Homepagina » Bewustzijn » Veel van de doelen die de satanische elite zich heeft gesteld zijn al verwezenlijkt. Britse dj onthult hoe jij wordt geprogrammeerd
Veel van de doelen die de satanische elite zich heeft gesteld zijn al verwezenlijkt. Britse dj onthult hoe jij wordt geprogrammeerd

Veel van de doelen die de satanische elite zich heeft gesteld zijn al verwezenlijkt. Britse dj onthult hoe jij wordt geprogrammeerd

Door Erick van Dijk: Je wordt wakker, misschien van muziek uit je radiowekker. Je staat op, maakt koffie, op de achtergrond staat de tv aan, reclame.

Zonder dat je er bij stil staat fluit je het deuntje mee. Op weg naar school heb je je favoriete muziek opstaan, of je luistert naar een radiostation.

Terwijl je wacht om te betalen bij de benzinepomp deint je hoofd mee op het ritme van de nieuwste hit.

Kijkje achter de schermen

Misschien heb je het in de pauze (of onder werktijd) over de laatste aflevering van de serie waar iedereen naar kijkt. ‘s Avonds wil je lekker ontspannen, misschien kijk je een film.

Entertainment, in zijn vele verschijningsvormen, is overal. Cultuur verandert, en zonder dat het opvalt stuurt het hele bevolkingsgroepen.

De reikwijdte en invloed zijn enorm. Tijd om een kijkje achter de schermen te nemen. Dat is wat de Britse dj Mark Devlin deed.

Als groot liefhebber van de oorspronkelijke hiphop en zwarte muziek begon hem steeds meer een gevoel van onbehagen te bekruipen naarmate deze stromingen steeds verder afdreven van de kunstvorm en bredere cultuur die het waren, naar iets wat nauwelijks nog kunst of zelfs muziek te noemen was.

Diepgaand onderzoek

In de afgelopen 10 jaar heeft Mark diepgaand onderzoek gedaan naar de aard van deze verandering, niet alleen binnen hiphop, maar ook binnen de overkoepelende wereld van entertainment.

Het resultaat is vervat in twee boeken, Muzikale Waarheid Deel 1 en Deel 2, in de Nederlandse vertaling gratis te downloaden als PDF.

Voor iemand die zich herkent in de eerste paragraaf van dit artikel en nooit vragen heeft gesteld bij de achtergronden van de entertainmentindustrie zal het een koude douche zijn.

Onder de glitter en glamour die bijna iedereen verblindt en betovert blijkt een duistere wereld schuil te gaan die er niet echt op uit is om nog meer geld te verdienen. Het is slechts een prettige bijkomstigheid.

Manipuleren

Het achterliggende doel is het op massale schaal manipuleren en beheersen van de menselijke geest.

Wat wij zien als “entertainment” en gebruikelijk ervaren in een ontspannen staat waar alertheid ontbreekt, is het programmeren van hele bevolkingen en sociale sturing richting een toekomst die rechtstreeks afkomstig lijkt te zijn uit George Orwells 1984. Open je ogen en kijk om je heen!

Mark neemt ons mee door de geschiedenis van de popmuziek en cultuur, bekeken vanuit dit perspectief.

Het eindresultaat is complete verbijstering wanneer eenmaal doordringt dat eigenlijk alles om ons heen een gemaakt en gemanipuleerd bedrog is, aangedreven door een “elite” die aanstuurt op een werelddominantie op satanische grondslag.

Na een helder een prettig leesbaar verslag drukt Mark ons in de laatste twee hoofdstukken van Deel 1 en het laatste van Deel 2 met de neus op de feiten.

Wakker leger

Veel van de doelen die deze satanische “elite” zich heeft gesteld zijn al verwezenlijkt.

Er lijkt niet veel tijd meer te resten tot enig punt van terugkeer. We hebben een goed geïnformeerd en wakker leger nodig om het tij te keren.

