Homepagina » Buitenland » Pfizer-wetenschappers in undercovervideo: ‘Jouw antilichamen zijn waarschijnlijk beter dan het vaccin’
pfizer
Foto: Marco Verch Professional Photographer CC BY 2.0

Pfizer-wetenschappers in undercovervideo: ‘Jouw antilichamen zijn waarschijnlijk beter dan het vaccin’

Drie wetenschappers van Pfizer hebben in een undercovervideo gezegd dat natuurlijke antilichamen na een coronabesmetting superieur zijn aan het vaccin.

“Als je het virus oploopt, maak je antilichamen aan tegen meerdere onderdelen van het virus. Dus jouw antilichamen zijn op dat moment waarschijnlijk beter dan de vaccinatie,” zei wetenschapper Nick Karl.

Waarschijnlijk beter beschermd

Uit een Israëlische studie bleek eind augustus dat natuurlijke immuniteit na herstel veel beter beschermt tegen de ‘deltavariant’ dan vaccins.

Een tweede wetenschapper, Chris Croce, zei dat mensen die natuurlijke immuniteit hebben opgebouwd ‘waarschijnlijk beter beschermd’ zijn dan mensen die het vaccin hebben genomen.

Onder de pet

Een derde wetenschapper, Rahul Khandke, zei dat Pfizer medewerkers onder druk zet om onwelgevallige informatie onder de pet te houden. Hij zei dat hij tijdens seminars vaak te horen kreeg dat hij over bepaalde dingen niet publiekelijk mocht praten.

Myocarditis

Croce zei ook dat Pfizer momenteel onderzoekt of het vaccin myocarditis veroorzaakt bij jonge mensen. De vraag is nu wat er met deze drie wetenschappers gaat gebeuren.

[Zero Hedge]
4.6 60 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eew
Eew
1 maand geleden

En wat zeggen onze eigen ‘”geleerden” hier? Gewoon doorgaan! Ze zijn dus verantwoordelijk voor alle schade. Het is niet dat ze het niet wisten. Ze zijn bewust ermee doorgegaan.

Anemoon
Anemoon
1 maand geleden

Ik wil ook iets zeggen:
Er is iets heel vreemds aan de hand met dit vaccin waar je immuunsysteem totaal geen baat bij heeft en je lichaam alleen nadelige gevolgen van ondervind.

rop
rop
1 maand geleden

Ha ha ja dat zij ik verleden jaar toen de corona een feit ging worden dat natuurlijk immuniteit het beste is er tegen. ja intuïtie en instinct kan je maar beter naar luisteren, doet men dat niet, dan volg je volgzaam anderen, en dat is het stomste wat men kan doen.

Ron
Ron
1 maand geleden

Ik denk dat die worden opgepakt ,en mond dood gemaakt worden.(opgeruimd worden)

x

Check Also

verpleeghuizen

Sterftecijfer in verpleeghuizen weer net zo hoog als vóór vaccinaties: ‘Stop met die injecties!’

In de verpleeghuizen is het percentage coronadoden ...

vvd

Voormalig VVD-fractievoorzitter: ‘Wat ben ik blij dat ik op tijd uit deze sekte ben gestapt’

In een interview op het VVD-congres zei ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

46
0
We lezen graag je reactie!x