Homepagina » Buitenaards » “NASA vindt lichamen van aliens en vliegende schotel op Mars”
"NASA vindt lichamen van aliens en vliegende schotel op Mars"

“NASA vindt lichamen van aliens en vliegende schotel op Mars”

Een opzienbarend bericht in een Russische krant: NASA-wetenschappers zouden tijdens het bestuderen van foto’s vreemde objecten hebben aangetroffen op Mars die lijken op een vliegende schotel en lichamen van aliens.

Toen de wetenschappers inzoomden zagen ze duidelijk twee hoofden en een borstkas, aldus de krant Pravda.

Het zou onmogelijk zijn om scherpere foto’s te maken, aangezien de Marsrover de locatie waar de vreemde objecten zijn gevonden alweer heeft verlaten.

Primitieve wezens

Wetenschappers van de Russische Academie van Wetenschappen geloven daarnaast dat de kans groot is dat er nog primitieve levensvormen zijn op Mars, met name rond de polen.

“We gaan er mogelijk oases vinden waar nog steeds primitieve wezens leven, die zich daar miljarden jaren geleden hebben ontwikkeld,” zei Igor Mitrofanov van het astronomische instituut RAS.

De aanwezigheid van waterijs in de Marsbodem wijst op de mogelijkheid van leven, aldus de wetenschapper.

Methaan

Daarnaast zou methaan in de atmosfeer van de rode planeet een biologische oorsprong kunnen hebben.

Verwacht wordt dat er resten kunnen worden gevonden van organismen die Mars meer dan 3,5 miljard jaar geleden bewoonden, toen de planeet een dichtere atmosfeer had, zo schrijft de krant.

[Pravda]


Vond je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

201 reacties

 1. Opziendbarend nieuws niet in de krant, complot theoretici pakken elke kans om golven te maken, zelfs daar waar geen water is. Ik ken iemand die jaren bij NASA heeft gewerkt en dit is gewoon een top bedrijf in een vooruitstrevende sector. Zij brengen geen ongegronde vermoedens naar buiten omdat ze donders goed weten hoe kwetsbaar ze zijn, een foutje en hun budget gaat ook naar defensie.
  Daarbij hebben ze geen soort fouten voor dit soort flauwekul, Als er echt iets te melden valt wordt dit na enig onderzoek gewoon gedaan. Of-wat en waarom Rusland hier iets mee te maken zou hebben… Ik lust geen brood met aap..

  29 likes
  • We zijn allemaal belazerd beste Vincent en de grootste grap en het bewijs daarvan is dat er geen CURVATURE te vinden is op de plaats waar je iedere dag loopt dus doe je onderzoek.

   Een andere grap is dat er nog vele zijn die geloven dat we op een spinnende bol leven daar zou ik tegen willen zeggen, probeer het te vinden want een Globe zonder curvature bestaat niet.

   Worden we nu eindelijk eens wakker beste mensen, de aarde is vlak want dat is het enige wat met heeft aangetoond de laatste 2 jaar !

   Dus je leeft niet op een Globe en we weten allemaal wel dat zo,n beetje alles een leugen is maar dit slaat alles.

   Ik hoop dat het nu duidelijk is en kom niet met een troll reactie want het bewijs is er in overvloed dat er geen curvature gevonden kan worden dus de AARDE IS VLAK .

   CASE CLOSED EN DOE JE EIGEN ONDERZOEK EN VERTEL HET DOOR ALS JE JE KINDEREN EN VRIENDEN NIET MEER IN LEUGENS WIL LATEN GELOVEN ..

   1500 YEARS AGO EVERYBODY KNEW THE EARTH WAS THE CENTRE OF THE UNIVERSE, 500 YEARS AGO EVERYBODY KNEW THE EARTH WAS FLAT.

   OP ZEKER GROOTSTE DECEPTIE ALLER TIJDEN..

   9 likes
   • Als jij met een verrekijker op de grond staat kan je een object die op een afstand van bijvoorbeeld 15 km staat niet zien, op het moment dat je met diezelfde verrekijker/telescoop op bijvoorbeeld 300 meter hoogte staat kan je het object wel zien. Waarom is dat denk je?

    https://dizzib.github.io/earth/curve-calc/?d0=10&h0=100&unit=imperial

    16 likes
    • Laat zien Roy die Curvature die nergens terug te vinden is dan zijn we klaar.

     Of ga je me nu vertellen dat je in een globe geloofd zonder curvature?

     6 likes
     • Als je een vlo op een luchtballon zou zetten zou hij ook geen curvature zien, maar een luchtballon is wel degelijk rond..

      10 likes
     • Ga terug naar de Middeleeuwen. Platte aarde mensen

      9 likes
     • Kun je mij vertellen waardoor de polen dan bestaan? Waarom zijn deze kouder dan de rest?

      8 likes
     • Waarom geef je hier geen antwoord op V

      “Als jij met een verrekijker op de grond staat kan je een object die op een afstand van bijvoorbeeld 15 km staat niet zien, op het moment dat je met diezelfde verrekijker/telescoop op bijvoorbeeld 300 meter hoogte staat kan je het object wel zien. Waarom is dat denk je?”

      2 likes
     • De curvature is bijvoorbeeld te zien bij windmolenparken op zee, bijvoorbeeld bij de Nederlandse kust waar de onderkant van de achterste windmolens steeds meer achter de horizon verdwijnen.
      Op een platte aarde zouden deze niet moeten verdwijnen, maar in verhouding kleiner moeten worden tot de afstand.
      Curvature werkt natuurlijk in meerdere richtingen, niet alleen horizontaal van links naar rechts en v.v., maar ook in het verlengde van de kijkrichting.
      Het wachten is op de eerste 100Mp foto’s, wiens grote resolutie veel meer details laten zien dan die 8-12Mp “bewijzen” van nu.
      Zou mij niet verbazen dat deze ook gewoon de horizontale kromming laten zien, met een gewone (niet fisheye) 50mm lens. Maar ja, ook hier lopen de liegende en bedriegende platlanders al te verkondigen dat elke fotolens kromming veroorzaakt, dus kunnen ze ook hun eigen foto’s niet meer als bewijs aanvoeren, als daar rechte objecten opstaan, of verklaren ze zich hiermee voor geestelijk…

      1 likes
     • “Het wachten is op de eerste 100Mp foto’s, wiens grote resolutie veel meer details laten zien dan die 8-12Mp “bewijzen” van nu.”

      Duurt niet heel lang meer denk ik..

      https://www.youtube.com/watch?v=VQPZuBlCvvg

      https://www.youtube.com/watch?v=R7OtZQp09F8

      0 likes
     • Wel indrukwekkend die 83x optische zoom, maar het is toch slechts een 16Mp camera, en in dit geval was het slechts een HD filmopname.
      Maar stel je eens voor dat dit met een 100Mp camera gedaan wordt, zou mij niets verbazen dat je dan ook op strandniveau de kromming gaat zien. Moet je e.e.a. natuurlijk wel groot projecteren.

      0 likes
    • Zoveel te hoger je met de verrekijker komt zoveel te scherper wordt het beeld ..kijk maar naar de hubble die vliegt gemiddeld iets van 570 km oog en die ziet het nog veel scherper ( zodoende .. comprende gniffel)..

     2 likes
   • “CASE CLOSED EN DOE JE EIGEN ONDERZOEK” Haha zo kan ik het ook ja ‘-V-.
    Als er iets is waar ik van hou dan is het wel onderzoek.. om te doen, erover te lezen en te praten en luisteren naar mensen die het doen.

    Als je pilletje is uitgewerkt helpt het om er eens goed over na te denken..’
    Heb jij wel eens in een vliegtuig gezeten ‘V’? En uit het raampje durven kijken?
    Curvature is gewoon kromming in het Nederlands hoor, en die kun je dan uitztekend zien. (of denk je dat men een filmpje voor je raampje afspeelt soms?
    Ben je wel een op een berg geweest..en dan eigenlijk op de eerste van het geberte.. zoals bv de dolomiteen of de Franse alpen? Ook daar zie je je curvature terug.
    Nou heb ik een drone.. Wanneer je daar (nee het mag niet) boven een laaghangend wolkendek vliegt zie je het ook. Kijk eens op youtube.. of koop eens een camera met gps tracer op aliexpress.. hang ‘m aan een grote helium ballon op een windstille dag.. Er zijn zoveel manieren om je kennis te vergroten. En mensen vertel bovenstaand gebeuren alsjeblieft niet aan je kinderen..maar daag ze vooral uit ZELF te onderzoeken zonder indoctrinaties.. Ik krijg spontaan weer medelijden met die arme Galileo..

    17 likes
    • Heb jij wel eens in een vliegtuig gezeten ‘V’? En uit het raampje durven kijken?

     JA EN JIJ DUIDELIJK NIET !!
     Kort geleden nog en uiteraard heb ik daar zelf een foto van die ik doorstuur naar mijn vrienden.
     Iedereen kan dit zelf zien dat is het allerleukste dat er geen curvature te zien is vanuit een vliegtuig.

     Flat Earth – Plane Proof!
     https://www.youtube.com/watch?v=VPkycNNlMVI

     Dit is wat je ziet als je een ballon met een normale lens vanaf hoogte van 115000 feet.
     As above so below dus op de grond is het ook niet terug te vinden wat logisch mag zijn voor de meeste..

     121,000 feet Little Piggy Cam High Altitude Balloon Flight

     https://www.youtube.com/watch?v=WQITXbcz2hg

     Dit zijn toch echte mooie opnames van die ballon waar jij het over hebt die wel echt zijn dus nu moet je toch wel wakker worden zo langzamerhand want ik begin me echt zorgen te maken..

     6 likes
     • Het Nederlandse woord is kromming en we rekenen in meters en niet in voeten. Jouw eigen “onderzoek” bestaat blijkbaar uit het kijken van youtube filmpjes.

      9 likes
   • Is dat zo -v- een platte Aarde.
    Kunnen je dan misschien dit uitleggen.

    De maan vanaf het noordelijk halfrond
    http://files.webklik.nl/user_files/2010_10/180558/_thumbs/De_maan.jpg

    De maan vanaf het zuidelijk halfrond
    http://images.tvnz.co.nz/tvnz_images/technology_news/2012/05/super_moon_seen_in_nelson_1_2_3_4_perigee_moon_E1.jpg

    Ik hoef je toch niet uit te leggen dat mensen in het zuiden ten aanzien van het noorden op zijn kop staan. Als dat al niet begrijpt zou ik maar snel hulp zoeken.

    5 likes
    • @ Loki , plak een cirkel met bv een smiley in het midden van het plafon van je huiskamer.

     Wat zie je als je aan de ene kant van de kamer staat en wat zie je als je aan de andere kant van de kamer staat.

     Doe alsjeblieft je onderzoek dit was een van de eerste dingen die uitlegt zijn 2 jaar geleden..

     Ik hoop van harte dat je dit begrijpt , hier wordt het nog een keer visueel uitgelegd.

     18.23 in video.

     21 Questions | Flat Earth Documentary

     https://www.youtube.com/watch?v=k0xClWgidZU

     Zelf je onderzoek doen voordat je je mond opendoet beste Loki, geld ook voor Rob met zijn vragen..

     4 likes
     • Van een schijf in de lucht zie je 100% van de oppervlakte.
      Van een bol zie je maar 50%.

      Toch zien wij totaal bijna 60% van het oppervlakte van de maan.
      Want de rotatie-as van de maan staat een beetje scheef. Daardoor zien wij soms iets meer van de ‘noordpool’ van de maan en soms iets meer van de ‘zuidpool’ van de maan.

      De baan van de maan om de aarde is ietwat elliptisch. Daarom zien we soms iets meer van de ‘westkant’ van de maan en soms iets meer van de ‘oostkant’ van de maan.

      Dat heet verticale libratie en horizontale libratie, er is zelfs dagelijkse vibratie als de maan van oost naar west beweegt.

      Wat spookt jouw god uit om ons dagelijkse en maandelijkse libratie op een zogenaamde schijf te laten zien, en waarom in vredesnaam?

      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c0/Lunar_libration_with_phase2.gif/220px-Lunar_libration_with_phase2.gif

      https://nl.wikipedia.org/wiki/Maan

      8 likes
     • “Zelf je onderzoek doen voordat je je mond opendoet beste Loki, geld ook voor Rob met zijn vragen.. ”

      Maar jij heb nog steeds geen enkele van mijn vragen beantwoord, beste -V-. Je zit alleen maar te ontwijken simpelweg omdat je of gewoon zit te trollen, of omdat je te dom bent om op deze vragen een antwoord te hebben, omdat je dan daadwerkelijk zelf moet nadenken, en geen plagiaat kan plegen met andermans werk…

      Had ik deze vragen al gesteld.
      *Als jullie platlandtrollen claimen dat de zon boven een platte aarde zweeft, waarom kan ik dan met een nachtkijker wel veel lichtzwakkere sterren vlak boven de horizon zien, maar niet die enorme schijnwerper van 51km doorsnede, die op 4800km hoogte zweeft.
      *En omdat volgens jullie zon en maan op 4800km boven het aardoppervlak zweven, en een doorsnede hebben van 51km waarom gedragen beide objecten zich dan niet als een frisbee.
      Een ronde frisbee op grote afstand ziet er niet rond uit maar ovaal. Dat zou toch ook zo moeten zijn met zowel zon en maan?
      Zowel bij opkomst en ondergang zijn beide objecten al te zien als een mooi ronde bal, en dát kan dus absoluut niet.
      * Met deze vaste gegevens, zowel zon en maan op 4800km hoogte, waarom laat een simpele parallaxmeting dan zien dat beide objecten op veel grotere afstand staan.
      * Verklaar ook eens een maansverduistering. Een zonsverduistering door de maan zou op een platte aarde nog kunnen, aangezien volgens de FES de maan iets lager staat dan de zon. Alleen de ronde aarde komt daarvoor in aanmerking, en dat betekent dat de zon NIET boven het aardoppervlak kan zweven, maar voorbij en onder de rand van de platte aarde, en zich dan ook nog eens 180 graden moet draaien, om dit schaduweffect voor elkaar te krijgen. En ja, ik weet van het fantasieobject dat de FES hiervoor heeft bedacht. Probleem is alleen dat dit object zich bevindend tussen zon en maan zichtbaar een deel van de sterren moet blokkeren, en dat is zo’n groot gebied dat het gewoon moet opvallen, zo’n zwart sterrenloos gat.
      * En dan de landkaart die jullie gebruiken van de platte aarde.
      Nooit opgevallen dat als je een magnetische koers vaart, je op een ronde aarde op punt x uitkomt, maar op een platte aarde op punt y, verkeerd dus. En deze fout wordt naar het zuidelijk halfrond toe alleen maar groter. En ja, er is weldegelijk een magnetische zuidpool…

      En ik kan wel door blijven gaan…

      4 likes
    • als de aarde echt rond is, waarom zie je dan de zon zakken aan de horizon in een rechte perfecte streep die horizontaal is, niet omdat hij rond is.

     0 likes
   • Nu heb ik al enkele keren intercontinentaal mogen vliegen, op zo’n 11 tot 13km hoogte. Ik ben beslist niet de enige die daar de ronding van de planeet met eigen ogen heeft kunnen waarnemen, dus voor mij inderdaad “case closed”.
    Het zal volgens jou beslist gezichtsbedrog zijn maar ik zou toch zeggen koop eens een ticket en kijk toch maar eens zelf!
    Mocht dat je niet overtuigen geeft het feit dat de zon als je naar het westen vliegt amper onder gaat (omdat je in dezelfde richting vliegt) en je het tijdsverschil ervaart, wellicht de doorslag. Of nog gekker, wellicht ken je mensen op andere continenten en bel je ze eens op en check je wat hun waarneming als het hier 12 uur is of zo. Wellicht zitten ze als het 6 uur later is inderdaad op de rand van de platte aarde en flitst de zon in een keer langs…..

