Buitenland

Mysterieuze knallen gehoord op 64 plekken op aarde. Waardoor worden ze veroorzaakt?

Help anderen door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Inwoners van Alabama werden afgelopen week opgeschrikt door een harde knal die in het grootste deel van de Amerikaanse staat was te horen.

Er wordt inmiddels gesproken van de ‘Bama Boom’. Experts staan voor een raadsel. Mogelijke verklaringen variëren van supersonische vliegtuigen tot exploderende meteoren.

De Birmingham National Weather Service twitterde: “Harde knal gehoord, we zien geen sporen van vuur/rook op radar of satelliet; ook geen aanwijzingen dat het om een aardbeving gaat.”

Twijfels

De dienst suggereerde dat het geluid was veroorzaakt door een supersone knal van een vliegtuig of meteoriet, maar de NASA heeft twijfels bij deze verklaringen.

Ook op andere plekken op aarde zijn de laatste tijd vreemde knallen te horen. Er zijn dit jaar alleen al 64 gevallen gemeld in onder meer Michigan, Lapland en Yorkshire.

Op de dag na de knal in Alabama, op 15 november, werd een soortgelijk geluid gehoord in de staat Idaho.

Explosie

Op 10 oktober werden inwoners van de Australische stad Cairns opgeschrikt door een harde knal. Er vlogen op het moment van de ‘explosie’ geen straaljagers boven de stad.

In mei hoorden inwoners van Abergavenny in Wales een reeks explosies. “Het geluid was zo hard dat ik bijna een hartaanval kreeg,” zei een lokale bewoner.

Onzin

“Ik dacht eerst dat iemand met een geweer schoot of dat het vuurwerk was, maar het was veel harder dan dat,” voegde de bewoner toe. “Het klonk meer als een tank die vuurde.”

“Mijn man zei dat het waarschijnlijk mini-meteoren waren die in botsing waren gekomen met de aarde, maar dat is volgens mij onzin,” klonk het.

Foto: Z22 Wikimedia Commons

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
5 jaren geleden

Bevriende buitenaardse mogendheden ruimen al een tijd lang de schadelijke effecten op van de bewust
door de duisteren aangebrachte sprays bv. chemtrails boven ons hoofd.
Deze acties van de buitenaardsen resoneren met het astrale veld dat om de aarde zich bevind.
Dat geeft knallen en lichteffecten. Ze zijn onschadelijk.

krikke
krikke
5 jaren geleden

zo dat is opgelost dankzij frans.stuur effe een mail naar alabama

Mike
Mike
5 jaren geleden

Er zijn geruchten dat de Archons, die ons al 25.000 jaar onderdukken, gebruik maakten van infra-geluid om onze trilling en die van de aarde te verlagen. Dit geluid heeft zo’n lage ferequentie dat we het net niet kunnen horen.

Met hulp van goedwillende buitenaardsen schijnen deze systemen verwijderd te worden. Kan er met groot gemak naast zitten, maar misschien is het gerelateerd aan de harde knallen.

Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
5 jaren geleden

Harde mysterieuzer knallen : onzichtbare ruimtuigen die door de geluidsmuren vliegen?!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x