Buitenaards

VIDEO: “Amerikaanse spionnen kwamen tot de ontdekking dat de nazi’s samenwerkten met buitenaardsen”

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Amerikaanse spionnen kwamen tijdens de Tweede Wereldoorlog tot de ontdekking de nazi’s werden geholpen door buitenaardse wezens. Deze opmerkelijke uitspraak is gedaan door William Tompkins, een man die tot 1946 bij de Amerikaanse marine werkte en daarna aan de slag ging bij ruimtevaartbedrijf Northrop en vliegtuigbouwer Douglas Aircraft Company.

De spionnen maakten volgens Tompkins deel uit van een geheime marineoperatie vanuit Naval Air Station San Diego. Adolf Hitler zou een geheime overeenkomst hebben gesloten met afgezanten van een buitenaards ras, zogeheten Reptilians. Buitenaardse adviseurs zouden de SS hebben geholpen bij de ontwikkeling van geavanceerde wapentechnologieën.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Tompkins, geboren in 1923, legt uit dat de aliens niet van plan waren om de nazi’s te helpen de oorlog te winnen en de planeet te veroveren. Ze wilden volgens hem een aantal ruimteschepen bouwen die gebruikt konden worden om andere planeten te veroveren.

‘We hebben hulp gehad’

“Deze jonge jongens, de spionnen, begrepen niet half wat ze mee terugnamen, wat er gebeurde,” zei Tompkins. Zijn uitspraken zijn opmerkelijk, maar het is niet de eerste keer dat wordt beweerd dat nazi-Duitsland buitenaardse hulp kreeg tijdens de oorlog.

Hermann Oberth, geestelijk vader van de Saturnus V-draagraketten van het Apolloprogramma, antwoordde volgens schrijver Robin Collyns (Did Spacemen Colonise the Earth?) als volgt op een vraag over de snelle technologische ontwikkeling van nazi-Duitsland: “Wij zijn niet alleen verantwoordelijk geweest voor de recordontwikkeling. We hebben hulp gehad. Mensen van andere werelden.”

Vril

De Amerikaanse onderzoeksjournalist Linda Moulton Howe zegt daarnaast op documenten te zijn gestuit die onthullen dat de nazi’s zijn geholpen door een buitenaards ras. “Toen Vril dat eerste vaartuig bouwde, werden ze in Duitsland door enkele aliens geholpen, op de plek waar ze raketten afvuurden vanuit Peenemünde. Uit de documenten die ik in Washington heb gelezen blijkt dat het eerste vaartuig van de Vril daar is gebouwd. De aliens hielpen Duitsland,” zei ze.

Tompkins heeft een aantal ondersteunende bewijsstukken opgenomen in zijn autobiografie ‘Selected by Extraterrestrials’. De stukken gaan onder meer over zijn missie en twee toegangspassen die hij had gekregen voor de marinebasis in San Diego.

Hij legde in een eerder interview uit dat hij vaak aanwezig was bij de debriefing van spionnen die terugkwamen uit Duitsland om de Amerikanen bij te praten over de projecten. Tompkins moest de informatie vervolgens naar eigen zeggen verspreiden naar grote corporaties, denktanks en universiteiten. Die moesten de informatie bestuderen en op waarde schatten. Hij zegt dat er tussen 1942 en 1946 honderden van deze debriefings zijn geweest op de marinebasis.

Bekijk hieronder het interview met Williams Tompkins:

[Exopolitics]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paul
Paul
8 jaren geleden

Niks reptielen, de Duitsers (schei eens aub uit ze nazi’s te noemen) hebben de technologie herontdekt dankzij de vele expedities naar India,Tibet, Afrika, Zuid Amerika en Antarctica.
De enige mogelijke link met buitenaardsen is die met Aldebaran (Boek: Unternehmen Aldebaran, Reiner Feistle) en zelfs daar heb ik mijn twijfels over.

Deze Tompkins is een stoorzender, net als Colonel Corso en Bob Lazar.

onbekend
onbekend
8 jaren geleden

Reptilians?

the Aryan race didn’t originate from earth but from Aldebaran in Alpha Tauri ….. The society was later renamed the ‘Vril Society’ or ‘Society of Vrilerinnen Women’ …

Maria Orsic along with Sigrun, another of the Vril Society’s female mediums
lang haar als antenne voor het verkrijgen van ‘paranormale’ informatie

dimmer
dimmer
8 jaren geleden

In Kecksburg was ook zon klokvorm ufo neergekomen die ome Adolf ontwikkeld had samen met die reptielen.

Armonicus
Armonicus
8 jaren geleden

“Amerikaanse spionnen kwamen tijdens de Tweede Wereldoorlog tot de ontdekking de nazi’s werden geholpen door buitenaardse wezens.”

Klopt, één zo’n ‘buitenaards wezen’ heette Prescott Bush, vader van (big) George H. W. Bush, en grootvader van (little) George W. Bush!

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x