CoronaBuitenland

Arts komt met wereldschokkende theorie: is corona slangengif dat wordt verspreid via drinkwater en vaccins?

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!

De Amerikaanse arts Bryan Ardis vond het vreemd dat antigifmiddelen en monoklonale antilichamen erg effectief bleken te zijn tegen corona. Hij vroeg zich af of corona misschien een gif is.

De arts kwam tot de ontdekking dat veel ‘factcheckers’ hebben geschreven dat het nieuwe coronavirus ‘niet afkomstig is van slangen’. Dat terwijl allerlei media vlak na de uitbraak nog beweerden dat slangen de bron waren van het virus.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Elke keer als het over slangen gaat, duiken de factcheckers er bovenop, aldus Ardis. Een studie uit 2021 linkt het spike-eiwit van het coronavirus aan de Chinese krait en de koningscobra.

Raast door het lichaam als gif

Dr. Ardis wees er verder op dat hydroxychloroquine schade aan de hersenstam door cobra- en addergif voorkomt door de nicotinereceptoren te blokkeren. Daarnaast vertoont remdesivir, het middel dat coronapatiënten in Amerikaanse ziekenhuizen krijgen toegediend, opvallend veel gelijkenissen met slangengif, zei hij.

Uit een onderzoek van de Universiteit van Arizona naar bloedmonsters van honderden mensen die zijn gestorven na behandeling met remdesivir blijkt dat het middel ‘door het lichaam raast als gif’.

Rokers

Volgens Ardis worden mensen ‘besmet met corona’ door het gif toe te voegen aan het drinkwater en aan ‘coronavaccins’. In een interview van bijna een uur met Stew Peters vatte hij zijn theorie als volgt samen: ze gebruiken kraitgif en cobragif, noemen het Covid-19, en jij drinkt het, het komt terecht in je hersenstam en verlamt je diafragma zodat je ademhalingsproblemen krijgt.

Dit verklaart waarom rokers in mindere mate worden getroffen, aangezien het gif zich niet kan binden aan de nicotinereceptoren in het brein, zei de arts. Hij denkt dat ze het gif willen gebruiken om mensen een ‘hybride van Satan’ te maken.

Bekijk hieronder het hele interview:


4.6 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

150 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Emile
Emile
2 jaren geleden

Ik heb al het nodige gevolgd: interviews met Stew Peters en Mike Adams. Mike publiceert een driedelig interview, 2 delen staan al online, deel 3 volgt waarschijnlijk morgen. Adembenemend, kippevel….

Eugeen
Eugeen
2 jaren geleden

Mij verbaasd niets meer met deze georganiseerde genocide door de leiders van de landen, wat het dus in feite een democide maakt. Zij zullen de ultieme prijs vroeg of laat toch moeten betalen…alles komt uit en ze bereiken niets.

Geert-Jan
Geert-Jan
2 jaren geleden

Vlak na de zogenaamde uitbraak ging dat toch over vleermuizen(uitbraak in wuhan)
Als oorzaak van het zogenaamde virus
Niet over slangen bij mijn weten

Niet bang
Niet bang
2 jaren geleden

Ik geloof er geen bal van.

Back to top button
150
0
We lezen graag je reactie!x