Binnenland

101 redenen waarom je niet op de VVD moet stemmen. Alle misstanden onder Rutte op een rij

Help ons door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 20 maart worden de verkiezingen voor de Provinciale Staten gehouden. Volgens de laatste peilingen lijkt de VVD nog net de grootste partij te blijven, en dat is volgens bedrijfskundige Rutger van den Noort wonderlijk.

Hij heeft een lijst samengesteld van 101 misstanden onder premier Rutte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Hoewel de partij in haar verkiezingsprogramma’s zeer kritisch was over immigratie en bleef roepen dat Nederland ‘ons land’ moet blijven, ging de VVD gewoon akkoord met het Marrakesh-immigratiepact.

Stijgen

Rutte wil geen extra geld voor Europa, maar weigert te beloven dat de EU-begroting niet zal stijgen. De afdrachten naar Brussel stijgen ook voortdurend.

De partij was tegen een nieuw kinderpardon, maar ging in 2019 toch akkoord met een nieuwe ronde, zonder dat er voldoende aanpassingen in de asielprocedure zijn aangebracht.

De VVD zei in januari 2019 ‘nee’ tegen het klimaatakkoord en noemde Rob Jetten (D66) een klimaatdrammer. Twee maanden later ging de partij gewoon akkoord met nog meer maatregelen om de doelstellingen van Parijs te halen.

Wel degelijk

Premier Rutte is er eind 2018 na 1,5 jaar tegenstribbelen mee akkoord gegaan dat de eurozone een eigen begroting krijgt. Dit geheel in tegenstelling tot de tekst in het regeerakkoord.

VVD-minister Wiebes zei in september 2018 dat het eerste windmolenpark op zee zonder subsidie zou worden gebouwd. Volgens de Algemene Rekenkamer pompt de overheid wel degelijk belastinggeld in de windparken.

Eerste Kamerlid Anne Wil Duthler (VVD) voert vaak het woord in de Eerste Kamer over privacy-aangelegenheden, een sector waarin ze zelf miljoenen verdient.

Aan de lopende band

De hypotheekrente ‘stond als een huis bij de VVD en Rutte’. Hij noemde dit ‘handen af van de hypotheekrenteaftrek’. Onder Rutte is de hypotheekrenteaftrek omlaag gegaan.

In het dramatisch verlopen dividendbelasting-dossier loog en draaide Rutte aan de lopende band, bijvoorbeeld over de ontbrekende memo’s, die er later wel bleken te zijn.

Lees hier alle 101 redenen om niet op de VVD te gaan stemmen.

[OpinieZ]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezinusk
Gezinusk
5 jaren geleden

VVD staat voor leugens en bedrog, oplichting, en tot en met manipulatie van het ergste soort.

Vanochtend een schietpartij in Utrecht. Rutte spreekt van een verontrustende situatie en voert al overleg met het crisisteam. Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) sluit een terroristisch motief niet uit waarbij de beveiliging op het binnenhof is aangescherpt.

Met een eerlijke en open regering werden dit soort praktijken niet eens gemeld. Immers als er enigszins sprake zou zijn van een terroristisch motief/aanslag, dan ga je dergelijk nieuws niet robuust naar buiten gooien. Het wekt namelijk alleen maar angst op. Nee zoiets pak je dan op de achtergrond intern aan. Maar de VVD en zijn Bilderberg vazallen hebben er alle belang bij dat het begrip terreur als een lopend vuurtje blijft doorsmeulen.

Want we moeten natuurlijk flink blijven betalen voor onze veiligheid en ten koste van de internationale geopolitieke agenda van oligarchen waar het begrip terrorisme bestrijding als een handig middel werd gezien om landen binnen te vallen. Net zoals we in de maling worden genomen aangaande klimaatverandering waarbij Rutte voor de verkiezingen beweerd dat de burger niet te veel voor de kosten mag opdraaien. Beweerd inderdaad. Nog niet eens belooft voor zover zijn beloften iets waard waren de afgelopen drie kabinetsperiodes. Dat kwam neer op ongeveer 0,1%

Dirk
Dirk
5 jaren geleden

Het resultaat van 40 jaar VVD:

UWV uitkeringsfraude in combinatie met vastgoedfraude (waar overigens nog niets aan gedaan is) op sterkte gebracht door VVD’er Bruins, geld wat beland is in vastgoed Turkije, Polen en noem maar op, zullen vast weer wat VVD’ers flink financieel wijzer van geworden zijn.

Huursubsidiefraude in combinatie met vastgoedfraude (waar overigens nog niets aan gedaan is) op sterkte gebracht door VVD’ers, zullen vast wel weer een paar VVD’ers wijzer van geworden zijn.

Zorgtoeslagfraude in combinatie met vastgoedfraude (waar overigens nog niets aan gedaan is) op sterkte gebracht door VVD’ers, zullen vast wel weer een paar VVD’ers wijzer van geworden zijn.

Bouwfraude (waar overigens nog niets aan gedaan is) op sterkte gebracht door VVD’ers, zullen vast wel weer een paar VVD’ers wijzer van geworden zijn.

Faillissementsfraude (waar overigens nog niets aan gedaan is) op sterkte gebracht door VVD’ers, zullen vast wel weer een paar VVD’ers wijzer van geworden zijn.

CEO-fraude (waar overigens nog niets aan gedaan is) op sterkte gebracht door VVD’ers, zullen vast wel weer een paar VVD’ers wijzer van geworden zijn.

Mensenhandel dmv immigratiestromingen om goedkope arbeid te krijgen (waar overigens nog niets aan gedaan is) op sterkte gebracht door VVD’ers, zullen vast wel weer een paar VVD’ers wijzer van geworden zijn.

Samenspannen met dictators als Erdogan om hier verkiezingen te beïnvloeden (waar overigens nog niets aan gedaan is) op sterkte gebracht door VVD’ers, zullen vast wel weer een paar VVD’ers wijzer van geworden zijn.

Nou ja, we kunnen nog wel even doorgaan, maar doe bovenstaande zelf niet want dan word je zeer zeker voor lange tijd opgeborgen.

Prima clubje die VVD’ers, het heeft meer weg van een criminele organisatie.

peter
peter
5 jaren geleden

Leuk en aardig, 101 redenen waarom je niet op ze moet stemmen, maar echt bijzonder zou natuurlijk zijn als je ook maar één reden kunt bedenken waarom je wél vvd zou moeten stemmen.

Kees
Kees
5 jaren geleden

1 reden om helemaal niet te gaan stemmen.
Het politieke systeem is niet echt.

Het mag inmiddels toch wel als bekend verondersteld worden dat het politieke systeem bestaat om de bevolking bezig te houden, voor te liegen, zand in de ogen te strooien. Politici gaan de problemen nooit oplossen. Dat is hum functie niet. Nooit geweest. Geef het politieke theater geen aandacht.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x