Homepagina » Gezondheid » Dokters doden miljoenen mensen omdat ze de verkeerde informatie geven. Cardioloog ontkracht mythes in dit interview
Dokters doden miljoenen mensen omdat ze de verkeerde informatie geven. Cardioloog ontkracht mythes in dit interview

Dokters doden miljoenen mensen omdat ze de verkeerde informatie geven. Cardioloog ontkracht mythes in dit interview

Moet je naar dokters luisteren om gezond te blijven? Cardioloog Jack Wolfson geeft antwoord op die vraag tijdens een interview dat Natural News met hem had.

Als Wolfson, auteur van het boek ‘The Paleo Cardiologist’, spreekt fronsen artsen hun wenkbrauwen, maar zijn volgers zijn laaiend enthousiast over hem.

Jarenlang werkte hij als elke andere cardioloog en schreef hij medicijnen en gevaarlijke procedures voor. Hij raakte ontgoocheld en besloot de industrie de rug toe te keren.

Biologisch dieet

In plaats van antibiotica schrijft hij liever een goede nachtrust, goede gezinsrelaties of een biologisch dieet voor.

“Waar ik tegen ben is dat we onze kinderen injecteren met chemicaliën,” zei hij. “We hebben het over aluminium, kwik, soms geaborteerde foetale eiwitten en antibiotica.”

“We zouden mazelen, rodehond, de bof en pokken juist moeten krijgen. Onze kinderen hebben daar recht op,” zei Wolfson.

Gezond afweersysteem

Hij gelooft niet in vaccinatie: “We hoeven geen chemische stoffen in onszelf en in onze kinderen te spuiten om ons immuunsysteem te versterken,” zei hij.

De cardioloog stelt dat het allemaal draait om een gezond afweersysteem. Om dat te krijgen moet je volgens hem chemicaliën vermijden, genoeg slapen, genoeg bewegen, goede supplementen nemen en goed eten.

“Ik ben een groot fan van het paleodieet, wat inhoudt dat onze kinderen voedsel eten dat onze voorouders al miljoenen jaren aten,” zei hij. “Dat is de beste manier om jezelf te beschermen.”

Bekijk het interview hieronder in zijn geheel:

[Natural News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • onbekend schreef:

  het paleo dieet: de chimpansee + de dolfijn = mensDOM
  het paleo dieet + bio volkorenbrood (eventueel glutenvrij) = mensHEID
  Een 100 % gezond afweersysteem kan niemand bereiken op deze planeet, mij mogen ze vaccineren tegen polio en tetanus (en niet verder! indien niet nodig!).

  5 likes
 • Piet schreef:

  Was het polio vaccin niet de oorzaak van de vele Kanker gevallen nu?

  11 likes
  • exegese schreef:

   @Piet, waarschijnlijk bedoel je het koepokvaccin. Voor de intrede van het koepokvaccin was kanker nagenoeg onbekend.

   Hier nog een interessant artikel over het immense bedrog van de hedendaagse “geneeskunde” welke in een vroeg stadium gekaapt werd door Louis Pasteur (1822-1895) die chemicus, bioloog en een Rothschild beschermeling was.

   https://www.wanttoknow.nl/overige/kanker-de-mensheid-al-100-den-jaren-bedonderd/

   5 likes
   • Frans2 schreef:

    [ Voor de intrede van het koepokvaccin was kanker nagenoeg onbekend. ]

    Kanker is een delingsfout van de cellen en derhalve altijd aanwezig geweest. Alleen werden mensen in het verre verleden niet zo oud en 80% van de kankerpatiënten is ouder dan 60 jaar.

    ‘Oudste geval van kanker ontdekt’
    “De resten behoren tot een man die ruim 4.500 jaar geleden stierf aan prostaat- of longkanker. De man moet niet ouder zijn geworden dan tussen de 35 en 45 jaar. Wetenschappers hielden het altijd voor onmogelijk dat er zo lang geleden kanker bestond, omdat mensen toentertijd niet werden blootgesteld aan schadelijke, onnatuurlijke, kankerverwekkende stoffen.”

    https://www.ad.nl/buitenland/oudste-geval-van-kanker-ontdekt~a280305b/

    1 likes
 • exegese schreef:

  Steeds meer doktoren en specialisten zijn bekeerd van de leugenachtige religie die big pharma heet.
  Weg met de gifbelt, welkom natuurlijke gezondheid

  13 likes
 • rob schreef:

  Niet alleen doktoren geven verkeerde informatie ,
  De media zelf die kan er ook wat van
  Ook daar vallen doden door
  Informatie is grote deels de oorzaak van heel veel wrijving met gevolgen die niet zo maar worden gezien maar leid tot gebeurtenissen
  Mensen die worden beinvloedt kunnen daardoor een daad begaan die niet prettig is, alle negatieve informatie leid altijd tot een gebeuren en word een actie van negativiteit
  Ook dat leid wereld wijd tot miljoenen doden..

  11 likes
 • exegese schreef:

  Ach zijn nu ineens alle mensen die voor medische hulp aankloppen opengereten door een vuile dorsmachine ??? En ja, als het er op aan komt hebben we met z’n allen zeker recht op EHBO of desnoods de trauma-helicopter. Daar betalen we met z’n allen een godsvermogen voor en dat is ook het enige waar de medici zich echt verdienstelijk kunnen maken, doch ook daar worden erbarmelijk vaak ernstige fouten bij gemaakt, met vreselijke gevolgen, waar zelden of nooit verantwoording voor genomen wordt. Het echte genezen moet echter altijd nog op eigen kracht met hier en daar een natuurlijk duwtje in de goede richting.

