Homepagina » UFO » Piramidevormig object hangt boven snelweg in Missouri
missouri13973897394

Piramidevormig object hangt boven snelweg in Missouri

De afgelopen dagen zijn uit de Amerikaanse staat Missouri verschillende meldingen gekomen van een fel schijnend piramidevormig vaartuig dat laag boven de snelweg vloog.

Het object leek zich volgens de getuigen op te splitsen in verschillende kleinere schepen. Het verschijnsel is inmiddels door tientallen mensen waargenomen.

Een moeder van vier reed deze week over de snelweg nabij Kansas toen ze een object zag in de vorm van een stealthbommenwerper met groene en witte lichten. Ze dacht in eerste instantie dat het ging om een blimp maar toen het gezin het object naderde begon het vreemde manoeuvres te maken.

Op het moment dat de vrouw het object dicht genoeg was genaderd schoot het weg als een raket. Er was nog een ander object met een zeer helder wit licht in de lucht waar het over heen leek te vliegen.

Ze belde haar vader, die voor de Amerikaanse marine heeft gewerkt, om te vragen of stealthbommenwerpers kunnen zweven en groene en witte lichten hebben. Hij antwoordde ontkennend. Wat heeft ze gezien?

De driehoek of boemerang heeft geleid tot vele meldingen omdat het object recht boven het verkeer vloog. Bekijk hier een ingestuurde schets van het schip.

Een ander echtpaar met twee kinderen uit Missouri reed op dinsdag op de I-70 toen een ‘gigantisch’ object in de vorm van een boemerang geruisloos boven het verkeer verscheen. Het object was voorzien van honderden extreem felle lichten en leek zich op te splitsen in drie afzonderlijke objecten.

Het vaartuig zweefde zeer laag boven de auto’s en bewoog extreem langzaam. Het bleek erg moeilijk het object goed vast te kunnen leggen op foto.

Weer een andere getuige spreekt van een piramidevormig object met een koepel. De onderzijde was V-vormig. Hij parkeerde zijn auto langs de kant van de weg. Het object bevond zich naar schatting zo’n 150 meter boven de snelweg. De getuige deed het raam van zijn auto omlaag maar kon alleen het geluid van passerende auto’s horen. Het object zelf maakte geen geluid.

Bronnen: Examiner.com en Io9.com

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

vanden bossche

Vaccinexpert Vanden Bossche waarschuwt: Zo gevaarlijk zijn kinder- en boostervaccins!

Viroloog Geert Vanden Bossche, voorheen werkzaam voor ...

senator

Senator vraagt aandacht voor belangenverstrengeling OMT-leden: ‘Deze black box moet worden opengeknipt’

Momenteel is niet te controleren waarop het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x