Mens en Dier

Dit wilde Hillary Clinton in 2010 met net vrijgelaten Julian Assange doen

Help anderen door dit met anderen op je social netwerk te delen!

Klokkenluider Julian Assange, oprichter van WikiLeaks, komt onverwachts vrij.

Er is een deal gesloten over zijn vrijlating. In de deal staat dat Assange schuld gaat bekennen aan één van de 18 aanklachten die tegen hem lopen in de spionagezaak die de Amerikaanse justitie heeft aangespannen. In ruil hiervoor mag hij terugkeren naar Australië.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Naar verwachting zal hij worden veroordeeld tot de vijf jaar die hij al in een zwaarbeveiligde Britse gevangenis heeft doorgebracht, terwijl hij vocht om uitlevering aan de VS te voorkomen.

Drone-aanval

Er hing hem een gevangenisstraf van 175 jaar boven het hoofd in de VS. In 2010 publiceerde WikiLeaks een video van Amerikaanse helikopterpiloten in Irak die ongewapende burgers neerschoten.

In 2016 berichtte website True Pundit op basis van anonieme bronnen binnen het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken dat Clinton in 2010 een drone-aanval op Assange had voorgesteld.

‘Can’t we just drone this guy?’ citeerde de website Clinton. WikiLeaks deelde het citaat vervolgens op Twitter.

Als ik dat heb gezegd, was het een grap. Maar ik herinner me niet dat ik dat heb gezegd, reageerde Clinton desgevraagd.

Gaddafi

Toen een jaar later, op 20 oktober 2011, de Libische leider Moammar Gaddafi op brute wijze werd vermoord door een groep door de NAVO gesteunde ‘rebellen’, kon Clinton haar lach niet inhouden. Op beelden is te zien hoe ze in haar handen klapt nadat het bekend is geworden.

‘We kwamen, we zagen, hij stierf’, lachte Clinton.

Spirit Cooking

In 2015 nodigde de controversiële kunstenares Marina Abramovic John Podesta, op dat moment de campagneleider van Hillary Clinton, en zijn broer uit voor een ‘Spirit Cooking-diner’, een occult ritueel bedacht door satanist Aleister Crowley. WikiLeaks publiceerde een document hierover.

clinton

Bij Spirit Cooking wordt bloed, moedermelk en sperma gebruikt om een ‘schilderij’ te maken. Toen Politico in 2015 een kijkje nam in het kantoor van Podesta, hing aan de muur een schilderij van twee mannen die iemand aan stukken snijden.

Een andere e-mail van WikiLeaks laat zien dat Abramovic werd uitgenodigd voor de lancering van de campagne van Hillary Clinton.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan
Johan
1 maand geleden

Waar Julian vandaan komt moet Rotte naar toe ! ! !

Hugo
Hugo
1 maand geleden

Satanische smerig crimineel pleuris wijf die Clinton, en Rutte die voor een vraag wegloopt toont aan dat het een vent is zonder moreel compas en zonder ruggengraat. Dus simpel een landverrader.

Jill
Jill
1 maand geleden

Cia created ISIS…Wel heel opvallen dat ISIS tijdens lockdowns zich braaf aan de coronamaatregelen heeft gehouden en nu terug in Rusland verschijnt…

Ernst Gluipers
Ernst Gluipers
1 maand geleden

Als ze dat heeft gezegd was het een grap, maar ze heeft uberhaupt geen ACTIEVE herinnering (Rutte defence) aan het feit dat ze dat ooit heeft gezegd. Maar WEL herinnert ze zich zeker dat het een grap was, als ze dat ooit gezegd mocht hebben.
Go F* yourself…

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x