Homepagina » Buitenland » De enige met een wapen deed minutenlang niets tijdens bloedbad in Florida. Waarom mogen we deze filmpjes niet zien?
De enige met een wapen deed minutenlang niets tijdens bloedbad in Florida. Waarom mogen we deze filmpjes niet zien?

De enige met een wapen deed minutenlang niets tijdens bloedbad in Florida. Waarom mogen we deze filmpjes niet zien?

Een leerling van de middelbare school in Florida waar op 14 februari 17 mensen werden doodgeschoten zei tegen de regionale zender WSVN dat een schoolagent zijn pistool tijdens de schietpartij op ‘niets’ richtte en zich achter een trappenhuis verschool.

“De schoolagent bevond zich achter de muur van een trappenhuis en stond daar maar te staan,” zei Brandon Huff.

“Hij had zijn wapen getrokken en richtte het ergens op het gebouw,” voegde hij toe. “In de school waren schoten te horen.”

Niets

“Hij richtte zijn pistool op niets. Hij richtte zijn pistool op het gebouw waar de kinderen in zaten,” aldus Huff. “Hij deed vier minuten lang niets.”

“Hij was de enige met een pistool,” benadrukte de leerling. “Hij droeg een kogelvrij vest, terwijl beveiligers en trainers zich opwierpen als menselijk schild.”

Onder meer trainer Aaron Feis (37) ving kogels op en redde zo een aantal leerlingen het leven.

Drie agenten

CNN meldde dat nog eens drie agenten buiten de school stonden te wachten tijdens de schietpartij.

Toen politieagenten ten tonele verschenen waren ze verbaasd om te zien dat de gewapende schoolagent het gebouw niet was binnengegaan én dat drie agenten buiten de school stonden te wachten, aldus de zender.

De agenten hadden hun wapen getrokken en stonden achter hun voertuig. Geen van hen was de school binnengegaan.

FBI

De schoolagent heeft inmiddels ontslag genomen. De lokale politiebaas werd vorige week al op non-actief gesteld.

Eerder werd bekend dat de FBI lang voor het bloedbad op de middelbare school al was getipt dat de schutter, Nicolas Cruz, had gedreigd een school binnen te vallen, maar niet had ingegrepen.

Ondertussen worden bepaalde filmpjes, waarin getuigen onder meer spreken van meerdere schutters, door YouTube verwijderd.

Bataclan

Dit alles doet denken aan de aanslag op de Parijse Bataclan op 13 november 2015, toen zes Franse militairen die de wacht hielden voor de concertzaal niet ingrepen.

Terwijl de soldaten voor het gebouw stonden werd binnen een bloedbad aangericht. “Dat is helemaal ongelooflijk, hallucinant,” reageerde parlementslid George Dallemagne indertijd.

Foto: Tony Webster Wikimedia Commons

[Gateway Pundit]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
2 jaren geleden

Weer een bevestiging dat de schaduwregering over lijken gaat… en ze komen er elke keer mee weg

ster
ster
2 jaren geleden

Lafaards heb je overal

jansie
jansie
Reactie op  ster
2 jaren geleden

lafaard zegt ie haha als jij er had gestaan en je hoort alleen maar schoten dan ga jij met je 5 kogels naar binnen ..held…

Kees Chinees
Kees Chinees
Reactie op  jansie
2 jaren geleden

Je hebt maar 1 welgemikte kogel nodig en anders had hij ander werk moeten zoeken.

joeri
joeri
Reactie op  jansie
2 jaren geleden

echt een dikke zever van reactie jansie..die agenten opgeleid om met veel of weinig munitie te kunnen raak schieten, trouwens je denkt toch echt niet na al die aanslagen in het verleden dat ze hun agenten maar met 1 magazijn de straat opsturen??…trouwens mijn opinie…als ik er stond met 5 kogels ging ik naar binnen en hulp bieden en moest ik sterven, er is geen mooier dood terwijl je anderen beschermt

Furious Anger
Furious Anger
2 jaren geleden

Weer een bestseller van Amerikaanse makelaardij. Het wordt steeds triester daar!! Geen woorden meer voor die dit kunnen rechtvaardigen

Gezinusk
Gezinusk
2 jaren geleden

Het word daarom ook de hoogste tijd dat schaduwregeringen word opgerold. Wat dat aangaat gaat er een heleboel mis.

