Homepagina » Gezondheid » Dokters doden miljoenen mensen omdat ze de verkeerde informatie geven. Cardioloog ontkracht mythes in dit interview
Dokters doden miljoenen mensen omdat ze de verkeerde informatie geven. Cardioloog ontkracht mythes in dit interview

Dokters doden miljoenen mensen omdat ze de verkeerde informatie geven. Cardioloog ontkracht mythes in dit interview

Moet je naar dokters luisteren om gezond te blijven? Cardioloog Jack Wolfson geeft antwoord op die vraag tijdens een interview dat Natural News met hem had.

Als Wolfson, auteur van het boek ‘The Paleo Cardiologist’, spreekt fronsen artsen hun wenkbrauwen, maar zijn volgers zijn laaiend enthousiast over hem.

Jarenlang werkte hij als elke andere cardioloog en schreef hij medicijnen en gevaarlijke procedures voor. Hij raakte ontgoocheld en besloot de industrie de rug toe te keren.

Biologisch dieet

In plaats van antibiotica schrijft hij liever een goede nachtrust, goede gezinsrelaties of een biologisch dieet voor.

“Waar ik tegen ben is dat we onze kinderen injecteren met chemicaliën,” zei hij. “We hebben het over aluminium, kwik, soms geaborteerde foetale eiwitten en antibiotica.”

“We zouden mazelen, rodehond, de bof en pokken juist moeten krijgen. Onze kinderen hebben daar recht op,” zei Wolfson.

Gezond afweersysteem

Hij gelooft niet in vaccinatie: “We hoeven geen chemische stoffen in onszelf en in onze kinderen te spuiten om ons immuunsysteem te versterken,” zei hij.

De cardioloog stelt dat het allemaal draait om een gezond afweersysteem. Om dat te krijgen moet je volgens hem chemicaliën vermijden, genoeg slapen, genoeg bewegen, goede supplementen nemen en goed eten.

“Ik ben een groot fan van het paleodieet, wat inhoudt dat onze kinderen voedsel eten dat onze voorouders al miljoenen jaren aten,” zei hij. “Dat is de beste manier om jezelf te beschermen.”

Bekijk het interview hieronder in zijn geheel:

[Natural News]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
onbekend
onbekend
3 jaren geleden

het paleo dieet: de chimpansee + de dolfijn = mensDOM
het paleo dieet + bio volkorenbrood (eventueel glutenvrij) = mensHEID
Een 100 % gezond afweersysteem kan niemand bereiken op deze planeet, mij mogen ze vaccineren tegen polio en tetanus (en niet verder! indien niet nodig!).

densie
densie
Reactie op  onbekend
3 jaren geleden

helemaal niet nodig…in de klass. homeopathie zijn prachtige middelen die polio(?) en tetanus(?)
uit werken…

namaste

Aad
Aad
Reactie op  onbekend
3 jaren geleden

Dus een dolfijn + biovolkorenbrood = DOMHEID ?

Dan begrijp ik het geloof ik

rob
rob
3 jaren geleden

Niet alleen doktoren geven verkeerde informatie ,
De media zelf die kan er ook wat van
Ook daar vallen doden door
Informatie is grote deels de oorzaak van heel veel wrijving met gevolgen die niet zo maar worden gezien maar leid tot gebeurtenissen
Mensen die worden beinvloedt kunnen daardoor een daad begaan die niet prettig is, alle negatieve informatie leid altijd tot een gebeuren en word een actie van negativiteit
Ook dat leid wereld wijd tot miljoenen doden..

Piet
Piet
3 jaren geleden

Was het polio vaccin niet de oorzaak van de vele Kanker gevallen nu?

exegese
exegese
Reactie op  Piet
3 jaren geleden

@Piet, waarschijnlijk bedoel je het koepokvaccin. Voor de intrede van het koepokvaccin was kanker nagenoeg onbekend.

Hier nog een interessant artikel over het immense bedrog van de hedendaagse “geneeskunde” welke in een vroeg stadium gekaapt werd door Louis Pasteur (1822-1895) die chemicus, bioloog en een Rothschild beschermeling was.

https://www.wanttoknow.nl/overige/kanker-de-mensheid-al-100-den-jaren-bedonderd/

Frans2
Frans2
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

[ Voor de intrede van het koepokvaccin was kanker nagenoeg onbekend. ]

Kanker is een delingsfout van de cellen en derhalve altijd aanwezig geweest. Alleen werden mensen in het verre verleden niet zo oud en 80% van de kankerpatiënten is ouder dan 60 jaar.

‘Oudste geval van kanker ontdekt’
“De resten behoren tot een man die ruim 4.500 jaar geleden stierf aan prostaat- of longkanker. De man moet niet ouder zijn geworden dan tussen de 35 en 45 jaar. Wetenschappers hielden het altijd voor onmogelijk dat er zo lang geleden kanker bestond, omdat mensen toentertijd niet werden blootgesteld aan schadelijke, onnatuurlijke, kankerverwekkende stoffen.”

https://www.ad.nl/buitenland/oudste-geval-van-kanker-ontdekt~a280305b/

exegese
exegese
3 jaren geleden

Steeds meer doktoren en specialisten zijn bekeerd van de leugenachtige religie die big pharma heet.
Weg met de gifbelt, welkom natuurlijke gezondheid

Frans2
Frans2
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

[ Steeds meer doktoren en specialisten zijn bekeerd ]
Wat is je bron?

