Homepagina » Buitenaards » VIDEO: “Amerikaanse spionnen kwamen tot de ontdekking dat de nazi’s samenwerkten met buitenaardsen”
VIDEO: "Amerikaanse spionnen kwamen tot de ontdekking dat de nazi's samenwerkten met buitenaardsen"

VIDEO: “Amerikaanse spionnen kwamen tot de ontdekking dat de nazi’s samenwerkten met buitenaardsen”

Amerikaanse spionnen kwamen tijdens de Tweede Wereldoorlog tot de ontdekking de nazi’s werden geholpen door buitenaardse wezens. Deze opmerkelijke uitspraak is gedaan door William Tompkins, een man die tot 1946 bij de Amerikaanse marine werkte en daarna aan de slag ging bij ruimtevaartbedrijf Northrop en vliegtuigbouwer Douglas Aircraft Company.

De spionnen maakten volgens Tompkins deel uit van een geheime marineoperatie vanuit Naval Air Station San Diego. Adolf Hitler zou een geheime overeenkomst hebben gesloten met afgezanten van een buitenaards ras, zogeheten Reptilians. Buitenaardse adviseurs zouden de SS hebben geholpen bij de ontwikkeling van geavanceerde wapentechnologieën.

Tompkins, geboren in 1923, legt uit dat de aliens niet van plan waren om de nazi’s te helpen de oorlog te winnen en de planeet te veroveren. Ze wilden volgens hem een aantal ruimteschepen bouwen die gebruikt konden worden om andere planeten te veroveren.

‘We hebben hulp gehad’

“Deze jonge jongens, de spionnen, begrepen niet half wat ze mee terugnamen, wat er gebeurde,” zei Tompkins. Zijn uitspraken zijn opmerkelijk, maar het is niet de eerste keer dat wordt beweerd dat nazi-Duitsland buitenaardse hulp kreeg tijdens de oorlog.

Hermann Oberth, geestelijk vader van de Saturnus V-draagraketten van het Apolloprogramma, antwoordde volgens schrijver Robin Collyns (Did Spacemen Colonise the Earth?) als volgt op een vraag over de snelle technologische ontwikkeling van nazi-Duitsland: “Wij zijn niet alleen verantwoordelijk geweest voor de recordontwikkeling. We hebben hulp gehad. Mensen van andere werelden.”

Vril

De Amerikaanse onderzoeksjournalist Linda Moulton Howe zegt daarnaast op documenten te zijn gestuit die onthullen dat de nazi’s zijn geholpen door een buitenaards ras. “Toen Vril dat eerste vaartuig bouwde, werden ze in Duitsland door enkele aliens geholpen, op de plek waar ze raketten afvuurden vanuit Peenemünde. Uit de documenten die ik in Washington heb gelezen blijkt dat het eerste vaartuig van de Vril daar is gebouwd. De aliens hielpen Duitsland,” zei ze.

Tompkins heeft een aantal ondersteunende bewijsstukken opgenomen in zijn autobiografie ‘Selected by Extraterrestrials’. De stukken gaan onder meer over zijn missie en twee toegangspassen die hij had gekregen voor de marinebasis in San Diego.

Hij legde in een eerder interview uit dat hij vaak aanwezig was bij de debriefing van spionnen die terugkwamen uit Duitsland om de Amerikanen bij te praten over de projecten. Tompkins moest de informatie vervolgens naar eigen zeggen verspreiden naar grote corporaties, denktanks en universiteiten. Die moesten de informatie bestuderen en op waarde schatten. Hij zegt dat er tussen 1942 en 1946 honderden van deze debriefings zijn geweest op de marinebasis.

Bekijk hieronder het interview met Williams Tompkins:

[Exopolitics]


Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Ik had gehoord, dat er zeker 100.000 Duitsers naar de binnenaarde zijn gereisd, via Antaritica.

  6 likes
  • Je hoort zoveel, niet alleen tegenwoordig. Vroeger ook al. Van horen zeggen zijn nog geen controleerbare feiten.