Een waarschuwing van Mark, echter: “Als Muzikale Waarheid Deel 1 je meenam op reis, scheurt Deel 2 je retourtje aan stukken.”

Leestip: Muzikale Waarheid Deel 1 en Deel 2.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
1 jaar geleden

Klopt helemaal!

Vooral de hiphopwereld draagt hier groot aan bij, waarom? omdat het gaat om de teksten/boodschap, rappers zeggen zelf ook dat het ze daar om gaat naast het geld.
Dankzij deze muziek weet elk tienermeisje nu dat ze een kech is bijvoorbeeld.
Kijk ook vooral naar hoe iedereen nou ineens onder de tattoos moet zitten, het liefst met illuminati en satanische symbolen want dat is de nieuwe mode in hun(fans) ogen.
Twerken is ook zoiets, dat kinderen het doen is al normaal en geaccepteerd.
En Sex ook vooral, het word er bij de jonge jeugd goed ingedrukt, en ook nog met weinig respect.
Zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Vraag me af of ouders t wel doorhebben dat zei en hun kinderen stap voor stap gemannipuleerd worden, ik denk dat ze het niet zien en langzaam mee veranderen. Artiesten worden aanbeden en daar word misbruik van gemaakt op verschillende manieren..

weg met ons
weg met ons
1 jaar geleden

Muziek is sowieso iets om nuchter onder te blijven, omdat muziek een bepaalde toon kan zetten en mensen die zwak van geest zijn of labiel kunnen ten ondergaan door zich over te geven aan het valse sentiment. Muziek, vooral muziek beladen met melancholische emotie, zal de geest verzwakken en kan mensen zelfs aansporen tot zelfmoord of moord.

Muziek hoort vrij van negativiteit te zijn en mensen juist aan te sporen tot vrije en blije gedachten.

Het leger maakt overigens ook gebruik van muziek, waarmee de geest gaat geloven mee te moeten lopen in de fanfare richting slachtveld. Hetzelfde effect genereert men met een stuk waardeloos metaal op de borst gekregen voor bewezen diensten als simpele geest aan de superieuren, de koning of andere vaderlandslievende bullshit.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

….En verder, de gehele muziek- en fiilmindustrie is verworden tot één grote cokesnuivende en hoererende business verworden, die al decennia lang onder macht staat van de nep joden. Overal waar het gaat om grote sommen geld verdienen, binnenharken en macht over geld zijn onder macht van de nep joden, de zio maffia, de linksdraaiende nazi’s.

Men noemt het joden, maar het zijn simpelweg nep joden, zionisten, gangsters, laffe moordenaars en mensen die hun ziel (sektarisch) hebben verkocht aan een satanische macht, waar het offeren/doden van volwassenen en kinderen, misbruiken van volwassenen en kinderen en vooral en alleen maar het controleren, verafgoden en aanbidden van geld bij hoort. Het doel rechtvaardig zelfs dat deze sektarische club (groter, maar grlijk aan de zionist- Scientology Church) miljoenen mensen ombrengt alsof het ongedierte is.

Marlon Brando and ‘jews’ in Hollywood.
https://youtu.be/bv4UOwAWhpU

Vergeet niet dat dit type mens leeft, denkt en handelt als een parasiet, als een niets ontziend beest dat zonder pardon ten koste van alles en iedereen overleeft en groeit. Dit zijn geen gewone doorsnee mensen, dit zijn mensen met maskers op en hebben vele gezichten. Ogenschijnlijk kunnen ze zelfs lief, aardig, uitnodigend en heel menselijk overkomen, maar zodra ze in de weg worden gezeten of hun doel willen halen (veel meer geld, alle geld, geld) zullen ze zonder pardon mensen uit de weg ruimen en daarbij gebruik maken van vooral psychologische oorlogen. Ze kunnen dan ook bijna bovennatuurlijk liegen, bedriegen, en manipuleren.

