Homepagina » Buitenland » Mysterieuze knallen gehoord op 64 plekken op aarde. Waardoor worden ze veroorzaakt?
Mysterieuze knallen gehoord op 64 plekken op aarde. Waardoor worden ze veroorzaakt?

Mysterieuze knallen gehoord op 64 plekken op aarde. Waardoor worden ze veroorzaakt?

Inwoners van Alabama werden afgelopen week opgeschrikt door een harde knal die in het grootste deel van de Amerikaanse staat was te horen.

Er wordt inmiddels gesproken van de ‘Bama Boom’. Experts staan voor een raadsel. Mogelijke verklaringen variëren van supersonische vliegtuigen tot exploderende meteoren.

De Birmingham National Weather Service twitterde: “Harde knal gehoord, we zien geen sporen van vuur/rook op radar of satelliet; ook geen aanwijzingen dat het om een aardbeving gaat.”

Twijfels

De dienst suggereerde dat het geluid was veroorzaakt door een supersone knal van een vliegtuig of meteoriet, maar de NASA heeft twijfels bij deze verklaringen.

Ook op andere plekken op aarde zijn de laatste tijd vreemde knallen te horen. Er zijn dit jaar alleen al 64 gevallen gemeld in onder meer Michigan, Lapland en Yorkshire.

Op de dag na de knal in Alabama, op 15 november, werd een soortgelijk geluid gehoord in de staat Idaho.

Explosie

Op 10 oktober werden inwoners van de Australische stad Cairns opgeschrikt door een harde knal. Er vlogen op het moment van de ‘explosie’ geen straaljagers boven de stad.

In mei hoorden inwoners van Abergavenny in Wales een reeks explosies. “Het geluid was zo hard dat ik bijna een hartaanval kreeg,” zei een lokale bewoner.

Onzin

“Ik dacht eerst dat iemand met een geweer schoot of dat het vuurwerk was, maar het was veel harder dan dat,” voegde de bewoner toe. “Het klonk meer als een tank die vuurde.”

“Mijn man zei dat het waarschijnlijk mini-meteoren waren die in botsing waren gekomen met de aarde, maar dat is volgens mij onzin,” klonk het.

Foto: Z22 Wikimedia Commons

[Daily Mail]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Mike schreef:

  Er zijn geruchten dat de Archons, die ons al 25.000 jaar onderdukken, gebruik maakten van infra-geluid om onze trilling en die van de aarde te verlagen. Dit geluid heeft zo’n lage ferequentie dat we het net niet kunnen horen.

  Met hulp van goedwillende buitenaardsen schijnen deze systemen verwijderd te worden. Kan er met groot gemak naast zitten, maar misschien is het gerelateerd aan de harde knallen.

  15 likes
  • Peter schreef:

   Nou, mag ik dan even…
   Ik hoor als sinds Augustus de ‘hum’ ‘s nachts, wat een mens volledig uit de slaap houdt. De lokale politiek wil zoals altijd nergens op reageren. Niemand die ik vraag lijkt het zelf te horen. Dus ben ik maar schema’s gaan bijhouden van het fenomeen, en daar heb ik dus óók tweemaal bij staan: twee harde knallen. Het frappante daaraan was dat deze knallen een week na elkaar vielen om precies 4.33 uur. Ja er knalt alweer een heleboel vuurwerk ‘s nachts maar dit was iets anders. Het is door de jaren vaker gehoord in deze omgeving, en er is nog geen verklaring voor, net als voor de hum. Hoewel dat laatste steeds meer lijkt te wijzen in de richting van het Amerikaanse GWEN systeem. Zoek dat eens op. Ongeveer dertig jaar geleden nu, zag ik ook twee sterke lichtflitsen die op het afgaan van kernbommen leken. De volledige hemel lichtte ervan op. Ik viel van mijn fiets, maar niemand leek het fenomeen gezien te hebben behalve ik. Dus toen begon ik echt te denken dat ik gek was totdat ik David Icke ooit hoorde praten over de explosies van de archonts.

   11 likes
   • Mike schreef:

    Wow, de hum schijnt vooral gebruikt te worden om ons moe en gestresst te houden. Duidelijk wel effectief als je er de hele nacht mee uit je slaap wordt gehouden.

    Niet om het nog vervelender te maken, maar 5G gaat er straks nog een schepje bovenop doen. Deze frequenties zijn zo hoog (milimeter golven) dat men invloed gaat krijgen op DNA-nivo.

    Dankzij chemtrails hebben nu al nano-bots in ons lichaam die vanaf dat moment ook geactiveerd kunnen worden om snelle stemmingswisselingen te veroorzaken. Elke emotie heeft een eigen frequentie. Hierdoor kunnen hele wijken in een bepaalde stemming worden gebracht. Ze gaan dit ook op individueel nivo gebruiken en de daders liggen op het kerkhof…

    8 likes
 • krikke schreef:

  zo dat is opgelost dankzij frans.stuur effe een mail naar alabama

  21 likes
 • Frans schreef:

  Bevriende buitenaardse mogendheden ruimen al een tijd lang de schadelijke effecten op van de bewust
  door de duisteren aangebrachte sprays bv. chemtrails boven ons hoofd.
  Deze acties van de buitenaardsen resoneren met het astrale veld dat om de aarde zich bevind.
  Dat geeft knallen en lichteffecten. Ze zijn onschadelijk.

