Buitenaards

Zijn deze voorwerpen achtergelaten door buitenaardsen?

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er doen veel verhalen de ronde over buitenaardse rassen die een bezoek aan onze planeet hebben gebracht. Hebben ze in sommige gevallen fysiek bewijs achtergelaten?

Een inwoner van de Russische stad Vladivostok ontdekte op een koude winterdag een metalen onderdeel dat in zijn kolen was gedrukt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Vooraanstaande experts stelden vast dat het metalen onderdeel 300 miljoen jaar oud was. De wetenschappers concludeerden dat het object, dat al snel UFO-tandwiel werd genoemd, niet door de natuur kon zijn gevormd, maar door iemand moest zijn vervaardigd.

Maya-voorwerpen

In 1998 werd een ander vreemd apparaat gevonden door een wandelaar genaamd John J. Williams. Hij stuitte op een steen met daarin een soort stekker. Velen denken dat het gaat om een hoax, maar uit onderzoek blijkt dat de steen zo’n 100.000 jaar oud moet zijn. Het apparaat in de steen zou door mensen gemaakt kunnen zijn.

Sommige Precolumbiaanse volkeren hebben zeer vreemde voorwerpen achtergelaten, waaronder kleine gouden figuurtjes die erg lijken op moderne vliegtuigen. De oude beeldjes zijn voorzien van vleugels, een staart en zelfs een landingsgestel.

In 2012 gaf de Mexicaanse regering een aantal Maya-voorwerpen vrij die 80 jaar in een kluis waren bewaard. De artefacten waren buitgemaakt in een piramide onder een andere piramide in de Mayastad Calakmul. Op een aantal van deze voorwerpen zouden UFO’s en buitenaardse bezoekers te zien zijn.

Het gezin Betz uit Florida ontdekte in 1974 een zilverkleurige bol met een doorsnee van 20 centimeter. De bol was voorzien van een vreemd driehoekig symbool.

De bol reageerde op gitaargetokkel en kon stoppen en van richting veranderen op het moment dat hij over de grond werd gerold. De bol begon van tijd tot tijd te ratelen alsof er een motor in zat en kon tegen een schuine tafel omhoog klimmen. De marine onderzocht het object en concludeerde dat het gewoon een roestvrijstalen bol was.

Noot: Niburu.nl is ervan op de hoogte dat er ook in Nederland mensen zijn die zeer bijzondere objecten in de kluis hebben liggen en wachten op het juiste moment om ermee naar buiten te komen. Dat is nu.

Bron: Voiceofrussia.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kim
kim
10 jaren geleden

Weleens aan gedacht dat er voor onze tijd misschien wel honderden duienden jaren geleden al mensen waren die verder waren dan wij nu? De mensen konden er ook anders uitgezien hebben.

Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

[quote name=”kim”]Weleens aan gedacht dat er voor onze tijd misschien wel honderden duienden jaren geleden al mensen waren die verder waren dan wij nu? De mensen konden er ook anders uitgezien hebben.[/quote]
Tja..voordat God Adam en Eva creëerde had hij eerst andere “mensen” gecreëerd maar die maakten er steeds een potje van en verwijderde hij die. Nu is het onze beurt. Of het is een hoax of het is een overblijfsel van onze voorgangers. Niet dat ik in God geloof…

rogonow
rogonow
10 jaren geleden

Die gouden figuurtjes lijken ook op vogeltjes en wijzen op interesse in aeronautica.

dimmer
dimmer
10 jaren geleden

Erich von Daniken had ooit ook zon vliegtuigje in handen en heeft m toen nagemaakt en vloog als een tierelier

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x