Buitenaards

Australiër ontmoette interdimensionaal wezen (video)

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eind vorige maand was Peter Maxwell Slattery te gast in het Australische ontbijtprogramma Sunrise.

Al vaak heeft hij onbekende vliegende objecten waargenomen in de buurt van zijn woonplaats in de staat Nieuw-Zuid-Wales. Hij was 12 jaar oud toen hij zijn eerste UFO zag.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Het object was volgens Slattery vele malen groter dan een voetbalveld en had de vorm van een schotel. Na jarenlang onderzoek te hebben gedaan en veel getuigen te hebben gesproken is het voor hem een duidelijke zaak.

Multidimensionaal wezen

Slattery heeft naar eigen zeggen ook een buitenaards wezen ontmoet. Het was een multidimensionaal wezen dat veel verder ontwikkeld is dan ons, aldus de Australiër. Ze eten niet en kunnen gemakkelijk van de ene dimensie naar de andere gaan.

Ze zijn al geland en hebben al veel mensen bezocht, voegt Slattery toe. Neem kapitein Robert Salas. Hij zag hoe UFO’s kernwapens hebben uitgeschakeld op een vliegbasis en is bereid te getuigen voor het Amerikaanse congres. Intussen hebben zich nog 500 andere militairen gemeld met soortgelijke ervaringen.

Regering achter de regering

Ook mensen van de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA hebben onverklaarbare zaken waargenomen. Oud-afdelingshoofd John Callahan had radarbeelden, videomateriaal en getuigeverklaringen, maar het mocht niet naar buiten komen.

Ondanks het bewijs is het onderwerp nog altijd een mysterie. Dat komt volgens Slattery omdat er een regering achter de regering bestaat. Het is geen complottheorie, het bewijs is voorhanden.

Vele hooggeplaatste functionarissen zijn bereid te getuigen, aldus Slattery. Hij verwijst naar het Disclosure Project van Dr. Steven Greer. Volgens hem heeft ook astronaut Edgar Mitchell aangegeven dat de waarheid wordt verhuld.

Bron: YouTube/SunriseOn7

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Debb3
Debb3
11 jaren geleden

Nou zou het niet lang meer kunnen duren aangezien steeds meer mensen naar buiten willen treden. Ook weer super goed nieuws ben ook erg benieuwt wat Salusa heeft te vertellen. Namasté ;p

Jeff
Jeff
11 jaren geleden

Het is alleen jammer, dat het nieuws altijd maar weer als grap gebracht wordt. Weinig nieuws en dus een opvullertje met all smiling faces. Onwetendheid, angst? Maar goed, we wachten af, het aftellen is begonnen.

Wesley
Wesley
11 jaren geleden

Verassen zeg. Weer iemand die:

– Een alien heeft ontmoet
– hier geen bewijs van heeft
– maar wel heel prominent een boek probeert te verkopen op zijn website.

Voordat ik weer de storm over mij heen krijg: ik geloof in ufo’s, ik geloof ook best dat aliens de aarde bezoeken. Maar mensen die er geld aan willen verdienen (zoals deze meneer) die moet je gewoon wantrouwen. Hij wil zijn boek verkopen.

ronald
ronald
11 jaren geleden

Waar moet hij heen met zijn gegevens en zijn gevoelens?
hij schrijft een boek dit kost geld, maar wat is geld?
Is het zo belangrijk dat hij er geld voor vraagt of gaat het om de boodschap!
Kijk goed naar de foto,s dit is honderd procent echt! kijkgoed je ziet de wezens zitten in hun translucente voertuigen en inderdaad het gaat onze pet te boven over primitief gesproken. Wij denken het wiel uit te hebben gevonden maar helaas wij zijn het steentje op de weg.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x