Mens en Dier

‘Kruiperig’ AD-interview met Kaag roept walging op: ‘Meest schaamteloze pr-stukje van dit jaar’

Help door deze info met je kennissen op je socials te delen!

Geliefd én verguisd, zwaar bedreigd én bewierookt: D66-leider Sigrid Kaag regeert in een land in crisis, vol met boze burgers, schrijft het AD, dat een interview afnam met de minister. “Soms denk ik dat we aan het afglijden zijn. Men neemt steeds meer het heft in eigen handen. Dat is gevaarlijk,” stelde Kaag.

Het interview leidt tot een stortvloed aan kritiek. PVV-leider Geert Wilders haalt hard uit op social media. “De architect van de ondergang van Nederland. Ze maakt onze boeren kapot, propt ons land vol met asielzoekers, laat onze mensen in financiële nood creperen en levert onze soevereiniteit in bij de EU,” zegt hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Oud-journalist Sytse de Jong reageert: “AD legt de rode loper uit voor minister Kaag. Het kruiperige ‘interview’ levert een grabbelton op van loze statements. Het gaat niet over financiën, behalve dat de middenklasse nergens op hoeft te rekenen.”

Meest schaamteloze pr-stukje van dit jaar

Kaag zei verder: “We moeten mensen meer laten merken dat we echt naast ze staan. Ook als onze boodschap er één is die ze niet willen horen.” Jurist Sietske Bergsma zegt daarover: “Dat is pas intimidatie.”

“Het meest schaamteloze pr-stukje van dit jaar, in het AD, ook wel de Kaagbode genoemd. Precies met het ingaan van het zomerreces belt de journaliste Kaag op en vraagt gedwee: premier Kaag, zullen we het nog één keer proberen?” schrijft columnist Arthur van Amerongen.

Autoritair en eigengereid bestuur

Huisarts Els van Veen haalt hard uit. “Sigrid Kaag ziet nu de gevolgen van haar autoritair en eigengereid bestuur. De wet is er om burgers (onder andere tegen de overheid) te beschermen, niet om met de wet in de hand burgers bedrijf en broodwinning af te nemen. Boeren zijn geen lijfeigenen meer.”

Op 13 april 2020 beeldde het AD premier Rutte af met een hermelijnen mantel. In het artikel werd hij de ‘hoeder van de natie’ genoemd. “Het AD lijkt de macht te hulp te schieten waar het maar kan,” constateert journalist Annelies Strikkers.

4.8 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

184 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Weg met dat soort!

Jan
Jan
1 jaar geleden

Een krant die niet gekocht wordt of geen leden en lezers heeft bestaat niet , dus waar hebben julie het over ?

Bramix59
Bramix59
1 jaar geleden

De enige manier om te tonen dat ze achter het volk staat is per direct aftreden!

Dick.
Dick.
1 jaar geleden

Koop de kranten bezorgers af.
Geef ze elke dag een tientje of wat en de ”journalisten” worden bezorgers, einde Brussel terreur.

Back to top button
184
0
We lezen graag je reactie!x