Buitenland

Pfizer-wetenschappers in undercovervideo: ‘Jouw antilichamen zijn waarschijnlijk beter dan het vaccin’

Help door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Drie wetenschappers van Pfizer hebben in een undercovervideo gezegd dat natuurlijke antilichamen na een coronabesmetting superieur zijn aan het vaccin.

“Als je het virus oploopt, maak je antilichamen aan tegen meerdere onderdelen van het virus. Dus jouw antilichamen zijn op dat moment waarschijnlijk beter dan de vaccinatie,” zei wetenschapper Nick Karl.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Waarschijnlijk beter beschermd

Uit een Israëlische studie bleek eind augustus dat natuurlijke immuniteit na herstel veel beter beschermt tegen de ‘deltavariant’ dan vaccins.

Een tweede wetenschapper, Chris Croce, zei dat mensen die natuurlijke immuniteit hebben opgebouwd ‘waarschijnlijk beter beschermd’ zijn dan mensen die het vaccin hebben genomen.

Onder de pet

Een derde wetenschapper, Rahul Khandke, zei dat Pfizer medewerkers onder druk zet om onwelgevallige informatie onder de pet te houden. Hij zei dat hij tijdens seminars vaak te horen kreeg dat hij over bepaalde dingen niet publiekelijk mocht praten.

Myocarditis

Croce zei ook dat Pfizer momenteel onderzoekt of het vaccin myocarditis veroorzaakt bij jonge mensen. De vraag is nu wat er met deze drie wetenschappers gaat gebeuren.

[Zero Hedge]

4.6 60 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eew
Eew
2 jaren geleden

En wat zeggen onze eigen ‘”geleerden” hier? Gewoon doorgaan! Ze zijn dus verantwoordelijk voor alle schade. Het is niet dat ze het niet wisten. Ze zijn bewust ermee doorgegaan.

Anemoon
Anemoon
2 jaren geleden

Ik wil ook iets zeggen:
Er is iets heel vreemds aan de hand met dit vaccin waar je immuunsysteem totaal geen baat bij heeft en je lichaam alleen nadelige gevolgen van ondervind.

rop
rop
2 jaren geleden

Ha ha ja dat zij ik verleden jaar toen de corona een feit ging worden dat natuurlijk immuniteit het beste is er tegen. ja intuïtie en instinct kan je maar beter naar luisteren, doet men dat niet, dan volg je volgzaam anderen, en dat is het stomste wat men kan doen.

Ron
Ron
2 jaren geleden

Ik denk dat die worden opgepakt ,en mond dood gemaakt worden.(opgeruimd worden)

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x