    5 likes
   • Ga aub even fijn terug naar je Reddit veilige zone aub. Ik word er zo ziek van bij alles wat buiten de aarde speelt dat de discussie door jullie flat-earther trolls word teniet gedaan. Ga aub de kinderen vertellen dat sinterklaas een slavenhandelaar is of ga even trollen op de katholieke fora dat god niet bestaat ofzo maar laat ons maar even in onze wetenschappelijke fabeltjes geloven aub. Want jij durft mij dus gewoon met een stalen gezicht te vertellen dat Elon Musk een leugenaar is! Als alle overheden toevallig onder een hoedje speelden dan zou wat je verteld verborgen gehouden kunnen worden. Maar Space-X en blue weet ik het zijn particuliere bedrijven. Waarom zouden zij in weet ik het wiens naam hun bedrijf failliet willen maken met dingen die volgens jou niet mogelijk zouden mogen zijn? Its not rocket science baby. Oh wacht dat is het wel. en alle formules en theorieen over de duizenden jaren heen blijken te kloppen. De sterren zijn geen gaten in het firmament. Er bestaat wel degelijk zoiets als zwaartekracht en godverdomme ik wil dat Elon Musk naar Mars gaat om de eerste te zijn om de pyramides daar op gevoelige plaat te leggen. En nu opzouten.

    2 likes
   • Ik ben niet zo bekend met flat earth , is dan een draaiende schijf ?

    1 likes
  • Man je bent nog een rookie zo te lezen!
   Durf ook eens buiten je boekje te denken en onderzoek eens de andere kant vh verhaal. Blijf niet hangen op wat je aangenomen hebt.
   ALLES is gelogen door NASA! Daar zal ook jij vroeg of laat achter gaan komen. 100% zeker!
   NASA is opgericht door jezuiten (Rothschilds et al) om o.a. onze afkomst te verloochenen. Ook N. Copernicus was een Jeziuit en bracht 500 jaar terug het verhaal van een spinnende bol naar buiten terwijl iedereen wist dat de aarde gewoon plat was en nog steeds is. Hoe gek moet dat wel niet geweest zijn! Zelfs het VN logo toont een platte aarde. Ook de Boston map uit 1890 toonde een platte aarde. Onlangs hebben ze een platte aarde kaart van 1000 jaar terug gevonden in een tempel. Deze kaart toont exact dezelfde kaart als de Boston map en het VN logo. Rara….!
   Zodra je die zuidpool ring van ijs en “Antarctica” gaat onderzoeken kom je er vanzelf achter dat Antactica niet bestaat en dat er gewoon een ijswand rondom de gehele oceaan is. Het is bekend dat zelfs Captain Cook 4 jaar heeft rondgevaren rond de zuidpool wand die 60 meter hoog is. Er is geen enkele ingang dan alleen ijs. Dus je moet eerst over die zuidpool muur klimmen en dan kom je bij andere landen uit die nog niet ontdekt zijn. Daar wonen wellicht onze “buitenaardse” buren? Admiraal Byrd is met een expeditie team van maar liefst 4000 leden buiten deze ijsmuur geweest en heeft een nieuw stuk land ontdekt dat zo groot is als de USA. Deze operatie rond de jaren 50 was genaamd: “Operation High Jump”. Hey! maar dat is ‘toevallig” deze naam! Zou dat misschien suggereren dat ze over een hoge muur moesten om eerst bij het beloofde land te komen!?
   Kortom, onderzoek zelf ook eens wat echte feiten dan alleen te geloven wat op een dienblad wordt aangeboden met gemanipuleerde beelden van Photoshop en animatie afkomstig van NASA!
   Durf buiten de gebaande paden te denken anders ben je gedoemd in de leugens te trappen van dit duistere clubje die meesterlijk goed is in misleiden.

   12 likes
   • Ik ben een sci fi liefhebber sinds mijn tienerjaren en gewend om buiten de gebaande paden te denken.. het is frustrerend om te zien hoe traag NASA werkt maar het is ook niet niks om je buiten de dampkring te bevinden. Ik zou zeggen vaar zelf eneven naar de edge en neem een helocopter er overheen.. met een beetje gespaard geld gaat er een nieuwe wereld voor je open.. Echt ongelovelijk dit 😀

    Daarbij ‘V’, als je zelf loopt zie je de kromming niet omdat alles te dichtbij is.. dat vergt misschien een beetje voorstellingsvermogen maar niet meer dan dat.. als de boten ziet verstrekken de noorzee op zorden ze ook steeds korter vanaf de romp.. omdat de afstenad dan WEL veel groter is begin je het te zien. hou eens een lange lineaal tegen de horizon als je dan toch bij de zee bent.. zonder lens..tsjakka!

    Nou ga ik geen energie in deze flauwe kul meer stoppen.. als je zo ignorant wil blijven …swa!

    12 likes
    • Beste Vincent, onderzoek eens wat feiten over een platte aarde mogelijkheid zoals bijv. deze kerel dat gedaan heeft. Ik vind dat hij heel kritisch alles uitlegt. Vrijwel alles komt aan bod waar je niet omheen kunt.
     https://www.youtube.com/watch?v=-RIBO7VB0VE

     Van daaruit kun je wat meer gaan onderzoeken zoals hoe en wat mbt de zon, maan en sterren en het firmament e.d. Doe het stap-voor-stap… Ik ben al ruim 6 maanden bezig en het wordt steeds duidelijker dat we echt op een platte aarde leven. En ik ben zelf heel nuchter en wetenschappelijk opgegroeid. Dus voor mij was dit een flinke klap in het begin en heb 3 dagen in een soort van roes rondgelopen toen ik erachter kwam hoe het in elkaar zit. De rondspinnende bol theorie zal altijd een theorie blijven omdat je het niet met feitelijke (metingen) kunt aantonen. En met een platte aarde kun je dit (zelf) wel aantonen met feitelijke metingen.

     6 likes
    • Ja swa ja Vincent aan een voorstelling vermogen hebben we niet niets dat is persoonlijk.
     Feiten is waar het om gaat.

     No curvature is een plat vlak laat dat simpel en duidelijk zijn, wie denkt hier trouwens anders over dan kunnen we gelijk het kaf van het koren scheiden..

     Begrijpelijk dat je hier geen tijd meer in gaat steken Vincent want je staat schaakmat..

     4 likes
   • Misschien moet je dat verhaal van Admiral Byrd eens beter bestuderen. Hij heeft het namelijk wel degelijk over Antarctica, en het land wat voorbij de (magnetische/geografische) zuidpool ligt, namelijk het andere deel van Antarctica, gerekend vanaf de basis Little America. Hij heeft het ook over de “top of the world”, namelijk de Noordpool, en over de “bottom of the world” nl. de zuidpool.

    Jullie platlanders praten steeds POEP….

    4 likes
   • Jezus zet je dom ff uit. Het is niet te harden.

    3 likes
   • Beste Caro, NASA, Rothschilds en misschien zelfs het Nederlandse Koningshuis zijn allemaal jezuietisch. Maar niet Copernicus. Die was slechts een nederige kanunnik. Wel werd Copernicus’ geocentrisme niet gevolgd door oa Christoph Clavius (1537 – 1612) en die man was wel een jezuiet.
    Toch levert ook Clavius niet meteen stof voor een jezuietisch complot want ook Martin Luther verwierp het geocentrisme als onbijbels.

    Enige kennis van de materie is soms hulpzaam bij het formuleren van een idee.

    2 likes
   • Ook voor jou is het misschien een idee om een tijdmachine te zoeken en terug naar de Middeleeuwen te gaan

    2 likes
   • en jij ook al? jij gaat mij ook vertellen dat Elon Musk een leugenaar is? Schande. Ga verkrachte zwangere vrouwen in texas aub vertellen dat ze waarschijnlijk er om hebben gevraagd en abortus niet mag van de kerk. of ga terug naar je reddit nest en laat ons lekker in onze “waan”. of ga een documentaire opnemen dat je probeert door de ijsmuur van antarctica te komen en je per ongeluk in een andere dimensie terecht komt waar ze wormen in je oren stoppen zodat je de taal opeens begrijpt van het buitendimensioneel ras wat zich aan de andere kant bevindt. Heb jij zelf ook maar iets anders gedaan dan youtube filmpjes kijken? Hebben ze bij jullie in de buurt toevallig nog wel fluoride lopen in het drinkwater?

    de flatearthers nemen alles veel te letterlijk en veel te simplistisch. Ja er zijn theorieen over een holografisch 2d universum maar dat is niet letterlijk stoffelijk PLAT!

    2 likes
  • secret space program.
   Zeker nog nooit van gehoord ook dat word gerund bij nasa
   OP= off planet leesdat vaak in deze zaken
   geheime militairen doen dit soort geheime dingen er zijn er veel die dit zeggen of jij weet de sites niet te vinden hoe julli allemaal worden belazerd door de nasa.

   1 likes
 2. Allemaal weer leugens! NASA betekend in het Hebreeuws: “om te misleiden”. Niet voor niets dus!
  http://robschannel.com/nasa-in-hebrew

  Vanaf 0:45 min. zegt zelfs een oud NASA medewerker dat echt ALLES is gelogen wat NASA naar buiten brengt.
  https://www.youtube.com/watch?v=Jp1TxJhHpZQ

  En hier nog wat voer !

  NASA DECEIT & LIES ARE OVER. Disturbing footage
  https://www.youtube.com/watch?v=9vsWIl0f1uU

  TRAP S.V.P. IN GEEN ENKELE BERICHTGEVING AFKOMSTIG VAN NASA!!!!

  10 likes
  • Sterker nog! er bestaan geen eens planeten/sterren waar we op kunnen landen ! Vandaar dat er ook nooit maanlandingen geweest zijn want die zijn in een studio opgenomen.

   Een goede aannemelijke theorie is: “that stars are bioluminescense of aquatic organisms in the water above”.
   https://www.youtube.com/watch?v=q1x0v3NBhEw

   Vooral hier kun je dat goed zien. Sterren schitteren in het water.
   https://www.youtube.com/watch?v=afjcaJpMWyc

   Flat Earth and the Real Stars
   https://www.youtube.com/watch?v=hdNFo5eWf9g

   Flat Earth Flat Moon
   https://www.youtube.com/watch?v=fH7BjIzXWOg

   Het zit allemaal anders in elkaar als ons aangepraat is met allemaal nep photoshop beelden en animaties. Doe je onderzoek en je komt erachter.

   9 likes
   • lol, daar hebben we de platte aarde weer 🙂

    7 likes
   • Robin, kom er maar in met wat ik je gestuurd heb over leven op MARS.

    1 likes
    • Loki beste man snap je niet dat als er gelogen wordt over de vorm van de aarde dat dezelfde gasten dan ook liegen over de rest ?

     Mars Moon Earth & Reality ! Can you Handle it ?
     https://www.youtube.com/watch?v=rYJ7WMCV_wg

     Het lijkt meer op een comedie en jij gelooft nog steeds de Nasa BS ?

     6 likes
     • Ik snap het heel goed -v-, hoe jullie allemaal in de maling worden genomen en jou jouw YouTube filmpje is niets anders dan een debunker die meent te weten wat er speelt. Devons Island is een test facility.
      Als je zoals ik al 15 jaar bezig bent met foto’s dan weet je heel goed wat er speelt.
      En ja, ik heb heel veel zaken van MARS die aantonen dat het niet aards is.
      Onaardse wezens, bewijs van mensen op Mars, zelfs een basis, maar de meeste van jullie weten niet waar ze naar moeten kijken en hoe je met een aantal tricks dingen naar voren kunnen halen.
      Als jij dus denkt dat het allemaal fake is, neem je jezelf in de maling en als had je mijn foto’s kunnen opvragen.

      Daarnaast beste vriend, heb ik mijn hele leven al last van zaken, waarbij jij misschien in het duister tast of nooit hebt meegemaakt. En ja, ben meerdere malen ontvoerd ook in wakkere toestand en zodoende weet ik dat de Aarde en de maan rond is. Kun je bewijzen dat je bent ontvoerd zul je je afvragen, ja ook dat kan ik want ze hebben in me gesneden.
      Dus daarom zeg ik jullie weten feitelijk weinig wat er werkelijk speelt.

      2 likes
   • Dusss. jij prefereerd de waarheid van wat zonderlinge types uit youtube filmpjes boven de duienden mensen die van hun nieuwschierigheid hun levenswerk hebben gemaakt en ontdekking op ontdekking hebben vastgelegd?
    echt joh?! Of wil je gewoon graag dat het niet waar is?

    3 likes
    • Ach Vincent, sommige nemen een inspiratie aan voor waarheid en dan ontwikkel je vanzelf een hersenspinsel dat de Aarde plat zou zijn. Als je maar vaak genoeg herhaald dat de Aarde plat is ga je het vanzelf geloven.
     Datzelfde doet de overheid ook met je 2de identiteit en iedereen gelooft het en neemt het aan voor waar. Ook bedacht door Jezuïeten.

     1 likes
  • “Allemaal weer leugens! NASA betekend in het Hebreeuws: “om te misleiden”. Niet voor niets dus!”

   Dat is dan weer niet waar.. Je hebt het woord נָשָׁא en als je dat omzet naar ons alfabet kom je op het woord “nasha” en dat betekent inderdaad “to decieve”

   Dan heb je ook nog het woord נָשָׂא en als je dat omzet naar ons alfabet kom je op het woord “nasa/nasah” en dat betekent dan weer “to carry – to lift”

   Dussssssssss dan zou NASA nog altijd “to carry – to lift” betekenen, aangezien je NASA niet met SHA spelt, dat is toch echt wat anders. Maar boven alles geldt natuurlijk dat NASA gewoon een afkorting is van National Aeronautics and Space Administration

   5 likes
   • Grappig Roy, je leest alleen wat je wilt lezen. Als je het leest dan moet je het ook goed doen en het gehele artikel lezen en dan lees je ook de reden van de “sh” en dat er een verborgen bedoeling achter zit…zoals altijd weer duidelijk het geval is. Kijk naar het NASA logo met de tong vd serpent. Niets voor niets de “sssshh sound”.

    Not sure what the source is for this pic, but in the above case, the word is not pronounced “naSa” but rather “nâSHâʼ” (with the “sh” sound as opposed to the “s” sound). And indeed, Strong’s defines this word as: Strong’s # 5377 – naw-shaw’; a primitive root; to lead astray, i.e. (mentally) to delude, or (morally) to seduce:—beguile, deceive, × greatly, × utterly.

    Interestingly enough, the word is first introduced in Genesis 3:13…

    And the Lord God said unto the woman, What is this that thou hast done? And the woman said, The serpent beguiled me, and I did eat.

    The word “beguiled” in the KJV comes from this Hebrew word, which as seen above means “greatly deceived.” Eve was deceived by a נָחָשׁ (Hebrew: “nachash” translated as “serpent”). I created the following graphic early on in my investigations concerning NASA, and of course others have done similar renditions, noting the NASA “swoosh” looks an awful lot like a serpent tongue…

    In both cases (“nachash” – serpent and “nawshaw” – deceived) the Hebrew letter shin is pronounced with the “sh” sound because you will notice that there is a tiny dot above and to the right of the letter shin. This dot is what tells you how it is to be pronounced. When the dot is above and to the left of the shin (as in שָׂטָן which is the Hebrew word for Satan), it is pronounced with the “s” sound. Interestingly enough, there is a Hebrew word that is pronounced “nasa” and it is spelled the same way as “nawshaw” but with the dot over the top left of the shin:

    Ik zou zeggen kijk verder dan je neus lang is!

    7 likes
    • “Als je het leest dan moet je het ook goed doen en het gehele artikel lezen en dan lees je ook de reden van de “sh” en dat er een verborgen bedoeling achter zit…zoals altijd weer duidelijk het geval is. Kijk naar het NASA logo met de tong vd serpent. Niets voor niets de “sssshh sound”.”

     Dat had ik ook gelezen, maar wat een gel*l is dat zeg. Dat is echt speculeren met een hoofdletter S… Zo van, wat zal ik er omheen verzinnen zodat mijn verhaal zinnig lijkt..

     4 likes
 3. Sorry voor de typfouten, ik ben aan een nieuw toetsenbord toe..
  Wanneer je in het wereldje zit weet je dat je voor nauwkeurig beeld natuurlijk juist geen gopro moet kopen.. Die buigt het beeld..