Bataaf
Bataaf
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Zionisme heeft hier niets mee te maken.(ondanks handelingen en ideologie).Zionisme is politiek.Kaballa en Talmudisme is waar jij op doelt.Daarin heeft men als hoofddoel het ruïneren van de zgn. Goyim.En nog specifieker het spiritueel kapot maken van de echte Israëlieten.Het woord/de term jood komt van Juda.Slechts 1 stam van de 12.

Bataaf
Bataaf
Reactie op  Bataaf
1 jaar geleden

Voor meer hieromtrent lees de columns van Evertjan Poorterman op Niburu.Geeft een aardig helder beeld van de strijd tussen die nep joden en het ware volk Israëls die al eeuwen gaande is.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Bataaf
1 jaar geleden

@Bataaf

Het jodendom is niet meer dan een religie en het geloof in het jodendom als een volk. Al het andere (zionisme) is niets meer dan een sektarische club van mensen die zich voordoen als afstammeling van dit geloofsvolk. Zionisten zijn in mijn optiek het zuivere kwaad. Dat er meer stromingen zijn zal ongetwijfeld waar zijn, voor mij blijft echter het zionisme het hoofdbestanddeel en de meest belangrijke leidinggevende groep nep joden in de wereld. Het as van het kwaad met tentakels in vele richtingen in de gehele wereld.

Bataaf
Bataaf
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

E doch..lees je eens in aangaande zionisme en Talmudisme.ruim een derde van de zgn. Joden hebben niet de Thora als leidraad maar de talmud en nu juist dat laatste is satanisch.kennis is macht.

Bataaf
Bataaf
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Ik licht het nog verder toe.zionisme is geen religie.dat bedoel ik.dan nog iets.een neger bijv. Die zich bekeerd tot het judaïsme is geen jood.snap je.de joden zoals wij die nu kennen zijn NIET het volk Israëls uit de Bijbel.DAT weten veel mensen niet.nu de Chazaren.Een van oorsprong islamitisch centraal Aziatisch steppenvolk wat zich om politiek en economische redenen bekeerden tot het jodendom maar niet dat van de thora lees oude testament maar de talmud onstaan tijdens ballingschap van de echte Israëlieten.de stam Levi en juda in babylon.(de andere 10 stammen zijn nooit weergekeerd na hun ballingschap in respectievelijk assyrie vandaar de laatste 2 zuidelijke stammen die later door babylon gevangen werden).de “nepjoden” varen er wel bij dat er zoveel verschillende titels en namen zijn want wanneer je het beestje niet bij naam kunt noemen kan je ook niet met de problematiek aan de slag gaan.maar echt…ga lezen en leren.groet

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

@Bataaf

De mens wordt verneukt waar ze bij staat, al jaren, honderden jaren zelfs.

Geloofstheorieën en religieuze boeken die sturen en proberen te overtuigen in hun gelijk en dat er een exclusiviteit is met een volk die heilig is en groter en belangrijker dan welk ander mens of ras dan ook (over discriminatie gesproken). En voor een dergelijk volk en god moet men respect tonen als onderdanige goyim en als varken van welke religie dan ook? Het beste boek moet daarbij nog worden geschreven, namelijk hoe ongelovige tegen het ranzige der gelovigen aankijkt en welke passage ze kunnen gebruiken in het boek tegen gelovigen.

Iedereen kan beweren vanuit de overtuiging en religue iets te zijn, waar het omgaat is dat een elitaire machtsgeile kliek en sektarische club pretendeert iets te zijn en onder valse noemer de planeet probeert te veroveren en vooral te onderwerpen. Over lijken gaat en de judaspraktijk erop loslaat, maar ondertussen zielig spelen, omdat de joden het grote lijden kennen en lijden zoals niemand ooit kan lijden of heeft geleden.