Wat dat aangaat kan je ook een rel veroorzaken bij het Nederlandse koningshuis. Omdat ik vind dat zij niet slim zijn omgegaan met bepaalde situaties. Al heb ik wel veel vertrouwen in Koning Willem. Naast dat ik veel goeie dingen heb gehoord van het huis van oranje.

Zo stelde Prinses Irene al voor dat we meerderen werelden nodig hebben om door te gaan met het proces waar we mee bezig zijn. Het beste antwoord wat ik heb gehoord sinds tijden. Kennelijk zag zij al in waar we in verzeild geraakt zijn en met deze conclusie was zij denk ik de meest slimste van allemaal, uitgezonderd de Bilderberg vereniging want dat gaat volgens mij helemaal nergens meer over. Die organisatie lijkt met dit soort uitspraken al achterhaald. Dat zag ik ook al aankomen.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Gezinusk
2 jaren geleden

@Gezinusk,

Eigenlijk wilde ik liever niet reageren maar toen ik las dat u ehhhh, nou ja, durf het bijna niet op te schrijven maar ik citeer: ” Al heb ik wel veel vertrouwen in Koning Willem”……….

Ik kan niet de gehele zooi van dit schepsel naar voren duwen want dan zit ik zowat op een dik boek maar vwm betreft moet het complete koningshuis a.s.a.p. compleet van het toneel (toneel, tja….beeldspraak!!) verdwijnen.
Heel kort even dit, deze mensen zijn er niet voor ons….wij zijn er voor hun daar zij zo ontzettend arm zijn en wij zo onmetelijk rijk….toch…

Ik had u veel hoger ingeschat beste.
Zijn papa was een SSer, zijn opa was een keiharde SSer, zijn schoonpapa heeft in een bewind gezeten welke duizenden mensen van 10 km hoogte uit een vliegtuig wierpen (levend) omdat ze het niet eens werden over van alles en nog wat en zijn lieve opa heeft destijds, in het regime in Zuid Amerika het huwelijk tussen Max en Willem reeds tot in de puntjes voorbereid….mooi toch, of niet, en nu ben ik nog maar aan het héle prille begin van pagina 1 van het dikke boek met kleine lettertjes.

Verder laat ik me hier niet meer uit over UW (met zekerheid niet het mijne en ze zitten er ook nog eens volledig ONGRONDWETTELIJK, maar daar heeft UW koningshuis altijd al schijt aan gehad!!!) koningshuis want anders zit ik de rest van de avond aan de Maas om af te koelen!!!

Informeer u aub eens een heel klein beetje beter alvorens….

Gladiator (warmgelopen!!)

jansie
jansie
2 jaren geleden

als er zoveel schoten zijn te horen zou ik het ook wel weten,met een pistool tegen automatische vuurwapens schieten wordt hem ook niet!! ik denk medicatie en de wapenwet en GTA verbieden kom je een heel eind denk ik!! door games te spelen en medicatie verkeerd te gebruiken worden ze zombies en kennen geen angst meer, die wordt verdooft door de medicatie… en als je jaar in jaar uit gepest wordt kom je denk ik met de verkeerde medicijnen en spelletjes in een verkeerde wereld terecht, wat wij als nuchtere mensen niet kunnen beseffen.. gewoon verbieden en yoga verplichten klaar over…

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
2 jaren geleden
x

Check Also

trump

Advocaat: ‘Verpletterende verkiezingszege voor Trump, onthutsend bewijs voor fraude’

Sidney Powell, oud-aanklager en advocaat van Trumps ...

fbi

FBI-agent die e-mails Hillary Clinton ontdekte moest computer wissen

FBI-agent John Robertson, de man die e-mails ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x