  4 likes
  • Yep! idd zoals vrijwel alle commercieel verkrijgbare lenzen buigen ze het beeld zodanig dat het doet vermoeden dat de aarde een rond bolleke is. In min of meerdere mate doen alle lenzen dat en het heet abberatie (vervorming). Het blijkt dat zelfs door het aardmagnetisch veld -op een bepaalde hoogte- ook het beeld doet buigen voor je ogen. Dus dan blijft er maar 1 ding over en dat is meten! want meten is weten toch! rationele denkgeesten!
   Dan kom je uit bij de curvature chart dat gewoon overal op het net te downloaden is. Deze kaart berekend de afronding over een bepaalde afstand. Dus ons rondspinnende bolleke zou 45.000 km in diameter zijn. Daarmee kun je dus heel mooi een afronding over een bepaalde afstand berekenen.
   Dat is al gebeurd met de skyline van Chicago. Normaliter zou je over een afstand van 40 km deze skyline niet kunnen zien aan de andere kant van het water omdat met een rond aardbolleke theorie zou de afronding dus 450 meter onder het wateroppervlak liggen. Nu blijkt dat op een heldere dag telkens de skyline van Chicago gewoon te zien is aan de andere kant van het water op 40km afstand. Een bootverhuurder is hier bijna elke dag getuige van. Kijk de video zelf: https://www.youtube.com/watch?v=5tv4hyKx7Vs
   En nee het is geen mirage (fata morgana) spiegeling in het water zoals valselijk wordt beweerd op een nieuwsuitzending in de US. Dit is uiteraard om de leugen van het bolleke in stand te houden.
   En ja er zijn gelukkig ook nog een heleboel andere video’s zoals je rechts in de kolom kunt zien waar exact hetzelfde fenomeen te zien is.
   En ook kun je het zelf uitrekenen volgens de curvature chart wat ik dus zelf een aantal keer gedaan heb. Anders was ik er niet zo 100% zeker van. Je rekent gewoon via Google maps een bepaalde afstand uit (liefst minimaal een tiental km) van een hoge berg tot en met een vuurtoren oid. Je gaat op de berg staan en je kijkt op een heldere dag of je de vuurtoren kunt zien. Je zoekt uit hoe hoog de vuurtoren is en wat de werkelijke afstand vanaf de berg is. Je zult zien dat het niet mogelijk is om met een ronde bol theorie om de vuurtoren te zien.
   Meten is weten rationele geesten! Do the math! And do your research! ik ben al ruim 6 maanden alles aan het uitzoeken. Dat kunnen maar weinig van jullie hier zeggen!

   6 likes
   • Mijn hemel, je bent wel ver van het padje af vriend, maar liefst 6 maanden research, nou nou, en dan kom je zoals zovelen hier met “bewijs” van Youtube , ik heb er voor de grap naar gekeken, iemand die het niet eens is met de uitleg van een meteoroloog, en deze persoon is zelf geen meteoroloog, en jij volgt deze mensen die 15000 views hebben met hun revolutionaire kijk op van alles en nog wat.
    Ik hou me al meer dan 20 jaar bezig met van allerlei zaken en ik kan nog helemaal niks met zekerheid zeggen.
    Volgens mij kom jij nog maar net kijken want dit artikel ging over Mars en je raaskalkt iets over een muur bij Antarctica waar je waarschijnlijk nooit bent geweest en je gelooft in een platte aarde, heeft niks te maken met dit artikel maar je bent duidelijk doorgeslagen, na 20 jaar hoop ik dat je wat rustiger word als je keer op keer word teleurgesteld in theorieen waar je je oren naar hebt laten hangen, want dat zal gebeuren.
    Iedereen die hier post heeft grotendeels alles van internet qua “kennis” en jij bent daar ook één van, welcome to the club.
    Doe voorzichtig aan zal ik zeggen.

    6 likes
    • Eerst schoppen en trappen is erg typerend voor kortzichtige mensen zoals jij Emile. Je komt er wel joh! Ik zal aan je terugdenken zodra ook jij erachter gaat komen dat de aarde toch echt altijd plat is geweest en zal blijven. Om de feiten kun je nu eenmaal niet heen. Zoals eerder hier uitgelegd kun je het zelf nagaan met de curvature chart die overal te downloaden is. Diagonaal rond aardebolletje van 45.000 km en je weet de de afronding op een bepaalde afstand. Ik heb het al meerdere malen berekend en het blijft toch echt plat grote vriend! En ja er zijn zat mensen die het zelf ook gemeten hebben die op Youtube staan. Ook een bootverhuurder aan de overkant van het water bij Chicago ziet elke dag gewoon de skyline. Over een afstand van 40 km hoort de waterlijn met 450 meter af te lopen met de ronde bol theorie. Dus dat kan gewoon niet! En nee het is geen mirage. Als je daarin trapt dan ben je dus gewoon een wandelende zombie. Slaap lekker verder zou ik zeggen.

     6 likes
     • [ Over een afstand van 40 km hoort de waterlijn met 450 meter af te lopen ]

      Hoe kom je daaraan?
      De kromming op de grond bij 40 km is 125 meter en als je met ooghoogte van 2 meter rekent is het 95 meter.

      https://dizzib.github.io/earth/curve-calc/?d0=40&h0=2&unit=metric

      3 likes
     • “Hoe kom je daaraan?”

      Omdat ze nog in boeken lezen van de 19e eeuw…

      Ze komen ook steeds met het voorbeeld van Chicago, maar waar ze gewoon bewust overheen lezen dat deze opnames gemaakt zijn op hoogtes tot 50m. Dat staat nl. op de website van de maker zelf, die aangeeft waar hij zijn opnames heeft gemaakt.
      Opvallend is ook dat caro aangeeft dat het géén mirage is, maar welke atmosferisch effect doet dan de skyline van Chicago dansen. Je ziet de gebouwen heen en weer gaan, én korter en langer worden, ziende blind caro?
      En dan die 40km. Dat is natuurlijk wel heel dichtbij, als bedoeld wordt de opnames bij Saint Joseph, Michigan op maar 95km afstand, of bij het Grand Mere State Park op maar 90km afstand. Tja, en juist op die afstanden ziet men Chicago niet dagelijks…
      De fotograaf heet overigens Joshua Nowicki, en heeft o.a. opnames gemaakt vanaf het Whitcomb senior living community gebouw te 509 Ship street Saint Joseph Michigan.
      Ga maar even kijken met google streetview hoe hoog de toren is…

      2 likes
    • “Je gaat op de berg staan en je kijkt op een heldere dag of je de vuurtoren kunt zien. Je zoekt uit hoe hoog de vuurtoren is en wat de werkelijke afstand vanaf de berg is. Je zult zien dat het niet mogelijk is om met een ronde bol theorie om de vuurtoren te zien.”

     Je zegt het zelf al, je gaat op een berg staan. Als je op een berg staat kan je verder kijken.. Als je echt zo graag wilt rekenen, moet je ook rekenen vanaf hoe hoog je kijkt en niet alleen hoe hoog de vuurtoren is.. Hoe hoger je staat hoe verder je kan kijken, lijkt me logisch….

     5 likes
   • Ik kan me echt niet voorstellen, dat er mensen zijn, die zo dom zijn te denken, dat de aarde plat is. Het lijkt wel een 1 april grap. ONGELOOFLIJK en treurig tegelijk..

    3 likes
    • Dat komt omdat we allen zijn gebrainwashed, dus ook jij grote vriend StefanZ!!!

     Ik zou zeggen doe eens serieus je onderzoek en geef het een kans. Durf je eigen geloof eens in twijfel te trekken. De meesten durven het niet omdat het te confronterend is met waar ze in geloven. In de psychologie heet dit cognitieve dissonantie. Er is geen ruimte voor een andere mogelijkheid dan jouw eigen waarheid.

     De aarde is altijd plat geweest en zal het ook blijven. Zoals eerder aangegeven kun je dit zelf nagaan (met de curvature chart) en het is gewoonweg niet te debunken.

     Daarnaast zijn er tal van keiharde feitelijke bewijzen waar je gewoon niet omheen kunt.

     Begin voor de grap eens dit interview te kijken zonder vooringenomen te zijn. Ik vind dat hij heel kritisch alles uitlegt. Vrijwel alles komt aan bod waar je niet omheen kunt.
     https://www.youtube.com/watch?v=-RIBO7VB0VE

     Van daaruit kun je wat meer gaan onderzoeken zoals hoe en wat mbt de zon, maan en sterren en het firmament e.d. Doe het stap-voor-stap…

     En als je dat niet kan of durft dan zit je duidelijk nog in je programmatie van de matrix. Slaap dan gerust verder.

     4 likes
     • “Zoals eerder aangegeven kun je dit zelf nagaan (met de curvature chart) en het is gewoonweg niet te debunken.”

      Je weet dat deze begint vanaf 0cm? Dan kan je ook gaan testen hoever je kan zien, en wat je kan zien liggend op de grond, zittend, knielend, bukkend en rechtop. Maak daar zelf maar eens een mooi project van, en presenteer dat dan maar eens aan de wereld…

      2 likes
   • “Dus ons rondspinnende bolleke zou 45.000 km in diameter zijn. Daarmee kun je dus heel mooi een afronding over een bepaalde afstand berekenen.”

    De DIAMETER van de aarde is 6.371 km, de OMTREK is 40.074 (toch echt twee verschillende dingen)

    En dan komen we hier..

    https://dizzib.github.io/earth/curve-calc/?d0=40&h0=1.8288222384784198&unit=metric

    Als we jouw berekening van een skyline op 40 km afstand invoeren, vanaf ooghoogte van ongeveer 1m80, zou alles onder de 97 meter verborgen moeten zijn (niet 450 meter). De Gebouwen van de skyline van Chicago schommelen tussen de 100 en 450 meter hoogte. Conclusie vanaf 40 km zie je nog steeds de skyline van Chicago.

    Het leuke is de link van de video die je post bewijst alleen maar het feit dat de aarde rond is, als ze verder weg zijn zie je alleen de hogere gebouwen (zie 7.14) Als ze vervolgens dichterbij zijn, op 12 km afstand zie je ook de lagere gebouwen. (Zie 20 min)

    5 likes
   • Leuk dat jijzelf begint over abberatie, en dan blijkt ook dat jij iets hebt gelezen maar e. e. a. niet begrijpt. Verklaar eens de opnames vanaf de vaste camera’s richting de aarde, waarop kaarsrechte zonnepanelen te zien zijn, naast andereen kaarsrechte onderdelen van het ISS, met daarachtter een ronde aarde. Deze lens heeft dus duidelijk geen last van abberatie (specifiek: vertekening), en daarmee wordt aangetoond dat de aarde een ronde bal is. Wel maken de astronauten gebruik van een fisheye lens, bij hun EVA wandelingen, en dan zie je wel vertekenig van rechte lijnen. Dit is allemaal meetbaar en testbaar, in plaats van maar steeds lopen te liegen en bedriegen over feiten…

    2 likes
   • Dus alles wat we denken dat rond is , is eigenlijk. Plat !! Of was het rond maar is door een galactische vliegenmepper platgeslagen ! Of leven we een galactische snowglobe ? Als een hogere beschaving ermee gaat schudden , ervaren wij tsunami,s en aardbevingengen en sneeuwstormen ..sorry ik kan me hierin ook niet in vinden , maar we hebben allemaal wel een theorie over iets . Ik ben van het planet x nine theorie , elke gek zijn gebrek

    0 likes
 4. @ Frans, diep triest is het dat er geen onderzoek gedaan wordt en herhaalt wordt waar men mee geconditioneerd is..

  Laatst is er weer eens een Fransman solo rond de wereld gezeild.
  Dat kan natuurlijk nooit op een platte wereld in slechts 49 dagen.

  Flat Earth – Circumnavigation and Time Zones
  https://www.youtube.com/watch?v=GFv-1C4pMn4&t=18s

  @ Rich met zijn opmerking .
  De Aarde is zeker NIET plat. Kijk eens goed naar de beelden van de maanlandingen.

  Duidelijk is dat je de fake maanlandingen niet hebt bestudeerd.

  Denk eens goed na en bekijk de verhouding van de aarde tov de maan dan kom je tot de conclusie dat de SGI image die ze gegeven hebben van de aarde veel te klein is die zogenaamd van de maan gemaakt zijn.
  Kijk eens naar het springen van de Astronauten op de maan, dan kom je tot de conclusie dat de gegevens van de zwaartekracht wat volgens Nasa 1 /6 is op de maan dus ze zouden gigantisch hoog moeten kunnen springen etc etc ,niets klopt er van als je je erin verdiept..

  Je waarom geen camera op de maan die de aarde life filmt en waarom geen echte foto van de aarde in 2017 moet toch we duidelijk zijn..

  Ja beste Rich dit heb je op school geleerd en misschien op
  Tell a Vision gezien maar dat maakt het nog geen werkelijkheid.

  Bewijs graag, je herhaalt net als vele anderen wat je aangeleerd is en je geloofd wat je aangeeft in NASA.. Ik niet meer na onderzoek.

  @ Maarten ,Er zijn staalharde bewijzen genoeg dat de aarde rond is en rond de zon draait. Leve de wetenschap en leve de ESA (en NASA)

  Geef me 1 bewijs dan van die keiharde bewijzen !!
  En laat de curvature ofwel kromming van de aarde zien die al die de Flat earthers niet hebben kunnen vinden.

  Bewust hou ik het op een ding gericht omdat dit het belangrijkste is zodat de zaak duidelijk mag worden dat die niet te vinden is.
  En een kromming ofwel curvature hoort, waar we het allemaal wel over eens zijn bij een bolvorm.

  Dus onze aarde heeft geen kromming en de oude culturen hebben gewoon gelijk, de aarde is Vlak..
  Het is er simpelweg niet en er klopt werkelijk niets van wat er ons verteld is wat logisch is als je erachter komt dat we voorgelogen zijn en zelf op onderzoek gaat.
  Gelukkig dat er mensen zijn die experimenten gaan doen om te onderzoeken om achter de waarheid te komen dus vandaar dat er veel naar you tube verwezen wordt.

  Dus ja water is altijd level, wat ook de physics van water aangeeft.

  Dus een koe is geen mus en de aarde is geen spinnende bol die met duizelingwekkende snelheden door het universum raast.

  Ja ja de wetenschap, nou daar weten de meeste wel van dat die vaak het tegenovergestelde is van wat door hen beweert wordt en zeker wat de ex nazi,s nasa ons wijsgemaakt heeft, ofwel onwijs zijn we gemaakt dmv leugens en manipulatie van de werkelijkheid gewoon om ons te controleren en om ons dom te houden.

  4 likes
  • Beste V (en ook Caro)

   Heb jij enig idee waarom de zon in de zee zakt ‘s avonds (van uit Nederland bezien) en waarom je daarbij een rode gloed te zien krijgt? Dat komt door DE BOLLING van de Aarde. Dit is heel simpele (middelbare school) natuurkunde. De lichtsralen maken door de bolling van de Aarde een lange weg en krigen een Rood verschuiving. En nee, aan de andere kant van de wereld, Australie bijvoorbeeld, ga je niet op de kop lopen. Ik weet dat want ik heb er gewoond voor een deel van mijn studie microbiologie aan Sydney University. Dat je er niet afvalt komt door iets dat zwaartekracht heet. Heb je daar wel eens van gehoord? Daarnaast, heb je ooit gehoord van het aardmagnetischveld? Dit veld beschermd de Aarde tegen de schadelijke hoogenergetische zonnestralen (hoogenergetische deeltjes). Dit resulteert in een fenomeen dat Het Noorderlicht heet. Als de Aarde plat zou zijn (zoals jij kennelijk lijkt te denken) dan genereerd dit heel andere veldlijnen. Ook dit is weer simpele middelbare school natuurkunde. Dit kun je zeld vaststellen met een platte magneet, een bol magneet en ijzerschaafsel. Veel succes ermee. En V en Caro: ga eens naar school toe. Haal je “kennis” niet van youtube. Of is dat een te ingewikkeld concept, school??

