UFO

Piramidevormig object hangt boven snelweg in Missouri

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De afgelopen dagen zijn uit de Amerikaanse staat Missouri verschillende meldingen gekomen van een fel schijnend piramidevormig vaartuig dat laag boven de snelweg vloog.

Het object leek zich volgens de getuigen op te splitsen in verschillende kleinere schepen. Het verschijnsel is inmiddels door tientallen mensen waargenomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Een moeder van vier reed deze week over de snelweg nabij Kansas toen ze een object zag in de vorm van een stealthbommenwerper met groene en witte lichten. Ze dacht in eerste instantie dat het ging om een blimp maar toen het gezin het object naderde begon het vreemde manoeuvres te maken.

Op het moment dat de vrouw het object dicht genoeg was genaderd schoot het weg als een raket. Er was nog een ander object met een zeer helder wit licht in de lucht waar het over heen leek te vliegen.

Ze belde haar vader, die voor de Amerikaanse marine heeft gewerkt, om te vragen of stealthbommenwerpers kunnen zweven en groene en witte lichten hebben. Hij antwoordde ontkennend. Wat heeft ze gezien?

De driehoek of boemerang heeft geleid tot vele meldingen omdat het object recht boven het verkeer vloog. Bekijk hier een ingestuurde schets van het schip.

Een ander echtpaar met twee kinderen uit Missouri reed op dinsdag op de I-70 toen een ‘gigantisch’ object in de vorm van een boemerang geruisloos boven het verkeer verscheen. Het object was voorzien van honderden extreem felle lichten en leek zich op te splitsen in drie afzonderlijke objecten.

Het vaartuig zweefde zeer laag boven de auto’s en bewoog extreem langzaam. Het bleek erg moeilijk het object goed vast te kunnen leggen op foto.

Weer een andere getuige spreekt van een piramidevormig object met een koepel. De onderzijde was V-vormig. Hij parkeerde zijn auto langs de kant van de weg. Het object bevond zich naar schatting zo’n 150 meter boven de snelweg. De getuige deed het raam van zijn auto omlaag maar kon alleen het geluid van passerende auto’s horen. Het object zelf maakte geen geluid.

Bronnen: Examiner.com en Io9.com

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x