Frans2
Frans2
3 jaren geleden

[ In plaats van antibiotica schrijft hij liever een goede nachtrust, goede gezinsrelaties of een biologisch dieet voor. ]
Nou prima hoor, daar ga je mensen mee helpen die net zijn opengereten door een vuile dorsmachine.
Dodelijk advies.

exegese
exegese
3 jaren geleden

Ach zijn nu ineens alle mensen die voor medische hulp aankloppen opengereten door een vuile dorsmachine ??? En ja, als het er op aan komt hebben we met z’n allen zeker recht op EHBO of desnoods de trauma-helicopter. Daar betalen we met z’n allen een godsvermogen voor en dat is ook het enige waar de medici zich echt verdienstelijk kunnen maken, doch ook daar worden erbarmelijk vaak ernstige fouten bij gemaakt, met vreselijke gevolgen, waar zelden of nooit verantwoording voor genomen wordt. Het echte genezen moet echter altijd nog op eigen kracht met hier en daar een natuurlijk duwtje in de goede richting.

Frans2
Frans2
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

[ Ach zijn nu ineens alle mensen ]
Alle mensen? Nee, geen woorden in mijn mond leggen.
Misschien een pietsie minder schokkend voorbeeld: Iemand heeft een tekenbeet met een rode ring rondom de beet. “Mevrouw, gaat u lekker slapen, leg uw ruzie met uw man bij en eet een lapje vlees van de biologische slager”. Mijn gevoel zegt me dat de meerderheid een antibiotica kuur gaat eisen, en terecht.

exegese
exegese
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

Ook daar zal antibiotica geen moer helpen. Alleen maar schade toebrengen aan je darmflora. Het nepmiddel antibiotica heeft zijn tijd al lang gehad, dat is een ieder al lang bekend. Bacteriofagen zijn het die op mensvriendelijke wijze uitkomst bieden, maar daar is men in Nederland nog niet toe bereid. Daar genees je mensen mee, dat is hier niet de bedoeling.

Frans2
Frans2
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

[ Ook daar zal antibiotica geen moer helpen. ]
Je hebt vast wel een link naar wetenschappelijk erkend onderzoek dat antibiotica niet helpt bij de ziekte van Lyme of dat het een bewezen nepmiddel is.

[ .. maar daar is men in Nederland nog niet toe bereid. ]
Ben je niet goed op de hoogte? UMC Utrecht start onderzoek naar behandeling met bacteriofagen. Helaas hebben die artsen in Georgië dat nagelaten.

exegese
exegese
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

antibiotica is, zoals iedereen nu weet een zeer verkeerd middel wat inmiddels is verworden tot één van de grootste bedreigingen voor de volksgezondheid. De zogenaamde geneesheren hebben het nepmiddel zo veelvuldig voorgeschreven dat het alleen nog maar schade kan toebrengen aan je natuurlijke afweersysteem. Ook daar heeft men willens en wetens de verkeerde weg gekozen.

Hans Moolenburgh, een echte geneesheer kan je er van alles over vertellen. Als het over echt genezen gaat in plaats van ongebreideld kwakzalven voor veel te veel geld.

https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/hans-moolenburgh-kwalen-wegdrukken-is-geen-genezen/

Frans2
Frans2
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

Ook een “echte” geneesheer moet met bewijzen komen, Hans Moolenburgh heeft geen spetter bewijs en leunt alleen op zijn dokterstitel, verder niets.

exegese
exegese
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

Al zijn patiënten uit zijn praktijk die hij door al die jaren heen heeft genezen, die de man tot op heden op handen dragen zijn sowieso altijd sluitend bewijs voor zijn theorieën. Dat is echt bewijs in plaats van loze beweringen en leugens op papier waarmee de farmaceuten schermen.

Frans2
Frans2
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

De patiënten die hem niet op handen dragen zijn dood.

exegese
exegese
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

Klopt, de man is in de negentig. Er zullen inmiddels best wat patiënten overleden zijn, de nabestaanden nemen het dan graag van hen over.

Ally
Ally
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

Met een papje verse oregano, bicarbonaat en cocus ( gebruik ik als antibiotica) , knoflook (als sterke inwendige antibiotica), cocus, honing, citroen, gember, aloevera, cannabisoil en ach nog zooooooveel meer pfff.

Tot nu toe, heb ik alle abcessen, infekties, tumoren, seizures er mee weg gekregen.
Kan dit zelf wetenschappelijk absoluut niet onderbouwen, ik spreek puur uit ervaring. (geloofde me eigen ogen niet!)

Die onderbouwing is er wel, kost alleen wat moeite het allemaal te zoeken en te lezen. Ik raad mensen dan ook aan om op onderzoek uit te gaan, het kan vele levens redden!

ps: Vaccinaties en antibiotica brengen heel veel schade aan de gezondheid van mensen, maar bovenal kinderen!

exegese
exegese
3 jaren geleden

Ooh wat een “toeval” hier een heel vers artikel over het verschil tussen echte geneeskunde en de zogenaamde “verschuifkunde” die de reguliere “geneeskunde” toepast.

https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/hans-moolenburgh-kwalen-wegdrukken-is-geen-genezen/

guppie
guppie
2 jaren geleden

Lees eens eens het boek van L. Pauling; How to Live Longer and Feel Better, en het boek Ascorbate: The Science of Vitamin C
Dan weet je wat je te doen staat mbt de meeste ziektes en aandoeningen.
‘We’ vreten suiker bij de vleet maar min. 3 gram vitamine c/dg wordt als absurd ervaren.
Even lezen dus.

x

Check Also

osterhaus

Bij Ab Osterhaus stond opeens 5,666 miljoen op de rekening. ‘Dit is heel vreemd’

Viroloog Ab Osterhaus, die op de Nederlandse ...

immunoloog

Immunoloog (ex-RIVM): Geen tweede lockdown, wel vitamines slikken

Het afkondigen van lockdowns tot er een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x