   3 likes
   • Zelf onderzoeken ho maar he beste Rich!

    Doe eens je onderzoek. Durf eens te kijken hoe het werkelijk in elkaar zit. Zou het mogelijk zijn dat er een perspectief aan te pas komt..??? Denk het wel!
    https://www.youtube.com/watch?v=B8Uj0FgDP38

    “There are many factors that determine how we see the sun set. There is not just one answer. Atmosphere density, heat, refraction, anything that is an inch over your eye level and the way we perceive perspective.”
    https://www.youtube.com/watch?v=QdFA5mUmvWc

    5 likes
    • Ga eens zelf onderzoeken Caro i.p.v. joetoepjes te plaatsen die wanhopig van alles verzinnen om te verhullen dat de zon echt onder de horizon verdwijnt en niet achter een kaarsrechte (proest) wolkenformatie.

     Ga jij de volgende zon- of maansverduisteringen eens voorspellen van de komende 100 jaar, tot op de minuut en plaats op aarde.
     Kun je niet…, tenzij… je astronomie gaat studeren en de banen van de hemellichamen in een computermodelletje of klokwerkje stopt. Als die hemellichamen gewoon onder een stolpje hangen en die god schuift ze af en toe voor elkaar langs, hoe kunnen die astronomen dan exact weten wanneer dat gebeurt? Óf die god fluistert ze het in, óf die baanberekeningen van rond elkaar draaiende hemellichamen kloppen.

     Ga jij eens een stukkie de zee op varen op een heldere avond. En zie eerst de laagst kustlichtjes verdwijnen en dan die van de hoge bebouwing en tot slot die van de vuurtoren. Klim vervolgens in de 30 meter hoge mast en zie alle lichtjes weer verschijnen. Oh, vergeet niet je camera mee te nemen, heb je wat voor youtube.

     7 likes
    • Best caro. Kun je niet begrijpend lezen soms??? Ik ben wetenschapper, ik ben in Australie geweest, ik heb de maanpakken van de Nasa gezien. Ik ben bij lezingen geweest van astronauten. Ik ben amateur astronoom, en ben in het bezit van een behoorlijke telescoop. Dus hoezo geen onderzoek doen???

     Ga eens naar het strand toe en kijk wat er gebeurt met de zon.
     Ga een naar school toe, ga studeren en ga niet de grootstmogelijke onzin roeptoeteren.

     3 likes
    • Hoe de zon ondergaat:
     1. Niet van toepassing…
     2. Belazeren, liegen en bedriegen…
     Deze beelden zijn duidelijk overbelicht opgenomen. Daardoor lijkt het alsof de zon kleiner wordt, omdat de zon al veel groter is dan normaal. In werkelijkheid zit de schijf van de zon verscholen in het overbelichte deel.
     Met de juiste zonnefilter kan je de zonneschijf haarscherp zien, en zelfs de zonnevlekken…
     Zo gaat namelijk de zon daadwerkelijk onder, aan de Nederlandse kust:
     https://youtu.be/NLvEoFLAfAA?t=199
     Waar is het onderste stukje van de zon gebleven, caro.
     3. Niet van toepassing.

     1 likes
  • Beste V: jij bent zo te lezen ook zo’n figuur die denkt dat de maanlandingen fake zijn? In scene gezet door de Nasa? Well I have news for you….. De maan landingen zijn wel degelijk gebeurt. Jouw opmerking over de zwaartekracht op de maan betreft. Heb jij wel enig idee hoe veel zo’n maanpak weegt? Op aarde zou je daarmee niet kunnn springen. En al helemaal niet kunnen huppelen. Ga eens naar de Nasa toe, ga die pakken eens met eigen ogen bekijken. In plaats van achter je pc de meest onzinnige opmerkingen te maken.

   Maarja, reli figuren zoals jij hebben maar 1 waarheid. Het sprookje,, zonder ook maar een microscopisch spoortje van bewijs, dat oit bedacht is door oude mannetjes. Wat dat betrerft zal de efteling, en dan met name het sprookjesbos, wel een heel whalhalla voor je zijn. Ga eens naar school toe en neem eens echte kennis op. Wetenschappelijke kennis, waar echt onderzoek naar is gedaan en waar bewijzen voor bestaan.

   1 likes
   • Je kunt niet eens landen op de maan!

    Flat Earth Flat Moon
    https://www.youtube.com/watch?v=fH7BjIzXWOg

    Een goede aannemelijke theorie is: “that stars are bioluminescense of aquatic organisms in the water above”.
    https://www.youtube.com/watch?v=q1x0v3NBhEw

    Vooral hier kun je dat goed zien. Sterren schitteren in het water.
    https://www.youtube.com/watch?v=afjcaJpMWyc

    Flat Earth and the Real Stars
    https://www.youtube.com/watch?v=hdNFo5eWf9g

    Ik zou zeggen doe eens serieus je onderzoek en geef het een kans. Durf je eigen geloof eens in twijfel te trekken. De meesten durven het niet omdat het te confronterend is met waar ze in geloven. In de psychologie heet dit cognitieve dissonantie. Er is geen ruimte voor een andere mogelijkheid dan jouw eigen waarheid.

    De aarde is altijd plat geweest en zal het ook blijven. Zoals eerder aangegeven kun je dit zelf nagaan (met de curvature chart) en het is gewoonweg niet te debunken.

    Daarnaast zijn er tal van keiharde feitelijke bewijzen waar je gewoon niet omheen kunt.

    Begin voor de grap eens dit interview te kijken zonder vooringenomen te zijn. Ik vind dat hij heel kritisch alles uitlegt. Vrijwel alles komt aan bod waar je niet omheen kunt.
    https://www.youtube.com/watch?v=-RIBO7VB0VE

    Van daaruit kun je wat meer gaan onderzoeken zoals hoe en wat mbt de zon, maan en sterren en het firmament e.d. Doe het stap-voor-stap…

    En als je dat niet kan of durft dan zit je duidelijk nog in je programmatie van de matrix. Slaap dan gerust verder.

    5 likes
   • Sprookjes ja beste Rich, daar ben ik het mee eens wat ze ons hebben wijsgemaakt en de maanlandingen zijn een scam en de Globe is een RELIGIE !

    Treurig dat mensen het bedrog van de maanlandingen niet eens kunnen zien en wat een toeval dat al de tapes verdwenen zijn van de eerste maanlanding.

    Willem Drees kreeg een stuk maansteen dit kan dus niet echt zijn en wat blijkt?!

    http://www.nu.nl/opmerkelijk/2070168/maansteen-rijksmuseum-blijkt-hout.html

    Moon Landing Hoax ( William Cooper 1995 )
    https://www.youtube.com/watch?v=EPOPTAH25Jw

    De maanlandingen zijn in scene gezet om ons een valse afbeelding te geven van de ronde Globe waar daarom niet 1 bewijs voor gevonden kan worden en alles wijst naar een totale andere realiteit waar vele van aan het ontwaken zijn.

    3 likes
  • Je snapt blijkbaar nis van zeilen V, 49 dagen…

   5 likes
  • waarom draait het water op het noordelijk halfrond rechtsom de gootsteen in en waarom draait het op het zuidelijk halfrond linksom de gootsteen in? Misschien omdat de aarde rond is en de draaiing dan overeenkomt met elkaar! Dat gaat niet op een platte aarde.

   1 likes
 5. af en toe vraag ik me af, of die Flat earthers hun ‘onzin’ hier neerplempen om de reacties uit te lokken.

  8 likes
  • Nee Emka, de mensen zijn massaal aan het ontwaken dus wat al meerdere malen gezegd is, doe je onderzoek door alleen al de informatie die gegeven is in dit topic te bestuderen dan kom je niet meer met opmerkingen als deze.

   Jeffrey Grub zit met smart te wachten op en wetenschapper die een debat met hem aandurft maar niemand durft het aan..

   Rara hoe kan dat..

   Jeffrey Grupp ~ Session 1 [Flat Earth]https://www.youtube.com/watch?v=O3x_YtFRXGM&t=147s

   6 likes
   • En ook jij verwijst naar een filmpje van twee gasten die alles overboord willen gooien wat er is omdat “ze” het er niet mee eens zijn.
    Daarom worden mensen als jullie nooit serieus genomen, dat eeuwige verwijzen naar youtube voor de waarheid terwijl het “gesprek” tussen die twee gasten niks verduidelijkt en alleen maar een theorie is en niks staaft.
    Je kan duidelijk zien wie nog maar net begint met onzin lezen en degene die al jaren verder zijn en ook net zoals jou keer op keer en uren en uren aan onzin hebben zitten lezen/kijken erachter komen dat je eigenlijk niks zeker weet, it happend to me !! maar de standvastigheid van sommigen in hun eigen gecreeerde wereldje is soms wel heel beanstigend en radicaal, eigenlijk hetzelfde als elke religie waarbij een gelovige zegt, dat wat mijn boek zegt is het enige juiste en alle anders denkenden zitten er naast.
    Word niet radicaal maar blijf gematigd want:
    Who is more foolish ?, the fool himself or the fools who follow the fool.
    Een wijs man zei dat, Obi Wan Kenobi !!

    4 likes
    • Emile geef me 1 keihard bewijs voor de globe !!

     Het onderstaande is echt een feit en dat heb jij nog niet door en met bewijs komen kun je niet dwz je geloofd dat je op een bol leeft waar geen curvature op te vinden is, bijzonder doordacht moet ik zeggen.

     “It’s easier to fool people than to convince them that they have been fooled.

     4 likes
   • De mensen ontwaken? Youtube-onderzoekers die zichzelf promoveren tot wetenschappers, bedoel je.Te lachwekkend voor woorden. Vermakelijke onzin, als je het een beeje positief bekijkt. Dit jaar komt Niburu echt! Zo niet, komt ie volgend jaar. En het heelal hangt vol met miljarden grote en kleine pannenkoekjes. Pffff….

    5 likes
   • Wel typisch. Door “gebeurtenissen” na een verkeersongeluk is hij christen geworden, en toevallig kwam hij ook nog eens de platte aarde tegen, en hoe typisch is het dat jij een link publiceert, net voor die verklaring. Iets van suggestief?

    1 likes
  • Zijn gewoon trollen..

   6 likes
 6. Caro, neem eens op tijd je medicijnen in,en beterschap gewenst.

  1 likes
  • Caro we zijn geconditioneerd in ons denken dus het is begrijpelijk dat je zo reageert en volkomen normaal.
   Schokkend is de waarheid op zeker, MITS JE HET BESTUDEERD om zo uit je conditionering te komen..

   http://www.deaardsewaarheid.com

   1 likes
   • -V- en Caro ik heb de waarheid gevonden, jullie hebben gelijk!!!
    Ik heb er nachten van wakker gelegen maar ineens werd mij de waarheid geopenbaard.
    Het bewijs dat de aarde plat is en nooit een bol kan zijn is zo simpel dat we er met ons allen gewoon overheen kijken.
    Als de aarde een bol zou zijn zouden de mensen aan de andere kant van ons op hun kop lopen!
    Nou, zeg nou zelf dat kan toch niet!
    Dus… moet de aarde wel plat zijn.
    Dank voor jullie doorzettingsvermogen om ons dit duidelijk te maken.
    Vriendelijke groet.
    Herman

    4 likes
    • Beste Herman, ik heb als kind dit nooit kunnen begrijpen en het klopte voor mijn gevoel gewoon ook helemaal niet dat je aan de onderkant van de globe op zijn kop loopt ?!
     Dit heeft iedereen voor waarheid aangenomen omdat het ons verteld is en we worden nu eenmaal op alle fronten geconditioneerd en iedereen heeft dit als waarheid aangenomen omdat we gewoon ter goede trouw zijn.
     De meeste mensen kunnen helaas niet voor zichzelf denken.
     Mijn onderbuik gevoel gaf het al aan
     en helaas geloven de meeste mensen in hetgeen hen verteld wordt dat de mensen aan de andere kant van de wereld dat ze op hun kop lopen.
     En stel je voor aan de zijkant van de aarde hoe belachelijk dit is als je erover nadenkt en het klinkt ook zo logisch, niet dus.

     Ja natuurlijk zijn de Flat earthers gek en dom om te denken dat : up is up en down is down..

     Veel succes met je reis in de echte realiteit, we zijn speciaal en het leven is sacred en uiteraard ie er een intelligent design ofwel een creator vandaar dat de psychopaten wetenschap alles heeft gedaan om dit voor ons te verbergen voor ons want dit is cruciaal voor de manipulatie van de mensheid..

     4 likes
     • Ten eerste: The enemies gate is DOWN!
      Ten tweede: ik bespeur een hint van sarcasme in de post boven je. Like OHMYGOD!
      Ten derde: Jij gelooft ook wat andere mensen jou vertellen. namelijk je mede flatearthers

      en ten vierde: Als alles bestaat nu tegelijkertijd… dan bestaat er ook een platte aarde in een andere realiteit. Zijn er nog meer dingen in deze wereld die je echt niet te begrijpen vind? Misschien sta je wel op het punt over te gaan in een realiteit die beter bij jou past. Waarom je vast zit op deze ronde aarde weet ik niet.

      en focking hell ten vijfde we weten nu wel dat jullie geloven dat de aarde plat is! Jullie zijn nog erger dan jehova getuigen daar kan ik tenminste een goed gesprek mee houden maar jullie KAPEN ALLE DISCUSSIE WEG! Hebben jullie niet in de gaten hoe ver verwijdert jullie zijn met de gedachten gang van round earthers? Het is niet compatibel. het is alleen hoogstens irritant!

      Wat heeft het voor een nut om te weten dat de aarde plat is als dat al zo zou zijn? Waarom gaan particuliere bedrijven nog de ruimte in als dat niet kan? Geen goed business plan mijns inziens

      En WAAROM is dit belangrijker dan een westers complot om oorlog te gaan voeren met Rusland?

      Of .. is het om de aandacht af te leiden? Weet je wat ok. prima de aarde is plat. fijn. dank je. Laat mij dan lekker geloven in sprookjes dat mensen zogenaamd de ruimte in gaan. Iedereen wil wel eens een lekker boek lezen toch? of ben jij zo iemand die graag iedereens dromen wil afnemen en depressief maken en de grond in stompen? dat alles wat ze hebben gelooft opeens niet waar is? Wat is het nut? Waarom is dit belangrijker dan bijvoorbeeld waakzaam te zijn dat het stomme westen niet nog meer vreemde dingen uithaalt zoals onder de nagels komen van Putin en een 3e wereld oorlog te laten ontstaan? WAT IS HET NUT? Ik geloof niet dat het puur uit informatieve drang is. het is obsessief je mening aan een ander opdringen. Dat heeft de kerk vroeger genoeg gedaan. Wil je je daar mee vergelijken?

      4 likes
     • Dus als ik dit goed begrijp als ik een rechte lijn loop , dan flikker ik eraf of ik loop tegen een muur aan . ( vandaar het gezegde , ik loop tegen een muur aan ) En hoe zit het met zwaartekracht ? Draait onze platte schijf ?
      Hoe snel draait de pannenkoek dan ? Ik denk niet snel , want anders zitten we allemaal tegen de wand aangeslingerd …

      2 likes
     • BESTE -V-,
      Ik moet erg lachen om de gretigheid waarop je op mijn schrijven reageert en totaal voorbij gaat aan de achterliggend intentie.
      Natuurlijk, iemand die het ‘platte aarde’ idee steunt wordt onmiddellijk welkom door jullie geheten en binnen gehaald.
      Maar het toont hoe kortzichtig en naïef jullie zijn.
      Het moge duidelijk zijn dat mijn schrijven een sarcastische intentie had.
      Ik geloof geen bal van wat jullie beweren.
      Jullie zijn zelfs in staat te beweren dat atomen en moleculen ook schijfjes zijn 🙂
      Ooit ontdekt/geleerd dat de structuur van het ‘Groote’ gelijk is aan de structuur van het ‘kleine’?
      En ‘zo boven zo beneden/zo buiten zo binnen’.
      Wel daar heb je het antwoord op de vraag of de aarde plus planeten, sterren plat of bolvormig zijn.
      Vriendelijke groet
      Herman

      2 likes
   • Praat geen onzin -V-. De aarde is zo rond als een ronde bol…
    Overigens heb ik van jou nog nooit een antwoord gehad op mijn vragen…

    7 likes
 7. Sorry moet Louis zijn.