   5 likes
  • Het is inderdaad een hardnekkig gerucht, sommige beweren dat het mogelijk zelfs één miljoen zijn. Ik ben zelf niet zo’n aanhanger van de holle aarde theorie, er is het een en ander wat er op duidt, maar ik hou het persoonlijk eerder voor mogelijk dat er boven de noord- en zuidpool elektromagnetische wervels/vortexen zijn die mogelijk een portaal naar een andere dimensie vormen.
   Deze Russische documentaire is ECHT het kijken waard (Engels ondertiteld)!!!
   https://www.youtube.com/watch?v=MwUpPwyyvLw
   Feit is wel dat de Duitsers daar bases hadden en dat Rear Admiral Richard Evelyn Byrd getracht heeft deze uit te schakelen. In het Duitse spraakgebied gaan ook hardnekkige geruchten de ronde dat de Amerikanen in ’58 vergeefs geprobeerd hebben korte metten met hen te maken door meerdere atoombommen te gebruiken, sommigen beweren zelfs dat daardoor het ozongat boven de zuidpool ontstaan is.

   Zuid Amerika speelt echter ook een grote rol met betrekking tot de Duitse Flugscheiben, het schijnt dat er meerdere bases in Brazilië zijn, hier zijn een paar foto’s van te zien in dit videootje:
   https://www.youtube.com/watch?v=OnkExyH2jc8
   Er zijn ook andere aanwijzingen en het is algemeen bekend dat Zuid Amerika een toevluchtsoord van de Duitsers was toen Duitsland werd bezet.
   Daarbij mag ik U-977 en Kapitein Heinz Schaeffer natuurlijk niet vergeten, die maanden nadat de oorlog voorbij was met maar een halve crew in Argentinië aan land liep.
   https://en.wikipedia.org/wiki/German_submarine_U-977

   5 likes
  • Klopt, en van daaruit zijn ze naar de achterkant van de maan gegaan.
   Kijk maar naar de film Iron Sky

   2 likes
 2. Niks reptielen, de Duitsers (schei eens aub uit ze nazi’s te noemen) hebben de technologie herontdekt dankzij de vele expedities naar India,Tibet, Afrika, Zuid Amerika en Antarctica.
  De enige mogelijke link met buitenaardsen is die met Aldebaran (Boek: Unternehmen Aldebaran, Reiner Feistle) en zelfs daar heb ik mijn twijfels over.

  Deze Tompkins is een stoorzender, net als Colonel Corso en Bob Lazar.

  7 likes
  • Jonge in Kecksburg hebben ze ook zon reptiel zien liggen en die kwam uit dezelfde bel dan die Adolfje met zn reptielmatties gemaakt had dusse!!!!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=amSbjaXeTuc

   1 likes
   • Het Kecksburg incident staat helemaal los van de Duitse ontwikkelingen. Het object wat daar mogelijk neer is gekomen lijk in de verste verte niet op de Haunebu en VRIL Flugscheiben die meestal een balkenkruis of hakenkruis dragen in plaats van hiërogliefen.

    Voor de repto’s moet je bij de oppositie zijn, het groepje zionisten dat momenteel aan de macht is en hun aanverwante bloedlijnen zoals die van het Engels- Nederlandse koningshuis (dezelfde als nagenoeg iedere Amerikaanse president). Want wie woont er op Slot Drakensteyn? Wie vaart er met de groene draeck?

    7 likes
    • Het ene moment werken de repto’s samen met de nazi’s, en nu zijn ineens de joden. En de NASA heeft de maanlanding in scéne gezet en is tegelijkertijd naar de achterkant van de Maan geweest, alwaar ze een buitenaardse basis hebben ontdekt.

     1 likes
 3. 2 wereldoorlogen en nog een economische supermacht. Denk dat dit meer zegt over duitse grundlichheid dan aliens. Als ze door zulke geavanceerde wezens geholpen zouden zijn hadden ze niet verloren dunkt me.