Met kotsverhalen de massa het zwijgen opleggen en dan ook nog beweren een edel ras te zijn? Noem het wat je wilt, voor mij zijn en blijven het zionistische gangsters en misdadigers. En wat de rest van de piraten betreft, “van hetzelfde laken een pak”. Het is schuim en gangreen van de wereld.

Leon
Leon
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Is het zoiets wat pink floyd met de albums darkside of the moon, animals, wish you were here, the wall en the final cut al mee bedoelde.

ronjaspers
ronjaspers
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Die “nepjoden” dat zijn de chazarian mafia er is wel het een en ander te vinden op internet over deze monsters.

Levi Gans
Levi Gans
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Je kunt niet zeggen het zijn de joden of de Rothschild wel kun je zeggen er zijn rijken op
Aarde die satanich zijn en die Geen moeite
Hebben om andere mensen te overheersen en
Te vermoorden .
Als je zo Praat en schrijft en denkt zijn er Dan
Bewijzen ?

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

@WMO Beste ik zie de ware muziek, dus muziek die je ontspant als voeding voor de ziel, een deun blijft bij je hangen, dat heb je meestal niet met een foto of schilderij.

Rob
Rob
1 jaar geleden

Het is bij veel mensen al een hele tijd bekend dat de Cabal overal is geïnfiltreerd: de muziekwereld, de filmwereld. Er zijn artikelen oever de geschiedenis van de Khazariaanse Maffia (of Cabal). Het ene stuk heeft het over de jaren 800 / 1000 en een ander verhaal gaat terug naar de derde eeuw, naar het land Kzazaria dat ooit bestaan zou hebben. Daar begint de geschiedenis van het satanisme voor zover bekend. Dat heeft zich over de wereld verspreid nadat Rusland een einde had gemaakt aan satanisme als religie van dat land. Volgens het verhaal zijn ze in het geheim door gegaan en hebben ze zich al die eeuwen over de wereld verspreid, koningen van de troon gestoten en z en overal de macht over genomen. Dat de muzuziek – en filmwereld dan ook geïnfiltreerd is is gewoon een vervolg. Heel Hollywood schijnt zo’n beetje een pedofiele wereld te zijn. Elke musicus en elke filmster zou al onder de plak zitten Al wordt dan weer vaak onder de illuminati geplaatst. Maar somimiigen zien de Cabal als de illumminati, anderen zien de Cabal als de Khazariaanse Maffia.

Wat muziek betreft, het ligt er maar aan hoe je zelf in elkaar steekt en wat voor muziek je luistert. Muziek is niet per definitie satanisch of duister. Er is veel muziek die ‘duister’ over komt. Maar niet alle muziek van een bepaalde genre is duister. Sommige hardrock bv hoeft niet duister over te komen, andere hardrock wel. Er is ook veel muziek die niet duister is, zoals bv Enya. Je moet wat dat betreft altijd van je eigen gevoel uit gaan. De duisternis zit ook in de mens, vanuit de kern, wat niet alleen van eigen leven afkomstig is maar wat veel verder gaat. Dan kom je in het grote, universele, plaatje van wie je bent. Satanisme is overal in herkenbaar, we krijgen alleen de laatste tijd berichten van individuen die in een bepaalde sector werkzaam zijn. Maar wat te denken van religies? In de kerk wordt gezegd dat je ZIJN bloed moet drinken en ZIJN vlees moet eten als je eeuwig wilt leven. In de islam hebben ze het offerfeest. En wat te denken van onze maatschappij waar je overal een contract voor moet tekenen als je iets wilt? Een baan, telefoonabonnement, gas en elektriciteit, radio / tv / internet, een woning huren, een auto huren en vul maar in. Een contract tekenen is nog steeds een contract met de duivel waar je je ziel aan verkoopt. De hele wereld is gebaseerd op macht en de hoogste macht als mens is het satanisme die de wereld in hun macht heeft.
http://whale.to/b/666_hand_sign.html

Jantje
Jantje
1 jaar geleden

HipHop?
Dat is toch dat lawaai, waarbij geweld en misdaad verheerlijkt wordt?
Heeft niets met muziek te maken. Dat is een fabeltje.
het is een vloek voor onze jeugd.

