Buitenland

De Europese democratie bestaat niet meer. Waarom de Europese Commissie moet worden afgeschaft

Help mee door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nadat de SP PvdA’er Frans Timmermans op de hak had genomen in een verkiezingsfilmpje, namen de mainstream media het op voor de vicevoorzitter van de Europese Commissie.

Francisco van Jole (VARA) zei dat de partij ‘aan de hand loopt van Poetin en fascisten aan de macht helpt’.

“Ik vond het opmerkelijk dat zoveel media, die toch gedijen bij de vrijheid van meningsuiting, vonden dat ze zich tegen dit filmpje moesten uitspreken,” reageert SP-Kamerlid Ronald van Raak in een column.

Afschaffing

“Het viel me op dat de kritiek het felste was in de media die het meest pro-Europees zijn,” vervolgt hij.

Die stelden dat het verkiezingsfilmpje ‘een gevaar is voor de Europese instituten’.

Van Raak merkt op dat de SP voor afschaffing van de Europese Commissie is. Laat Timmermans nu net ‘president’ willen worden van deze commissie.

Negeerde

Het filmpje zou verder ‘een gevaar zijn voor de Europese democratie’, maar die bestaat volgens Van Raak niet meer.

Hij wijst erop dat Timmermans als staatssecretaris bijvoorbeeld de uitslag van het referendum over de Europese Grondwet negeerde.

Iemand als Timmermans wil meer macht voor Brussel en minder democratie in Nederland, een Europees leger en nog meer Europese bemoeienis, klinkt het.

Voorspelbare reflexen

Een partij die daar afstand van wil nemen wordt daarvoor in de ‘linkse’ media flink aangepakt, aldus Van Raak.

“Dit zijn de voorspelbare reflexen van de oude media,” benadrukt hij.

[SP]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Solida
Solida
3 jaren geleden

Dat impliceert dat (Europese) democratie wel ooit bestond..? Haha…

René van Zalk
René van Zalk
3 jaren geleden

Nederland zit tot over de oren in de EU, wij kunnen er niet meer uit stappen. Er uit stappen zou ernstige problemen veroorzaken. Toch kan het op de langere termijn mis gaan met de EU verwacht ik. Dan gaan wij samen ten onder.

Rob
Rob
3 jaren geleden

Democratie betekent nog steeds dat de macht aan het volk is. In deze tijd blijkt wat het werkelijk betekent. Het is nooit de macht van het volk geweest. Het systeem dat sinds de tweede wereldoorlog is ingevoerd is een globalistische agenda. Hoezo ‘de macht van het volk’. In die tijd was dat alleen nog niet duidelijk maar er is informatie te over dat het plannen betreft die al eeuwen bestaan. De zogenaamde democratie en de zogenaamde welvaart blijkt al die tijd een misleiding te zijn geweest van de heersende satanische macht die zich steeds meer wortelt in de samenleving en zichzelf (letterlijk) voedt AAN de samenleving. En dan zou de EU wel democratisch zijn? Ga toch weg. De EU is onderdeel van de heersende elite en die hebben nergens respect voor. Daar zijn ze veel te duister voor geworden. Wat zij ‘de macht van het volk’ noemen is niet anders dan dat het volk mag stemmen op door hen geselecteerde kandidaten die de globalistische agenda uitvoeren.

Defixiones
Defixiones
3 jaren geleden

Afgeschaft moet zijn: afgeslacht

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x