CoronaBuitenland

Gezondheidsminister Florida over mRNA-vaccins: ‘Waarom blijven ze deze technologie krampachtig verdedigen?’

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Joseph Ladapo, de minister van Volksgezondheid van de Amerikaanse staat Florida, verwijst op social media naar een studie over autopsies die zijn uitgevoerd bij mensen die vlak na coronavaccinatie zijn overleden.

Bij 35 mensen die binnen 20 dagen na vaccinatie onverwacht waren gestorven, is obductie gedaan. Bij vijf patiënten die een mRNA-vaccin kregen, heeft myocarditis mogelijk of waarschijnlijk het overlijden veroorzaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Niet opgemerkt

De onderzoeksresultaten komen overeen met de analyse die in Florida is gedaan, zegt Ladapo.

Het gaat hier om mensen die thuis zijn overleden. Twee vrouwen, drie mannen. De gemiddelde leeftijd is 58 jaar. Arts Tracy Høeg vraagt op Twitter aandacht voor het onderzoek, aangezien dergelijke gevallen normaal gesproken niet opgemerkt zouden zijn. Er wordt namelijk alleen gekeken naar gevallen die zijn gemeld bij de arts.

Wanneer keert het gezond verstand terug?

“Deze patiënten hebben het ziekenhuis nooit gehaald. mRNA-coronavaccins zijn veel minder veilig dan andere vaccins die veelvuldig worden gebruikt,” benadrukt Ladapo. “Wanneer keert het gezond verstand terug bij de wetenschap? Waarom blijven wetenschappers deze technologie krampachtig verdedigen?”

Eerder zei hij dat je mensen geen medicijn, in dit geval een vaccin, moet geven dat het risico op dood neervallen met meer dan 80 procent verhoogt. “Dat is ongepast. Dat soort medicijnen geef je gewoon niet aan mensen.”

4.9 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wakkere
wakkere
1 jaar geleden

Only MONEY voor de criminele farma, en uitdunnen van de wereldbevolking.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Ze worden allemaal opgepakt.. ZE ZIJN BANG !
Het bedrog is nu officieel in het publieke domein. Officieel Brits document van het Ministerie van Volksgezondheid onthult dat COVID nooit heeft bestaan.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Joseph Lapado, minister van Volksgezondheid in de staat Florida, is een waardig vertegenwoordiger van de medische wereld. HIJ is nog een ECHTE dokter, een afgestudeerd arts, die daardoor ook PhD achter zijn naam mag zetten.

WAT een ongelooflijk groot verschil met ons land, waar eerst nota bene een schoolmeester van de basisschool dit belangrijke ambt op zich mag nemen en daarna opgevolgd wordt door een man, die zijn registratie als arts een aantal jaren daarvoor heeft moeten inleveren.

Joseph Lapado vraagt zich verwonderd af, WAAROM ze deze mRNA-“vaccins” nog steeds blijven verdedigen.
Ja, Joseph, dat komt omdat dit te maken heeft met een totale aanval op de complete wereldbevolking.

Misschien is hij daarvan wel op de hoogte, maar het is natuurlijk NOT DONE om daar ook maar één woord over te zeggen.

Hij vraagt zich ook af, wanneer wetenschappers weer hun gezonde verstand gaan gebruiken.

Ik denk dat ik het antwoord wel weet: NOOIT. Zij hebben namelijk massaal niet alleen hun gezonde verstand, maar méér nog hun integriteit aan de wilgen gehangen.

EN…. zeker niet te vergeten, hun ziel aan de duivel gegeven. Dit, zeer waarschijnlijk, vanwege het geld dat hiermee “verdiend” kon worden.

HIER is dus ook weer het bekende spreekwoord van toepassing: MONEY IS THE ROOT OF ALL EVIL.

Ik praat hier natuurlijk over het merendeel van de wetenschappers. Dit geldt natuurlijk niet voor de kleine groep dappere wetenschappers, die nu, inmiddels zo’n drie jaar, vanaf het prille begin gewaarschuwd hebben voor de ellende die zou komen.

Met gevaar voor eigen leven (een aantal van hen hebben het ook daadwerkelijk met hun leven moeten bekomen) zijn ze tegen de stroom ingezwommen. Dit zijn de ECHTE helden, die ’s avonds zonder schroom in de spiegel hebben kunnen kijken.

Klaas Vaak
Klaas Vaak
1 jaar geleden

Deze arts is de meest honorabele , eerlijke en to the point. Zoek zijn naam op op rumble.com , bitchute.com , odysee.com enz.

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x