  14 miljoen you tube over flat earth is niet voor niets !!

  3 likes
  • Laatst is er weer eens een Fransman solo rond de wereld gezeild.
   Dat betekent dat je afzakt naar Zuid-Afrika en dan oostwaarts zo dicht mogelijk langs Antarctica richting Nieuw-Zeeland en zo dicht mogelijk langs Antarctica naar Kaap Hoorn op zuid Amerika weer terug naar Europa zeilt.

   Dat kan natuurlijk nooit op een platte wereld in slechts 49 dagen.
   Wel geweldig dus dat NASA blijkbaar dat ook goed weet te manipuleren door gewoon twee exacte kopieën van die boot langs Nieuw-Zeeland en Kaap Hoorn te laten zeilen, want hij moet natuurlijk wel gezien worden. Dan ook nog het radioverkeer regelen alsof hij daar ter plekke is terwijl hij in werkelijkheid aan het bier zit op een Zuid-Afrikaans strand, wachtend tot hij weer omhoog naar Europa kan gaan zeilen.

   Dat schijnt ook gedaan te worden met grotere schepen met wel 20 passagiers of zo. Hoe ze die allemaal het stilzwijgen weten op te leggen… ik weet het niet, maar petje af voor de almachtige NASA!

   12 likes
  • Oh, hier nog even een kaartje van de zeilroute rond de wereld, het oog wil ook wat.
   http://earthobservatory.nasa.gov/Features/Cheyenne/Images/cheyenne_route.gif

   9 likes
 8. He Rob , ik had je al gemist.

  Jij gaat ons nu de kromming ofwel de Curvature van de aarde laten zien, ben benieuwd waar je mee komt.

  4 likes
 9. Rob ter Horst

  Omdat ze nog in boeken lezen van de 19e eeuw…

  Ze komen ook steeds met het voorbeeld van Chicago, maar waar ze gewoon bewust overheen lezen dat deze opnames gemaakt zijn op hoogtes tot 50m

  Rob ter Horst, je zit weer te raaskallen er zijn vele andere opnames van de Chicago skyline gewoon vanaf de grond kun je dit zien.

  Jij weet dondersgoed dat er meerdere opnames zijn van de Chicago skyline en het is algemeen bekend dat dit gewoon bij een heldere dag te zien is.
  Er is al eerder aangegeven dat Rob Sciba dit bewijst door er met een boot heen te varen.
  Er zijn afstanden op aarde OVER WATER TE ZIEN die over de 100 mile zijn bij een heldere dag.
  Dus het water kromt niet op deze afstand, waar gaat dit dan wel gebeuren beste globe liefhebbers?!
  En snappen jullie nou echt niet dat die curvature chart daarom een hoax is die past in de waslijst van meerdere zaken die bij nader inzien gewoon helemaal onjuist zijn zoals die ons gegeven zijn.

  Dus ophouden met die bewuste misleiding Rob en hier niet meer mee aankomen !!

  Ik weet dat je begrijpt Rob ter Horst dat als hij camera opnames maakt in een boot om te bewijzen dat het geen mirage is dat jou 50 meter hoogte irrelevant is en dat weet jij dondersgoed!

  En dan ons misleiders noemen die gewoon de waarheid aan willen tonen, schaam je !!
  Je kunt nog niet eens met 1 keihard bewijs komen van de dat de aarde een Globe is omdat en geen enkel aantoonbaar bewijs voor is, ja zo simpel is het !!!!

  Ik hoop jou ooit nog eens recht in jou ogen aan te kijken Rob ter Horst !!!

  THE FLAT EARTH – Analyzing results of Rob Skiba’s “Chicago Skyline – It’s Not a Mirage” experiment
  https://www.youtube.com/watch?v=zKJF3DHxlL0

  1 likes
  • [ Er zijn afstanden op aarde OVER WATER TE ZIEN die over de 100 mile zijn bij een heldere dag. ]

   Als jij op het strand van Zuid Holland enigszins naar het noordwesten kijkt ligt daar op 160 km = 100 mijl de kust van het VK. Dat is nog NOOIT vanaf ons strand gezien bij welke heldere dag dan ook. Dat kan ook niet want op ooghoogte op het strand ligt de Engelse kust 1900 meter lager.
   Ook als je in een hoog gebouw op de duinen op 50 meter hoogte gaat kijken zie je nog steeds niks, wand de Engelse kust ligt dan nog steeds 1400 meter lager dan de horizon.

   Wat zou de tweede wereldoorlog toch anders geweest zijn als je wel 160km ver kon zien. Dan hadden de Engelsen gewoon op heldere nachten krachtige lichtsignalen kunnen geven naar het Nederlandse verzet, en de Duitsers hadden niets daartegen kunnen doen.
   Bommenwerpers richting Duitsland vlogen laag boven het water zodat ze zo lang mogelijk achter de horizon onzichtbaar waren voor de Duitse Radar.

   8 likes
  • ” Er is al eerder aangegeven dat Rob Sciba dit bewijst door er met een boot heen te varen.”

   Zoals eerder gezegd, vanaf 40 mile (03.17) zie je alleen het bovenste gedeelte van de skyline en dat is niet zo gek, want vanaf 40 mile en zeg maar 2 m ooghoogte (inclusief boot) zou alles boven de 270 meter zichtbaar zijn. Er zijn al zeker 7 gebouwen die hoger zijn dan die 270 meter. Het hoogste gebouw is rond de 450 meter dus het is niet zo gek dat je daar het bovenste deel van ziet.. Dat filmpje is dus zeker geen bewijs van een platte aarde, het bewijst juist het tegendeel…

   Bij de eerste reactie van DinduNuffin onderaan het youtube filmpje die caro deelde wordt het heel netjes uitgelegd.

   Dus V, een quote van jezelf..

   “Dus ophouden met die bewuste misleiding”

   “Je kunt nog niet eens met 1 keihard bewijs komen van de dat de aarde een Globe is omdat en geen enkel aantoonbaar bewijs voor is, ja zo simpel is het !!!!”

   Het bewijs lever je zelf al aan met het filmpje van Rob Sciba, wat een grap…

   3 likes
  • Laat zien die opname’s van de boulevard van Chicago op 10, 20, 30, 40, 50, 60 ,70, 80 en 90km afstand, beste -V-. Er zijn inderdaad genoeg andere foto’s van Chicago, maar allemaal laten ze per verschillende afstand een verschillende skyline zien, en pas binnen de paar kilometer afstand de boulevard. Dus laat ze zien, beste -V-…

   2 likes
  • “Ik weet dat je begrijpt Rob ter Horst dat als hij camera opnames maakt in een boot om te bewijzen dat het geen mirage is dat jou 50 meter hoogte irrelevant is en dat weet jij dondersgoed!”

   En weer ben jij de boel aan het bedonderen, -V-, en dat doet Rob Skiba ook.
   Rob Skiba begint zijn boottocht niet in Saint Joseph op 60 mijl (95km) afstand, maar gemakshalve op 40 mijl (64km) afstand. Hij weet namelijk dat hij geen kans maakt te bewijzen dat de aarde plat is, juist omdat vanaf Saint Joseph Chicago niet elke dag te zien is, zelfs niet op de top van een duin of gebouw, dus kiest hij gemakshalve maar voor een veel kleinere afstand (is hij zeker van zijn zaak), en daarmee valt hij door de boot, niet alleen omdat hij het niet wetenschappelijk benaderd, maar ook omdat hij met zijn opname aantoont dat de aarde rond is, want zodra Chicago zichtbaar wordt is dat van bovenaf de top van de skyline, en niet gelijk van zeeniveau, en je met afnemende afstand tot Chicago steeds meer van de lager gelegen skyline gaat zien, want ga je op een ronde aarde naar iets toe, dan is het laatste wat je ziet het laagst gelegen deel, en ga je ervan weg is dat het eerste wat verdwijnd.
   Dus stop maar met misleiden, liegen en bedriegen.

   1 likes
  • Ik heb een open geest en wil een heel end meegaan in de conclusies dat de aarde anders van vorm en inhoud is dan ons jaren is ingeprent. Welke reden is er dan om de platte aarde te ontkennen. Zou het niet juist de ontdekking van alle tijden zijn.

   Maw welk voordeel heeft de Elite bij het denken in een bol.

   Ik snap werkelijk niet welk voor deel er zou zijn. Zou het overigens prachtig vinden hoor als daadwerkelijk vastgesteld wordt dat wij het mis hebben.

   Ik wil het graag geloven, argumenten en zogenoemde feiten is er voor beide. Blijft mij de vraag waarom in godesnaam blijven wij het dan ontkennen, waar zit ons voordeel?

   0 likes
 10. Zucht. Hou eens op met dit soort onzin berichten.

  14 likes
 11. Roy is dit het enige waar je mee kunt komen ?
  Als je een vlo op een luchtballon zou zetten zou hij ook geen curvature zien, maar een luchtballon is wel degelijk rond..

  De gegeven curvature van de aarde die nergens terug te vinden is voor 16 km al 20 meter dus kom niet met vergelijkingen waar je niets mee kunt en onzinnig zijn.

  Het is er niet de curvature vandaar dat de Flat earth nooit meer overgaat en geen psyop is, simpel logisch verstand gebruiken, onderzoek doen en een open mind is vereist om achter de waarheid te komen..

  De waarheid is in het belang van iedereen die een betere wereld wil.

  6 likes
 12. Wat lees ik hier een enorme onzin. “De Aarde is plat”. “De Nasa vindt een ufo EN aliens maar rijdt even later gewoon weer weg met het karretje? Natuurlijk, zou ik ook doen bij de vondst van de eeuw. Het bovenstaande “nieuws” is puur fake. Als er nog leven op mars te vinden is dan is dit microbiologisch, en zit het in de grond. Dit lijkt overigens afdoende aangetoond te zijn middels het Labeled Release Exeriment van de Viking lander uit 1976. (Ook Nasa)

  De Aarde is zeker NIET plat. Kijk eens goed naar de beelden van de maanlandingen. Daar zie je een opkomende Aarde. En zo rond als wat! Je kunt natuurlijk ook volhouden dat alle astronauten, van de mensen die op de maan hebben gewandeld tot aan Andre Kuijpers toe liegen. Maar dat slaat helemaal nergens op.

  Ja er is zeker leven buiten de Aarde. Het heelal is te groot en er zijn simpelweg te veel sterren en planeten zodat statistiisch een kans >1 heeft op de aanwezigheid van leven.

  En voor sommige hier, ga eens naar schoool en laat je onderwijzen. Wie weet steek je er nog wat fundamentele kennis van op. En anders, laat je opnemen in een inrichting want je bent dan niet geschikt om los buiten te lopen.

  6 likes
  • En op school vertellen je ze wel de waarheid ? Ze moeten leren rekenen en schrijven , dat is belangrijk . de rest van de opleiding is hun leven voorbereiden om slaaf te zijn van het systeem . Een hoop archeologische bevinding kloppen gewoon niet .

   1 likes
   • Welke archeologische bevindingen kloppen dan niet.

    3 likes
    • Dat de piramides niet door de Egyptenaren zijn gebouwd , reuze skeletten !! De Babyloniërs hebben de astronomie en wiskunde ontdekt !! Volgens de kleitabletten waren dat de Sumariers met hulp van de Anunaki .. We worden bewust ACHTERLIJK gemaakt !! Buitenaards leven is hier allang geweest , Of hande ze vroeger ook zo,n behoefde om een een syfy in een grot te tekenen …

     0 likes
     • @Pascal: Welke “reuze skeletten”? Waar zij die te vinden dan volgens jou? Nergens in musea in ieder geval. Kom met wetenschappelijk bewijs, en geen youtube filmpje van dubieus allooi.

      Welke pyramides zijn niet door de egyptenaren gebouwd? Ben jij zelf er zelf wel eens wezen kijken? Ik wel. En ik kan je zeggen dat op Gizeh na de pyramides door dezelfde opeenvolgende cultuur in egypte is gemaakt. Gizeh lijkt een uitzondering hierop. De bouwstijl op het plateu is signifikant anders dan welk gebouw (tempels, pyramides) in Egypte. De grote van de gebruikte stenen (o.a. binnen in de grote pyramide, zoals de grote gallerij en de koningskamer, ook aanwezig bij de tempels die op het plateau staan, maar ook het afwezig zijn van inscripties. Daarnaast is er zeer duidelijk watererosie en wind erosie te zien op de Shpinx naast de pyramides. De water erosie laat een patroon zien waarbij het water van boven naar beneden is gekomen. We hebben het hier dus niet over het overstromen van de Nijl maar het patroon laat duidelijke regen erosie zien. Dergelijke patronen zijn ook zichtbaar in de vulkanen in Frankrijk (Auverne). Het gehele Gyzeh plateau hoeft helemaal niets met ET’s van doen te hebben, maar wel met een nog onbekende menselijke cultuur rond 10.000 jaar geleden. Zie ook de bouwstijl van de tempels in Gobekli Tepe in Turkije welke zo’n 12.000 jaar oud zijn.

      Die kleitabletten van de Soemeriers zijn “vertaald” door de heer Sitchen. Alleen heeft deze heer er een beetje vrije vertaling op na gehouden. De Annunaki, en Nibiru, wel ze bestaan niet. Jouw wereldbeeld stort nu vast in, maar het is wel de waarheid. Wat wel interessant is zijn de astronomische, wiskundige en medische kennis die de Soemeriers bezaten. Ook de opkomst van deze cultuur is nog in het duister gehuld. Maar dat betent niet dat dit een direct bewijs is voor buitenaardse interventie. Daar is geen enkel bewijs voor bij de Soemeriers.

      En dan dit: “” We worden bewust achterlijk gemaakt”. Door wie dan wel? Wie zijn die ZE dan wel? Dat jij bepaalde zaken niet weet, wil niet zeggen dat iedereen die zaken niet weet.

      We weten nog relatief weinig over onze eigen prehistorie. Steeds weer worden er fantastische ontdekkingen (zoals Gobelki Tepe, ‘s wereld oudste tempel (12.000 jaar oud) in Turkije) gedaan.

      Is de Aarde bezocht door ET’s? Statistisch gezien is die kans 100%. Maar als iets statistisch 100% kans heeft, betekent dat nog niet dat het ook daadwerkelijk gebeurt. Persoonlijk denk ik dat de Aarde wel degelijk bezocht is in het verleden, maar ook in het heden. Daar zijn wel wat aanwijzingen voor.

      1 likes
 13. Russische media die zich met zo’n bericht op de NASA baseren: Yeah, right. Next.

  6 likes
 14. Hoe zit het dan met die satellieten rondom de aarde? Of draaien ze gewoon cirkeltjes boven een platte schijf? Of bestaan er geen satellieten en is alles eigenlijk gewoon verbonden met onzichtbare kabels?

  Neen. Ik geraak niet overtuigd overdat theorietje van de vlakke schijf. Ik ben te gehersenspoeld, zeg maar. De gevestigde wetenschap en technologieën is overtuigender dan een theorietje (hoe mooi het ook is beschreven) en elke maand ontdekt men iets nieuws dat ons dichter brengt met betere inzichten.

  1 likes
  • Hoe is het is Hemelsnaam mogelijk dat we met een snelheid van 1600 km per uur wat sneller is dan het geluid ronddraaien en we daar ook nog eens niets van merken ?!

   Ant= Dat doen we niet want de aarde staat gewoon stil en Polaris bewijst dat absoluut dat het onmogelijk is om op verschillende plaatsen in de N hemisphere de startrail rond Polaris te zien.

   Absoluut de nail in de Coffin beste mensen en anders maak er maar een model van als het nog niet duidelijk is , 15 min in video..

   Santos Bonacci on Sage of Quay Radio – Syncretism, Astrology, Flat Earth and Geocentrism

   https://www.youtube.com/watch?v=lp1XL6jv2kY&t=1367s

   Wat je in de praktijk ook al gezien hebt en in de toekomst ongetwijfeld gaat zien is dat dit onderwerp de Flat Earth alleen maar zal groeien omdat het simpelweg de waarheid is..

