Buitenland

De enige met een wapen deed minutenlang niets tijdens bloedbad in Florida. Waarom mogen we deze filmpjes niet zien?

Help door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een leerling van de middelbare school in Florida waar op 14 februari 17 mensen werden doodgeschoten zei tegen de regionale zender WSVN dat een schoolagent zijn pistool tijdens de schietpartij op ‘niets’ richtte en zich achter een trappenhuis verschool.

“De schoolagent bevond zich achter de muur van een trappenhuis en stond daar maar te staan,” zei Brandon Huff.

“Hij had zijn wapen getrokken en richtte het ergens op het gebouw,” voegde hij toe. “In de school waren schoten te horen.”

Niets

“Hij richtte zijn pistool op niets. Hij richtte zijn pistool op het gebouw waar de kinderen in zaten,” aldus Huff. “Hij deed vier minuten lang niets.”

“Hij was de enige met een pistool,” benadrukte de leerling. “Hij droeg een kogelvrij vest, terwijl beveiligers en trainers zich opwierpen als menselijk schild.”

Onder meer trainer Aaron Feis (37) ving kogels op en redde zo een aantal leerlingen het leven.

Drie agenten

CNN meldde dat nog eens drie agenten buiten de school stonden te wachten tijdens de schietpartij.

Toen politieagenten ten tonele verschenen waren ze verbaasd om te zien dat de gewapende schoolagent het gebouw niet was binnengegaan én dat drie agenten buiten de school stonden te wachten, aldus de zender.

De agenten hadden hun wapen getrokken en stonden achter hun voertuig. Geen van hen was de school binnengegaan.

FBI

De schoolagent heeft inmiddels ontslag genomen. De lokale politiebaas werd vorige week al op non-actief gesteld.

Eerder werd bekend dat de FBI lang voor het bloedbad op de middelbare school al was getipt dat de schutter, Nicolas Cruz, had gedreigd een school binnen te vallen, maar niet had ingegrepen.

Ondertussen worden bepaalde filmpjes, waarin getuigen onder meer spreken van meerdere schutters, door YouTube verwijderd.

Bataclan

Dit alles doet denken aan de aanslag op de Parijse Bataclan op 13 november 2015, toen zes Franse militairen die de wacht hielden voor de concertzaal niet ingrepen.

Terwijl de soldaten voor het gebouw stonden werd binnen een bloedbad aangericht. “Dat is helemaal ongelooflijk, hallucinant,” reageerde parlementslid George Dallemagne indertijd.

Foto: Tony Webster Wikimedia Commons

[Gateway Pundit]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
4 jaren geleden

Weer een bevestiging dat de schaduwregering over lijken gaat… en ze komen er elke keer mee weg

ster
ster
4 jaren geleden

Lafaards heb je overal

Furious Anger
Furious Anger
4 jaren geleden

Weer een bestseller van Amerikaanse makelaardij. Het wordt steeds triester daar!! Geen woorden meer voor die dit kunnen rechtvaardigen

Gezinusk
Gezinusk
4 jaren geleden

Het word daarom ook de hoogste tijd dat schaduwregeringen word opgerold. Wat dat aangaat gaat er een heleboel mis.

Wat dat aangaat kan je ook een rel veroorzaken bij het Nederlandse koningshuis. Omdat ik vind dat zij niet slim zijn omgegaan met bepaalde situaties. Al heb ik wel veel vertrouwen in Koning Willem. Naast dat ik veel goeie dingen heb gehoord van het huis van oranje.

Zo stelde Prinses Irene al voor dat we meerderen werelden nodig hebben om door te gaan met het proces waar we mee bezig zijn. Het beste antwoord wat ik heb gehoord sinds tijden. Kennelijk zag zij al in waar we in verzeild geraakt zijn en met deze conclusie was zij denk ik de meest slimste van allemaal, uitgezonderd de Bilderberg vereniging want dat gaat volgens mij helemaal nergens meer over. Die organisatie lijkt met dit soort uitspraken al achterhaald. Dat zag ik ook al aankomen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x