Homepagina » Buitenland » Ivermectine: paardenontwormer of effectieve behandeling tegen covid?
ivermecctine
Foto: Unsplash

Ivermectine: paardenontwormer of effectieve behandeling tegen covid?

Middelen die al meer dan een halve eeuw worden voorgeschreven door artsen worden nu door de mainstream media weggezet als rattengif of – in het geval van ivermectine – als paardenontwormingsmiddel.

Dat terwijl het middel is opgenomen op de WHO-lijst van essentiële geneesmiddelen, medicijnen die als het meest effectief en veilig worden beschouwd, zegt Pearson Sharp in een item voor One America News.

Studies: ivermectine verlaagt risico op sterfte met 62%

In 2018 werd het middel alleen al in de Verenigde Staten voorgeschreven aan meer dan 100.000 patiënten. Het reageert vrijwel niet op andere geneesmiddelen en er zijn nagenoeg geen bijwerkingen. Ter vergelijking kan het coronavaccin allerlei verschillende bijwerkingen hebben, waaronder zelfs sterfte.

Uit diverse studies is gebleken dat ivermectine het risico op sterfte door corona met 62 procent verlaagt. Het Pfizer-vaccin is daarentegen minder dan 42 procent effectief.

Joe Rogan

Een rechter in Ohio heeft een ziekenhuis opdracht gegeven om een coronapatiënt die aan de beademing lag te behandelen met ivermectine. De huisarts van de patiënt had het middel voorgeschreven, maar het ziekenhuis weigerde het te geven. De meeste patiënten die het middel krijgen toegediend, herstellen snel en verlaten binnen enkele dagen het ziekenhuis.

Onlangs zei de wereldberoemde podcastmaker Joe Rogan dat hij ivermectine heeft geslikt om van corona af te komen. Er werd vervolgens een mediaoffensief tegen het medicijn gestart.

4.9 69 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
loNe
loNe
1 maand geleden

toegeven aan ‘ivectermine’ betekent eigenlijk ‘toegeven dat coJona bestáat’ (=gewoon de normale griep ; alle coJona versies zijn niets anders als gegenereerde computermodellen) … en dat veroorzaakt een hele wankele positie …

RvB
RvB
1 maand geleden

Alle media die de waarheid verwijderen van hun platform bestoken met nepnieuws of deze massaal boycotten

NoVax
NoVax
1 maand geleden

Slim om het supereffectieve middel te framen als horse-dewormer (in de VS). Genoeg schapen (niet letterlijk) die dat klakkeloos geloven en dan het middel en de mensen die het gebruiken ridiculiseren. Letterlijk alles en iedereen wordt tegenwoordig geframed in de main stream media.

Oleehop
Oleehop
1 maand geleden

Wordt al jaren gebruikt tegen rivierblindheid.

x

Check Also

ongevaccineerd

‘Laat je niet wijsmaken dat ongevaccineerden het probleem zijn voor de zorg’

In de media wordt het beeld geschetst ...

rivm

Flashback: RIVM noemt grootschalige vaccinatie als mogelijke oorzaak suboptimaal immuunsysteem

Er wordt op dit moment op grote ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

65
0
We lezen graag je reactie!x