  24 likes
 • rob schreef:

  De aarde draait 1974 km per uur om zijn as .om de zon heen gaat het 104000 km km per uur dat is de oorzaak van het knallen ..een behoorlijk snelheid
  Die zo nu en dan worden gehoord
  Ze komen uit de rand van boven de aarde door wrijving komt in botsing met de aarde, dan pas hoort men het geluid .

  3 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  Harde mysterieuzer knallen : onzichtbare ruimtuigen die door de geluidsmuren vliegen?!!

  4 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  Cobra 8 en nitraat bommen!

  4 likes
 • Anke schreef:

  Ik herinner me, dat het de bedoeling was van bepaalde niet zo erg goedwillende personen, de bevolking waar dan ook angstig te maken voor een evt. vijand. Ik las dit volgens mij op dit forum. Het is alweer een tijd terug, dus precies weet ik het niet meer. Met de tegenwoordige high-tech apparatuur zal dat wel lukken.Denk aan de merkwaardige installaties op, ik meen de Zuidpool. Don’t eat me if I’m wrong…

  2 likes
 • NeoSun schreef:

  Niet te ver zoeken…

  Ondertussen is er technologie dat objecten kan camoufleren (lees onzichtbaar maken). De japanners zijn er mee begonnen (met kleren).
  M.i. zijn dit gewoon vliegtuigen met deze technologie die door de geluidsbarrière vliegen.

  0 likes
 • War on error schreef:

  Dacht ik ook aan.
  (er wordt intensief gevlogen met bommenwerpers, m.n. boven Z.O. Azië). Er zullen mogelijk ook veel testvluchten gemaakt worden van tal van andere van de zeer vele luchtmachtbases die de VS hebben, goed verspreid over de hele wereld.
  Die vliegen wel zo snel, dat ze door de geluidsbarriere gaan.

  Dan kan Mr. ‘Rocketman’ nog bezig zijn met (ondergrondse) kernproeven,
  zijn raketten hun lading ergerns afleveren – gewoon om te testen (vooralsnog)

  Dan heb je nog de HAARP systemen – wereldwijd. (Geïnduceerde electrische lading van wolkenpartijen; en vervolgens ontlading zoals ook onweer tot stand komt?)

  Ook zijn er nog ‘Energie wapens’, ‘Laser wapens’,
  er zijn systemen die vijandelijke troepen letterlijk HORENDOL kunnen maken.
  Andere systemen zijn geschikt gemaakt als alternatief voor traangas, waterkanonnen, e.d. – om oplopen, betogingen, protesten te bestrijden.
  Een vreselijk hard geluid kun je nog vele uren, zo niet dagenlang in je oor horen.

  Top Secret Advanced Military Weapons:
  https://www.youtube.com/embed/AQoTzFtZ1t0
  America’s Scariest Electronic Weapons – Business Insider:
  http://www.businessinsider.com/electronic-warfare-weapons-2012-3?op=1&IR=T

  The HAARP antenna array and transmitters were slated to be built in several distinct phases http://www.haarp.alaska.edu/haarp/phases.html
  Developmental Prototype (DP) (See http://www.haarp.alaska.edu/haarp/dp.html )
  Full size or final IRI (FIRI).See http://www.haarp.alaska.edu/haarp/fdp.html
  see also http://www.emagazine.com/january-february_1997/0197currhaarp.html )

  Weather Warfare against “Rogue States”
  The unusual climatic occurrences in the US and Western Europe have been extensively documented. Phillips Geophysics Lab, which is a partner in the HAARP project provides a course for military personnel at the Hanscom Air Force Base in Maryland, on “Weather Modification Techniques”.

  The course outline explicitly contemplates the triggering of storms, hurricanes, etc. for military use. (See his slide show at http://www.dtc.army.mil/tts/1997/proceed/abarnes/

  Weather warfare constitutes a covert form of pre-emptive war.
  Table 3: Unusual Weather Occurrences: North Korea, Cuba, Afghanistan and Iraq
  http://www.globalresearch.ca/the-ultimate-weapon-of-mass-destruction-owning-the-weather-for-military-use-2/5306386

  Als de moderne oorlog los gaat, komen onze zintuigen capaciteiten te kort om ons enigszins adequaat te informeren wat er gebeurt, waar de vijand zich schuil houdt, op wie ze het hebben gemunt; en wat de juiste reflex is. Rennen voor je leven, of een helm grijpen, gasmasker, de survival kit. Waarschijnlijk zal het niet veel uitmaken – hier is niemand tegen opgewassen.
  Ons eigen leger? Ligt in hangmatten in Mali. Wapens zandvrij maken, crossen in het zand met de jeeps, inheemse meisjes doorgeven – de gebruikelijke tijdverdrijven van gefrustreerde zandhazen. Wetende dat dat alles zorgvuldig in de doofpot wordt gehouden.

  ‘War, what is it good for?

  0 likes
 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  victoria

  Compleet doorgeslagen: Victoria wil wet om ‘complotdenkers’ te kunnen arresteren

  In de Australische deelstaat Victoria wordt deze ...

  >