  6 likes
  • ferrimassi, ik denk dat je gelijk hebt, ‘Aliens’ zijn technologisch verder ontwikkeld dan welke natie dan ook en kost het hen weinig moeite om vijanden te vernietigen.

   2 likes
 4. “Amerikaanse spionnen kwamen tijdens de Tweede Wereldoorlog tot de ontdekking de nazi’s werden geholpen door buitenaardse wezens.”

  Klopt, één zo’n ‘buitenaards wezen’ heette Prescott Bush, vader van (big) George H. W. Bush, en grootvader van (little) George W. Bush!

  7 likes
 5. Reptilians?

  the Aryan race didn’t originate from earth but from Aldebaran in Alpha Tauri ….. The society was later renamed the ‘Vril Society’ or ‘Society of Vrilerinnen Women’ …

  Maria Orsic along with Sigrun, another of the Vril Society’s female mediums
  lang haar als antenne voor het verkrijgen van ‘paranormale’ informatie

  0 likes
  • Jein, zoals de Duitsers zo mooi zeggen. Ik ben ook bekend met het verhaal van Maria Ortish, maar ik ben echter zeer sceptisch wat transmediale boodschappen en dergelijke aangaat.
   Tot nu toe zijn er 2 bewijzen voor het bestaan van de VRIL-Gesellschaft; de verklaring van een Duitse raketgeleerde Willy Ley die middels “Operation Paperclip” in de VS terecht is gekomen en 2 pamfletten uit 1930.
   https://de.wikipedia.org/wiki/Vril-Gesellschaft#Die_Reichsarbeitsgemeinschaft_.E2.80.9EDas_kommende_Deutschland.E2.80.9C

   Ik heb echter meer het vermoeden dat de werken en ideeën van Viktor Schauberger en de door de vele expedities vergaarde kennis uit de oudheid in combinatie met de Arische vindingrijkheid en het streven naar perfectie tot het heruitvinden van de Flugscheiben leidde.

   De nationaal socialisten beweerden overigens dat de piramides van Gizeh 10.500 jaar voor Christus gebouwd zouden zijn, een opmerkelijke bewering als je bekend bent met Graham Hancock en co. Dan hebben we nog de Untersberg, de Externsteinen en niet te vergeten de Wewelsburg. Alle drie een Google waard.

   Ik doe ondertussen al meer dan 12 jaar onderzoek naar de Duitse Flugscheiben en het heeft er echt alle schijn van dat deze afzetbeweging het door Hitler aangekondigde “letzte Batallion” vormt die op zullen gaan treden als de aankomende derde wereldoorlog op zijn hoogtepunt zal zijn.
   http://deutscher-freiheitskampf.com/2014/11/12/adolf-hitlers-rede-am-9-november-1941-zum-sowjetischen-aufmarsch-gegen-deutschland-das-letzte-bataillon-wird-ein-deutsches-sein/

   3 likes
   • Ik hou mij al 15 jaar bezig met het “her-uitvinden” van de Thule-tachyonator. Die kwik vortex technologie is met operatie paperclip ook naar de andere kant van de sloot gegaan. En de afgelopen 70 jaar hebben de geleerden niet met de vingers in de neus gezeten. Die vortex is nu een plasma in een donut vormige buis. Google maar op tr3b-astra. Die tachyonator vervormt de ruimte/tijd. Je kunt dus ontzettend hard een haakse bocht maken zonder dat je koffie er overheen gaat. Je zit in de magnetische vortex gemaakt door het kwik waar men een stroom door liet gaan. De laatste Haunebu woog 110 ton. Dat is het gewicht van 2 leopard tanks. Maar zoals Viktor al zei: ‘Erst Kapieren und dann Kopieren’.

    0 likes
  • Klinkt allemaal erg duidelijk en vertrouwenwekkend.

   2 likes
 6. De amigdala ofwel het reptielen brein (orgaan in menselijke brein met de vorm van het oog van osiris)

  Jawel, poorten in ons brein, schaduw wezens , projecties van wat wij denken NIET te zijn.

