Bewustzijn

UFO’s, zwaartekracht en bewustzijn (video)

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De ruimte is niet leeg. Het vacuüm is in feite een plenum en bevat grote hoeveelheden energie.

Tussen het fysieke rijk en het nulpuntsveld wordt een kosmische dans van energie uitgevoerd. Er vindt een constante creatie en vernietiging van materie plaats.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De constante stroom van energie van en naar de materiële wereld lijkt op de kosmische dans van Shiva, zoals omschreven in de hindoeïstische kosmologie. Kan het zijn dat de nulpuntsenergie in werkelijkheid ons eigen collectieve bewustzijn is en dat we de fysieke wereld om ons heen creëren met deze energie?

Als bewustzijn de oorzaak is van de fysieke realiteit in plaats van het effect, dan hebben we een geschikte kandidaat gevonden voor de benodigde spirituele energie. De oude wetenschap is door de geschiedenis heen in het geheim bewaard gebleven en wordt nu omgevormd door de moderne wetenschap.

Heilige geometrie

Deze oude kennis wordt heilige geometrie genoemd. In de oudheid werd het onderwezen aan de mysteriescholen van de Egyptenaren en de Grieken. Op straffe van de dood moesten ingewijden deze kennis geheimhouden.

In het Westen werd de kennis met name doorgegeven door gnostici, tempeliers en vrijmetselaars. De heilige geometrie stelt dat alles in ons universum voortkomt uit een onzichtbare geometrische structuur die een fundamenteel principe volgt. Vandaag de dag gebruiken wetenschappers heilige geometrie om te verklaren hoe de fysieke realiteit is opgebouwd uit de alom aanwezige achtergrond-energie van het fysieke vacuüm.

Bron: YouTube/GlobalBEM

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Red Skywalker
Red Skywalker
10 jaren geleden

Dit klinkt mij heel erg bekend. De vragen zijn nu waar het fysieke heilige geometrie patroon vandaan komt, waar het uit bestaat en wat het veroorzaakt. De volgende stap is het onderzoeken van de dynamica binnen het heilige geometrie patroon (krachten) veld. En dan er gebruik van leren maken, maar met inachtneming dat we met levende of bewuste krachten te maken hebben. Religies bevatten de metaforische omschrijving van een kwantummechanica die verder gevorderd was dan nu. Met heilige geometrie kan een nieuw weten samengesteld worden die religie en wetenschap met elkaar verbindt. Dit zal de wetenschap kunnen zijn waarmee we naar de sterren kunnen reizen, ons bewustzijn mee kunnen verhogen, genezen en leren veel beter met elkaar + vele anderen om te gaan. Maar beperk je niet tot alleen het geestelijke deel, fysiek kunnen de grote raadselen ermee opgelost worden.

Pieter
Pieter
10 jaren geleden

Dit item gaat over een man met een ernstige rokershoest. Hij probeert iedereen ervan te overtuigen dat hij zichzelf heeft opgeofferd om een groter doel te ontrafelen. Wat deze man tijdens zijn leven heeft ingeademd, weet ik niet. Wel constateer ik dat hij in een onbegrijpelijk slechte trip is blijven hangen.

Red Skywalker
Red Skywalker
10 jaren geleden

Heilige Geometrie: wiskundig in drie dimensies gezien de ‘beste bolstapeling’.
Het vormt de Tijd/ruimte waarbij de eerste drie dimensies lengte, breedte en diepte zijn. Als vierde dimensie neemt men vaak ‘Tijd’. Maar er is een makkelijker dimensie: Grootte. Het is verplaatsing door de tijd/ruimte die de illusie van tijdsbeleving veroorzaakt, zoals het afspelen van een film die uit stilstaande beelden bestaat. Verplaatsing van wat? Een evenwichts- of nulpunt. Zou hier nog zoveel over kunnen vertellen, maar er zijn tot nu toe maar zeer weinigen in geïnteresseerd. Of moet ik zeggen dat ik heel veel info gechanneld heb gekregen? 😉

madelief
madelief
10 jaren geleden

hoi

hier in nederland heb je janosh hij werkt al jaren met geometrie en het beleven daarvan !elke maand kan je gratis meedoen met een activatie ook heeft hij prachtige boeken geschreven over de heilige graal in jezelf echt de moeite waard !bekijk zijn website maar xx

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x