Bewustzijn

Veel van de doelen die de satanische elite zich heeft gesteld zijn al verwezenlijkt. Britse dj onthult hoe jij wordt geprogrammeerd

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Door Erick van Dijk: Je wordt wakker, misschien van muziek uit je radiowekker. Je staat op, maakt koffie, op de achtergrond staat de tv aan, reclame.

Zonder dat je er bij stil staat fluit je het deuntje mee. Op weg naar school heb je je favoriete muziek opstaan, of je luistert naar een radiostation.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Terwijl je wacht om te betalen bij de benzinepomp deint je hoofd mee op het ritme van de nieuwste hit.

Kijkje achter de schermen

Misschien heb je het in de pauze (of onder werktijd) over de laatste aflevering van de serie waar iedereen naar kijkt. ’s Avonds wil je lekker ontspannen, misschien kijk je een film.

Entertainment, in zijn vele verschijningsvormen, is overal. Cultuur verandert, en zonder dat het opvalt stuurt het hele bevolkingsgroepen.

De reikwijdte en invloed zijn enorm. Tijd om een kijkje achter de schermen te nemen. Dat is wat de Britse dj Mark Devlin deed.

Als groot liefhebber van de oorspronkelijke hiphop en zwarte muziek begon hem steeds meer een gevoel van onbehagen te bekruipen naarmate deze stromingen steeds verder afdreven van de kunstvorm en bredere cultuur die het waren, naar iets wat nauwelijks nog kunst of zelfs muziek te noemen was.

Diepgaand onderzoek

In de afgelopen 10 jaar heeft Mark diepgaand onderzoek gedaan naar de aard van deze verandering, niet alleen binnen hiphop, maar ook binnen de overkoepelende wereld van entertainment.

Het resultaat is vervat in twee boeken, Muzikale Waarheid Deel 1 en Deel 2, in de Nederlandse vertaling gratis te downloaden als PDF.

Voor iemand die zich herkent in de eerste paragraaf van dit artikel en nooit vragen heeft gesteld bij de achtergronden van de entertainmentindustrie zal het een koude douche zijn.

Onder de glitter en glamour die bijna iedereen verblindt en betovert blijkt een duistere wereld schuil te gaan die er niet echt op uit is om nog meer geld te verdienen. Het is slechts een prettige bijkomstigheid.

Manipuleren

Het achterliggende doel is het op massale schaal manipuleren en beheersen van de menselijke geest.

Wat wij zien als “entertainment” en gebruikelijk ervaren in een ontspannen staat waar alertheid ontbreekt, is het programmeren van hele bevolkingen en sociale sturing richting een toekomst die rechtstreeks afkomstig lijkt te zijn uit George Orwells 1984. Open je ogen en kijk om je heen!

Mark neemt ons mee door de geschiedenis van de popmuziek en cultuur, bekeken vanuit dit perspectief.

Het eindresultaat is complete verbijstering wanneer eenmaal doordringt dat eigenlijk alles om ons heen een gemaakt en gemanipuleerd bedrog is, aangedreven door een “elite” die aanstuurt op een werelddominantie op satanische grondslag.

Na een helder een prettig leesbaar verslag drukt Mark ons in de laatste twee hoofdstukken van Deel 1 en het laatste van Deel 2 met de neus op de feiten.

Wakker leger

Veel van de doelen die deze satanische “elite” zich heeft gesteld zijn al verwezenlijkt.

Er lijkt niet veel tijd meer te resten tot enig punt van terugkeer. We hebben een goed geïnformeerd en wakker leger nodig om het tij te keren.

Een waarschuwing van Mark, echter: “Als Muzikale Waarheid Deel 1 je meenam op reis, scheurt Deel 2 je retourtje aan stukken.”

Leestip: Muzikale Waarheid Deel 1 en Deel 2.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
5 jaren geleden

Klopt helemaal!

Vooral de hiphopwereld draagt hier groot aan bij, waarom? omdat het gaat om de teksten/boodschap, rappers zeggen zelf ook dat het ze daar om gaat naast het geld.
Dankzij deze muziek weet elk tienermeisje nu dat ze een kech is bijvoorbeeld.
Kijk ook vooral naar hoe iedereen nou ineens onder de tattoos moet zitten, het liefst met illuminati en satanische symbolen want dat is de nieuwe mode in hun(fans) ogen.
Twerken is ook zoiets, dat kinderen het doen is al normaal en geaccepteerd.
En Sex ook vooral, het word er bij de jonge jeugd goed ingedrukt, en ook nog met weinig respect.
Zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Vraag me af of ouders t wel doorhebben dat zei en hun kinderen stap voor stap gemannipuleerd worden, ik denk dat ze het niet zien en langzaam mee veranderen. Artiesten worden aanbeden en daar word misbruik van gemaakt op verschillende manieren..

