CoronaMens en Dier

Dit Kamerlid komt namens BBB in de parlementaire enquête naar corona: ‘Nog zo’n aanwinst’

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Namens de BoerBurgerBeweging (BBB) zal Claudia van Zanten plaatsnemen in de parlementaire enquête naar corona.

Toen Kuipers het OMT begin vorig jaar vroeg om spoedadvies over reizigers uit China schreef van Zanten op X: “Inmiddels al bus- oh nee, vliegtuigladingen vol covid-besmette Chinezen geland in Europa. Fijn, die ‘Haagse stroperigheid’.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

ka

Dat wordt ongetwijfeld een succes

Op 23 december 2021, vlak voor kerst, schreef de oud-VVD’er: “Deze week […] 150 kerstpakketten gebracht aan alleenstaande ouderen in Buitenveldert (op gepaste afstand, met mondkapje). Mooie gesprekken, bijzondere middag.”

ka

Nog zo’n aanwinst, zegt neuroloog Jan Bonte sarcastisch. “Dat gaat vast goedkomen, met Van Zanten in de parlementaire enquêtecommissie die de aanpak van de coronacrisis moet gaan evalueren. En dus haar eigen waanzin moet gaan beoordelen. Dat wordt ongetwijfeld een succes.”

Mondkapjes-adept

Bonte voegt toe: “Mondkapjes-adept, méér en hardere maatregelen, afstand houden, enzovoorts. Prettig ongehinderd door enige kennis van zaken. Zoals dat gebruikelijk is bij Tweede Kamerleden. Dat garandeert natuurlijk een open blik en een kritische zelfreflectie. Not.”

Voor BBB is het overigens van groot belang om ‘post-Covid’ snel te definiëren en erkenning te geven, zowel medisch als maatschappelijk, zodat patiënten de juiste zorg en ondersteuning kunnen krijgen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
2 maanden geleden

BBB net als NSC een kartelpartij! Wat zullen de mensen spijt hebben die daarop gestemd hebben maar waarschijnlijk is het ook de bedoeling in het kader van oprichting’1 Wereldregering’ dmv opstanden ,revoluties en oorlog(en)! De tijd zal het leren!

eindhoven
eindhoven
2 maanden geleden

Eerst bij de vvd en nu bbb,lijken wel voetbalclubs die politieke partijtjes.

Vrijheidstrijder
Vrijheidstrijder
2 maanden geleden

Het Nederlandse parlement is al decennialang een schertsvertoning. Sinds van Kemmenade de mammoetwet invoerde is het hard achteruitgegaan met de algemene ontwikkeling. De debiele telefoon en asociaal media deden de rest. Succes mede vrijheidstrijders. Helaas krijgt ieder land de leiders die het verdient.

Jaco
Jaco
2 maanden geleden

Als ze het te bont maakt,hoop ik wel dat Mona Keijzer van de BBB wel haar tot de orde roept, zij is denk ik de enige bij de BBB die er wat anders instaat.

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x