   1 likes
   • [ Hoe is het is Hemelsnaam mogelijk dat we met een snelheid van 1600 km per uur wat sneller is dan het geluid ronddraaien en we daar ook nog eens niets van merken ?! ]
    Wat wil je daarvan merken dan?
    Als je met een Concorde 1600km/u vliegt merk je daar ook niets van. De lucht om je heen en de mensen om je heen en het vliegtuig gaan allemaal netjes tegelijk met 1600km/u vooruit. Als je de gordijntjes of je ogen dichtdoet kun je ook niet vertellen of je beweegt. Het is net alsof je in een lawaaiig hokje zit

    Dus in die cabine staat alles ten opzichte van elkaar stil. Je kunt ook gewoon met elkaar spreken. Zo is het op de aarde ook, alles om je heen beweegt door de aardrotatie en de draaiing van de aarde rond de zon en het zonnestelsel binnen de Melkweg. Maar hier op aarde staat ten opzichte van elkaar alles vrijwel stil.

    6 likes
 15. Nou jongelui, Ik ben de uitdaging maar eens aangegaan en heb youtube eens op de chromecast aangezet om alle linkjes maar eens voorbij te laten komen.. Vanaf de bank een paar uurtjes zitten kijken naar het zogenaamde debunken van de rondheid van moeder aarde en ik moet zeggen zeggen: Ik ben nog steeds geen millimeter dichter bij enige vorm van platheid overtuiging.

  Mijn haren gingen overeind staan bij allerlei ‘vastgelegde’ leviatie gebeurtenissen (om aan te tonen dat zwaartekracht gemanipuleerd kan worden) en heel veel berekeningen zijn op zijn minst creatief te noemen..wel leuk gevonden soms. En soms gebaseerd op hilarische aannames.

  Het gaat fout op de onwetendheid van mensen die aannemen dat zij zich te kunnen vergelijken met jaren van research door heel veel verschillende mensen met verschillende expertises in verschillende jaartallen. Daar kun je niet zo makkelijk tegenop, als je perse als een wedstrijd wilt zien,..en daarbij zou dit betekenen dat het percentage wetenschappers uit onze samenleving corrupt is en moet weten van het grote geheim.. larie koek.

  Sommige commentatoren zijn zich niet bewust van samenwerkende krachten (centrifugaal krachten/zwaartekracht > meedraaien van alles op aarde bv. Of de lenswerking van verschillende temperaturen luchtlagen.

  Daarbij wordt een achterhaalde, en dus inderdaad niet kloppende theorie dan weer zo ver uitgemolken dat het lijkt of bv een NASA alles fout doet. Ook, of juist, een bedrijf als NASA kan de fout ingaan en heeft er belang bij dit daarna niet aan de grote klok te willen hangen.. Principieel fout maar de realiteit voor de meeste bedrijven welke afhankelijk zijn van overheid subsidies.

  Bepaalde mensen hier klampen zich vast aan een interessante theorie en geven de mensen ‘tegen’ de schuld van hun onbuigbaarheid.. kijk eens in de spiegel zou ik zeggen. Het is gewoon suggestief leesvoer zoals een holle aarde en er zijn altijd weer een aantal stampijmakers die zich hier graag met hart en ziel instrorten.. Er zijn momenteel belangrijkere zaken waarvan we ons bewust moeten zijn.. Pijn en leed bijvoorbeeld; dat moet nog steeds de wereld uit! En de wereld heeft een schoonmaakbeurt nodig waaraan alle 7(?) miljard inwoners deel zouden moeten nemen.

  3 likes
  • [ Het gaat fout op de onwetendheid van mensen die aannemen dat zij zich te kunnen vergelijken met jaren van research door heel veel verschillende mensen met verschillende expertises in verschillende jaartallen. Daar kun je niet zo makkelijk tegenop, als je perse als een wedstrijd wilt zien,..en daarbij zou dit betekenen dat het percentage wetenschappers uit onze samenleving corrupt is en moet weten van het grote geheim.. larie koek. ]

   Ik dacht even dat het over vaccinatie ging, of over chemtrails, of over 9/11, of over…
   Het punt is dat het intellect bij sommigen wordt verslagen door wantrouwen. Vervolgens wordt het intellect ingezet om het wantrouwen te onderbouwen. Vandaar dat er uren video’s en meters boeken te vinden zijn over vaccinatie, platte aarde, holle aarde en zo voorts. Het zijn geen domme mensen, alleen hun wantrouwen stuurt hun intellect.

   5 likes
 16. Students Find The Curvature of Earth in a Go Pro Fish Eye Lens

  https://www.youtube.com/watch?v=nwlHduNoPO8&t=530s

  AL IS DE LEUGEN NOG ZO SNEL, HET LOGISCH VERSTAND EN DE WAARHEID ACHTERHAALT HET WEL.

  7 likes
 17. ALTIJD SLECHTE FOTOS. EXTREME HIGH TEC SPULLEN MET EEN CAMERA VAN VOOD DE OORLOG ??

  6 likes
 18. De Aarde is plat .. giechel .. oké!!! … hebben ze pilletjes voor hoor, mensen.

  6 likes
 19. (Jaja… de aarde is plat. ─En de mensen die geloven dat de wereld bolvormig is worden gehersenspoeld─ Oh ja… nog een bewijs van de platte aarde: Ik heb een wereldkaart op de muur hangen en die is niet bol, maar vlak en twee-dimensioneel!) 😛 [sarcastisch]

  Best wel grappig deze discussie hier. Maar ik hoor bij het kamp van de bolle aarde (ook niet de “holle” aarde, hé). Er zijn staalharde bewijzen genoeg dat de aarde rond is en rond de zon draait. Leve de wetenschap en leve de ESA (en uiteraard de NASA).

  6 likes
 20. Je bent zeker een vriendje van Rob Arka ?
  Het probleem is dat er niet een bewijs gegeven kan worden van de Globe zoals die ons allemaal aangeleerd is.
  Laat ik het simpel houden Arka, geen Curvature te vinden wat al bewijst dat de gegeven chart van de Curvature een verzinsel is zoals de rest wat bij de Globe hoort en de zogenaamde planeten en andere CGI images die door Nasa gegeven worden.
  Ik heb van Rob juist niets gekregen (pogingen ?) wat met bewijs te maken heeft ?!
  Doe zelf eens een poging zou ik zeggen..
  Ben benieuwd en alvast bedankt.

  En wat een doordachte opmerking, rijp voor de psychiater.
  Ik zal het even uiteen zetten voor je, bewijs voor de Globe 0,0 wat logisch is als alles ernaar wijst dat de aarde vlak is.

  200 Proofs Earth is Not a Spinning Ball Videobook
  https://www.youtube.com/watch?v=h5i_iDyUTCg&t=3762s

  Wordt vervolgt.

  0 likes
  • Beste -V- , nee, ik ben geen vriendje van Rob, ik begrijp dat jij Christelijke motieven hebt om te geloven in een platte Aarde, ik kom uit een streng Gereformeerde gemeenschap, maar daar is niemand die gelooft in een platte Aarde, op wat oudere simpele zielen na, in de Bijbeltijd was die kennis er nog niet dat de Aarde een bal is. Die Flat Earth denkers komen voornamelijk uit zeer conservatieve Amerikaanse geloofsgemeenschappen, ik heb me altijd verbaasd over die naïviteit waarmee ze achter zo’n Dominee aanhollen. En als je ergens in wil geloven, dan maak je daar gewoon bewijs van met een paar Bijbeltekstjes erbij. Rob heeft nu een link gegeven naar Foto’s Waarin de Curvature duidelijk te zien is, ik zou zeggen, durf er kennis van te nemen, geldt ook voor deze film; https://www.youtube.com/watch?v=W9ksbh88OJs

   2 likes
   • Ja Rob, natuurlijk..
    Je begrijpt zelf wel dat de curvature er gewoon niet is en de gegevens zijn totaal onjuist die ons gegeven zijn dit zou 2400 voet onder de horizon moeten liggen.
    Water is altijd vlak en buigt niet..

    Bekijk deze opname of is deze ook op 50 meter hoogte genomen, dacht van niet.

    Lake Michigan Sunset, Chicago Skyline, September 4, 2011
    https://www.youtube.com/watch?v=lN_nlF2u_O0&t=87s

    En dag hoor……

    0 likes
    • Ik kijk niet naar wat die tabel zegt, maar simpelweg naar de beelden. Als de aarde plat is zou ik de gehele skyline moeten zien, van boulevard tot het hoogste punt van de skyline. Waarom zie ik niet alleen de boulevard niet, maar ook vele andere laag gelegen gebouwen van de skyline van Chicago niet. Er hangt geen mist, je ziet duidelijk de scheiding tussen water en skyline, en dat toont alleen maar de kromming aan…

     Begrijp jij gewoon daadwerkelijk niet dat je op een platte aarde, met vrij uitzicht op de stad Chicago je daadwerkelijk de gehele stad moet zien liggen van het klotsende water tegen de kade van de boulevard, tot de hoogste punten van de hoogste torens van de stad, en als dat niet zo is er iets aan jouw waarneming of denkproces niet klopt…

     2 likes
   • @ Arka , Wat heeft het geloof met het rationeel denkvermogen te maken ?
    Voor de duidelijkheid en ook voor Rob die deze opmerking al eerder heeft gemaakt.
    Zonder religie opgevoed..

    Hoe krijg je het gevonden maar je hebt zeker je best gedaan om die link te vinden en de beste man zijn eerste woorden zijn , dat hij denkt dat Nasa de boel niet bedonderd.

    Dat is een veronderstelling en daar gaat het meestal mee mis in het leven.
    Wat denk je zelf, liegt Nasa of niet?

    0 likes
  • “Ik heb van Rob juist niets gekregen (pogingen ?) wat met bewijs te maken heeft ?!”

   In mijn opmerkingen zit het antwoord…

   2 likes
 21. Met stijgende verbazing zie ik hier dat er nog mensen zijn die geloven dat de Aarde plat is, goh, hoe dik zou die bodem dan zijn, en hoe zou de onderkant er dan uitzien, hahaha. Het bewijs dat de Aarde een bol is dat heb je toch al als je met een vliegtuig alsmaar rechtdoor vliegt en dat je dan weer op hetzelfde punt uitkomt, of denken jullie platdenkers dan dat hij rechtdoor zo de ruimte in vliegt?, en dan hebben ze het over Cognitieve Dissonantie zonder te beseffen dat dat op hun betrekking heeft. Mijn Oma geloofde ook dat de aarde plat was, maar dat kon ik ze niet kwalijk nemen, maar dat ontwikkelde mensen dat nog geloven, hoe diep kan hersenspoeling toch werken!

  4 likes
 22. Nou Rob ter Horst, ik waardeer jouw pogingen om -V- de bewijzen te laten zien dat de aarde een globe is, maar je kan er beter maar mee ophouden, de indoctrinatie zit te diep bij deze jongen, duidelijk een geval van Cognitieve Dissonantie waarvan hier de beschrijving van deze term uit de Psychologie,

  Soms zijn mensen onvermurwbaar en heel sterk verbonden aan een kern overtuiging, wanneer ze vervolgens worden geconfronteerd met het bewijs dat volledig tegen die overtuiging ingaat, zal het nieuwe bewijs NIET worden geaccepteerd.
  Het wel accepteren van deze waarheid zou voor hen bijzonder oncomfortabel zijn. En omdat het zo essentieel voor hen is om deze kern overtuiging te beschermen, zullen ze alle rationaliseren, negeren en zelfs volledig ontkennen, wat niet past bij hun kern overtuiging.

  Hopeloze zaak denk ik, hij wil van die bewijzen daarom echt geen kennis nemen, rijp voor een psychiater!
  Hetzelfde zal hij ook wel van ons zeggen, let maar op!

  4 likes
 23. De aarde is vlak want als ik over de neus van een krokedill kijk zie ik een kromming.

  0 likes
 24. Valt het mensen niet op , dat er er het laatste jaar ZOOOVEEEEl zogenaamd ontdekt word wat betreft aliens/bruine,rode dwergsterren planet nine/x en op archeologische gebied … Dat doen ze niet voor niks er staat wat GROOTS te gebeuren dit jaar !!! En dan hebben ze hun eigen toch ingedekt ….

  2 likes
  • Eerlijk gezegd lijkt dit meer gelijk op te gaan met de komst van internet, social media en de camera op het mobieltje..aangewakkerd door wat verjaarde en dus vrijgegeven documenten. verder zijn onverklaarbare zaken altijd al ‘hot’ geweest.
   Ik lees vanaf mijn 22ste al spirituele boeken (inmiddels dus niet meer) en sinds toen was er al volop sprake van alien bezoek, wederopstanding, nieuwe tijdskinderen en meer.,. sindsdien heb ik, behalve de beweringen, niet zien veranderen… helaas…

   1 likes
  • eens. We leven in interessante tijden. Dit is meestal een vloek in China maar alles kan op een positieve manier bekeken worden als je je voorsteld dat alles in principe neutraal is en dan verkiest hoe het te ervaren.

   0 likes
 25. Waar ging het ook alweer over???
  Oja iets op een schotel en een mars!

  1 likes
 26. Just remember that you’re standing on a planet that’s evolving
  And revolving at 900 miles an hour.
  It’s orbiting at 19 miles a second, so it’s reckoned,
  The sun that is the source of all our power.
  Now the sun, and you and me, and all the stars that we can see,
  Are moving at a million miles a day,
  In the outer spiral arm, at 40,000 miles an hour,
  Of a galaxy we call the Milky Way.

  Our galaxy itself contains a hundred billion stars;
  It’s a hundred thousand light-years side to side;
  It bulges in the middle sixteen thousand light-years thick,
  But out by us it’s just three thousand light-years wide.
  We’re thirty thousand light-years from Galactic Central Point,
  We go ’round every two hundred million years;
  And our galaxy itself is one of millions of billions
  In this amazing and expanding universe.

  https://www.youtube.com/watch?v=dvwH8Qij0JY

  3 likes
 27. Oh oh oh onwetenden.. haha ik heb echt het idee dat er mensen bij elkaar met een biertje 9fornews lezers zitten te dissen.. dit kan toch gewoon niet echt zijn.

  Uitleg zwaartekracht, (geld voor een ijzeren bal en net zo goed voor water moleculen)
  https://youtu.be/MTY1Kje0yLg

  Water buigen kun je bijvoorbeeld zo doen (heeft niks met de werking van de aarde te maken)
  https://youtu.be/8jBfFd4X5GQ

  Meer rare dingen met water
  https://youtu.be/uENITui5_jU

  Het enige wat hier stand lijkt te houden is de platheid van het oppervlakte water omdat niemand simpelweg een lineaal heet die lang genoeg is om hiernaast te leggen.. Waarom de Chicago skyline ineens niet meer meedoet (verdere afstanden laten steeds minder land zien) begrijp ik ook niet..of misschien toch wel.
  Wat ik echter echt niet begrijp is waarom, waarom zouden mensen hun poot stijf houden om aan te tonen dat de aarde zogenaamd plat is :-S ?! het ja en nee spelletje valt nog jaren vol te houden en sommige zaken zijn uitstekend berekenbaar maar simpelweg te groot om met een lineaaltje te meten.. dus sja..als dat de manier is waarop je moet winnen. Succes.

  Wat betreft je link.. sja ..ik ben er niet geweest..jij ook niet neem ik aan. En rond 7.52 zit er een edit in Armstrongs uitspraak..omdat hij uit sync is valt het misschien niet meteen op maar ik denk dat degene die zijn post heeft geplaatst niet helemaal objectief te werk is gegaan..
  Je pupillen reageren op het felste licht in de buurt en maken zwakkere lichtbronnen onzichtbaar.. het maanoppervlak is een grote reflector. En dat de zon dezelfde uitwerking heeft zou ik me dan ook prima voor kunnen stellen. Ik zie mensen lullen die wetenschapper zijn en er nooit geweest zijn en mensen die er wel geweest zijn.. allemaal veel te vaag en zeker geen bewijs waardig.