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Muziek is sowieso iets om nuchter onder te blijven, omdat muziek een bepaalde toon kan zetten en mensen die zwak van geest zijn of labiel kunnen ten ondergaan door zich over te geven aan het valse sentiment. Muziek, vooral muziek beladen met melancholische emotie, zal de geest verzwakken en kan mensen zelfs aansporen tot zelfmoord of moord.

Muziek hoort vrij van negativiteit te zijn en mensen juist aan te sporen tot vrije en blije gedachten.

Het leger maakt overigens ook gebruik van muziek, waarmee de geest gaat geloven mee te moeten lopen in de fanfare richting slachtveld. Hetzelfde effect genereert men met een stuk waardeloos metaal op de borst gekregen voor bewezen diensten als simpele geest aan de superieuren, de koning of andere vaderlandslievende bullshit.

Rob
Rob
5 jaren geleden

Het is bij veel mensen al een hele tijd bekend dat de Cabal overal is geïnfiltreerd: de muziekwereld, de filmwereld. Er zijn artikelen oever de geschiedenis van de Khazariaanse Maffia (of Cabal). Het ene stuk heeft het over de jaren 800 / 1000 en een ander verhaal gaat terug naar de derde eeuw, naar het land Kzazaria dat ooit bestaan zou hebben. Daar begint de geschiedenis van het satanisme voor zover bekend. Dat heeft zich over de wereld verspreid nadat Rusland een einde had gemaakt aan satanisme als religie van dat land. Volgens het verhaal zijn ze in het geheim door gegaan en hebben ze zich al die eeuwen over de wereld verspreid, koningen van de troon gestoten en z en overal de macht over genomen. Dat de muzuziek – en filmwereld dan ook geïnfiltreerd is is gewoon een vervolg. Heel Hollywood schijnt zo’n beetje een pedofiele wereld te zijn. Elke musicus en elke filmster zou al onder de plak zitten Al wordt dan weer vaak onder de illuminati geplaatst. Maar somimiigen zien de Cabal als de illumminati, anderen zien de Cabal als de Khazariaanse Maffia.

Wat muziek betreft, het ligt er maar aan hoe je zelf in elkaar steekt en wat voor muziek je luistert. Muziek is niet per definitie satanisch of duister. Er is veel muziek die ‘duister’ over komt. Maar niet alle muziek van een bepaalde genre is duister. Sommige hardrock bv hoeft niet duister over te komen, andere hardrock wel. Er is ook veel muziek die niet duister is, zoals bv Enya. Je moet wat dat betreft altijd van je eigen gevoel uit gaan. De duisternis zit ook in de mens, vanuit de kern, wat niet alleen van eigen leven afkomstig is maar wat veel verder gaat. Dan kom je in het grote, universele, plaatje van wie je bent. Satanisme is overal in herkenbaar, we krijgen alleen de laatste tijd berichten van individuen die in een bepaalde sector werkzaam zijn. Maar wat te denken van religies? In de kerk wordt gezegd dat je ZIJN bloed moet drinken en ZIJN vlees moet eten als je eeuwig wilt leven. In de islam hebben ze het offerfeest. En wat te denken van onze maatschappij waar je overal een contract voor moet tekenen als je iets wilt? Een baan, telefoonabonnement, gas en elektriciteit, radio / tv / internet, een woning huren, een auto huren en vul maar in. Een contract tekenen is nog steeds een contract met de duivel waar je je ziel aan verkoopt. De hele wereld is gebaseerd op macht en de hoogste macht als mens is het satanisme die de wereld in hun macht heeft.
http://whale.to/b/666_hand_sign.html

Jantje
Jantje
5 jaren geleden

HipHop?
Dat is toch dat lawaai, waarbij geweld en misdaad verheerlijkt wordt?
Heeft niets met muziek te maken. Dat is een fabeltje.
het is een vloek voor onze jeugd.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x