken van een beperkt gereik naar mensen toe. Blijkbaar zijn bepaalde mensen klaar voor contact maar de massa nog niet. Een en ander zal ook wel te maken hebben met de ervaringen waarvoor we hier op aarde zijn geincarneerd. Vandaar dergelijke contacten voor sommigen en niet voor anderen. Hetzelfde voor de channelings. Maar ik moet er gelijk bij zeggen dat ik het ook niet weet. Oordelen over dergelijke ervaringen van anderen is kortzichtig en getuigt van een hang naar de bevestiging van de eigen realiteit, niet kunnen accepteren dat het wellicht veel ruimer en groter is dan wij ons ooit hebben kunnen voorstellen. Open your mind!

  0 likes
 12. [quote name=”Moondust”]Ik kan me voorstellen dat buitenaardsen maar gebruik kunnen maken van een beperkt gereik naar mensen toe. Blijkbaar zijn bepaalde mensen klaar voor contact maar de massa nog niet. Een en ander zal ook wel te maken hebben met de ervaringen waarvoor we hier op aarde zijn geincarneerd. Vandaar dergelijke contacten voor sommigen en niet voor anderen. Hetzelfde voor de channelings. Maar ik moet er gelijk bij zeggen dat ik het ook niet weet. Oordelen over dergelijke ervaringen van anderen is kortzichtig en getuigt van een hang naar de bevestiging van de eigen realiteit, niet kunnen accepteren dat het wellicht veel ruimer en groter is dan wij ons ooit hebben kunnen voorstellen. Open your mind![/quote]

  Ik ben het helemaal met je eens, wat wel opvallend is dat de mensen die zogenaamd geschikt zijn….. nooit een bepaalde positie hebben, waarin ze het nieuws geloofwaardig kunnen brengen. Het zijn altijd onbekenden zonder invloed.

  0 likes
 13. [quote name=”ronald”]
  Kijk goed naar de foto,s dit is honderd procent echt! kijkgoed je ziet de wezens zitten in hun translucente voertuigen en inderdaad het gaat onze pet te boven over primitief gesproken. Wij denken het wiel uit te hebben gevonden maar helaas wij zijn het steentje op de weg.[/quote]

  Maar natuurlijk, 100% echt!

  Photoshop en andere soorten van beeldmanipulatie bestaan niet in uw wereld?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

hugo de jonge

Hugo de Jonge zegt het echt: Nederland krijgt er tot 2030 een MILJOEN mensen bij

CDA-minister Hugo de Jonge heeft een opmerkelijke ...

ghislaine maxwell

Ghislaine Maxwell & Jeffrey Epstein zijn slechts het topje van de ijsberg. Dit gaat veel dieper

Ghislaine Maxwell heeft in de jaren negentig ...