  Contact is voor sommigen niet echt moeilijk als je begrijpt dat alles 1 is. (eng is het dan zeker niet meer)

  KEN UW VIJAND (hij leeft in uw eigen onderbewustzijn)

  4 likes
 7. Doet me denken aan de opmerking van de bekende wetenschapper Stephen Hawking die zie dat we moeten ophouden oorlog te maken want , daar trekken we ” onplezierige ” “beschavingen ” aan !

  2 likes
 8. Ik lees weer een hoop belangenverstrellingen, maw. er bestaat geen God.

  2 likes
 9. Geachte kijkers let eens op de geruite stropdas (en dan ook nog de combinatie paars met zwart) van de spreker in het filmpje, waar komt m’n schaakbord-patronen nog meer tegen? Juist in de vrijmetselarij. En nee, ik voel geen behoefte om te oordelen over Vrijmetselarij of de waarachtigheid van dit filmpje, het is louter een constatering. Wat er al dan niet waar is van bovenstaand filmpje laat ik in het midden, ik geloof net zo goed in het bestaan van Verlichte wezens als in Jezus Christus/buitenaardsen/God/Goden, het een sluit tenslotte niet, per definitie, het ander uit. Overigens geloof ik dat de Nazi’s contact hadden met buitenaardsen, zo heb ik al eens een foto gezien van Adolf Hitler met een grey, en ja, dit kan net zo goed een gemanipuleerde foto zijn.

  1 likes
 10. Heb het boek van William Tompkins gelezen, afschuwelijk verwarrend geschreven maar dat is eerder de schuld van de ghostwriter. Het komt er op neer dat Tompkins van op jonge leeftijd over inzicht en technische kennis beschikte om ruimteschepen van +1km – die een US NAVY Galaxy Protection Force zouden vormen – en volledige Maan- en Mars basissen uit te tekenen zonder te weten waar die kennis vandaan kwam, kennis die hem continu gevoed werd door Nordic people waar de US Navy toen al mee samenwerkte. De US Navy was er dus blijkbaar van op de hoogte en heeft Tompkins reeds op jonge leeftijd ingelijfd en in een geheime think tank gezet en hem gigantische opdrachten gegeven (waaronder ook het ontwerpen van ordinaire slagschepen) zonder uitleg te geven over het hoe of wat of waar. Punt is : reeds in de jaren 50 stonden ze gigantisch ver met buitenaardse technologie inclusief cloaking, informatie die ze vnl van de Duitsers na en tijdens de oorlog gestolen hebben en de NSDAP beschikte wel degelijk over buitenaardse technologie door samenwerking met de vril. Tompkins staaft zijn geheim militair verleden met copieen van toegangspassen etc. Alle personen waar hij in die tijd aan rapporteerde kunnen ook gemakkelijk teruggevonden worden op google en met de extra informatie van Tompkins in het achterhoofd lijken de puzzelstukken wel in elkaar te vallen. (bv één van zijn supervisors leidde ook de ultrageheime Space projecten, iets waar toen bijna niemand van op de hoogte was, en als je die persoon nu opzoekt en je leest zijn biografie en Curriculum Vitae dan klopt het wel wat Tompkins beweert). Tompkins heeft nooit het volledige plaatje te horen gekregen maar door contact met andere think tanks en collega’s in andere geheime projecten heeft hij wel een redelijk duidelijk idee waar ze sinds de jaren 50 mee bezig waren. Die km-lange sigaar-ufo’s die we zo dikwijls zien opduiken zijn volgens hem in gebruik genomen in de jaren ’70.

  1 likes
 11. Konden die ‘buitenaardsen’ ook teleporteren?

  1 likes
 12. In Kecksburg was ook zon klokvorm ufo neergekomen die ome Adolf ontwikkeld had samen met die reptielen.

  0 likes
 13. Dat doe ik ook al jaren!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

merkel

Ambassadeur vergelijkt Merkel met Hitler: ‘Zijn droom is uitgekomen!’

De Maltese ambassadeur in Finland heeft de ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...