CoronaBinnenland

‘Dit nieuws van 4000 verloskundigen is een bom, dit zou hét nieuws van de dag moeten zijn’

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!

De Koninklijke Nederlandse Organisatie Verloskundigen (KNOV) stelt in een open brief vragen bij hoe de maternale COVID-vaccinaties zich verhouden tot passende zorg.

In het vaccinatieprogramma COVID-19 is nu het advies opgenomen om alle zwangeren rond 22 weken zwangerschap te vaccineren tegen COVID-19. Dit betekent dat zij gedurende het hele jaar hiervoor in aanmerking komen, niet alleen tijdens het ‘griepseizoen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dit terwijl voor de vaccineffectiviteit en -veiligheid voor zwangeren en hun (ongeboren) kinderen geen overtuigende wetenschappelijke onderbouwing bestaat, zeker niet voor de lange termijn, merkt de beroepsvereniging van zo’n 4000 erkende verloskundigen of studenten op.

Onvoldoende bekend

“Navraag bij ons omringende landen, waaronder Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, leert ons dat maternale COVID-vaccinatie niet breed geïmplementeerd is.”

De organisatie wijst er verder op dat ‘we slechts matig wetenschappelijk bewijs hebben voor de individuele en maatschappelijke voordelen van de maternale vaccinaties’. “Ook hier geldt dat ons omringende landen hier meer terughoudend mee omgaan.”

“Bovendien is nog onvoldoende bekend wat het effect en de veiligheid is van drie vaccinaties (kinkhoest (DKT), influenza en COVID-19) tegelijkertijd of kort na elkaar in de zwangerschap. Naar ons weten zijn er geen evaluaties van de effecten van de Nederlandse programma’s gepland. Dat maakt dat evalueren van de eventuele gezondheidswinst vooralsnog niet mogelijk is.”

Bom

Het Artsen Collectief, waar bijna 3000 medische professionals bij zijn aangesloten, steunt de KNOV in haar kritiek omtrent de toename van maternale vaccinatie in het algemeen en de coronavaccinaties in het bijzonder.

“Dit nieuws van 4000 verloskundigen is een bom,” stelt fractievoorzitter van FVD in de gemeente Land van Cuijk Marianne Akkermans. “Dit zou hét nieuws van de dag moeten zijn. Ingelaste persconferenties, opening van het journaal, opening van alle kranten en media op de voorpagina.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 186 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce
Joyce
6 maanden geleden

Dit was al bekend bij de wakkere mensen.
Nog niet gehad over de vroege miskramen of niet meer zwanger kunnen worden!
Lang leve de frikandel van hugootje!

Ron
Ron
6 maanden geleden

Zo misleiden regeringen de patient. https://www.youtube.com/watch?v=B0ghZSaUHEA

roro 237
roro 237
6 maanden geleden

De schapen willen gewoon geëuthanaseerd worden!

JohnC
JohnC
6 maanden geleden

Bij alternatieve media in met name in de VS is zoveel te vinden over de vaccins …. en in Nederland vind je niets. RIVM zwijgt in alle talen. Nederland en haar Rutte regering zijn vele malen meer crimineel dan de meeste mensen denken.

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x