  Je kan me verder van alles noemen hoor, dat heeft weinig uitwerking. Ik sta open voor nieuwe dingen maar niet bereid alle natuurkundige gedragingen naast mij neer te leggen. Is ook geen enkele reden voor. Voor een hele platte aarde te verbergen is al geen enkele reden.. Als het geld en de ellende is gewoon hier, alle paradijselijke eilandjes en geneugten ook. Het lijkt mij een compleet overbodige bezigheid.
  Koop een mooie sterrenkijker, best betaalbaar en tegenwoordig direct aan je phone of pc te koppelen en geniet van wat het universum je te bieden heeft.

  2 likes
  • Bij een platte aarde moet je geloven in een god en een gigacomplot.
   Een zeer zwakke god trouwens, want hij is onmachtig om de bolvorm er uit te rammen.

   Bij vaccinatie kun je je altijd nog beroepen op vage frauduleuze onderzoeken, want de gemiddelde lezer kan die niet zelf herhalen. Maar met de platte aarde kan iedereen zelf experimenteren om de ronding van de bol zelf te ervaren. Dat soort gaten moeten dan ook gestopt worden met onzinnige verklaringen als ‘het licht heeft een beperkte reikwijdte’, ‘atmosferische omstandigheden’ en vooral een gigacomplot om de maanlanding na te bootsen of Antarctica verboden gebied te verklaren of een zeilreis van 49 dagen rondom de wereld mogelijk te maken.

   Maar je kunt die zeilreis zelf maken, je kunt die vlucht van Santiago naar Perth zelf meemaken, je kunt zelf zien dat je 60% van de maanoppervlakte ziet in plaats van 100% van een vlakke schijf, je kunt zelf met een telescoop lang de kust opzoek gaan naar de lichtjes van de Engelse kust of de windmolens.
   Maar dat doen ze niet, want ze voelen dat ze dan nat gaan, liever een overload aan youtube filmpjes presenteren en de lastige vragen gewoon negeren (zie hierboven).

   De enige idiote verklaring voor de platte aarde die ik heb gelezen is dat eeuwen geleden de bolvorm zo “populair” werd dat de kerk die maar accepteerde om de gelovigen niet te verliezen. Sindsdien worden miljarden gespendeerd en honderdduizenden mensen geactiveerd om de bolvormmythe in stand te houden. Want als bekend wordt dat de aarde toch plat is zouden de mensen hun vertrouwen in overheid en kerk wel eens kunnen verliezen. Tja…

   1 likes
 28. Maarten Vananderoye

  Hiermee is de Platte Aarde ontkracht: https://www.youtube.com/watch?v=VbVmM9ymjxA
  Leve de exacte wetenschap.

  0 likes
 29. voor de oorlog

  2 likes
 30. Dus als ik het goed begrijp zijn de omtrek van de zuidpool die aan de rand van de vlakke schijf “aarde” veel langer is dan bijvoorbeeld de noordpool “het centrum”?

  Oei. En nu met die globale warming en het smelten van het ijs zou de oceanen stillaan leeglopen over de rand. (oh ja… de global warming is misschien volgens jou zeker ook een haux?)

  En waar ligt die vlakke aarde op? Op een enorme oude schildpad die op zijn beurd ook op een vlakke aarde leeft die op haar beurt op de ruggen van twintig olifanten ligt? Of de vlakke aarde ligt op een ronde tafel waar de Goden met hun joysticks de wereld besturen (A la “Populous” een pc-spelletje uit de jaren 90)?

  Overigens de wetenschap vergelijken met Nazi-Duitsland vind ik een valse vergelijking. U wilt bewijzen dat de aarde bolvormig is? Massa’s wetenschappelijk bewijzen te vinden op youtube en boeken. En ja. Op youtube vind je ook de zogenaamde fantastische bewijzen dat de aarde vlak is…

  Gelukkig leven we in het werelddeel dat vrije meningsuiting toe laat. Dus mag je met deze “geniale” idee in vrede verder leven. Die van mij houd het bij de planeet aarde die bolvormig is.

  Oh ja… vrijemeningsuiting dat dan ook weer een illusie zeker?

  Pffff…. Yep. We bestaan niet. Wij dénken alleen maar dat we bestaan. Illussies… Tssss… (sorry… ik wijk te ver af van het eigenlijke onderwerp). Groetjes 🙂

  2 likes
 31. Even een vraag aan de platte aarde aanhangers, als de aarde plat is, waarom kunnen wij Groot Brittannië dan niet zien liggen vanuit Nederland?

  2 likes
 32. @ Vincent, ja dat kun jij denken maar niet aantonen dat water buigt.
  Nogmaals je kunt niet van veronderstellingen uitgaan, feiten daar gaat het om!!

  Veronderstellingen is in het engels ASSUME , it makes an ASS of U and ME

  Je hoeft je niet te schamen beste Vincent, het is ons allemaal overkomen..

  De zwaartekracht trekt het water naar het middelpunt van de aarde zeg je, de zogenaamde ijzeren kern van de aarde ?!
  Laat daar even een bewijs van zien AUB van die ijzeren kern ..
  Wat de meeste al weten is dat er niet dieper dan 12 km in de aarde is geboord dus ik ben benieuwd met wat voor bewijs je aankomt..

  Je kunt een vierkante km water opmeten, het resultaat is dat het level is, meet 10 km, 100 km vertel eens waar dat dit gaat gebeuren dat het wel gaat buigen?!!

  Laat daar ook even een bewijs van zien en dit zou het eerste bewijs zijn van de Globe maar helaas.

  Ik zou mijn eigen ogen eerder maar geloven als ik jou was dan het denken, waarin we allemaal geconditioneerd zijn.
  Kijk hier nog maar eens een keer en wat je ziet, dit geeft aan waarom de curvature op de aarde zelf ook niet terug te vinden is , 7 min in video..

  FLAT EARTH – How can NASA recover from this, EVER???

  https://www.youtube.com/watch?v=ksSZPNQaFP8

  1 likes
  • -V-, misschien even iets beter je best doen met het uitzoeken van feiten. Het filmpje dat je hier naar linkt is wéér eens zeer suggestief. Misschien weet je dat de astronauten op het oppervlak van de maan gebruik maakten van een speciaal zonnevizier. Hier op aarde wordt de zon’s felheid enigszins getemperd door de atmosfeer, de maan heeft geen noemenswaardige atmosfeer. Het is met zo’n vizier als ‘s nachts kijken naar de sterren met een zonnefilter. De astronauten van het ISS gebruiken ook z’n zonnevizier als ze overdag een EVA maken. Dus e.e.a. is helemaal niet zo vreemd, dat als men in bepaalde situaties wel of geen sterren ziet.
   Probeer maar eens in jouw eigen tuin te kijken hoeveel sterren je kan zien, als er een lamp in jouw gezicht schijnt, en zonder.

   1 likes
 33. Oh, en het gaat niet zozeer om het materiaal waar onze kern van gemaakt is maar om de massa die deze heeft. Hoe zwaarder, hoe beter wij en het water erop blijft plakken 😉

  1 likes
  • Wow , bewijs nou even de kern van de aarde en mijn andere vragen daar moet je niet omheen draaien door een heel verhaal te schrijven wat er niets mee te maken heeft ?!

   Heb je gezien waar ik naar verwees ?
   Wat vind je daarvan , het is toch echt vlak zonder go pro ?

   0 likes
   • De kern van de aarde bewijzen is hetzelfde als het bestaan van ene god bewijzen…
    Wat jij doet is datgene wat nog buiten het bereik van de mens ligt, gebruiken als argument en bewijs dat ze het fout hebben.

    Ook schrijf je in een vorige reactie dat “Ik zou mijn eigen ogen eerder maar geloven als ik jou was dan het denken, waarin we allemaal geconditioneerd zijn.”
    Maak jij hier nu duidelijk dat ook jij geconditioneerd bent, want dat zou een heleboel verklaren van jou blindheid om naar feiten te kijken, zelfs als ze op de gevoelige plaat zijn vastgelegd, zoals al die opnames van de skyline van Chicago op verschillende afstanden, waarbij je een duidelijke horizon ziet, met maar een deel van de skyline erboven. Dus opnieuw, verklaar waarom je als de aarde plat is je niet de gehele skyline van Chicago ziet, van het klotsende water tegen de kade van de boulevard tot het hoogste puntje van de hoogste wolkenkrabber. En waarom houdt je vast aan een “curvature” tabel die duidelijk niet klopt met wat je ziet…

    Het laatste filmpje trouwens, die jij opnieuw plaatste laat ook geen complete skyline zien, en dat doet de film van Rob Skiba ook niet op deze afstanden. Pas als je de stad echt nadert ga je de boulevard zien, omdat die dan boven de horizon uitkomt.

    Dus nogmaals, abandon all hope on a flat earth…

    1 likes
    • @ -V_ en @Rob Ter Horst:
     Beste -V_ je wilt bewijs dat de kern van de Aarde bestaat, niet waar? Dat kan gemakkelijk pllaatsvinden. En nee Rob ter Hordt, het bewijzen dat de Aarde een ijzeren kern heeft is niet hetzelfde als het bewijzen van de een of andere god.

     Beste -V_, kom jij wel eens achter jouw computer vandaan? Zo ja, dan is het de moeite waard om eens een tripje naar het noorden van Noorwegen te gaan maken. Lapland mag ook. Daar is een fenomeen te zien in deze tijd van het jaar dat je vast wel kent. Het Noordelicht. Zo niet, zoek maar op yourube op hoe dat er uitziet. Het nooderlicht wordt veroorzaakt doordat er hoogenergetische deeltjes afkomstiig van onze eigen zon botsen op het magentischveld van de Aarde. Het feit alleen al dat de Aarde een magentisch veldd heeft wordt enekel en alleen veroorzaakt door het aanwezig zijn van een ultra hete gesmolten ijzeren kern. Het feit dat deze vloeibare kern beweegt langs een vaste ijzeren mantel zorgt voor het bestaan van het Aardmagnetischveld. Hier is dus jouw gewilde bewijs voor het bestaan van een vloeibare ijzeren kern diep in de Aarde.

     En nog een advied beste -V-: Wordt eens wakkker. De Aarde is een bol. Ga eens lekker de zee op. Als je vergenoeg vaart kom je ergens aan de horizon opeens wel een schip tegen. En wat zil je dan ontdekken? Dat je eerst de bovenkant van het schip zult zien. Als het een zeilschip betreft zie je eerst de mast, daarna pas de romp. Dit wort veroorzaakt door de kromming van de wereldbol. Geen youtube filmpje kan tegen hard, onbetwistbaar, spijkerhard bewijs op. Tenzij je Donald J. Trump bent natuurlijk, Maar dan heet het “alternative facts”, lees grote nonsens, gel*l in de ruimte, of pinoccio gedrag.

     0 likes
 34. Bewijs: Schepen worden van onderaf naar boven korter naarmate ze verder weg zijn.

  0 likes
  • Het bewijs van Vincent :

   Bewijs: Schepen worden van onderaf naar boven korter naarmate ze verder weg zijn.

   Goed gedaan vincent en erg overtuigend.

   Ik hoop dat het duidelijk mag zijn dat er niemand met iets zinnigs komt op mijn simpele vragen die ik had gesteld :

   Waarom een Globe als er niet 1 enkel bewijs voor gegeven kan worden ?!

   Daarom mijn vraag die ik al had gesteld, geef mij maar slechts 1 bewijs van de spinning Globe.

   Het kan simpelweg niet gegeven worden..

   En er is geen Curvature te vinden op aarde en toch geloofd men nog steeds in hetgeen ons verteld is..

   De Globe is een Religie..

   2 likes
   • Nou -V-, beantwoord dan deze simpele vraag eens.
    Als ik ”s morgens vanuit mijn huis de zon zie opkomen, dan is hij een perfecte ronde schijf. Gezien het feit dat platlanders ervan overtuigd zijn, dat de zon boven het oppervlak van de platte aarde ronddraait, waarom zien mensen dan recht onder de zon nooit de zijkant van deze schijf, en mensen waar het al ver in de middag is nooit de achterkant, als ik de zon van de voorkant zie, of is de zon gewoon een bol…

    0 likes
 35. Schaatsen uit het vet
  … misschien past de naam “Nieuw Fryslân” goed bij de evenaar op Mars.
  Bibob muts op, muts er bovenop, pijp in de mond en ‘t gehts on tussen de eskimo hutten.
  O moeder… wat is het heet!

  1 likes
 36. @ Vincent: hoe dom kan je zijn!

  0 likes
 37. Sorry het bericht was voor-V- sorry Vincent…

  1 likes
 38. De Russen moeten maar eens zelf succesvol een rover sturen naar Mars. Over 2 jaar hebben de Chinezen hun Marsrover klaar en hebben de Russen nog steeds niks. Ze moeten nog heel wat doen aan hun ruimtevaarttechnologie.

  1 likes
 39. voor alle platte aarde mensen zouden alle oude culturen dan zo dom ge weest zijn sumeriers oude afrikaanse culturen egyptenaren die spreken allemaal over verre planeten waar hun cultuur vandaan komt zelfs als ze niet zichtbaar waren die konden ze toch met precisie of hieroglieven of afbeeldingen aangeven waar zich die planeten zich bevonden.die culturen hadden toch geen nasa die hun die informatie gaf die culturen spraken al van een ronde aarde nog voor de middeleeuwse platte aarde theorie bestond nasa bestond toen nog niet dus die kon ze ook niet misleiden stone henge mayacultuur pyramyden allemaal gebaseerd op het sterrenstelsel of is dat ook onzin?

  1 likes
 40. Ik snap alle commotie niet hoor.. Eerder geplaatste foto’s van de Chicago skyline ( en elke andere skyline) spreken voor zich
  De opmerking “water is altijd vlak en buigt niet” is En niet waar En niet van toepassing.
  zwaartekracht trekt overal het water naar beneden tot er geen beneden meer is.. dus op een gigantisch bol oppervlak lijkt het van dichtbij misschien plat. Verder kan statische, centrifugaal momentum en dus zwaartekracht, water best buigen..

  1 likes
 41. Beste L Vervloed , bestudeer de video,s van oa ODD maar hij legt het perfect uit.

  Flat Earth is the Truth
  https://www.youtube.com/watch?v=ZuToYSYdJS0

  0 likes
  • Beste -V-
   Dank je voor de link ik kan best begrijpen waarom er sceptisch word gedacht over dat de aarde niet rond is doordat er verschillende en verkeerde informatie word gegeven door bijvoorbeeld het maken van landkaarten/wereldkaarten.

   Er van uitgaan dat de aarde rond is als een bal probeer daar maar eens een plat vierkant van te maken laat mij dat zeggen dat gaat niet dus moeten ze ergens aanpassingen doen en de ene kaarten maker doet het zo en een andere doet het weer anders.

   Ook kan de video van ODD waar hij een platte aarde in een koepel voorstelde mij niet overtuigen simpel om het feit alles wat boven een plat iets komt zal zichtbaar zijn ook als dat heel verweg is en iedereen kan de zon onder zien gaan. Dus de aarde moet op z’n minst bol van vorm zijn zover ik logisch kan denken.

   De foto’s waar de aarde te zien was vanuit de ruimte van NASA komen mij ook idd gefotoshopt over maar dat kan iedereen gedaan hebben om zijn/hun verhaal te bekrachten.

   ik heb geprobeerd naar deze theorie met een open geest te kijken en ben er niet van overtuigd dat de aarde plat is (gelukkig maar) tot nu toe.

   Hopelijk Heb ik u ook nog wat duidelijkheid kunnen verschaffen in uw zoektocht naar de waarheid.

   P.s. mss wel een leuk testje: pak een bal en snij deze in stukken en leg dit plat in een vierkant.
   Laat mij dit weten als het u is gelukt.

   Gr. L

   1 likes
 42. Waarom een Bal als er niet 1 enkel bewijs voor gegeven kan worden ?!

  Daarom mijn vraag die ik al had gesteld, geef mij maar slechts 1 bewijs van de spinning Globe.

