Buitenland

Ivermectine: paardenontwormer of effectieve behandeling tegen covid?

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Middelen die al meer dan een halve eeuw worden voorgeschreven door artsen worden nu door de mainstream media weggezet als rattengif of – in het geval van ivermectine – als paardenontwormingsmiddel.

Dat terwijl het middel is opgenomen op de WHO-lijst van essentiële geneesmiddelen, medicijnen die als het meest effectief en veilig worden beschouwd, zegt Pearson Sharp in een item voor One America News.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Studies: ivermectine verlaagt risico op sterfte met 62%

In 2018 werd het middel alleen al in de Verenigde Staten voorgeschreven aan meer dan 100.000 patiënten. Het reageert vrijwel niet op andere geneesmiddelen en er zijn nagenoeg geen bijwerkingen. Ter vergelijking kan het coronavaccin allerlei verschillende bijwerkingen hebben, waaronder zelfs sterfte.

Uit diverse studies is gebleken dat ivermectine het risico op sterfte door corona met 62 procent verlaagt. Het Pfizer-vaccin is daarentegen minder dan 42 procent effectief.

Joe Rogan

Een rechter in Ohio heeft een ziekenhuis opdracht gegeven om een coronapatiënt die aan de beademing lag te behandelen met ivermectine. De huisarts van de patiënt had het middel voorgeschreven, maar het ziekenhuis weigerde het te geven. De meeste patiënten die het middel krijgen toegediend, herstellen snel en verlaten binnen enkele dagen het ziekenhuis.

Onlangs zei de wereldberoemde podcastmaker Joe Rogan dat hij ivermectine heeft geslikt om van corona af te komen. Er werd vervolgens een mediaoffensief tegen het medicijn gestart.

4.9 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
loNe
loNe
2 jaren geleden

toegeven aan ‘ivectermine’ betekent eigenlijk ’toegeven dat coJona bestáat’ (=gewoon de normale griep ; alle coJona versies zijn niets anders als gegenereerde computermodellen) … en dat veroorzaakt een hele wankele positie …

RvB
RvB
2 jaren geleden

Alle media die de waarheid verwijderen van hun platform bestoken met nepnieuws of deze massaal boycotten

NoVax
NoVax
2 jaren geleden

Slim om het supereffectieve middel te framen als horse-dewormer (in de VS). Genoeg schapen (niet letterlijk) die dat klakkeloos geloven en dan het middel en de mensen die het gebruiken ridiculiseren. Letterlijk alles en iedereen wordt tegenwoordig geframed in de main stream media.

Oleehop
Oleehop
2 jaren geleden

Wordt al jaren gebruikt tegen rivierblindheid.

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x