  1 likes
  • Frans2 schreef:

   [ Ach zijn nu ineens alle mensen ]
   Alle mensen? Nee, geen woorden in mijn mond leggen.
   Misschien een pietsie minder schokkend voorbeeld: Iemand heeft een tekenbeet met een rode ring rondom de beet. “Mevrouw, gaat u lekker slapen, leg uw ruzie met uw man bij en eet een lapje vlees van de biologische slager”. Mijn gevoel zegt me dat de meerderheid een antibiotica kuur gaat eisen, en terecht.

   2 likes
   • exegese schreef:

    Ook daar zal antibiotica geen moer helpen. Alleen maar schade toebrengen aan je darmflora. Het nepmiddel antibiotica heeft zijn tijd al lang gehad, dat is een ieder al lang bekend. Bacteriofagen zijn het die op mensvriendelijke wijze uitkomst bieden, maar daar is men in Nederland nog niet toe bereid. Daar genees je mensen mee, dat is hier niet de bedoeling.

    1 likes
    • Frans2 schreef:

     [ Ook daar zal antibiotica geen moer helpen. ]
     Je hebt vast wel een link naar wetenschappelijk erkend onderzoek dat antibiotica niet helpt bij de ziekte van Lyme of dat het een bewezen nepmiddel is.

     [ .. maar daar is men in Nederland nog niet toe bereid. ]
     Ben je niet goed op de hoogte? UMC Utrecht start onderzoek naar behandeling met bacteriofagen. Helaas hebben die artsen in Georgië dat nagelaten.

     2 likes
     • Frans2 schreef:

      Ook een “echte” geneesheer moet met bewijzen komen, Hans Moolenburgh heeft geen spetter bewijs en leunt alleen op zijn dokterstitel, verder niets.

      1 likes
     • exegese schreef:

      Al zijn patiënten uit zijn praktijk die hij door al die jaren heen heeft genezen, die de man tot op heden op handen dragen zijn sowieso altijd sluitend bewijs voor zijn theorieën. Dat is echt bewijs in plaats van loze beweringen en leugens op papier waarmee de farmaceuten schermen.

      1 likes
     • exegese schreef:

      antibiotica is, zoals iedereen nu weet een zeer verkeerd middel wat inmiddels is verworden tot één van de grootste bedreigingen voor de volksgezondheid. De zogenaamde geneesheren hebben het nepmiddel zo veelvuldig voorgeschreven dat het alleen nog maar schade kan toebrengen aan je natuurlijke afweersysteem. Ook daar heeft men willens en wetens de verkeerde weg gekozen.

      Hans Moolenburgh, een echte geneesheer kan je er van alles over vertellen. Als het over echt genezen gaat in plaats van ongebreideld kwakzalven voor veel te veel geld.

      https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/hans-moolenburgh-kwalen-wegdrukken-is-geen-genezen/

      0 likes
     • Frans2 schreef:

      De patiënten die hem niet op handen dragen zijn dood.

      0 likes
     • exegese schreef:

      Klopt, de man is in de negentig. Er zullen inmiddels best wat patiënten overleden zijn, de nabestaanden nemen het dan graag van hen over.

      0 likes
   • Ally schreef:

    Met een papje verse oregano, bicarbonaat en cocus ( gebruik ik als antibiotica) , knoflook (als sterke inwendige antibiotica), cocus, honing, citroen, gember, aloevera, cannabisoil en ach nog zooooooveel meer pfff.

    Tot nu toe, heb ik alle abcessen, infekties, tumoren, seizures er mee weg gekregen.
    Kan dit zelf wetenschappelijk absoluut niet onderbouwen, ik spreek puur uit ervaring. (geloofde me eigen ogen niet!)

    Die onderbouwing is er wel, kost alleen wat moeite het allemaal te zoeken en te lezen. Ik raad mensen dan ook aan om op onderzoek uit te gaan, het kan vele levens redden!

    ps: Vaccinaties en antibiotica brengen heel veel schade aan de gezondheid van mensen, maar bovenal kinderen!

    3 likes
 • Frans2 schreef:

  [ In plaats van antibiotica schrijft hij liever een goede nachtrust, goede gezinsrelaties of een biologisch dieet voor. ]
  Nou prima hoor, daar ga je mensen mee helpen die net zijn opengereten door een vuile dorsmachine.
  Dodelijk advies.

  4 likes
 • exegese schreef:

  Ooh wat een “toeval” hier een heel vers artikel over het verschil tussen echte geneeskunde en de zogenaamde “verschuifkunde” die de reguliere “geneeskunde” toepast.

  https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/hans-moolenburgh-kwalen-wegdrukken-is-geen-genezen/

  1 likes
 • guppie schreef:

  Lees eens eens het boek van L. Pauling; How to Live Longer and Feel Better, en het boek Ascorbate: The Science of Vitamin C
  Dan weet je wat je te doen staat mbt de meeste ziektes en aandoeningen.
  ‘We’ vreten suiker bij de vleet maar min. 3 gram vitamine c/dg wordt als absurd ervaren.
  Even lezen dus.

  0 likes
 • x

  Check Also

  trauma-arts

  Trauma-arts: ‘We moeten NIET wachten op het coronavaccin’

  Nu het coronavirus in veel landen weer ...

  lockdowns

  Lockdowns en afstand houden verzwakken ons immuunsysteem, zegt wetenschapper

  Lockdowns kunnen mensen gevaarlijk kwetsbaar maken voor ...

  >