  Het kan simpelweg niet gegeven worden..

  Groetjes -V-

  0 likes
  • Mss heb je gelijk maar jij daar integen kan mij ook geen bewijs leveren van de platte aarde theorie en die bal is een voorbeeld veronderstellend dat de aarde rond is kan dat problemen geven bij het in kaart brengen ervan that’s all.
   Groetjes L.

   0 likes
   • Geen Curvature ofwel kromming van de Aarde zou genoeg moeten zijn wat toch gewoon bewijs is dat het vlak is als de kromming van de aarde met de formule ervan nergens terug gevonden kan worden, die is per 16 km al 20 meter ?!

    Ik weet niet wat men nog meer wilt maar dat is het bewijs dat de aarde geen bol is als de kromming van de aarde niet terug gevonden kan worden en, meten is weten..
    Dan nog eens als je de ballon opname ziet dan zou toch we de meest logische conclusie moeten zien waar de meeste mensen zich aan vast houden en dat is, Zien is geloven en dan kan ik nog wel even doorschrijven met details die te maken hebben waardoor we de conclusie kunnen trekken dat we toch echt voorgelogen zijn en dat de aarde toch echt vlak is..

    Gr -V-

    0 likes
    • “meten is weten..” “Zien is geloven” “details” ???

     Waar baseer jij dat op, beste -V- want het lijkt er toch sterk op dat jij ziende blind bent…

     1 likes
 43. “Waarom een Bal als er niet 1 enkel bewijs voor gegeven kan worden ?!”

  Er is genoeg bewijs voor, maar zelfs voor het duidelijkste bewijs ben jij blind…

  Kijk eens hoe hier fout op fout gestapeld wordt met bewijzen voor een platte aarde:
  https://www.youtube.com/watch?v=_ewCQnJSEkM

  De man noemt hoogtes die na onderzoek gewoon niet kloppen, maar daardoor trekt hij de conclusie dat de aarde plat is, want je kan gewoon het strand “zien”.
  Fout 1 die hij maakt, hij denkt dat de vuurtoren 28,6 meter hoog is, en dat getal gebruikt hij ook bij zijn berekeing. Probleem is dat de vuurtoren 22,2m hoog is, en dat deze op een klif staat die dus die 28,6 meter hoog is. Bij elkaar is dat dus niet 28,6 meter die in zijn berekening moet staan, maar 50,8 meter.
  Ook zijn bewering dat hij maar “a few feet” boven het water staat klopt niet, Hij filmt al op ca. 1 meter hoogte gezien de ballustrade waar hij voor staat, en de pier zelf is ook nog eens ca. 2 meter hoog, bij elkaar dus ca. 3m. De afstand heeft hij wel goed, en de berekening van de kromming lat dus zien dat het strand op die afstand gewoon zichtbaar moet zijn…

  Feiten checken, daar gaat het om. Niet zomaar aannemen dat “feiten” in youtube filmpjes kloppen.

  Dit alles is te controleren met behulp van google earth, en foto’s van zowel de vuurtoren en omgeving en pier en omgeving, en data betreffende de vuurtoren.

  Dus geen enkel bewijs van een platte aarde, en als je het wilt ook geen enkel bewijs van een ronde aarde.
  Daarvoor is de afstand te kort…

  1 likes
 44. Maarten Vananderoye

  Aarde is bolvormig. Klaar en duidelijk hier uitgelegd! 🙂 Gewoon het meest logische conclusie.

  https://www.youtube.com/watch?v=chksYC6D4uE

  1 likes
 45. -V- probeert gewoon dit nutteloze gesprek gaande te houden.
  Laat alle stemmingmakerij op youtube even achterwege en ga zelf op een mooie lentedag of van mij part een windstille winterdag eens naar het strand met verrekijker en observeer de schepen en hun gedrag aan de horizon.. dan een warme chocomel halen en herhaal het proces nog een keer.
  Op een platte aarde worden scheepjes gelijkmatig kleiner, in het echt is dit niet het geval maar gaat steeds meer van de boeg verloren, vanaf onder naar boven. Dus, tenzij alle boten zinken, eenvoudig bewijs, geen discussie over mogelijk schluss. Eerlijk BEWIJS, geen lenzen of gemanipuleer maar echt bewijs! en dan weer verder met ons leven..

  1 likes
  • Beste Vincent dit is al lang debunkt, gebruik je verstand dan snap je dat er afstanden van meer dan 90 mile gezien kunnen worden.
   Schepen die je ongeveer tot 5 mile kunt zien kunnen dan nooit over de horizon verdwijnen..
   Als je geen curvature over 90 mile is dan ook niet bij 5 mile, vermoeiend moet ik zeggen..
   Zou toch maar wat meer informatie bestuderen voordat je met je geconditioneerde mening uitkomt.

   Ask Google anything but curvature earth is flat 100%
   https://www.youtube.com/watch?v=VQ3xNll9FeQ

   Geef me nou eens 1 bewijs van de Globe waar jij in gelooft dat is toch niet te veel gevraagd ?

   En zoek mee naar de Curvature die niet gevonden kan worden als je in de Globe blijft geloven..

   Succes en ik wacht op je reactie als je denkt het zo goed te weten, dan ook graag antwoorden..

   0 likes
  • -V- denkt een spelletje te spelen, maar intussen zien steeds meer mensen hoe hij zich belachelijk maakt, en hoe hijzelf het idee van een platte aarde belachelijk maakt.

   Nog geen enkele keer heeft hij antwoord gegeven op mijn, laat ik het zo zeggen onorthodoxe vragen, simpelweg omdat je daarvoor voorstellingsvermogen moet hebben, naast 3-dimensionaal kunnen denken en dat ze niet in het groene boekje van de FES staan, die antwoorden.

   Nu heeft hij het weer over dat landmeters geen rekening houden met de kromming. Vreemd is dat architecten er in hun berekeningen weldegelijk rekening mee houden, en zij gebruiken juist landmeters die er dus ook rekening mee houden. Allemaal makkelijk op te zoeken op internet…

   http://www.geomaat.nl/producten-en-diensten/landmeten/
   http://www.ed.nl/regio/eindhoven/dankzij-eindhovense-kunstenaar-john-k%C3%B6rmeling-komt-er-eindelijk-een-echt-rechte-weg-1.6849226

   0 likes
 46. Het schoonste van al : ik denk dat jullie allemaal de derde mogelijkheid vergeten bent !

  1 likes
 47. V, ….zicht, kreun, steun..ik merk dat je het er zwaar mee hebt dat ik zo dom ben maar je negeert mijn waterdicht (leuke woordspeling) bewijs volkomen…

  0 likes
  • Hallo vincent ,Ik zeg niet dat je dom bent , ik vraag om bewijs en inderdaad het is niet meer dan een speling van woorden omdat je niets beter te zeggen hebt.

   Wordt vervolgt beste mensen je kunt zien aan de onzinnige reacties dat er geen enkel bewijs geleverd kan worden, nog voor de Curvature, noch voor de Spinnende Globe..

   1 likes
 48. @ Rob en alle andere die de echte realiteit van de Aarde willen weten.
  Hier is het antwoord op een van de vragen die je had Rob.

  Het duurde even maar dit was een van de problemen wat nu verklaard is..
  Atmospheric magnification/refraction and the movement of the sun over the flat Earth.

  https://www.youtube.com/watch?v=yeo_-1h6qUc

  0 likes
  • -V- 26 januari 2017 19:21 at 19:21

   Even gekeken naar dit filmpje, en lachte me rot toen ik de complete onzin in dit filmpje zag, en vooral dat Rob Skiba gebruik maakte van een overheidswebsite (USGS) om iets aan te tonen over de platte aarde. Was er laatst niet zoiets dat er data werd gebruikt van NASA’s space shuttle radar missie, om aan te tonen dat enkele VS staten zo plat waren als een pannenkoek, om daarmee aan te tonen dat de aarde plat is, dat terwijl men zegt dat er helemaal geen ruimtevaart is?

   Maar goed, vanaf 1:30 begint hij iets te bazelen dat het best mogelijk is dat al dat vocht in de atmosfeer in staat zou zijn 1 grote convexlens te maken, en zo komt hij via allerlei blablabla en hoe verzin ik het tot een voorbeeldscene (3:50), waarin hij dezelfde fout maakt als al die andere nep ondergang filmpjes, een opname zonder zonnefilter die doet voorkomen alsof de zon steeds kleiner wordt, daar waar de opname gewoon overbelicht is en de zon dus veel groter lijkt, tot het lijkt alsof hij onder is gegaan, en gebruikt daarvoor zijn net verzonnen atmosferische convexlens tezamen met een opname in de bergen, zodat er weer een verklaring is gevonden. Echt, de man moet fantasy boeken gaan schrijven…

   Je kan het elke keer weer proberen -V-, maar je maakt jezelf alleen maar belachelijk, en intussen heb ik nog steeds geen eigen antwoord van jouw gekregen op mijn vragen!

   Intussen mag je naar dit filmpje kijken (https://www.youtube.com/watch?v=8DIxBYZ-Has) en genieten van géén fisheye lens opnames vanaf het ISS, met allemaal recht zonnepanelen en andere onderdelen van het ISS, met daarachter steeds een ronde aarde, doei!

   1 likes
 49. op een plat vlak leven/
  houdt in dat je ook geen ronde vormen kunt maken. Omdat die er als voorbeeld niet zijn.
  Dus zou je kop ook plat moeten zijn. en de inhoud.
  En je vingers. ja en je bril ook.PLatlens

  0 likes
 50. Allemaal heel amusant maar kan iemand mij vertellen als de aarde plat is draait de aarde dan nog steeds om de zon of zijn wij daar ook al in misleid en draait de zon om de aarde.
  En als de aarde plat is wat zit er dan aan de andere kant en hoe dik is de aarde dan want als hij heel dik is word het een cilinder vorm dan zitten wij nog wel steeds op het platte gedeelte maar wat zit er dan op de zijkant?
  Ik hoop dat iemand hier op dit forum mij hierover duidelijkheid kan verschaffen of in ieder geval een idee over heeft.

  0 likes
 51. @ Rob, beste Kerel de Curvature is niet terug te vinden als men afstanden gaat meten, dus vandaar dat mensen naar buiten komen met hun informatie die hierover na gaan denken.

  US Navy Missile Instructor confirms FLAT EARTH – SW21 – Mark Sargent
  https://www.youtube.com/watch?v=xJOB0vcZ4NI&t=4s

  Landmeters houden geen rekening met de curvature want het is er NIET dus leg mij nu maar uit dat je op 1 BOL LEEFT WAAR GEEN CURVATURE GEVONDEN KAN WORDEN ALS DE CURVATURE VOOR 16 KM AL 20 METER IS TERWIJL HET NERGENS TERUG TE VINDEN IS .

  U.S. Army Aviation & Ground Training Combat Expert talks Flat Earth – SW48 – Mark Sargent
  https://www.youtube.com/watch?v=FAdTOM20j_s

  Ziende blind Rob , Terwijl ze objecten over water kunnen zien over 90 mile ?
  Dus waar baseer jij dat op dat ik stekeblind ben terwijl men dit op die afstand kan zien ?!!!

  0 likes
 52. De redactie mag tevreden zijn : zó veel commentaren, de één al amusanter dan de àndere ! Eigenlijk ben ik blij dat zoveel mensen zich uitsloven om hun mening in het lang en het breed uit te smeren. Dit getuigt van overtuiging van hun eigen zienswijze. Spijtig is dat NIEMAND kan bewijzen dat hij de wijsheid in pacht heeft. Het verschijnsel is nu eenmaal NIET te bewijzen door ons aardlingen.

  0 likes
 53. Ik denk dat we hier niet uit gaan komen.. of je ogen werken anders dan die van mij of we hebben een verschillende betekenis van bewijs. Hoeveel mijlen of kilometers de ronding erover doet om zichtbaar te zijn maakt mij niet uit. Schepen en boorinstallaties worden van onder af korter naarmate ze verder weg zijn. Ik woon vlak bij Scheveningen en zie dit al van kinds af aan, mijn ogen hoeven niet gedebunked!!. Stop met het geconditioneerde complot denken en richt e op feiten. Zoals ik al zei, er zijn genoeg reele zaken om je druk over te maken.

  0 likes
 54. Beste Medemensen, Ik hoop dat het duidelijk mag zijn dat er niet 1 bewijs gegeven is van de ronde Vorm de Aarde waarop we allemaal leven.

  Ik hoop ook dat het duidelijk is dat er geen Curvature, ofwel de kromming van de aarde AANTOONBAAR IS wat toch echt noodzakelijk is dat die terug gevonden wordt om te bewijzen dat de aarde niet FLAT is ! ( op heuvels en bergen na )

  De mening van Marcel, Eigenlijk ben ik blij dat zoveel mensen zich uitsloven om hun mening in het lang en het breed uit te smeren. Dit getuigt van overtuiging van hun eigen zienswijze.

  En ja natuurlijk Marcel hier moet ik echt hard om lachen wat je schrijft , eigen zienswijze ?
  Zoals ik al eerder schreef , het gaat om feiten en eigen zienswijze daar kun je niets mee en dat is exact wat je zelf naar voren brengt…

  Ook jij net als al de andere komt met helemaal niets terwijl ik toch gewoon maar 1 bewijs vraag ?!

  Dus vandaar dat de Flat Earth dus toch niet zo gek is, deze conclusie moet je nu toch wel zelf kunnen trekken, nogmaals (echt heel vermoeiend ) het gaat om Feiten Marcel niet om een persoonlijke mening..

  Zucht, nu de mening van Vincent : Stop met het geconditioneerde complot denken en richt je op feiten.

  De Feiten liegen er niet om beste Vincent dat er geen zinnig antwoord en bewijs gegeven is op de simple en logische vragen die ik gesteld heb wat het bewijs zou moeten leven dat we op een spinnende ronde aarde leven..

  Ik hoop dat men nu zal begrijpen waarom ik zeg dat de Flat Earth nooit meer zal overgaan, en dit is ook noodzakelijk en in ieders belang om ons te verlossen uit deze wereld die Bol staat van leugens en bedrog..

  En achteraf is het heel Logisch dat er geen echte foto van de aarde is in 2017 , dit alleen zou je toch aan het denken moeten zetten ?!

  GELOOF ME IK WIL NIETS LIEVER DAT ONS DE WAARHEID VERTELD IS , HIJ IS IN IEDERE GEVAL NIET TERUG TE VNDEN IN HETGEEN ONS VERTELD IS VAN KINDS AF AAN.

  Voor de volgende reactie , geen bla bla en persoonlijke meningen want daar kunnen we niets mee , gewoon feiten en bewijzen graag..

  0 likes
 55. Om misverstanden te vermijden L. Vervloet : ik bedoel gewoon het sprookje van de holle aarde ! Vind je dit geen “derde mogelijkheid” misschien ? Groetjes !

  0 likes
 56. En met deze 4K opnames, gemaakt met een fisheye lens zie je de zonnepanelen eerst krom naar rechts gaan, en dan krom naar links, zoals het effect is van een fisheye lens…

  0 likes
  • Vergeet er zomaar het filmpje bij te linken: https://www.youtube.com/watch?v=DhmdyQdu96M

   Kijk vooral naar het grote zonnepaneel van 1:20, hoe die van krom naar rechts overgaat naar recht naar krom naar links, met nog steeds een ronde aarde op de achtergrond. Tja. de afstand tot de aarde is hier zo groot dat het effect van een fisheye lens minder is, dan op dichtbij gelegen objecten zoals onderdelen van het ISS.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Geheime Amerikaanse basis op de maan? Mysterieus WikiLeaks-document opgedoken

Geheime Amerikaanse basis op de maan? Mysterieus WikiLeaks-document opgedoken

Er is een WikiLeaks-document opgedoken waarin valt ...

Deze heldhaftige journaliste onthult het grootste geheim dat de Bilderbergclub verborgen probeert te houden

Deze heldhaftige journaliste onthult het grootste geheim dat de Bilderbergclub verborgen probeert te houden

Er is al veel geschreven over de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 25 april 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.