Bataaf
Bataaf
1 jaar geleden

Voor hen die meer info willen (dit Is al jaren bekend en er wordt voor gewaarschuwd).
John Todd (ex warlock en illuminati) op youtube.link niet benodigd.

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
1 jaar geleden

Moderne kunst, 3 zwarte verticale strepen op een wit doek.

De bedoeling is dus dat je hier meer in ziet dan wat het daadwerkelijk is, anders verklaren ze je voor gek.

Freud zei ik kan mijn patiënten niet alleen laten anders worden ze weer beter.

Muziek, kunst, architectuur, cultuur, moraal, geboortecijfers, …… alles gaat de zelfde kant op, richting de afgrond.

Hier architectuur met gratis coupon om te stoppen met je porno verslaving.
https://www.youtube.com/watch?v=Q9mjdkuROPE

dna
dna
1 jaar geleden

Dat is precies wat koningshuis doet. Hun kleine kinderen meenemen naar dat satan volgend babylonduo beyonce en jayz. Dan staan ze bij van armin van buren te promoten. En dat kost ons miljarden.

Joost
Joost
1 jaar geleden

De meeste Rap en sommige R&B zijn de meest negatieve, walgelijke klanken.
Alles klinkt negatief, bad vibes, agressief en duister.
Ook de meeste metal heeft dat, maar Rap overstijgt dit gehalte aanzienlijker.
Vooral de hype van Nederrap is echt niet te begrijpen.
Die kerel van “Opgezwolle”, met een stem die klinkt als of ie zoutzuur heeft gedronken, beinvloed hele volksstammen met zijn achterlijke stemgeluid.
Blanke Nederlanders die als Marokkanen praten, heel in tegenwoordig, maar oh zo achterlijk klinkend, met dank aan diezelfde idioot.
En dan die maniertjes van die gasten, te stupide voor woorden, een beetje de polder crip uithangen met hun “matties”

Elise
Elise
1 jaar geleden

Het systeem/entertainment wereld stuurt je naar dat je iemand/iets moet zijn. Feit is: je bent al iemand/iets. Een kind van, een moeder van etc. Dus je bent al iemand/iets.
Veel jongeren raken de weg kwijt door al die invloeden. Hier komt oa. die druk vandaan.
Deze jongeren moeten dus weer beseffen dat ze al iemand zijn. En dat ze weer meer moeten leren dat het pad vanzelf wel komt als je er aan werkt.(gaat heel langzaam/gewoon bezig blijven/niet teveel nadenken/fouten maken is niet erg).
Stel jezelf de vraag: wil je eigenlijk wel beroemd zijn? Ik niet.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Dit is inderdaad correct. Muziekindustrie, voor een groot gedeelte trouwens in handen van het Nederlandse Phillips, is satanisch. Wat ik trouwens raar vind is dat zoveel mensen hier niet in geloven terwijl er wel honderdduizenden, in Europa gezien miljoenen mensen, op zondag wel naar de kerk gaan. Biblebelt bestaat uit ruim 600.0000 hardcore christenen. Flinke getallen anno 2019. Maar als je mensen ook wijst op het feit dat satanisme ook een grote stroming is dan willen zij dat niet geloven. Blijft raar.
Maar media, muziekindustrie, bankwezen, politiek, leger, zijn toch echt sectoren die aangestuurd worden door satanisten. Denk dat er ook nooit een programma overgemaakt zal worden.

x

Check Also

van haga

Van Haga: Horrorscenario uit ‘1984’ komt akelig dichtbij

Tijdens het debat over de avondklok verdedigde ...

duitsland

Waar houdt het op? Duitsland stopt quarantaineweigeraars in vluchtelingenkampen, detentiecentra

In Duitsland worden mensen in detentiecentra gestopt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x