Binnenland

Meerderheid Tweede Kamer vindt medische apartheid simpelweg prima: ‘Zum kotzen’

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds de invoering van de ‘QR-codes voor toegang’ worden groepen Nederlanders openlijk gediscrimineerd. Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren vindt dat een kwalijke zaak. “Er is een staat van medische apartheid gecreëerd. Zeer zorgwekkend,” schrijft hij.

Hij diende er een motie over in. “Iemand die niet kan of wil bewijzen dat hij of zij is ‘gevaccineerd’ of getest, is toegang tot grote delen van het sociaal-maatschappelijk leven verboden,” zei Van Meijeren. Voor discotheken, sportwedstrijden, festivals en bepaalde evenementen heeft de overheid het gebruik van de app al verplicht gesteld.

Geen complottheorie meer

Organisatoren van overige bijeenkomsten kunnen er ook gebruik van maken en dit leidt er nu al toe dat mensen die weigeren om mee te werken aan deze tirannie, niet meer welkom zijn op bruiloften van hun naasten of op de wekelijkse vrijdagmiddagborrel op hun werk, aldus het Kamerlid.

“Er is definitief een staat van medische apartheid gecreëerd die met de dag verder wordt uitgebreid,” zei Van Meijeren. “Wat een jaar geleden nog een complottheorie werd genoemd, is nu de keiharde dagelijkse realiteit.”

Motie verworpen

Zijn motie om discriminatie op basis van medische persoonskenmerken te verbieden, werd verworpen. FVD kreeg alleen steun van SP, JA21, Groep Van Haga, PvdD, BBB en SGP.

“Onderwerpt u zich niet aan de experimentele gentherapie? Dan bent u een tweederangsburger. Deze discriminatie wordt door velen niet eens meer ontkend; men vindt het simpelweg prima. Zum kotzen,” reageert Van Meijeren.

4.8 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
11 maanden geleden

NL is een Dictatuur staat geworden en het volk slaapt door.

ProAsfalt
ProAsfalt
11 maanden geleden

Het leven gaat zowaar nog heel goedkoop worden als je nergens meer toegang krijgt doordat je in de controlegroep zit.

Krijg je nog wel toegang tot je eigen woning?

michael
michael
11 maanden geleden

die Wilders is echt een hork dat hij tegen stemd wat een gluipert controlled oposition is de man opzeker!!

Vlinder
Vlinder
11 maanden geleden

Zum kotsen is nog zacht uitgedrukt! De vergelijking met 40/45 is ook niet meer te ontkennen. Zo heeft hitler toch nog zijn zin gekregen!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

138
0
We lezen graag je reactie!x